Komentari na vest

VTB liga oduševljena dolaskom Partizana i Mege: Srbija izaziva ogromno poštovanje, od Ivkovića preko Teodosića, svi ostavili dubok trag

P

Prdoje

pre preko 1 godinu

E povrača mi se od naših "prijatelja" i "partnera" sa istoka ili zapada. Postoji samo interes i mogli mi kao narod malo pametnije da se postavimo i držimo do sebe.
d

daaaaaaa

pre preko 1 godinu

sad su odusevljeni kad niko drugi nece da im dodjeee....pa kao vauuuu
S

Sabago

pre preko 1 godinu

Nema id toga nista. Pa zamislite samo koliko bi nase ekipe morale da putuju da bi igrale meceve u Rusiji jednom nedeljno,a onda na drugim krajevima Evrope u toj istoj nedelji. Iako bi svi troskovi bili pokriveni, to je ogroman napor za igrace,liga nema smisla i niko od kvalitetnijih stranaca ne bi dolazio u nase klubove.
G

Gost pfc

pre preko 1 godinu

Možda i ne bi bilo loše da igramo sa rusima ligu, kkp, cz, mega, borac i voša. Ovo sa hrvatima i slovencima postaje smešno. Samo je problem logistika, treba putovati po Rusiji. Kapiram da bi više para klubovi dobijali nego sada u aba. Možda kad se završi sranje u ukrajini i sve se vrati na staro nije loše da naši razmisle.
Х

Х Х

pre preko 1 godinu

Па проводили би у путовањима превише времена, дакле ако би се одлучили за то, морали би да напустимо ЕЛ и ЕК.
M

Mop

pre preko 1 godinu

To bi bilo nešto najgluplje što bi mogli u ovom trenutku da uradimo. Putovanja si pomenuo ali onda bi bilo zbogom evropska takmičenja. Ovako kako je je ok i ne treba u ovom trenutku drugačije.
M

Mop

pre preko 1 godinu

I još nešto. Kako kažeš kad se "sranje" u Ukrajini VTB će biti kao i ranije. Nas neće ni zvati više. Sad smo pogodni jer niko iz Evrope ne želi da igra u Rusiji. Pa onda daj šta daš.
O

OLDER people

pre preko 1 godinu

I ovako je EL nula od takmicenja. Zarada od EL je smesna. Rusi komotno mogu da naprave NBA koliko para imaju. Pa taj Gasprom ima preko 200 000 radnika. Nije to neka prcvara...
j

ja psv !

pre preko 1 godinu

kakvo slihtanje