Zvezdo, plaši se Ahmeda Muse - brz je kao metak! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.02.18. | 18:03

Moskovljani remizirali protiv danskog Nordsjelanda (1:1)

CSKA je polako hvata ritam za početak drugog dela sezone, odnosno mečeve sa Crvenom zvezdom u 1/16 finala Lige Evrope, a nakon današnje utakmice sa Nordsjelandom (1:1) jasno je da će povratnik Ahmed Musa predstavljati veliko pojačanje za ekipu Viktora Gončarenka.

Nigerijac je podsetio navijače Armejaca, ali i sve koji su posmatrali ovaj prijateljski meč, koliko je brz i koliko može da bude nezgodan kada mu se otvori prostor između štopera. Tako je iskoristio i sutaciju iz 33. minuta, kada je iskoristio pravovremeni pas Golovina, a onda snažnim udarcem poslao loptu pod prečku Runara Gunarsona.

Izabrane vesti

Ipak, da još uvek ne funkcioniše sve kao sat u ruskom velikanu bilo je jasno u nastavku utakmice. Tu se pre svega misli na odbranu, koja je ispala prilično naivna u 43. minutu kada je izjednačio Matijas Jansen i ispostavilo se postavio konačan rezultat utakmcie.

CSKA je igrao u formaciji 4-2-3-1, a na terenu se našao sledeći tim: Akinfejev – Fernandes, V. Bersucki, Vasin, Nababkin – Vernblum, Natho – Vitinjo, Golovin, Džagojev – Musa, što sasvim sigurno nije daleko od one ekipe koja će istrčati na stadion Rajko Mitić 13. februara od 18 časova.

(FOTO: Screen shot)


tagovi

CSKA MoskvaAhmed Musa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara