Foto: crvenazvezdafk.com
Foto: crvenazvezdafk.com

Zvezdu sačekala kiša i magla na Divčibarama

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.07.20. | 13:38

Crveno-beli odradili trening u prepodnevnim satima

Pravo planinsko vreme dočekalo je fudbalere i stručni štab Crvene zvezde na Divčibarama. U vazdušnoj banji crveno-beli su odradili prepodnevni trening.

Nije bilo lako. Po kiši i gustoj magli, crveno-beli su posle taktičkog dela odradili seriju trčanja. Golmani su radili odvojeno sa njihovim trenerom Pjerluiđijem Briviom.

Izabrane vesti

Zvezdin čuvar mreže Nikola Vasiljević, koji je prethodnih šest meseci proveo u redovima Radnika iz Surdulice, nije krio zadovoljstvo što je ponovo u crveno-belom taboru.

„Srećan sam što sam ovde. Prethodni period sam iskoristio kako bi napredovao i verujem da sam u tome uspeo. Čast je ponovo biti u crveno-belom dresu i nositi Zvezdin grb. Na meni je da vredno radim, dok će trener odlučiti ko će biti među stativama“ naglasio je Vasiljević.

Visoki golman ističe da je zdrava konkurencija najvažnija.

„Zvezda ima sjajne golmane. Ne treba trošiti reči o Milanu Borjanu. Pokazao je da je jedan od najboljih golmana u Evropi, a to govori statistika. Tu je i mladi Katić koji je sigurna budućnost našeg kluba i neko ko ima potencijal da ostvari veliku karijeru. Mnogo je dobro kada imate jaku konkurenciju, jer tako postajete sve bolji“. 


tagovi

Nikola Vasiljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara