Komentari na vest

Zvezdino novo krunisanje: Vatromet, ovacije za Miloja i džentlmenstvo kapitena

4

454

pre 22 dana

Ovaj tekst druga Darjana je manipulativno providan, ali istovremeno i stereotipan, pokreću ga najniže strasti i frustracije! Jedva je dočekao trenutakj da u jednoj apologetskoj tiradi, na ivici kliničkog debiliteta, piše o uspesima i dostignićima spasioca, pedantnog stručnjaka Milojevića! Samo što nije opisao kroz kakve je sve nedaće pedantni stručnjak prolazio, na početku proleća, kada je Partizan još uvek bio u prednosti! Prava Golgota! Pa oni silni penali da krene utakmica, pa onaj hibridni rat kojeg je vešti taktičar Milojević, slavodobitno okončao. Interesantno, nakon što je Partizan sam sebi pucao u nogu i prokockao nekoliko bodova, hibridni rat se naprečac okončao! Više nije bilo potrebe ni za onim početnim penalima da krene utakmica, ni za isključenjima protivničkih igrača! I na kraju, iz pera ovog Milojevićevog ličnog hagiografa, ključne reči: “Džentlmen i prijatelj, trener i pobednik”! A, ni reči o onih pet uzastopnih otkaza u inostranstvima, ovom pedantnom stručnjaku!
D

Don Vito Corleone@Kupi Sezonsku

pre 22 dana

@Kupi Sezonsku – Terziću, ti li si?! Prepoznao sam te! Hoćeš da kupim sezonsku, pa da pare završe u tvoj džep, jel’ tako?! U Zvezdu nisu ušli finansijski forenzičari evo već punih 12 godina, od kada ste ti i tvoj mecena Oskar na vlasti! Niko ne zna kakvo je stanje! Niko ne sme ni da priviri u Zvezdu, da istraži poreklo i tokove novca, a ti ‘oćeš da te finansijski pomažemo i da ne iskazujemo svoje mišljenje u komentarima. Hoćeš da uvedeš cenzuru na komentare kao što si uveo zabranu za finansijske istražne organe!
N

Nemanja30

pre 22 dana

Tako je, paore, samo daj pare i ništa se ne pitaj.
P

Penzioner

pre 22 dana

Bas ce sezonske karte spasiti Zvezdu! U januarskom prelaznom roku prihodovano 20 miliona, toliko ce i u letnjem prelaznom roku. Zamisli milion, dva od sezonskih karrti, pa to je finansijska bomba za Srbiju a kamo li za Zvezdu. Gospode Boze, pomozi!
-

- DOBRO PAMĆENJE -

pre 22 dana

Da se malo prisetimo zanimljivih naslova: Šeik Al Nahjan i Vučić u poseti Crvenoj zvezdi (politika.rs, 10.01.2013.), TERZIĆ OTKRIO KOLIKO JE PREDSEDNIK SRBIJE UČINIO ZA ZVEZDU: Vučićev duh lebdi nad Marakanom! Hvala mu na svemu (kurir.rs, 20.12.18.), Kako Zvezda može da plati 700.000 umesto 17.000.000? (b92.net, 11.07.19.), Mali: Zvezdi 50 miliona evra više, ogromni dugovi večitih (sportklub.rs, 14.06.22.), Koroman: Favorizovanje Zvezde je postalo, i nama iskrenim zvezdašima, malo degutantno (telesport.rs, 19.07.22.), Zvezda duguje 76 miliona evra, Partizan 36 (b92.net, 14.05.23.).
T

Tarantula

pre 22 dana

Hahahhahahhah, kad bi znao kako mi tim skumlavčenjem ulepšaš ovu jutarnju rakijicu posle onako lepog provoda sinoć na Rajku,ne bi nikada više ušao na vest o Zvezdi!Hahahhahahhah
P

PARIZER SULTAN

pre 22 dana

Ne ide li nam sjajno od 2012. godine?
O

Ojo

pre 22 dana

Miloje zašto Pop ne dobi bar 5 minuta,nije fer!!!!
U

Ujka Zitko

pre 22 dana

Cestitmo komsijama na duploj kruni.Ali 8.god ne mogu da nas pobede na JNA! Toliko....😂😂😂😂AHAHAHAHAHAHAHA
T

Tarantula

pre 22 dana

Puno mi nešto pametuješ obzirom da ti se poslednje pobede novembra 83 u kš ne seća ni rođeni otac!Ali dobro,imate vi vaših velikih trenutaka poput čekanja na pobedu u derbiju na Rajku 18 godina ili na kup nekih 36 godina,a I onih 2,3 puta ispadanja iz lige i spašavanja u zadnjem kolu!Hahahhahahhah
F

Familija

pre 22 dana

Publika je tvoja najluđa na svetu niko ZVEZDO nema to što imaš ti
7

777

pre 22 dana

Sramota sto nema kosarkasa
N

Naši rekorderi

pre 22 dana

Stadion Aleksandar i Tea Katai. Prestigao Rajka.
r

rekonstrukcijaTimX

pre 22 dana

evo Mito i Terzo skauti moji lepi, ja cu vam dati ful sklopljen tim NAPAD Piter Olayinka, Frantdzy Pierrot , Yusuf Demir - SREDINA: In-beom Hwang , Otar Kiteishvilli , Marko Stamenic ODBRANA: Baba Rahman, Srdjan Babic, Uros Spajic, Adam Marusic , Omri Glazer. Sa ovakvim timom bi mogli nesto uraditi u evropi, bogami dzepovi su puni, smanjiti malo troskove na Masu i baciti se u akciju. Sportski pozdrav!
K

Kalabasas

pre 22 dana

Babić i Spajic za iskorak...pa dragović sam vredi ko njih dvojica...
K

Kupi Sezonsku

pre 22 dana

@rekonstrukcija.... Vidis ovako, kad bi ste ti i slicni tebi "pametnjakovici" iz fotelja sa telefonima u rukama po 24h, kad bi ste svi vi Kupili Sezonsku kartu i tako finansiski pomagali Zvezdi svake sezone, onda bi Terza i Mita mogli da vam ispunjavaju te zelje i dovode igrace od po 6-7 miliona, a ovako dokle god samo pametujete preko interneta a dinara jednog Zvezdi niste dali nikada,nemate nikakvo pravo da upravi pricate sta da radi i koga da dovodi...plati pa se klati,uvek bilo i bice,cisto da vas podsetim!
@

@kupi...

pre 22 dana

A tal za pomenute. Ide ih i kod dovodjenja i prodaje. I jos nesto sto je Dragovic (svaka cast momku) vise dao Zvezdi od Miluna i Popovica te se dize u zvezde. Momci su tu godinama davali celog sebe. Tek je bezobrazluk traka coveku ispred Kataija najboljeg igraca u klubu otkad je tu. Da li je postovaniji Srbin koji zivi u Becu od onog u Srbiji.
@

@Kupi Sezonsku

pre 22 dana

Ne pravi se pametan po komentarima kad si ograničen ko kiosk.
D

Doktor za Fudbal

pre 22 dana

CESTITAM DOKTORU FUDBALA TERZI 4-TU DUPLU I 7-MU ZA REDOM...👏👏
L

Lepi mica1

pre 22 dana

Cega se pametan stidi s tim se .....ponosi😆😆😆da li ima jedan delija da ne zeli ovakve titule i da ga je sramota ovoga?
@

@lepi mica

pre 22 dana

Ко нормалан може да не жели овакве титуле? Потпуно поштено заслужене, јер си далеко најбољи тим у држави. Нормални људи би се стидели Партизанових титула у време Толета, јер је свака била покрадена, евентуално сте једне сезоне били бољи од нас.
a

amstel

pre 22 dana

supermeeen =velež
D

Diko Bjeko

pre 22 dana

Pa zar ne rece selektor jos pre par meeeci da se unapred zna ko osvaja prvenstvo? I zar nije Bahar vodio ekipu pola sezone? Valjda i on ima neke zasluge. Makar i minimalne?

Pančev#9

pre 22 dana

Miloju doživotni ugovor!
H

Honda Hybrid

pre 22 dana

Dozivotni ugovor i beneficirani borački staž kao prvoborcu u hibridnom ratu. Koji je i dobio! Orden NOB-a i VOJ-a.
P

PITANJE

pre 22 dana

Šta je osvojio osim u Srbiji za vreme aktuelne vlasti?
ц

црно на бело

pre 22 dana

По наслову сам помислио да је Александар крунисан😃😃😃😃
P

Pst

pre 22 dana

Po tvojoj zavisti slutim da ti nije mesto ovde.
@

@псст

pre 22 dana

Како кажу Чега се паметан стиди,неки се тиме поносе😉
м

макрон

pre 22 dana

Френк Кастањеда блиизу Звезде
G

Gosttt

pre 22 dana

Ne izlupavaj se, on nije bio blizu ni kad su ga prethodninput svi dozivali
з

звеки

pre 22 dana

Не знам ко у управи Звезде тражи играче.Како рецимо се Звезди не посрећи да доведе наравно прије најјачи клубова нпр Лукмана или Кавамингу.Аталанта је за трансфере дала 1о милиона ,а Звезда предпоставља се око 15 милиона.Наравно и када би дали 100 милиона није услов да ће се направити резултат,али кд нас је било много лоших прелазних рокова у низу
n

noleeeeeeeee

pre 22 dana

jos doslo lice iz senke da proslave sve pobede od ove nedelje
M

Metla 6-0

pre 22 dana

@noleee... Jel onaj u cijoj su stranci vasi ostoja,zeljko i savic!
S

Savatije

pre 22 dana

Lepo slavlje, jedino mislim da je trebalo da se zahvale i Bukariju, ako je istina da su ga prodali. Na stranu njegove mane, jedini je koji je pravio razliku u LŠ.
B

Burek

pre 22 dana

Neznam, meni bi Milojevic popio otkaz jer mrzi mlade igrace.
e

ejj

pre 22 dana

ti treba da se lecis
1

12345m12345

pre 22 dana

zato sto pises "neznam" zato se i ne pitas...
e

ejj

pre 22 dana

ti treba da se lecis
d

d.g.

pre 22 dana

Evo ga Nađ forsirao mlade igrače. Voli njega i ne menjaj ga.
D

Delija NBGD

pre 23 dana

Koja dominacija. Najveca je najveca 🔴⚪
L

Lepi mica1

pre 22 dana

Koja dominacija?namestene titule?😄😄😄a u evropi kanta za napucavanje😆😆😆
G

Gostgost

pre 23 dana

Bravo Zvezdo! Bravo majstori! Apsolutno zasluzeno, daleko najbolja ekipa u ligi!
м

мали чаробњак

pre 23 dana

Штета што нисмо дали преко 100 голова и имали првог голгетера лиге.Дуго нисмо имали играча који би дао преко 2о голова.Шалим се.Делије славимо ,за Драговића тешко да ћемо наћи замјену,питање је да ли би Арнаутовић био појачањање због склоности повредама.Била би пуна капа да је дошао у Милојевом првом мандату.Из домаће лиге по двојац из Радничког К Видосављевић и Глушчевић,а из Тсц Пантовић и Ћирковић.Прихјеко нам су потребни играчи који би убрзали игру нарочито за Европу.У навали би само задржао Олајнику ,за остале може замјена укључујући Иванића.Најважније је задржати Глазера,Хванга ,Стаменића.Ако продају корејца скептичан сам како ће све функционисати.Мислим да би требало 6 појачања из иностранства и 2,3 из домаће лиге.Треба нам несушно играч профила Кркића,Марина ,а то кошта.Пс најдраже ми је што је Вождовац испао,надам се да више никада неће ући у прву лигу
E

Eseks

pre 23 dana

Vidosavljevic vredi oko 3 miliona,Gluscevic mozda i vise..Pantovic mislim da nije igrac koji bi nam nesto doneo u evropi a Cirkovic je blizu transfera u inostranstvu..Lepe su ti zelje.
P

Pera genije

pre 22 dana

Od svih igrača iz naše lige samo možda, kažem možda Stojić iz TSC-a? Kakav Vidosavljević, Gluščević, Pantović...
Z

Zauvek zvezdaš

pre 22 dana

Pero bravo za komentar. Iz naše lige Zvezda je zainteresovana za malog Aleksića iz Kragujevca i našeg bivšeg juniora Romanića iz Želje a verujem da bi u slučaju preke potrebe za što perom doveli i Stojića. Svi oni bi bili rezervne opcije u Zvezdi a Aleksić bi bio pravi potez sa svojih 19 godina mislim da će za dve sezone biti najbolji vezni igrač u ligi i ko ga bude prodavao zaradiće gomilu para.

Sakur

pre 23 dana

Jel bilo ovacija za glavnog baju
D

Dejoooo

pre 23 dana

Glavni baja daje pare da se nekim licence godinama placaju.Zahvalimu na tome.Licno ja bi mu zahvalio Zvezdi kad se trebala platiti licenca da je platio ,a nije hteo.Mesto Zvezde u kvalifikacije te godine otisla je trecerazredna ekipa.
M

Ma da bre to

pre 23 dana

Kako nije, skandirali smo ti. Tj vise je bila ona pesma, ne placi sakure ja cu ti doci, ja cu ti doci.....
D

Daj faul

pre 23 dana

Izrimuj se sam…
T

Tarantula

pre 22 dana

Bilo prijatelju,i za glavnog,i za manje glavne, i za mene sa 2 sina...za sve zvezdaše je bilo ovacija!Jesi li ljubomoran?
l

laker

pre 23 dana

cestitike kratku ostanicu, van srbije sve porazi ce biti
O

Oskarijada

pre 23 dana

Usne usne boje vina
6

6:0

pre 22 dana

Tendencija ka 9:0
B

Burek

pre 23 dana

Dupla kruna oleee
b

bivši jehova

pre 23 dana

trofeji nisu bitni nate Partizan je emocija u načelu
P

Penzioner

pre 23 dana

Bravo za komentar.Neka grobari izvuku neku pouku, treba ce im. Mene si slatko nasmejao, hvala ti!
7

78

pre 23 dana

puma skiči od muke valja se po podu i ponavlja TROFEJI NISU BITNI NATE
L

Ljubav moja......

pre 23 dana

NAJVEĆA!!
u

uplakano grobarče

pre 23 dana

Da nije Boltauzer ukro parfem osvojili bi Aba
u

u9

pre 22 dana

Da čaša ilić nije promašio gol pobedili bi real Da nas Mančester nije pobedio 1 0 pobedili bi ni njih Da se Panter nije potuko osvojili bi El Da nije bilo korone Trinki bi osvojio sve Da nismo Jugohrvati bili bi Srbi
Z

Znik

pre 23 dana

Je l bilo ovacija za onog u lozi?
7

777

pre 23 dana

nije, on je tu samo da pokupi koji politicki poen
Z

Znik

pre 23 dana

Sta je? Cim lupate minuse znaci pogadja vas sto morate da cutite, a vrlo rado biste skandirali ali onda ide katanac na miljenicu.
6

6:0

pre 22 dana

9:0
T

Tarantula

pre 22 dana

Naravno da je bilo,a biće i sigurnih glasova.Što,tebi bilo loše pod Mirkom i Borisom??!