Komentari na vest

Zvezdina opcija je raspucani špic Standarda! Kompani ponudio 3.000.000 evra, tu su i turski giganti

B

Bata Željko

pre gotovo 2 godine

Umesto da dovedemo Radonjića na pozajmicu ljudi iz Zvezde tvrde da mu je plata velika a umesto njega dovedu onog panja u najavi Bukarija kojeg plate 2 miliona plus plata jedno 500 soma i potpišu ugovor na tri sezone,pa on će do idućeg leta da greje klupu jer je krš a vrednost će mu biti tri puta manja i to u dve rate ko nasedne na njegove kvalitete!!!
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Idi pogledaj koliko Radonjić zaradjuje. Pa pretraži šta je sam na ovu temu rekao pre par nedelja.
K

Kon

pre gotovo 2 godine

@Kon,Meni stranci ne smetaju, smeta mi kada se glume velike Srbini, naša deca, a u ekipi 15 stranaca.
B

Boogy

pre gotovo 2 godine

Najveća greška Zvezde kod dovodjenja igrača što izgleda nema skaut službu. Nego jurimo igrače koji su već doveli klubovi iz evrope i oni imali dobru prethodnu sezonu. Kao ovaj, pa kasijera, pa ado i ostali iz Šerifa. Poenta je da nadješ prvi te igrače po africi i j.americi. Da im zvezda bude prvi klub u evropi. Jer taj igrač kad ima dobru sezonu u evropi je mnogo skuplji i jure ga bogatiji klubovi.
D

Delija penzioner

pre gotovo 2 godine

Estupinjan

Delija penzioner

pre gotovo 2 godine

Diego Falćineli
I

Idemoo

pre gotovo 2 godine

Ako traze golgetera on to nije
r

rebellion8888

pre gotovo 2 godine

...neverovatno mi je u svakom drugom komentaru dovode u vezu mrkelu sa pojacinjima, on se za to pita otprilike koliko i ja a ne bih se iznenadio da i za to ko je potpisao sazna kada i ja, iz novina...nije covek kriv sto ima posao iz snova, gleda tekme iz loze, mozda ga povremeno neko slika i sve to za lepu cifru, sumnjam da bi neko odbio...
G

Gost Djape

pre gotovo 2 godine

Vratite Joveljica, on bi sada u Zvezdi stvarao cuda.
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Dečko nosi brushalter i igra kao džoker u MLS-u. Bolje Pančev i Bina Turbina.
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Pojacavaj bekove... odbranu i resavaj se viska. Da se manemo jedno 10 tak igraca koji nece videti terena ustedeli bi tih 3mil plate i eto napadaca... ovako ostavite Ohia i Pavkova nismo u mogucnosti da dovedemo novog Dionia ili slicne..
Y

Yat5454

pre gotovo 2 godine

Ovo je besmisleno- takmiciti se sa timovima koji su platezno jaci..Za Fener ili bilo koji turski klub; a juce smo imali primer Zenita koji je potpisao *nase* igrace za daleko vecu lovu- ovo je sicja. Oni mogu da pogrese i nije problem, za Zvezdu je svaki promasaj problem. Ovaj nas skauting je cirkus. Ovo je definitivno najbitniji momenat u novijoj istoriji kluba !!! Mi u timu imamo 4-5 igraca evropske klase i to sasvim slucajno: Kataija zena vratila u klub, Dragovica deda doveo, Sanoga Terza doveo samo zato sto je lik imao komplikacija oko ugovora, Borjan- postao klasa od golmana u Zvezdi.. Zar nije poenta skautinga da nadjes jeftinog a talentovanog, da prepoznas nesto u njemu sto drugi nisu?? E za to je potreban njuh a Mrkela, uprkos izrazenom culu mirisa ne oseca nista...On mirise CV- znate, igrao je u ligi petice..>super je,jak je kao bik, a ime mu je Dioni i slicne fore..
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Ne znam čemu ovakvi tekstovi, gde sami napišete da Zvezda može da plati najviše 2 miliona evra, a ima brdo klubova koji nude 3 miliona evra. I na kraju će biti ona priča, ne treba nam špic imamo Ohija i Pavkova. Pre dva meseca se pričalo za Kasijeru kada ga maltene niko još nije tražio, zašto tada nisu dali dobru ponudu. Ako misliš da je to špic koji će da pravi razliku u LŠ, i koga ćeš posle da prodaš za tri puta veće pare, pa kupi to šta čekaš koji moj. Večito neko čekanje i na kraju ništa. Bolje i nikoga ne dovodi za špica, nego opet nego Dionia.
@

@Corleone

pre gotovo 2 godine

Kad ti iz svog dzepa budes Zvezdi dao jedno 4-5 Miliona koliko kosta iole dobar spic u Evropskim ligama onda ce Uprava da ga lako dovede i plati tako veliki novac kao sto svi vi "simpatizeri kluba" trazite! Znaci KUPITE SEZONSKE i dajte/ulozite koji dinar Zvezdi pa onda izvoljevajte sa Napadacima koji kostaju od 3 do 5 miliona evra! Plati pa se klati....

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

I šta je Zvezda mogla da uradi po pitanju 2 miliona plate neto u Kasijerinom slučaju, de mi rastolmuj molim te. Menadžera nisi stavio u jednačinu. Je li ti palo na pamet da je on razmišljao sad kad krene stampedo pobegulja ja prodajem lojalnost po dvostrukoj ceni ??? Jedan ugao gledanja. Ja bih kao i ti voleo da je već odigrao dve tekme i postigao 3 gola al ne biva brate. I da je Radonja produžio saradnju sa Čovkinsom bilo bi nikad lepše leto. Ovakoooo.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

@Ej ti, što spominješ sezonske karte. Na pogrešnoj adresi se žališ. Za ovih 30ak godina koliko sam na Marakani, najviše sam propustio 30ak utakmica od svih utakmica odigranih u tom periodu. I SVAKI PUT SAM PLATIO KARTU NA BLAGAJNI. Mogao sam stan da kupim za te pare, ALI NE ŽALIM. @Gema. Drago mi je da pratiš svaki moj komentar, samo si mnogo zatucan. Kada izračunaš koliko svake godine ima skupih promašaja, gde su bačene nenormalne pare, E OD TIH PARA SU MOGLI DA SE DOVEDU IGRAČI TIPA KASIJERA, RODRIGAO I SLIČNI.
S

Svedok

pre gotovo 2 godine

Sada je tu brdo crnacs koji ne prave razliku na terenu a i dalje mi u napadu imamo samo akcije za Kataija i Ivanica. Rodic nema zamenu mada ga u odbrani nema. Picini nikakav igrac uzeo mnogo para ali daleko od faktora u igri. Imali smo bar prodore i centarsuteve Gajica sada i to nema. Jedini koji mogu da daju gol su Katai i Pavkov. Ohi nema tehniku a i osecaj da proigra. Pavkov ima bolji prodor. Pogadja samo lopte na tacni. Niko sem Kange ne sutira spolja. Sve se svodi na centarsut u 16. Gde je pas igra koja je krasila srpski fudbal. Kod Spanaca to pravi razliku.
d

delije toronto

pre gotovo 2 godine

kanga do kangwe,kangwa do sanoga,pas do bukarija,Bukari do bena,centrira Ben I to je gol.Ohi je strelac.Samo domace bajo
N

Napadač

pre gotovo 2 godine

Muleka je u Barnliju, Zvezda dovodi Bolija ili Maea iz Ferencvaroša, Marinove bivše saigrače. Opcija je kako se može čuti i Isak Belfodil. Ja nisam za povratak Pešića, još se sećam CSKA promašaja. Zvezdi treba nivo iznad.
B

BoraB

pre gotovo 2 godine

Odakle ti info i zasto Maee nije standardan ni u Ferencu?
G

Guest

pre gotovo 2 godine

A Ohi je za njih Benzema lično.
r

rebellion8888

pre gotovo 2 godine

...jos jedan kojeg traze klubovi bogatiji od nas, ovi vec ponudili 3 a nama max 2M, a njima vrv nije problem ni da podignu ponudu, znaci opet gubljenje vremena...ako vec jure nedostizno, moze i benzema recimo, pa neka se bar pise zvezda hoce napadaca reala...
S

Sale1

pre gotovo 2 godine

Poglwdate kakve je golove dao i sve vam je jasno,tesko d ce ovaj u nasem prvenstvu dati preko 5-7 gola .mozda ni toliko
S

Spinoza

pre gotovo 2 godine

Podseca dosta na Bena na klipovima. Nisko teziste, nabijen, dobra kontrola lopte, zaista ne deluje da ima 1.80 visine. Mozda nam zaista i takvi spicevi vise odgovaraju, nego ovi klasicni razbijaci.
l

lu a lu a

pre gotovo 2 godine

pa to jest.lik igra fudbal zivota.cak je u mrtvom zrinjskom uspeo da da 4 gola u 3 utakmice u ligi evrope,ali takvi smo ti mi nama ne valja ni najbolje ocenjen stoper lige evrope 2021,milunovic.znaci da mogu da kidaju u ligi evrope.nemamo para za visemilionske l š igrace..zvezdina publika je postala alava,i onda dodje neka omonija i spusti na zemlju
G

Goust

pre gotovo 2 godine

Ja bi se odreko i eraka zbog miluna,i za kusur može i špic
O

Ode kilovat

pre gotovo 2 godine

...struje u nebo,ne bi li se zadovoljili apetiti velikog vodje i DR-a sa poternice Interpola.
O

Opet

pre gotovo 2 godine

se svadjas sam sa sobom na portalu.
O

Ognjen Drinski

pre gotovo 2 godine

Ništa ne kupovati dok to vode Mita i Terza. Svaki novi transfer je siguran finansijski gubitak i to milionski .
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Do sad su zbog zvezdinih transfera skakale cene samo životnih namirnica ali posle ovog narod Srbije neka se spremi za viši nivo terorizma koji se sprema. Ko dosad nije primetio kako i čime se zvezda služi taj ovo neće ni osetiti kao ni prethodno.
Н

Ни жоц

pre gotovo 2 godine

А ни играчи ккп и фкп нису јефтини
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Tebi ce skociti pritisak! 😄 Nikako da se saberes!
A

Assistent

pre gotovo 2 godine

Nemanja Bilbija iz Zrinjskog,svake godine sve vise golova postize....isplatio bi se sigurno CZ
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

Ne kriziraj genije!
M

Molim

pre gotovo 2 godine

Sve vise golova u mocnoj ligi BiH… pa Mladost iz Lucana bi tamo bila sampion!
G

Gostic 09

pre gotovo 2 godine

Da Bilbija je dobar Napadac bio dobar kao back up. A za ovog sto se zove Molim Mladost iz Lucana bi izpala iz lige BiH jos cu jednom reci sta Sam vec par puta rekao Zrinjski, Borac BL, Zeljo, Velez, Sarajevo, Tuzla i cak leotar iz Trebinja bi napucali Cuku, Vojvodinu a kamoli ovu FK Mladost iz Lucana
v

vdf

pre gotovo 2 godine

@Gostic 09@ Idi bre leci se kakva BIH toliko je jaka liga da zato i pratis ovde sta se desava. Onaj skart sto nije mogao ovde da igra za klubove najlosije tamo je igrao za sampionske klubove. BiH liga je medju najlosijima u Evropi i dodje covek da lupeta ovde a nikoga u Evropi nisu pobedili. Gledao sam pre par sezona Macva drugoligas odvalila Krupu na pripremama koja je bila u vrhu te godine cini mi se 3 mesto. Ako si iz RS pa tako lupetas onda je jos tuznije i jesi za Bosnu onda
G

Goszt

pre gotovo 2 godine

Drzavni projekat, sipaj vucko
S

Sasa1234

pre gotovo 2 godine

Ovaj je stariji brat Tariba Westa
S

Supermax

pre gotovo 2 godine

Od svih ovih Estupinjan je daleko najozbiljniji.
G

Gost1111

pre gotovo 2 godine

Onaj Dembo Darboe sto sam ga ja predlagao ovde za ovog spic nad spicevima..
S

Srbija Majka

pre gotovo 2 godine

Nisam pametan...!!!
Ž

ŽU

pre gotovo 2 godine

Vrv će mi minuse lupiti sve redom, ali Zvezda u fudbalu je isto što i Partizan u basketu - klub sa istorijom, ali i trenutni državni projekat.
P

Poppaa

pre gotovo 2 godine

Zašto uopšte pišete o igračima za koje svi znamo da sigurno neće doći?
S

Sashki85

pre gotovo 2 godine

Zvezda je dovela 2 brza igrača gde zvezdini igrači ne mogu da ih isprate u kontri. Nama bi najbolje bilo da katai igra špica jer zna dobro da se snalazi sa loptom u malom prostoru.
G

GostPa

pre gotovo 2 godine

Najbolji komentar. Verovatno si primetio kako je Bukari prosao 1:1 u drugoj utakmici na pripremama, ubacio ostru loptu u peterac, a niko nije bio ni blizu da ukliza. Covek se iznervirao. Ne mozemo da imamo samo jednog brzog igraca po krilu. Katai ima neku solidnu brzinu, Kangva je malo brzi od Kataija, kao i Erakovic ako ostane. Dragovic je sporiji ali nadoknadjuje sve iskustvom i dobrim postavljanjem na terenu. Ostali nemaju brzinu. Sto se tice Pavkova, covek je Zvezdina talija, ako verujemo u to. Sinu sam nabavio njegov dres posle Liverpula. Hvala mu i za gol Milanu i Partizanu. Medjutim, ako su stvarno nudili oni Svedjani milion evra ovog leta za njega, apsolutno sam za prodaju. Ohi kao back up ima smisla. Od Erakovicevog transfera bih ulozio 5 miliona evra za spica koji je brz, jak u duelu i precizan. Mora da postoji takav za taj novac.
b

babangidaaa

pre gotovo 2 godine

za špica Muleka, Pešić, Belfodil ili Mmaee
T

To su top imena

pre gotovo 2 godine

Top pojačanje ko god od njih da dođe. Rajana Maea je hteo Seltik da dovede u ovom transfer periodu, ne znam dokle je i da li su i dalje zaintereovani. Boli i Belfodil su stariji imaju odlične sezone iza sebe. Belfodil ima veliko bundesligaško iskustvo.

Mr 007

pre gotovo 2 godine

🤣Ovo novinari pisu,jer nemaju nikakvu informaciju o potencijalnim pojacanjima. Jeste,sigurno ce ovaj Muleka doci u Zvezdu,pored ponuda najboljih turskih klubova.
A

Assistent

pre gotovo 2 godine

Pa dovedite Bilbiju iz Zrinjskog,isplatio bi se u svakom slucaju i sa golovima ali i sa narednom prodajom,klub sa njim sigurno ne bi bio u minusu,momak iz sezone u sezonu sve bolje igra i sve vise golova postize.A za ovoga cisto sumnjam da ce izabrati CZ pored svih ovih "udvaraca".
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

Smarate plus ste neozbiljni! Bilbija bi se verovatno borio za mesto u pionirima…
K

Kakvog crnog Bilbiju.Liga BiH-cirkus liga Poz

pre gotovo 2 godine

Kakvog crnog Bilbiju.BiH liga malo jaca od zone Beogradske-cirkus liga.Pozz
G

Gile 88

pre gotovo 2 godine

Ne znam koga ćemo dovesti ali nekog moramo da dovedemo Ohi nije proigrao a Pavkov je baš van forme
l

linoleum

pre gotovo 2 godine

ma katai je dobar i na spicu kao lazna 9 za evropu, ivanic na levom krilu 4 3 3 .borjan erakovic dragovic rodic picini sanogo kanga kangva ivanic bukari katai,ako ne tako onda jedan od ovih katai ivanic kanga kangva mora na klupu.to mi je tesko da zamislim i stavim u istu recenicu sa dobrom atmosferom
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Sta bre Katai spic? Sta bre Ivanic levo krilo? To uopste nisu pozije koje oni mogu da igraju. Katai ne zna da igra ledjima a to spic cesto mora da radi. Ivanic nema brzinu za krilo.
I

Idealno resenje

pre gotovo 2 godine

Treba povecati ogranicenje broja stranaca koji mogu da budu u protokolu utakmica LL Superlige na 9 da bi Zvezda mogla da ukompomuje sve inostrane igrace koje ima.
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

Ili da se u kosarci onemoguci igranje strancima pa da ostanete sa Trifunovicem i Avramovicem
t

tanko

pre gotovo 2 godine

tanko
H

Hosthostpg

pre gotovo 2 godine

Ja ne vjerujem da je ovako los skauting u Partizan i C.Zvezdu.Ili je los skauting ili im je zao da uloze u neke malo bolje igrace.Ne mogu da dovode tipa igrace iz jakih klubova ali mogu npr iz holandske lige,juznoamerickih liga,austrijske itd itd...npr dje su bili skauti iz 2 pomenuta kluba kad je npr AZ doveo 2 mlada igraca za po 2 mil ...karlessena i pavlidisa...sad vrijede po 15mil ti igraci za samo godinu ipo....ali je izgleda bitnije da se busaju Zvezda i Partizan sa utakmicama iz proslosti
P

Postic

pre gotovo 2 godine

Ne zele bas svi igraci da dodju da igraju po njivama.. Kada budemo resili stadione í uslove terena..Tada mozemo da se nadamo kao í 12 realnih klubova
V

Vrednost

pre gotovo 2 godine

igrača u evropskoj uniji i Srbiji nije ista . U Srbiji igra samo ko mora. Tako da ne moze ni jedan klub iz Srbije da profitira kao klubovi iz E U.
G

Gost875

pre gotovo 2 godine

Neka tenkisti dovedu Orlandica ili Stefana Mugosu i resen problem.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Za sta da ih dovedu? Da kose trávu?
Z

Zvezda IDEA Zagreb

pre gotovo 2 godine

Sta je sa onim "kupujmo domace"? Ovaj Mukaku ce biti deveti stranac u Zvezdi. Ne racunajuci Mustafu i Ibrahimu Tanku/Tankog ili kako se vec gospodin preziva.
K

Kako god

pre gotovo 2 godine

Ide 6. u nizu i dve uzastopne LŠ.
h

humskapfc..

pre gotovo 2 godine

Nemoj samo mi da pricamo o "strancima" eno u nasoj fuzionisanoj KK igokei samo TRI domaca igraca imamo i 25 stranaca svaki po 3-4 mil placen!
M

Macak u klizaljkama

pre gotovo 2 godine

@humskapfc Lose si informisan, placeni su po 15 miliona evra, Andjusic ce dobijati 17 miliona, samo za potpis je dobio 4 miliona evra. Uskoro stizu Bjelica, Todorovic, Dorsi, Slukas, Jaramaz, i Dzanan Musa. Ali nemoj nikome da kazes, to znamo samo ti i ja.
S

Stub srBstva

pre gotovo 2 godine

Sta je ovo, stub srBstva opet hoce da dovede stranca.
h

humskapfc..

pre gotovo 2 godine

Nase najvece legende kluba:prekazi,vokri,bobek,valok,ramadani,duljaj...itd
N

Nenadica

pre gotovo 2 godine

Za ovog imaju pare samo Zeljko i Ostoja
B

Bodibond

pre gotovo 2 godine

Zeljko i Ostoja imaju pare da kupe i tebe i ceo Zeleznik. Ako ih budes provocirao, ima da vam uzmu sve sto je ostalo u ekipi, a da valja.
N

Nenadica

pre gotovo 2 godine

I sa svim otimanjima cete uzeti nula trofeja
B

Bodibond

pre gotovo 2 godine

@Nenadica Na osnovu cega si tako siguran? Svemu dodje kraj, pa tako i vasoj dominaciji. Sinko, pola tima ti otislo, nemate trenera, docice neko slabiji od Radonje, a ti kazes osvojicemo nula titula. Pa jedino ako planirate da kradete celu sezonu kao sto ste krali u prvoj i petoj utakmici finalne serije, jedino u tom slucaju cete opet osvojiti Aba ligu.
N

Nenadica

pre gotovo 2 godine

Na osnovu cega kazem? Na osnovu ove sezone, u kojoj ste doveli nekoliko igraca sa milionskim ugovorima, tri bivsa zvezdina igraca, nemate nijedno Partizanovo dete u klubu, i na kraju ni u kupu niste uspeli da pridjete ispod 20 razlike. Sad ste raspolozeni jer vam je nakon bacenih para drzava kupila Vajldkard. Jer ste kanturina od tima, zato opet necete osvojiti nista i zvezdino dete Dobric ce uzeti MVP. O sudijama necemo da pricamo, znamo i ti i ja da ne verujes u to sto pricas, 7 tehnickih gresaka je zvezda dobila u finalu a vi nula
S

Svedok

pre gotovo 2 godine

Ovi prekoputasi jaki na recima a kada krenu utakmice obuku siknjice i skrivaju se i beze da ih opet ne kresnemo. A mi jadnici sta cemo moramo kad nam se stalno nude sem kad pojacaju treninge pa pobegnu.
G

Gost98

pre gotovo 2 godine

Zašto ne bismo pokušali dovesti Filipa Stojilkovića iz Siona, momak je vrhunskog kvaliteta i mislim da bi bio najbolje rešenje od svih koji su se dovodili u vezu sa Zvezdom u poslednje vreme. Pritom ima srpski pasoš, tek su mu 22 godine i koliko znam već je na radaru nekoliko ozbiljnih evropskih timova.
i

iz 1 u x

pre gotovo 2 godine

bio je u Zvezdi, raspao se, bolje da probaju Pavlovića ili Makarica
G

Gos

pre gotovo 2 godine

Uništi vas država
I

Informacija

pre gotovo 2 godine

Kao što sam napisao juče, uskoro stiže napadač za kojeg će Zvezda idvojiti oko 2 miliona evra. Samo ulaganjem može da lakše da se dođe do zacrtanih ciljeva, a to je u ovom konkretnom slučaju 2 LŠ. Crvena zvezda i bez napadača ima 3,4,5 puta bolji tim od svih u ligi.
B

Bodibond

pre gotovo 2 godine

Ti si kao onaj nas pbg.news, napises tek kad bude ozvaniceno pa kao " jel sam vam rekao", " bio sam u pravu" i slicno. Hajde kad tako sve znas, koga dovodite u kosarci za trenera, ko ce biti prvi inostrani igrac kojeg cete dovesti ovog leta?
@

@bodi

pre gotovo 2 godine

Ne pratim druge sportove.
E

ET-1

pre gotovo 2 godine

Baš će u Crvenu Zvijezdu doći, ako se interesuju za njega gore navedeni klubovi. Znači šansa da dođe u Crvenu Zvijezdu su ravne nuli.
M

Makijan

pre gotovo 2 godine

Mediji kod nas prosto uzivaju da prave price, naslove bombasticne. Tako da mi zelimo nekoga on je predobar ali ima bogatijih. Bar promenite scenario . Klub definitivno pravi greske Terzic i Mrkela do nedavno polako cemo ima vremena tu su nam Ohi i Pavkov, bitno nam je da smo doveli Kangvu i Bukarija. I sada panika. A spic poodavno trebao da se uigrava i uvodi u sistem kod Dekija. Mrkelina uloga zaista postaje meni beznacajna sta on radi uopste? Ovo sada trazi Marin bori se koristi kontakte Kangvu doveo Bozovic ne znam sta Mita radi zaista. Onda postavite Marina za sp.direktora logicno je.
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Ovaj mi izgleda starije od Odite
u

uksi

pre gotovo 2 godine

Ne deluje lose, ali pored ostalih ponuda nema sanse kod nas da dodje, prvo nece ga pustiti za 2m 99%, a verujem da ce mu drugi ponuditi platu sigurno preko 1m gde mi ne mozemo da pariramo, mi maksimalno mozemo da ponudimo platu 700-800k plafon, vise ne mozemo zbog drugih igraca... Kao da gledam da ce na mesto spica doci neki povratnika ili ce Mrkela izvuci kec iz rukava kao prosle godine sa Dionijem.
j

ja psv !

pre gotovo 2 godine

sigurno ce u C.Z pored ostalih Klubova HAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Зашто пишете о нереалним стварима?
S

Sascha 74

pre gotovo 2 godine

Odakle pare za ova obestecenja ? Odakle pare za Plate novih igraca Da li to drzava daje,da niste mozda vi korisnici bankimata.Naravno da jeste,80 mil € ste dobili od Srbije
D

Džogi

pre gotovo 2 godine

Ovaj bi bio top.Pominje se i F.Boli,zna li ko šta o njemu?
G

Gost fkcz021

pre gotovo 2 godine

Nadam se da je novinarska patka,jer ako nije, onda je još jedna velika glupost i dokaz nesposobnosti našeg sportskog direktora i skauting službe.. Zar neko stvarno misli da mi možemo prvi doći do ovog igrača u konkurenciji Galate, Bešiktaša, Trabzona i Anderlehta, ako su ove informacije tačne..??? Daj bre, nađite više neko realno pojačanje za naše uslove i budžet, a ne da mi ulazimo u trku sa dosta bogatijim klubovima od nas,čekamo ceo prelazni rok i onda ćorak.. A ako nema para da se dovede kršteno pojačanje u špicu za evropu onda tako i kažite, pa dovedite bar Ogija Mudrinskog za malo para.. Potpisujem da bi dao minimum 10-15 golova u sezoni,a em je dečko Zvezdaš veliki.. Samo batalite više te Dionije, La Pare, Spiridonoviće i slične polu igrače za sića lovu..
R

Robin Van Forme

pre gotovo 2 godine

Zvezdi dva milki ko meni 50 dinara. Bolje da prodajemo za te pare nase talente nego da kupujemo strance
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Da li ovo placaju penzioneri u ovoj siromasnoj zemlji?
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Šta je muka? Roditeljima mala penzija a tebi sa 40. se još ne radi.
g

goligeter

pre gotovo 2 godine

pa i ohi je bio raspucan, zar ne?!
L

Lord Lukan

pre gotovo 2 godine

Nece ni ovaj doci, kao ni Kasijera, kao ni Estupinjan! Na kraju ce nam uvaliti Silju Pesica,ili ce dati novu sansu Dioniju!Vec 5.godina cirkus sa dovodjenjem napadaca, 10.prelaznih rokova ne mogu da dovedu krstenog spica a da nije drvo obicno!
I

Ivke88

pre gotovo 2 godine

Bitno je samo nešto napisati, a pritom pojma nemati.. Kakav crni Dioni? On više nema dodirnih tački sa Zvezdom..
G

Gost fkcz021

pre gotovo 2 godine

Lukan Šilja Pešić je igračina i gol mašina za ove naše špiceve što imamo i kako trenutno igraju.. Kamo sreće da smo ga doveli, kad već ne možemo godinama da ubodemo dobrog stranca špica..
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Iskesiraj 10M pa ga ti dovedi. Nije ti ovo FM. Ni Levandovski ne bi valjao ako Katai i I vanic carine loptu i nikom je ne daju.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Диони није играч Звезде
@

@lord

pre gotovo 2 godine

Iskreno i Silja bi nam dobro dosao, ali verujem da je i on nemoguca misija... Na kraju ce dovesti opet nekog sa 10 kg viska koji nije igrao ozbiljan fudbal godinu ili dve...
Z

Zzzp

pre gotovo 2 godine

Da l’ je moguće više da svaki dan se piše kako dolazi ovaj onaj ali ipak ne dolazi jer se nema para za kupovinu i ipak ide u neki drugi klub koji ima para. Koja je poenta onda tekstova ne razumem?

магикоо!

pre gotovo 2 godine

Па мора да се пише да се плата заради 😂
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

like, share, broj poseta, zarada...
k

kontra

pre gotovo 2 godine

Slupali ste vec 6 miliona za dve banane (ceo budzet za kk i Euro ligu) na 14 miliona od AV ste dobili 80 miliona i ti pominjes neki drugi klub? Iskijacete sve ovo, polako...
T

TBF

pre gotovo 2 godine

Barnli nudi 3 miliona, Zvezda 2, traže ga još 4 ozbiljna kluba, i Zvezda je u konkurenciji. Ili su informacije o ponudama netačne, ili pišete nešto tek da biste napisali.
M

Mhm

pre gotovo 2 godine

2 i procenat od sledeće prodaje što može da bude 5 ukupno
m

madmix

pre gotovo 2 godine

Ne odlučuju baš uvek pare o svemu,možda mu je interesantnije da juri LŠ nego druga engleska tako da je to stvar čoveka i njegovih ambicija i prioriteta
@

@mhm

pre gotovo 2 godine

Može da bude 5 a može da ostane na 2. Pa koji ozbiljan klub bi nekog pustio za 2 miliona i procente a ne bi odmah uzeo 3 i procente? Koji crnac bi došao u srbiju za platu od 600k a ne bi prihvatio turke za 1,2mil. Ovo je tekst tek da se nešto napiše...
G

Gost redovni

pre gotovo 2 godine

Ali ovi sto pisu legija stranaca... braco koliko real ima španaca u ekipi? A Atletiko? Psg francuza? Juve italijana? Mancester engleza?
G

Gost555

pre gotovo 2 godine

@Gost redovni Sine, u tim klubovima se stranci ne racunaju kao stranci, tj. Mata, Marsijal, Ronaldo, Lindelof, Ande Herera... nisu se vodili kao stranci u Junajtedu jer su drzavljani zemlje clanice EU. Tamo su Vidic, Matic, Valensija, Di Marija, Tevez, bili stranci.
F

Fon

pre gotovo 2 godine

Ne mogu oni da plate koliko Madjija moze da obeca!
h

h00die

pre gotovo 2 godine

Kasijeri da su dali 1 - 1.2 mil platu, uz ugovor na tri godine, plus 2 miliona odmah za potpis (jer ne moraju da placaju obestecenje, zato sto dolazi iz Rusije), sad bi ga gledali u Sloveniji na pripremama... Mislim, hoce da podignu standard sa dovodjenjem igraca, pricaju kako smo stabilan klub, kako cemo dobiti neverovatno veliki novac od uefe naredne dve godine, a nece da plate spica za LŠ. Terza hteo Dzjubu da dovede... ne znam samo sta je mislio, da ce mozda da mu igra za 600k godisnje?? Znaci ili ulozite novac, dovedite kvalitet, ili dovodite ove sa rehabilitacije sto im je karijera u teskom padu za 500-600k, kao sto se ranije radilo.... Sramota vise da nas odbijaju toliki spicevi, mislim da je bilo 10+ igraca koji su odbili u poslednje dve godine, pocevsi od Prijovica, Makede, Pesica, pa zakljucno sa Dzjubom i Kasijerom.
5

5 u nizu...

pre gotovo 2 godine

Kad ti iz svog dzepa budes dao Zvezdi 4-5 mil.evra koliko kostaju ti dobri spicevi koje nabrajas e onda ce Terza i uprava lagano da ih dovedu! Plati pa se klati,a ne da samo filozofiras a loptu ni na fizickom sutno nisi!
m

milittao

pre gotovo 2 godine

Nije mi jasna politika nasa dva najveća kluba. imaš ispred sebe sezonu koja ti donosi direktno mesto u LŠ i minimum 20-30 miliona prihoda. i umesto da sad ulože u tim bar 5-6 miliona i dovedu 2-3 top igrača koja će praviti razmišljaš oni se uzdaju u Pavkova, Gobelju, Lutovac, Holender.. siguran sam da za 5 miliona mogu dovesti minimum 2 igrača da kidaju. daš mu platu 2 miliona po sezoni ugovor na 2 godine i eto prilike i za neko zvučno pojačanje a sigurno da bi tako selektovan tim pomrsio račune mnogima i u predstojećem Evropi putu gde imaju šansu da inkasiraju lepu svotu novca.
S

Samo jedna sitnica

pre gotovo 2 godine

Partizan nema ni za hleba, država ih finansira. I prošle sezone su im platili licencu, a oni novac koristili za premije protivnika svojih i Zvezdinih i sudija.
G

Gost1111

pre gotovo 2 godine

sto da daju kad mogu u dzep da stave?
J

Joxa27

pre gotovo 2 godine

Ovaj lik igra samo levom nogom…
C

Comi81

pre gotovo 2 godine

Krenula licitacija 🤣🤣🤣

Leonardo42

pre gotovo 2 godine

odakle pare?????
G

Gost83

pre gotovo 2 godine

Odakle vama za Obradovica i Legiju Stranaca?!?
F

FKCZ991

pre gotovo 2 godine

Eksluzivno: Frank Boli, napadač Ferencvarosa je najblizi Zvezdi. Odlican igrač.
B

Bomba

pre gotovo 2 godine

Nadam se da ne troluješ.
D

Djjeje

pre gotovo 2 godine

Sta je tebi odlican napadac 31 igrac Madjarske lige po broju golova
O

Odakle info?

pre gotovo 2 godine

Nemoj da zezaš, njega priželjkujem godinama. Kakva bi to onda ekipčina bila. Boli je pravi špic.
D

Daj Bože

pre gotovo 2 godine

Verovatno Marin povukao vezu pošto mu je bio saigrač.
0

031

pre gotovo 2 godine

Vise deluje kao krilo. Na poziciji spica Ohi je bolji.
Š

Šizojinjo

pre gotovo 2 godine

Znači još jedan nemoguć špic kome će najbliže što će doći Srbiji biti to što će možda preleteti preko iste na putu do novog kluba, da se pridoda posle kolekciji "mi smo tražili ovog i onog, ali na nesreću finansijski nisu bili mogući, tako da uživajte u alternativi Despotoviću". Bace prelazni rok na loženje na igrače koje ne možemo platiti ni u paralelnom univerzumu umesto da se fokusiraju na neke koji su u našim okvirima, a na kraju će opet loviti neke bombe iz donjeg doma liga petica koji su zadnji put više od 3 gola dali negde 2015. god.
K

Kupuj

pre gotovo 2 godine

Terza, ne razmišljaj, već pređi granicu. U igri su dve LŠ. Bolje 1 dobar, nego par solidnih.
g

gost123

pre gotovo 2 godine

Jel ima neki spic koji se u ovom prelaznom roku dovodi u vezu sa nama a da nije tezak zadatak? Ja ne znam u cemu je problem vise otvorite se vec jednom ako necete da bude tezak zadatak evo mene dovedite niko me ne trazi
H

Host

pre gotovo 2 godine

Izgleda da ce se opet menjati pravilo o strancima ili ce se stampati srpski pasosi.
S

Sadico

pre gotovo 2 godine

Prvo , nema nista od toga da dodje u Zvezdu, pisi propalo. Drugo, ja sam uvek voleo igrace sa crnog kontinenta uvek su nam najvise i donosili, ali previse je stvarno... Kanga , Sanogo,Ben, Mustafa, Bakajoko, Kangva, Bukari, pa i Ohi... mnogo stranaca , a da nam spic ubica treba to stoji , uz Ohija jos jedan. Pavkova vise ne racunam u ozbiljne igrace, proslo je njegovo od stare slave se ne zivi , a on se upravo tako na terenu i ponasa, nonsalantno.
g

ghost11

pre gotovo 2 godine

Bakayoko ide konačno iz Zvezde, Sanogu ističe ugovor za 6 meseci, Kangi i Benu ističu ugovori na leto 2023 a prodaćemo i Ohija u slučaju novog napadača.
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

How yes no
N

Nerazumem

pre gotovo 2 godine

Šta je sad,ne valja Ohi? Pa jel mora svaki transfer period špic da se dovodi?oće li ikad iko da odgovara za sve te promašene strance u napadu,bolje bi ih moja baba iskautirala,dovedite bilbiju daće 20 komada lako
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Ne valja Ohi.
I

Ivke88

pre gotovo 2 godine

Ko kaze da ne valja Ohi? Ne valja Pavkov.. Zato mora novi špic, koji će konkurisati s Ohijem za mesto..
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

imamo 8 stranaca daj vise smanjite ludorije imacemo ih previse
K

Kon

pre gotovo 2 godine

Gostik@Kanga,Ben,Sanogo,Mustafa,Bakajoko,Ohi,Kangva,Bukari,Pićini,Rišairo, Odada, Falko, plus Borjan, Dragović, Ivanić što igraju pod tuđom zastavom. Znači 15 igrača u Srpskom Atletik Bilbao.
@

@Kon

pre gotovo 2 godine

Stranac ne moze da bude neko ko ima srpsku krv i prica srpski, tako da Borjan, Dragovic, Ivanic i Zivkovic nisu stranci niti se vide kao stranci. Takodje Ben i Kanga imaju srpske pasose i ne vode se kao stranci, koga briga sto su crni, bitno je da na papiru ne prave problem. A ovo je klupski fudbal a ne reprezentacija, prema tome skroz je okej i da imas 20 stranaca ako to tvom klubu donosi uspeh i novac.
C

CzBgg

pre gotovo 2 godine

Falko je otisao, na Bakajoka se ne racuna ozbiljno
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Arsenal je najbolje rezultate u novijoj istoriji pravio sa najmanje engleza u timu. Prema tome, kao što neko i napisa, koga briga ko igra, ako se dodje do cilja,a cilj je LS.
B

Bili Beron

pre gotovo 2 godine

Odada nije sa prvim timom uopste, Falko je otisao.
A

Auuu

pre gotovo 2 godine

Braco, prava legija stranaca, al doslo takvo vreme drugacije se ne moze! Ako ovaj dodje prodati Ohija.. Smatram da nije dobio pravu sansu, ali ne uklapa se u tim, njemu treba totalno drugacije ekipa, inace vise nego solidan igrac!
H

Hhhhhhhh

pre gotovo 2 godine

Ovaj na fotki ima minimun 33 godine
p

prcoje

pre gotovo 2 godine

još jedan slučaj zvani Kasijera nema od ovoga nista