Komentari na vest

Zvonimir Boban žestoko udario po FIFA: Suludo je da razmišljaju o Mundijalu na dve godine, to je gora ideja od Superlige

S

S1

pre preko 2 godine

Pa Arsen je puko jos tamo krajem 2000, sad ga Infantino drzi ko ludog profesora, da mu ispunjava zelje
b

bojank991

pre preko 2 godine

Uvek mi je drazi reprezentativni od klupskog fudbala. Mislim da igraci ne dobijaju dovoljno sansi da se dokazu u reprezentativnom dresu. Retko ko stigne da odigra 3 svetska, a 4 komada tek da ne pricam koliko je tesko. Problem je, naravno, u parama. Sve je oko prokletih para!
X

XD

pre preko 2 godine

Sve se javljaju bivši fudbaleri koji su u fazonu "kad ja nisam igrao na dve godine nećete ni vi" i menadžeri koji su u fazonu "nemoj da mi se povredi kako ću da ga prodam".

NemanjaKZ

pre preko 2 godine

Za zdravu pamet i razmisljanje je nebitno da li je covek igrao na 2 ili 4 godine. Gde je car u tome da se svetsko igra na 2 godine, objasni?
N

Nemus344

pre preko 2 godine

NemanjaKZ. Evo gde je draž imao bi prilike da gledaš na tom Mondijalu igrače kao što su Mesi, Ronaldno više puta a ne recimo koliko oni mogu da idigraju u svojoj karijeri 4-5. Da ne pominjem da veliki broj igrača odigra u svojoj karijeri 1-2 maksimalno a zaslužili više.

NemanjaKZ

pre preko 2 godine

@Nemus344 Pa bas zato je i posebno takmicenje i mozda i najvredniji trofej u karijeri svakog fudbalera. Jer nemas prilike da ga osvojis svake druge godine. Ronalda i Mesija mogu da gledam svake godine u ligi i u ligi sampiona. Na svake dve godine bude svetsko/euro pa i tu mogu da ih gledam u nacionalnom timu.
m

mm88

pre preko 2 godine

Svaka rec na mestu