Olajinka i Kraso (©Starsport)
Olajinka i Kraso (©Starsport)

Zvezdine novajlije oduševljene, Olajinka: Očekivao sam biće teže! Glazer: Vrhunska atmosfera

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.07.23. | 09:40

Imaju i zašto da budu radosni

Bolju premijeru teško da su mogli da zamisle. I navijači na tribinama, a i novajlije u dresu Crvene zvezde. Piter Olajinka, Omri Glezer i Filip Kraso oduševljeni su debijem pred 35.000 ljudi na beogradskoj “Marakani”.

I zbog ambijenta, a i zbog same igre, pa tako Piter Olajinka kaže…

Izabrane vesti

Utakmica je bila veoma dobra, očekivao sam da će biti malo teža. Uradili smo sve kako smo želeli, brzo i efikasno. Zadovoljan sam što sam postigao dva gola. Utakmica je išla u smeru u kom smo želeli, svi smo srećni i zadovoljni zbog rezultata”.

Olajinka je inače bio dvostruki strelac za crveno-bele u pobedi od 5:0, ali ako pitate njega…

Mislim da je gol Krasoa bolji od mog”.

Sam Kraso skroman.

Utakmica je bila zaista dobra, igrali smo onako kako smo se i dogovorili. Otvorili smo utakmicu na sjajan način, stvorili nekoliko prilika, a zatim i postigli golove. Što se tiče mog gola, kada igram ne razmišljam mnogo, donosim odluke po osećaju i čini se da mi dobro ide”.

Na drugom kraju terena Omri Glazer je obavio svoje i sačuvao mrežu netaknutom. Istina, toliko je dominantna bila Zvezda da je Glazer imao vremena i da uživa u ambijentu.

Neverovatno. Prvi put igram na Marakani i teško je rečima opisati atmosferu koju prave navijači. Potrebni su nam i u nedelju, jer se i večeras videlo koliko su nam važni. Pozivam ih da dođu”, podvukao je Glazer.

O samoj igri…

Bila je dobra utakmica, drago mi je što smo pobedili. Mislili smo da će biti teže, ali smo igrali ofanzivno, pritiskali, imamo igrače koji igraju odličan presing, tako da su svi uradili sjajan posao”.



tagovi

Piter OlajinkaŽan Filip KrasoOmri GlazerFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara