Ohi (©Reuters)
Ohi (©Reuters)

Zvezdina meta nastavlja da rešeta: Ohi dva puta u mrežu Bodo Glimta

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.06.21. | 19:54

Šest golova na četiri poslednja meča

Izgleda da Ohi Omoidžuanfo voli da je u centru pažnje, prija mu kada čuje da se klubovi sa raznih strana sveta interesuju za njega.

Kada se Crvena zvezda javila, kao da je dala dodatno gorivo napadaču norveškog Moldea, koji igra u životnoj formi. Danas je ponovo blistao na terenu. U derbiju protiv Bodo Glimta postigao je dva gola, taman za pobedu od 2:0 u gostima.

Izabrane vesti

Fantastičnu statistiku ima Ohi u dosadašnjem delu sezone. Sa ova dva gola danas došao je do zbira od šest pogodaka na poslednje četiri utakmice. A, ukupno od početka prvenstva sada je na 11 golova i ubedljivo je prvi strelac lige.

Na Marakani nisu sigurni da li ovom mlazu pogodaka da se raduju ili ne, pošto je sjajno što je tamnoputi golgeter rođen u Oslu u tako ubojitoj formi, ali nema dileme i da svakim novim pogotkom njegova cena raste, kao i da privlači sve više pažnju ostalih klubova širom kontinenta.

Nova dva Ohijeva gola imala su i dodatnu težinu, pošto su omogućila Moldeu da se osami na vrhu tabele sa tri boda više od Bodo Glimta posle deset kola.


tagovi

Ohi OmoidžuanfoFK Crvena zvezdaMolde

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara