Miralem Sulejmani (©Reuters)
Miralem Sulejmani (©Reuters)

„Sulejmani? Nekada morate da donesete teške odluke“

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.08.20. | 20:21

Trener Jang Bojsa najavio rastanak

Sezona je za Jang Bojs završena na najbolji način, osvajanjem treće uzastopne titule.

Ali, kraj sezone doneo je kraj ugovora za dvojicu najplaćenijih igrača tima, Gijoma Oroa i Miralema Sulejmanija. Srpski napadač je pre nekoliko dana rekao da kako stvari stoje neće ostati u Bernu, a isto to najavljuje, na indirektan način, trener ekipe Džerardo Seoane.

Izabrane vesti

U intervjuu za DAZN, na direktno pitanje da li je ovo rastanak sa Oroom i Sulejmanijem, koji su pre dve sezone bili nezamenjivi igrači u prvoj postavi, Seoane je rekao:

Ne bih špekulisao u javnosti o odluci koja zvanično još nije doneta. To je pitanje za sportskog direktora Kristofa Spajšera. Bitno je samo da sve prođe glatko. Uvek će biti odluka koje se neće dopasti igračima ili navijačima. Ali, naš je posao da donosimo odluke koje su od najboljeg značaja za Jang Bojs. Neke odluke nije lako doneti“.

Na konstataciju novinara da to zvuči kao oproštaj, trener kluba iz Berna je dodao.

Nisam to rekao. Nekada može da bude teško i kada nekom ko ima veoma jak ugovor kažeš da to više ne može. Ili nekom ko je ranije imao jako bitnu ulogu u timu, da je vipe nema. Stvari se uvek menjaju“, uzvratio je Seoane.

Umotano u foliju ili ne, jasno je da Sulejmani i Oro neće biti u narednoj sezoni igrači Jang Bojsa. Štaviše, da su već danas slobodni, jer su im ugovori istekli.


tagovi

Jang BojsMiralem SulejmaniŠvajcarska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara