Komentari na vest

Avramović: Ima malo i do ponosa, razbili su nas prve dve

D

Dragorad

pre oko 2 godine

Mora Partizan nekog Veličkovića da ima. To se od malih nogu doji mržnjom.
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre oko 2 godine

A kako to Novica vas? Decko je uvek sa postovanjem pricao o zvezdi
K

Kvkv

pre oko 2 godine

Ovi sto klimaju glavom, naosvajali su se titula poslednjih 10 godina hahahahahaah
R

Realno posmatrano

pre oko 2 godine

Cestitke Partizanu na pobedi, to prvo. Sudije necu komentarisati, jer nisu svakako one odlucile nego Avramovic. Sa ovakvim sutem Avramovica dobili bi i mnogo bolje ekipe od nas. Elem zaista se nadam da cete doci do finala, gde cemo po mom misljenju da vam objasnimo dosta toga.
M

Mop

pre oko 2 godine

Jel možete vi nekad kao ljudi da čestitate na pobedi.
F

Fear of the Dark

pre oko 2 godine

Ček, a šta da vam se čestita? Što ste pokušali ko poslednji džukci da dobijete utakmicu sa više od 15 razlike, a ceo meč vas sudije guraju... Pazi, mene je bilo malo sramota onog Beronovog trokoraka, ali realno smo bili bolji pa preživeh. Živog me je pojela sramota od Gobeljića. Na vašem mestu bi me bilo sramota da mi čestitaju zbog sudija. Kad te sudije navlače, a šmeker si, onda brate dobiješ sa 5-10 razlike i onda vam čestitamo. Ovako ste se naložili da nas nakantante i niste uspeli, tako da je ispalo da smo vas ustvari večeras dobili poen razlike. Elem, cenim da ste samo eneromno uvaljali u blato, a imalo ste zicer da ispadnete gospoda, ovako ste dokazali da ste Mordor.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Cestitacemo ako nam otkrijes koji si od sudija. Oni su realno zasluzili cestitke.
N

Nenad B.

pre oko 2 godine

Promašiš 10 slobodnih bacanja i onda ti krive sudije, ma idi begaj breeee...!
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

I tebi kao i tvom treneru najiskrenije zelim da nam dodjete u finalu...da ne pobegnete, pa nam posaljete podgoricane...pa da vidimo kako ces se busati kad mi budemo domacini...
Q

Qwerty89

pre oko 2 godine

Vise 8 neces dati to je jedino sigurno u svemu ovome.
A

Aj cuti

pre oko 2 godine

Dete! Decko vam spakovao 7trojki ko od sale! Nisi ni gledao utakmicu verovatno!

PsyhoDelija

pre oko 2 godine

Zadnjih 5 derbija NIŠTA..Skoro olešeni u finalu Kupa i onda ova pobeda im je kao osvajanje svemira...Ovako halu samo moze Zvezda da im napuni...Celi mec samo se o Zvezdi peva(nista fmp a? Hahha)...Smislili pesmu i Radonjicu čak...Šta im uradismo za samo 7 godina? Ovoliki kompleks je neviđen..Svaki igrač slavi koš kao da je gol dao...I još ne umeju da dobiju kako treba,-14.Zvezda je bolja medjusobno i prva na kraju! Pa se vi busajte i borite za drugo mesto u Podgorici...Evo sta vam sve treba da bi slomili Zvezdu,nebeska partija,puna hala ili da jedan igrac da 8 trojki.. Hvala ti šampione Srbije i Jadrana! Osvajaču Kupa Koraća..Evroligašu!!
A

Alo psyho

pre oko 2 godine

To je Pešićeva izjava za Štimca svojevremeno: "Dok Štimac slavi kao Džajić da je dao gol, oni nam dadu koš iz kontre". :)
G

Gost123333

pre oko 2 godine

Hahahahhah sve sve ali kaze lik ovako halu samo mi mozemo da vam napunimo... Vecu glupost odavno cuo nisam...
S

Sale Kg

pre oko 2 godine

U pobedi se ne ponesi, u porazu ne ponizi! Kakav će igrač biti još ne znamo, ali da je 0 i ljiga od čoveka već je pokazao i to je nepopravljivo, takav se rodiš i to je to. Jedno je radovanje a drugo otvorena provokacija prema nekome ko te ničim nije izazvao osim što te gazi na svakom koraku ali na sportskom borilištu. Te frustracije moraš da ostaviš kući i obuzdaš ih, inače dzabe ti sve ako si gnjida.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

Sale Kg-Jedno je gledanje preko televizora a drugo uživo.Šta je taj čovek sve radio u derbijima i čime se sve nije služio čudi me da ga još uvek niko nije noukatirao.Uvek on ispada nevina mlada...
S

Sale Kg

pre oko 2 godine

@Slaba odbrana Nadam se da pričaš o Duletu? Ako ne, i ako misliš da je neko drugi zaslužio nokaut, ne znam zbog čega osim što vam nabija frustracije jer vas gazi godinama gde god vas vidi. Šta li je tek Dule zaslužio za sve one izjave i provokacije koje su izlazile iz njegovih usta? Kad je trebao na sportskom borilištu da se pokaže onda kada odnos snaga nije bio 100:1, pokupio prnje i pobegao sa bojišta. Tako se i ovaj mali pali kad je krenulo i kad ga je raspalila mržnja i pesme koje su dopirale od istih kao što je on, na sledećem meču neće dati 5 poena ja ti garantujem, ovo se desi jednom u zivotu i to je to. U narednih 10 mečeva ga neće biti nigde.
P

Polivač

pre oko 2 godine

Lesa, ti si jedan mandril.
D

Davidovac

pre oko 2 godine

Danas sam saznao da sam grobar:)
e

e moj ti

pre oko 2 godine

doćićeš ti nama na zicer, paljevino
d

djiki

pre oko 2 godine

Neverovatno sve sto su bacili je uslo. A i kad nije gurale su sudije.. Izmisljene faule, ne sviranje faula nad igračima Zvezde. Umesto Avramovic da dobije tehnicku za provociranje, sudija svira Zvezdi. No dobro, sve ce to doci na svoje
t

tsss

pre oko 2 godine

Igraces ti paljevino i pred nasima
G

Grobar Nish

pre oko 2 godine

Jel igr'o Mitrovic, ili zaglavio kod logopeda?
J

Jasta

pre oko 2 godine

Kad napunite FMP dvoranu u Sremcici! A ni to ne možete!
G

Gosttuh

pre oko 2 godine

Koji crni ponos sine, sreca koja te jednom srala u zivotu, da nije toga, opet lagano i rutinski bi pukli.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Sine, da si svestan koliko si smesan ostavio bi kosarku. To blamiranje nije vredno tih 600k godisnje koliko dobijas od bananjerosa. Pare ne kupuju srecu.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Axa, baš je bilo smešno.
V

Viola

pre oko 2 godine

Trebao bi se spustiti na zemlju. Dati 33 koša ekipi TOP 17, i nije nešto.
D

Drvo

pre oko 2 godine

@lik koji zeli da bude ja ili Zofri ... Pa jeste bilo smesno, gledam ga kako se dere na vazduh u nebitnoj utakmici i razmisljam glasno ovo: HAHAHAHAHAHAHAHA
M

Motaj kablove

pre oko 2 godine

Brate ti ih gazis i kad izgubimo!
I

ISTORIJA

pre oko 2 godine

Kako da dobijemo kad se ne igra 5 na 3, niko ne drma koševe i ne baca kese s urinom na teren? Kako da dobijemo kad nam ne tolerušu trokorake i četvorokorake i driblanje 9 sekundi na svojoj polovini? Hoću da opet pozajmimo ime i grb FMP-u, vratimo 2,5% duga, pa se odmrznemo i dovodimo aktuelne NBA i svetske šampione, kao kad smo doveli Lloyda i Coloma.
a

arroyo

pre oko 2 godine

ne sme vise da se preti sudijama i odma kukanje jelda. Vidimo se u plejofu, pa da vidimo hoce li i tad da bude kurobecanja
K

Katai.

pre oko 2 godine

Prvo im sudija danas i Subotici poklonio pobedu sa onim izmisljenim penalom pa im i to bilo malo pa su sudije(Boltauzer) morale i u KK da im srede pobedu veceras jer na posteno ne bi mogli pobediti nikoga zivog,kud ces vece bruke i sramote od toga,beda od kluba i ljudi!
S

Smislov

pre oko 2 godine

Znači čim vam nije po volji odmah sudije krive. Koja ste beda. Danas ste u Subotici vidjeli neki start na loptu, a lopta stoji u mjestu. Što je babi milo to joj se i snilo. Čovek vas je pojeo, što bi vaš doktor rekao.
A

AR

pre oko 2 godine

Lažeš sebe ili tešiš? 😁
D

Dimničar

pre oko 2 godine

@Smislov Ček jeste vi muzičari ili niste? Beše institucija ili močvara? Ne brinite, ove godine nikad neće biti slađe da osvojimo titule.
G

Gost 1212

pre oko 2 godine

Dovoljno reći Krka i Cedevita Olimpija. Ali vi obraza nemate, napadate druve a samo otimačina sa vaše strane
Ж

Жофри Ловерњ

pre oko 2 godine

СЕДИ ДОЛЕ 1 Алееексааааа
L

Luja

pre oko 2 godine

Aleksaaaaa, seljak si bio seljak i ostao.
i

ivko svemirko

pre oko 2 godine

Ok, išao im je šut, to je ono veče kad da baciš veš mašinu-ušla bi "k'o kap"... Basket gledam uzivo 20 godina i ja ne pamtim veće prostačko ponasanje igraca nekog od ova dva tima. I da, tu mislim na poslednje 2,3 godine vujoševića i celokupne one tenzije. Sa druge strane, gospodsko ponašanje igrača crvene zvezde koji ni jednog trenutka nisu odreagovali na provakacije lesora, pantera, avramovića, klupe i mirno priveli utakmicu kraju. Suviše je to iskusan tim koji će kad dođe vreme da se igra "za pare" pokazati od čega jecnapravljena. Čestitke partizanu na pobedi, zasluzenoj. Sportski pozdrav!
P

Polivač

pre oko 2 godine

Igrači Zvezde mirno priveli utakmicu kraju?? Ivko zmaju, šta jedete vi u tom svemiru?

Stella-Rossa-Di-Belgrado

pre oko 2 godine

Zamisli oni spominju ponos u ovajkoj utakmici linca i rata hahahaha
B

Bzvz

pre oko 2 godine

Partizanu se ukupno upiše 5 igrača u strelce i nada da ce sut sluziti sve vreme tih 5 igrača, oni Zvezdu da dobiju u 3 dobijene ni u ludilu. Ove godine Zvezda lagani šampion. Brzo pravi faulove, ovog su trebali da izbace u toku 3. četvrtine, kad je imao 4 faula. Nebitan poraz, bilo je i pada u igra zbog umora, tezak raspored, mečevi u Evroligi.
1

12345

pre oko 2 godine

ZORO
X

XD

pre oko 2 godine

A ima malo i do sudija XD. Videli da ne vredi da se da za tim 20milki, mora i dudijama.
P

Parter B kkcz

pre oko 2 godine

Polako dečko. Ovo večeras kako si se ponašao...govori o tebi. Da te podsetim...odrastao si sa Zvezdom u srcu. A znaj...osveta je slatka. Seljak si postao za tako kratko vreme. Tik tak tik tak
K

Kolubara1919

pre oko 2 godine

Moze li neko da kaze kad se radovao tako u kom poluvremenu i min, da vidimo dal ce ostati i ove godine bez trofeja ako je klimao glavom kao i njegovi prethodnici jer im je to tradicija da izgube trofeje.
č

čović=kosovo

pre oko 2 godine

Sine ne pričaj o tradiciji ispadaš smešan!!! Ni pravila ne znaš, a pričaš o košarci... Kad vam krene post, sledeću tutulu ćeš dočekati kao sedi starac!!! Srećan rođendan želi vam Aleksaaaaa....
t

tragedija jednog igraca

pre oko 2 godine

Sta reci o coveku koji je na fejsbuku pisao da mrzi partizan a sada se lozi kao da je najveci grobar...
P

Primitivizam

pre oko 2 godine

Vidi se da je lik nelabilan. Krevelji se u prvim sekundama meča kad odigra jednu odbranu.
@

@ssss

pre oko 2 godine

Davidovac je najveći Grobar pa vam to ne smeta. Oladite malo i opustite se. Sve je to samo igra.
č

čović=legenda

pre oko 2 godine

Raduje se jel je ispravio grešku, ostvario mu se san (kao i svakom romulu) da postane GROBAR!!!!
@

@ssss

pre oko 2 godine

Davidovac je gospodin čovek, a ovaj je ober seljačina! Meni je sramota što je takav uopšte Srbin, nebitno za navijačku pripadnost
m

miki89

pre oko 2 godine

zamisli, isto kao i Borjan. a sad vam je kapiten, ikona i 6. zvezda...
G

Grobar Nish

pre oko 2 godine

Na tebi je bila nikad jaca odbrana EL! I cuveni trener Radonjic, najpoznatiji po tome sto ga isterali iz nikad ambicioznijeg Bajern Minhena! Nego, Najki od 2 miliona jel igr'o?
R

Realni delija kaže

pre oko 2 godine

Da tvoj komentar i ponašanje tvojih igrača govori o vašem vaspitanju i kulturi. Vi ste jedan putujući cirkus i rupa bez dna. Ponosan na ZVEZDU I NJENE IGRAČE VEČERAS. NAPRED ZVEZDO!!!!!

Pantelija

pre oko 2 godine

ALEKSAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Dali smo 100 poena KUR** HAHAHAHAHAHAHAHAH 20 RAZLIKE PROTIV NAJSKUPLJEG TIMA U ISTORIJI ZEMLJE i DRŽAVNOOG MEZIMČETAAA....OVO MOŽE SAMO INSTITUCIJA ZVANA PARTIZAN!!!! BEŠE AVRAMOVIĆ SE BUSAO U GRUDI NA KUPU HAAHHAAHHAHAHAHAAH KAKAV BOG IGRE SAMO KAD HOĆE DA IGRA!!!!! Kad nas krene šut ne moze nam niko nistaa, ALI MORA POHVALIM ODBRANU RAZBILI SMO IH NA NJIHOVO ORUŽJE...KAŽU BILI NAS 2X PO 15 RAZLIKE HAHAHAHAHAHAHAHAHAAH
I

Ironija

pre oko 2 godine

Evrokup tim dovodi dva igrača koja su igrala F4, a njihov dojučerašnji trener tvrdi da nisu imali šansu da se nose sa ponudom Partizana. Odakle para? Nikog nisu prodali deceniju i više, trofeje ne osvajaju, međunarodnih rezultata nema. Na sve to i najskuplji trener, drugi stranci. U upravi verni SNS kadrovi. To je slika ugnjetavanog Partizana.
R

RARITET

pre oko 2 godine

Srpski igrači 5 poena,a daaaaaaaaa
H

Ha

pre oko 2 godine

Jel igrao večeras brat Kalina od 3 milki po sezoni
D

Dobro bre ljudi

pre oko 2 godine

Sve je to deo sporta. I vi bi ste se radovali ovakvom partijom.
:

:&

pre oko 2 godine

Nelogično da tim Zvezde nije koristio situaciju da on ima 4 ličnih prekršaja. Moralo je da se forsiraju akcije 1 na 1 sa njim.
А

Абрамс

pre oko 2 godine

Бићеш опет враћен на фабричка и ти и онај црни француз.
F

ForzzaaaCZ

pre oko 2 godine

Ja kao navijac Zvezde zaista smatram da je Zvezda dosta kvalitetnija i prije svega iskusnija ekipa od Partizana . I ocekivao sam u prva dva derbija bas ono sto se i desilo , klasicno rutiniranje . Ali danas sam bio siguran da Partizan dobija ,nisam uopste imao dilemu . Partizan nije odigrao mec 20 dana . Potponuo odmorni i svjezi ,spremali se bas za ovaj mec . Dok kod nas luda kuca pregust raspored i nevjerovatno bitan . Mogu da potpisem da je Radonja zrtvovao ovaj mec zarad Evrolige . Mi ako dobijemo ove naredne dvije u EL na domacem parketu idemo na 7-mo mjesto i borbu cak i za 6-sto . Partizan ove sezone vise nece imati bolju priliku da dobije Zvezdu , mogu da potpisem !!
G

GogiFaust

pre oko 2 godine

Pa cekaj 80% Partizana bilo sa svojim reprezentacijama O KOJOJ SVEZINI TI PRICAS
1

123hop

pre oko 2 godine

Mene samo zanima ima li navijaca Partizana na ovoj vesti? Sve strucnjaci iz Fmp-a :)
F

ForzzaCZ

pre oko 2 godine

Ko je tacno igrao za reprezenraciju ???? Panter ,Li Dej , Lesor ili mozda Mur ?? Ako mozes da nabrojis tih 80% nisam u toku
H

Hanter

pre oko 2 godine

Sramota
T

TzT

pre oko 2 godine

Neces vise nikada ni dati. Na sudije i umor Zvezde, vasu svezinu, ocekivan poraz Zvezde.Vidimo se kada ne budete imali 20 dana odmora, a mi 3 meca u 7 dana.
D

Drvo

pre oko 2 godine

tezak ljakse
G

Gost7612

pre oko 2 godine

Decko nema slif nema harizmu i dokazani je seljak sto je potvrdio naletom na trenera suparnicke ekipe. To se zaista veoma retko radi i viđa ali provincijalac je Aleksa i to ce ostati definitivno nam je to potvrdio veceras.
Л

Лукаку 98

pre oko 2 godine

Ко о чему, алекса о поносу.
I

Istina!

pre oko 2 godine

Ovo lozenje i kompleksi koji su izbili na povrsinu govori koliko je mali igrac, tako se ne ponasa normalan igrac.
G

Gost90

pre oko 2 godine

On mali igrac, vi jos manji klub.
к

ко

pre oko 2 godine

достојан наследник новице климоглавача,онаква паљевина,мржња противника је болесна,дечко ће брзо на земљу и на својих 3 поена у просеку