Stadion u Almatiju (©Starsport)
Stadion u Almatiju (©Starsport)

Zvezdina analiza Kairata: Vagner Lav na čudnoj poziciji, vrlo direktno i bez rizika

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.07.21. | 15:58

Bolji utisak na Dejana Stankovića ostavio je Makabi

Poseban deo konferencije za medije uoči otvaranja sezone sa Vojvodinom, Dejan Stanković je potrošio na predstojeće putovanje Crvene zvezde u Kazahstan.

PETAK, 20.00: (1,25) CRVENA ZVEZDA (6,50) VOJVODINA (10,0)

Izabrane vesti

Poštuje Kairat, ali tvrdi da u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona nije prošla bolja ekipa. Po njegovom mišljenju, više je zaslužio Makabi iz Haife.

"Igraju vrlo direktno. Makabi je talentovaniji i organizovaniji. Oni su imali problem prijateljskih utakmica. Videla se razlika u takmičarskom ritmu. Kairat je dosta grešio, ali stizao da ispravi. Da su se sreli kasnije, siguran sam da bi ishod bio drugačiji", smatra Stanković.

Crveno-bele očekuje dalek put i drugačija vremenska zona. Kada su 2015. gostovali u Almatiju, nisu se dobro proveli.

"Nema alibija i pričanja, jer mi imamo cilj. Videli smo Kairat, šta i koliko mogu. Imaju Vagnera Lava na čudnoj poziciji, čak i nije devetka. Nemaju konstrukciju, ne žele da konstruišu i prave igru, igraju bez rizika. Vrlo direktno“.

Za razliku od prethodnog susreta, sada će se prvi meč igrati u Kazahstanu, u sredu od 16 časova. Plan puta je već napravljen.

"Napravili smo program puta. Treniraćemo na Marakani dan pre utakmice, onda ćemo putovati i držati se naše satnice. Nećemo da gledamo njihovo vreme", otrkio je Stanković.



tagovi

Dejan StankovićFK Crvena zvezdaKairatkvalifikacije za Ligu šampiona

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara