Komentari na vest

Borac od rođenja: Nije šuter onaj koji šutira, već onaj koji pogađa, naročito kada treba

D

Drmrpr

pre gotovo 3 godine

Borac, radnik- to je ono sto odslikava Dobrica! Da je bio nametljiv i da ga je tata dovozio na treninge u dzipu sigurno bi vec imao 25 minuta konstatntno. Neki su imali vezu pa su dobijali sansu sa 19-20 godina. Davidovac i on su igraci koji moraju da se sacuvaju i naravno dugo osporavani kapiten. Dovesti Jovica, Blazica, Avramovica, Kravića, ukrasti Jaramaza ili Ivanovica.
M

Mirotvorac

pre gotovo 3 godine

Iako organski ne mogu da podnesem ovog mutanta od kluba za koji ovaj genije igra, njemu svaka cast i neka nastavi ovim putem...
R

Realno123

pre gotovo 3 godine

Realno bi bilo da se timu sl sezone prikljuce Nenadic, Lazarevic i Djordjevic i dobiju neku ulogu jer su kvalitetni, a u fmp vecu ulogu dati Popovicu te tako stvarati fond domacih igraca. Sledece sezone realno bi bilo pod Radonjicevom komandom da ostanu Dobric, Davidovac, Uskokovic, Radanov, Simon, te ukljuciti Nenadica, Djordjevica i Lazarevica, te gledati da se vrate Jovic i Stimac te po 3 do 4 strance uz Walden da ostsne j vrh tim.
S

Sove

pre gotovo 3 godine

Sledeće sezone, bez premca, prva opcija na poziciji 2-3.
G

GROBAR100%

pre gotovo 3 godine

Ljudi, u top 3 nasa beka je Dobric, covek bi ovako igrao i pre 3 godine da je imao ovakav prostor, u redu povrede neke, ali decko je nepravedno bio izmena nekim poluigracima par sezona... Ogi je car, borac i pouzdan igrac... samo tako nek nastavi, isplatice se taj znoj!!!
I

Iniesta8668

pre gotovo 3 godine

Zasluzuje sve sto mu se desava. Ogi, majstore, vodi nas do pobede!