Zvezdini veterani igrali za Srbe sa Kosova i Metohije

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.03.19. | 10:57

Lep humanitarni turnir ovog vikenda organizovan u balonu Enfild

Ko se ovog vikenda slučajno našao na Zvezdari, u neposrednoj blizi balona Enfild, mogao je da uživa u majstorijama nekadašnjih asova Crvene zvezde. U istom dresu mogli su da vide Dragana Mrđu, Dragana Bogavca, Dejana Ilića, Milivoja Vitakića, Dejana Milovanovića, Branislava Mirkovića. Igrači sa zavidnim stažom na Marakani, pojačani Daliborom Biševcom, Nemanjom Vučićevićem i Igorom Ilić, uzeli su učešće na humanitarnom turniru za višečlane srpske porodice na Kosovu i Metohiji.

Oom humanom pozivu odazvalo se ukupno 20 ekipa i priličan broj dobrotvora koji su kroz kotizacije i druge humanitarne priloge pomogli opstanak ugroženih višečlanih srpskih porodica sa Кosova i Metohije za koje je ovom prilikom sakupljeno 100.000 dinara.

Izabrane vesti

Na kraju su do trijumfa su došli Zvezdini veterani, ali to toliko nije važno. Organizatori turnira Aleksandar Relić, koji je i vlasnik balona Enfild, i njegova supruga Milena, sigurno su ponosni kako je sve to izgledalo. Veliku pomoć bračni par Reljić imao je od pravoslavnog društva sveta Srbija čiji predstavnik je bio Vladimir Radović,te od humanitarne organizacije Srbi za Srbe predvođene Mladenom Matijaševićem.

Pehare i medalje najboljima dodelili su predsednik Pravoslavnog sportskog udruženja “Sveti Srb i ja” Dimitrije Stikić i predstavnici domaćina i inicijatora ovog humanitarnog turnira Aleksandar i Milena Relić.

 Na kraju treba istaći da je pobednički trofej osvojila ekipa Crvene zvezde, drugo meso pripalo je ekipi Srb, a treći je bio tim Zoran.

 


tagovi

Dejan IlićMilivoje Vitakić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara