undefined
undefined

Zvezdin poslednji meč u 2020: Velika šansa za Andriju Radulovića, Boaćijev oproštaj

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.12.20. | 09:36

Crveno-beli gostuju Radu u okviru odloženog meča osmine finala Kupa (13.30)

Još jedan meč i gotova – sezona. Mnogo toga su prošli igrači Crvene zvezde od juna kada su se okupili na stadionu Rajko Mitić. Odigrali 30 utakmica, napravili lep evropski uspeh, stekli devet bodova prednosti u odnosu na Partizan, ali za kompletnu ocenu biće potrebno da savladaju Rad u okviru odloženog meča osmine finala Kupa Srbije (13.30).

Izabrane vesti

Ekipa Dejana Stankovića je na izmaku snage, pa će mladi šef stručnog štaba srpskog šampiona ponovo izmešati karte. Meč na Banjici biće velika prilika za talentovano krilo Andriju Radulovića. Momak iz Kotora nagovestio je na nekim mečevim veliki potencijal, postigao pogodak u prethodnom Kup okršaju protiv Zlatibora. Dobio je šansu kao levi bek, dok je prethodni start zabeležio u Užicu.

Očekuje se da Dejan Stanković odmori brojne nosioce i već ih danas pošalje na odmor. Neće biti u sastavu kapitena Milana Borjana, zatim Milana Rodića, Njegoša Petrovića, Dijega Falčinelija. Zvezda bi trebalo da igra sa tandemom napadača. Na Banjici bi od crveno-belog dresa trebalo da se oprosti Ričmond Boaći.

Rad je stavio tačku na prvi deo sezone porazom od Spartaka. Građevinari su jesenju polusezonu završili na 17. mestu, ali su u pojedinim mečevima ostavili solidan utisak. I trener Rada Milan Milanović ima velike kadrovske probleme. Sigurno je da u timu neće biti umornog veziste Marka Blažića, kao i prvog čuvara mreže Damira Kahrimana.

„Igraćemo u kombinovanom sastavu. Mnogo je umornih od srede. Međutim, očekujem da odigramo kvalitetnu utakmicu. Verujem da na svežinu možemo da dođemo do povoljnog rezultata i napravimo veliko iznenađenje. Naša prednost je manji umor, jer su crveno-beli odigrali veliki broj važnih utakmica“, poručio je trener Građevinara Milan Milanović.

RAD – CRVENA ZVEZDA

Stadion: Kralj Petar Prvi

Sudija: Jovan Šegrt

RAD (4-2-3-1): Marković – Lazarević, Stojisavljević, Đorić, Tučević – Busnić, Riznić – Trifunović, Damnjanović, Jovanović . Radunović.

CRVENA ZVEZDA (4-4-2): Popović – Gajić,Eraković, Degenek, Gobeljić – Spiridonović, Sanogo, Nikolić, Radulović – Boaći, Pavkov.


tagovi

Dejan StankovićRičmond BoaćiAndrija Radulović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara