Zvezdina deca se igrala sa moskovskom Lokomotivom: Visok presing, Mituljikić ispod zemlje – petarda!

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.01.22. | 12:34

Grafičar pojačan igračima sa Zvezdinih priprema savladao drugi tim moskovskog kluba – 5:1

Odigrale su mlađe Zvezdine snage poslednjih pola sata u trening meču protiv Maribora, a ovog jutra su se u Antaliji „prešaltali“ na nove obaveze. Šestorica momaka sa spiska Dejana Stankovića pojačala su Grafičar u duelu sa drugim timom moskovske Lokomotive i oduševila (5:1). Prosto Rusi nisu bili adekvatan rival Zvezdinoj deci, o tome svedoči podatak da je Grafičar mogao da slavi ubedljiv trijumf.

Vrlo zanmiljiv tim izveo je Marko Neđić protiv Lokomotive. Kompletnu postavu čilini su momci rođeni 2002, 2003 i 2004. godine. Tako su u štoperskom tandemu igrali Leković i Đurić, na levom beku je bio Andrija Radulović. Igru su kreirali braća Mituljikić i Knežević, te Nikola Stanković dok je tu još bio i Ibrahim Mustafa.

Izabrane vesti

Napadač Golijanin je odlično počeo meč. Već u 10. minutu je iskoristio grešku štopera Rusa, uzeo mu čistu lopti potom lagano pobedio. Dominirao je Grafičar u svim segmentima igre, teško je moskovska Lokomotiva prelazila na protivničku polovinu, nije imala rešenje za visok presingf mladog tima sa Senjaka. Andrija Radulović je igrao po levom boku, lepo sarađivao sa Ibrahimom Mustafom. Mogao je i do gola, ali je njwegov udarac završio na stativi.

Nije se dalo Raduloviću, ali jeste godinu dana mlađem Stankoviću vrlo zapaženom na poziciji zadnjeg veznog. Njegovom snalaženju u protivničkom šesnestercu prethodio je pas ispod zemlje Jovana Mituljikića, koji je pocepao zgusnutu odbranu Rusa.

Grafičar je i posle izmena u drugom poluvremenu dominirao. Najlepši detalj meča viđen je sredinom nastavka. Pojačanje iz Gane Falu palio je sa 30 metara i pogodio. Pre njega pogodio je i Nikola Mituljikić.

Konačan rezultat postavio je Tošković.


tagovi

Jovan MituljikićMarko Neđić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara