Kristijano Pičini (Star Sport)
Kristijano Pičini (Star Sport)

Zvezdin promašaj posle Cvajte ide kod Andree Pirla

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.01.24. | 16:37

Kristijano Pičini će se sa Sampdorijom boriti za opstanak u Seriji B

Došao je Kristijano Pičini u Crvenu Zvezdu pre više od dve godine s epitetom modernog, prefinjenog, tehnički obučenog beka, a Marakanu šest meseci kasnije napustio kao veliko razočaranje. Jer umesto golova i asistencija kojih nije ni bilo, ili eksplozivnih prodora, navijači mu pamte hvatanje za zadnju ložu u revanšu sa Rendžersom kada mu je Rajan Kent pobegao i zatresao mrežu.

Brzo su se Italijan i srpski šampion rastali, nije mnogo bilo potrebno bivšem igraču Valensije, Atalante, Sportinga i Betisa da pronađe novi angažman. Zaigrao je u Cvajti za Magdeburg iz kojeg bi, kako javlja Đanluka Di Marcio, do kraja zimskog prelaznog roka trebalo da se preseli u Sampdoriju.

Izabrane vesti

Klub iz Đenove ga očekuje sutra na lekarskim pregledima, a ako ih uspešno završi i podigne dres na Marasiju, očekuje ga borba za opstanak u Seriji B budući da Samp posle 22. kola ima samo četiri boda više od opasne zone.

Andrea Pirlo će tako dobiti štopera, a ne beka, budući da je po dolasku u Nemačku momku iz Firence korigova pozicije. I Pičini se odlično snašao pa je već u prvoj sezoni postigao četiri i namestio jedan gol na 17 nastupa. U prvom delu aktuelne sezone bio je prilično standardan, ali je odlučio da napusti Magdeburg šest meseci pre isteka ugovora.


tagovi

Kristijano PičiniFK Crvena zvezdaSampdorija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara