Komentari na vest

Zvezdin projekat Leković skočio do drugog kola: Sad na najbolju italijansku školu

A

Al zabone

pre preko 2 godine

Sve kombinacije Direktora i glavnog nazovi trenera fuj fuj
S

Slanina

pre preko 2 godine

Moze li neko da objasni sistem ovog takmicenja? Posto se igra regularna liga sampiona sa omladincima onih ekipa koje ucestvuju u seniorskoj konkurenciji. Jel se oni negde ukrstaju ili?
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Imas grupnu fazu (isti timovi kao u seniorskoj konkurenciji) i imas takozvanu stazu sampiona (igraju se eliminacije). Nakon dva ili tri kola eliminacija, u prolecnom delu se eliminacijama pridruzuju ekipe iz grupne faze… to je onako u najkracim crtama
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Zvezdin projekat Leković??? Zvezdin projekat ovaj, Zvezdin projekat onaj. Za šta projekat??? ZA PRERANU PRODAJU ISPOD CENE, I ZA PROCENAT U DŽEP. Svaki dan ispiranje mozga sa omldinskom školom, sa nevidjenim talentima itd. Ko je to iz škole ušao u prvi tim i odigrao vrhunski, i ostao tri četiri godine tu. NIKO NIKADA, NITI ĆE. I što nama navijačima ispirate mozak svaki dan, kada mi nećemo uživati u njihovom talentu u prvom timu. Ono što je stvarno vrhunski kvalitet ode već u mladjim kategorijama, ili posle samo jedne godine u prvom timu. OMLADINSKA ŠKOLA SLUŽI ZA DOPUNU BUDŽETA I ZA LEŠINARSKE KOMBINACIJE. A ne da bi mi navijači uživali u njihovom talentu nekoliko godina u prvom timu, i kvalitetu koji bi doneli.
C

Cccc

pre preko 2 godine

De molim te nabroj samo jednog od tih strašnih talenata koji nisu dobili šansu u Zvezdi a uspeli negde drugo. Ako dobiju šansu samo I'm cena pada (Gavric, Nikolić) ako I negde budu prodati bar se uzme neka kinta. Neki budu poslati na pozajmice i ni tu ne uspiju, pa ako su takvi talenti bar bi negde prošli.
n

nikola1992

pre preko 2 godine

@ccc Jovic, braca Ilic, pa cak i taj Grujic, koga smo prodali posle prve bolje polusezone, mada ajde, za njega smo i uzeli neku lovu... Mozda cak i racic, a verovatno sam nekoga i zaboravio.
A

Apoel

pre preko 2 godine

Ristic, Vukasin Jovanovic, Grujic, Jovic... Ajde oni su nesto i doneli u odnosu na Gavrica i Nikolica. Sad ako ne iskoriste to sto imamo Lazetica i Kahvica od spiceva to ce biti katastrofa...