Komentari na vest

Borbena Zvezda pala pred Olimpijakosovom planinom, Fal odbranio Pirej

P

Prvaci Evrope

pre 7 meseci

Hoćemo krcat Štark Arenu delije protiv Milana hoćemo pobedu protiv Milana na moj rodjendan u krcatoj Štark Areni delije u petak 🔴⚪🇷🇸
P

Prava istina...

pre 7 meseci

Navijaci prtizana po meni samo treba da budu realni i svesni u kom pravcu njihov klub pa i navijaci idu. Taj pravac je apsolutna tolerancija prema Hrvatima,ovamo se ismevaju Zvezdi kao stubu Srpstva a cinjenica je ta da su njima najvece legende kluba sve samo ne Srbi. A sto se tice ukusa nema rasprave svako voli nesto drugo. Ali naviajci prtizana bi da su u "ljubavi" sa Hrvatskom ali i da su ipak oni najvece "patriote" cela arena ovacijama docekuje Hezonju, pa se Hezonja i Bozic zovu u klub nova "himna" kluba im je melodija Dok Palme Njisu Grane. Sa druge strane imate klub koji nece ni da pomisli da dovede nekog Hrvata ili Bosnjaka muslimankse veroispovesti. Ali prtizanovce to najvise boli pa su nasli da Delije prozivaju zbog Robija koji je dosao tako sto su licno Delije i dale saglasnost jer je legenda kluba, a recimo Kramaric nije dobio dozvolu da dodje u paketu sa Robijem. Zbog Alena Omica i Elmedina Kikanovica se dugo i bojkotovao KK i Aba liga se bojkotuje zbog Hrvata tj mnogi ne znaju kako je bojkot nastao,pa cu evo ja da vas podsetim. Plejof ili fajn for ne znam sta se tada igralo je trebalo da bude nekog datuma medjutim na taj datum je padao Katolicki Usrks i liga pomeri sa tog datuma na pravoslavni Uskrs i Delije su se pobunile ako ne moze na Katolicki ne moze ni na Pravoslavni Uskrs. Liga je to odbila i Delije od tada ne zele da idu na Aba ligu. Inace Delije bojkotuju vise od 10 godina ABA ligu i ne verujem da ce se vratiti... Zato kazem ko je u pravu je stvar ukusa ali je cinjenica da po stavovima dva kluba i dve grupe Delije daleko vise stoje iza Srpstva nego ovi drugi koji ovacijama docekuju Hezonju u punoj Areni i ne propustaju koncert D.Merlina za koga je i sam ostoja rekao da mu je omiljeni pevac!
R

Realni Arth

pre 7 meseci

Idemo dalje, porazi su sastavni deo sporta, nisu dragi ali, navikli smo! Posle poraza, mogli ovako, pa trebalo ovo, pa ono, svi general do generala! Ovaj tim Zvezde kad se kompletira bice bas ozbiljan, i mislim da ove godine vracam ABA titulu, a i u EL nismo izgubili sanse, pa prosle godine smo imali skor 1:6 ako se ne varam! Od Januara se nadam da ce nam se Topic pridruziti, i bice ovo bas ok. Mene licno zanima, zasto vec 3 godine redom drzim Kuzmica u ekipi, mogu da razumem da se pokusalo da se vrati u nekadasnju formu, ali jasno je bilo da to ne ide, da su ga prosledili u FMP ili neku drugu ekipu gde bi igrao vise, mozda bi se i vratio u neku formu! Mi smo u minusu konstantno, ali valjda struka gleda na to drugacije! Ova Zvezda mi se svidja, naravno malo je u godinama, ali ima kvalitet! Kad bi malo vise trcao Davidovac bilo bi to jos bolje, ali bice bolje! Pozdrav i srecno!
r

retro

pre 7 meseci

Ne volim da pljujem posle izg al brate davidovac u odbrani. Luka mitrovic u odbrani.. jos dodas tea koji covek ne moze sa 37 g da igra odbanu.. puno je to kume. Mitrovic ima 2 def skoka prosek po utakmici. Covek je samo za napad..davidovac je bolje da se ne komentarise.
C

Cccc

pre 7 meseci

Godinama zvanicno imamo centra Kuzmic a u stvari nemamo, čovek je u stvari tu da sedi na klupi i prima platu. Zašto i zbog čega mislim da je samo Covicu jasno i nikom drugom.
d

dezurn1kr1vac

pre 7 meseci

"HRABRA ZVEZDA" , " BORBENA ZVEZDA" ... 🤦🤢🤮

Srpski samuraj

pre 7 meseci

Da imamo jednog jakog centra, dobili bi ovo.
T

Toto-ko-tunjo

pre 7 meseci

Borili su se koliko su i s čim su mogli. Zaista se nema šta momcima zameriti. Samo napred. ✊
П

Профа Николић

pre 7 meseci

Дижемо се полако, али сигурно и све ће то доћи на своје брзо - САМО НАПРЕД ЗВЕЗДО!

Marko L

pre 7 meseci

Zaboravili ste "hrabra" da napisete. Malo je samo "borbena".
P

Pravi Basta

pre 7 meseci

Na neki 20 sec. do kraja, tajm aut, Sefropulos, trazi akciju bekdor, ili utrcavanje Rokasa. Uzima Teo loptu, za dvije sekunde prevodi, i tap trojka. Ono kad i mi ne znamo sta ce da uradi...
Z

Zivkovic

pre 7 meseci

Jedno od rjesenja jeste niska petorka kada juris rezultat ali opet moras odbraniti kos a da Geriadrits cuva Fala,Sengeliju ili Tavaresa e to vec tesko. Bez pravog centra tesko mozemo biti konkurentni.
G

Gost1717

pre 7 meseci

Dobar mec dva ranjena protivnika, osakacena povredjenim igracima! Mislim da Zvezdi treba centar, svi mediji mesecima kukaju da grobarima treba centar, a oni Lesora zamenili Kaminskim iz Nba. Pa i dovedoše Kabokla. A Zvezda nema 5-icu, zato Fal dominira, Šengelija se setao i sl..Kuzmic se ne racuna..kao ni Ilic, a i mekani su. Simoj mlad, zelen, Tobi mlak, mekana 4-ka. Samo donekle Bolomboj igra na 5, ali nije evro kalibar prve petice. Ovako ce nas ubijati svi timovi, imaju po dve petice, Tavaraš, Poarje i svi redom..kao i komsije. Neka razduže Kuzmu i dovedu razbijaca..zato plejevi dugo i drze loptu, jer nemamo centra da se zagradi i primi je..a i obrnuto, ne mozemo braniti 5-ice..Covke, reaguj sto pre..
P

Paranoik

pre 7 meseci

I Partizan ako ne računamo na Kaminskog Kabokla i Koprivicu nema centra pošto ti ne računaš na Kuzmića,Ilić,Simonovića,Tobija i onog što vam je naj bolji igrač.Kakvo lupetanje cccc...
e

exe

pre 7 meseci

ilic i simonovic centri, otkad?
R

Rebel

pre 7 meseci

Ali reziserova fascinacija “malim” lazarevicem… priceless
i

ibarbo

pre 7 meseci

Alek je diže, Alek je spušta 🤣🤣🤣

Srpski samuraj

pre 7 meseci

Profa ti diže i ne spušta! 😄
M

Mile led

pre 7 meseci

Brat Mudi se ispolivao💦 po igokei dva🤣
3

367

pre 7 meseci

U komentarima nisam video da je neko pomenuo da je Zvezda, bez najboljih odbrambenih igraca i Nejpira (protiv Fenerea i Oly-a) , odigrala cetiri utakmice za sest dana (tri u gostima i jednu u Beogradu: 10.-16. novembar). U periodu od 9-og do 17-og novembra (osam dana) KKP ce odigrati svoje cetiri utakmice, i to tri u Beogradu i jednu u gostima. Raspored utakmica, za sve timove, je veoma tezak, gotovo neizdrzljiv. Ne mislim da je tu neki tim privilegovan, ali ovde zelim da istaknem da je KKCZ sada bio u posebno teskom polozaju i da treba biti umereniji, posle ovakvih poraza, u kritikama iigraca. Olimpijakos je danas, zasluzeno, pobedio KKCZ jer je bio energetski jaci, uigraniji (fantasticna igra u odbrani u trecoj cetvrtini) i sve u svemu kvalitetniji tim.Sta bi bilo da su bili kompletni ne mogu da znam, ali mislim da bi Oly i tada imao prednost u odnosu na Zvezdu jer je, jednosavno, to tim koji je jedan od najvecih favorita za ucesce na zavrsnom turniru EL.
8

87

pre 7 meseci

Ajde ne pametuj. Nema ekipe kojoj neko od bitnih igraca ne fali... Dovela je Zvezda 10,11 dobrih igraca u prelaznom roku. Ne placi.
M

Mudi igokea

pre 7 meseci

PUNA PODRSKA NASIM MOMCIMA,BORILI SU SE KOLIKO SU MOGLI BEZ 3-4 BITNA IGRACA,IDEMO DALJE,OLIJU CESTITKE,DOBAR I JAK TIM!
Z

Zoran 91

pre 7 meseci

Eto sad ce se Nedovic ponositi kako je dao najviše poena a praktično svaki koji je pogodio ništa nije značio oni što bi značilo kad je bila prekretnica ili je promašio ili izgubio odnosno prodao loptu protivniku. Onaj ko nije gledao meč reko bi da je bio mašina ali nista od toga.
D

D Trojka

pre 7 meseci

Dao je Neda koš za istoriju. Sledeći takav daje u Berlinu na F4
S

SSSR

pre 7 meseci

Zoran91@I meni se neke nedopadaju,ali sam svim srcem uz naš voljeni klub.ČAST,PRIVILEGIJA I ZADOVOLJSTVO je gledati NEDOVIĆA i TEODOSIĆA U ZVEZDINOM DRESU.
B

Bojan _11

pre 7 meseci

Najhrabriji i najborbeniji klub u istoriji sporta.
G

Goss

pre 7 meseci

Brat brata u guzicu satra
^

^

pre 7 meseci

Gledam danas injury report pred ovo kolo Evrolige, i kontam da smo uz Olimpijakos ekipa sa najviše povredjenih igrača u Evropi. Uz to, previse je tu igraca koji imaju tačno 0% uticaja na igru u ovom takmicenju (Ilić, Kuzmic, Lazarevic, Bjelica). Treba nam hitno sveza krv, neki Kvinsi Miler da donese novu energiju.
K

Kiki Golub

pre 7 meseci

Ali Bjelica nije u toj kategoriji ,on je u kategoriji stelt ( nevidljivi) igrač......
B

Borbena

pre 7 meseci

Borbena Zvezda pala pred Olimpijakosovom planinom, Fal odbranio Pirej. Kampacova simultanka i rekord ipak nedovoljni za pobedu borbene Zvezde u Blaugrani. Zvezda naoštrena za majstoricu: Borbenost do krajnjih granica i krcate tribine su dobitna kombinacija. Očekujte neočekivano: Borbena Zvezda zaledila Kazanj! Stiglo borbeno vozilo za igrače Zvezde. Borbena Crvena zvezda Meridianbet poražena u Bolonju. Borbena Zvezda posle drame izgubila od Barselone. Borbena Zvezda nadigrala Bajern Pobeda po notama Teodosića, dabl-dabl učinak iskusnog plejmejker. Teo dirigovao, jago presudio: Fanatično borbena Zvezda prekinula gubitnički niz u Evroligi.
F

Familija

pre 7 meseci

I ovo je korektno poraz je nešto što baš i nije dobro ali bitnije od poraza da smo pokazali i dokazali da jesmo tim mesta za napredak ima treća deonica je bila odlučujuća ali i to se da popraviti treba samo trenirati i treba samo gledati napred biće ovo ok NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
Z

Zabrinuti grobarko

pre 7 meseci

Dobro pa je sudija dosudio onu tehnicku inace srcka pola grobara
z

zabrinuti delija

pre 7 meseci

bilo bi dobro kad bi znali i prijateljski mec koji nas pustaju da dobijemo.
m

maCvilander

pre 7 meseci

ljudi u trecoj cetvrtini sudjenje kriminalno...to je odlucilo mec.
k

kesedzija

pre 7 meseci

Dal je Zvezda ikada dozivela poraz bez sudijske kradje?
D

DDF

pre 7 meseci

Real Madrid,Olympijako i Barcelona u zadnjih 3-4 godine imaju najvecu mogucu pomoc od strane sudija pogotovo na domacem terenu,spanski dvojac gotovo svuda gde igraju...najveci problem EL svake sezone je sudjenje
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 7 meseci

Igrali smo egal sa timovima koji će verovatno biti na F4. Barsa i Oli, i to kod njih kući. Dobro je ovo sve. Mogu da padnu u Beogradu, nisu bauk. Samo molim bez pljuvanja igrača i malo realnosti i u fudbalu i u košarci. Nekada se postavljamo kao da redovno igramo F4 ili da lagano prolazimo grupu u LŠ pa je sve ovo što se sada dešava katastrofa. A nije.
D

Drobilica kicme

pre 7 meseci

Naravno da nije katastrofa,jer vi se ne palite na top 8,nikad i niste.
n

ne moze se na silu...

pre 7 meseci

vi ste svake godine egak sa nekim, pa top14 na kraju, zapitaj se sta je problem??!!
P

PsychoDelija

pre 7 meseci

@Drobilica. Ali zato se vi palite na ABA pa 10 godina posta,alo DECENIJA bree...Nekad ste se palili na KLS ali i tu vas nema...
d

doktor iz Laze

pre 7 meseci

Hteo bih samo da čestitam redakciji Mocarta, pa koliko ste vi ovde dovukli na komentare potencijalnih pacijenata naše ustanove, neverovatno. Svaka čast i nastavite tako, mesta ima dosta, bez brige.
K

Komedija

pre 7 meseci

Ovo smesnije od Popaja mornara.
l

lion zion

pre 7 meseci

kem birch i higins i to je to,bravo momci nismo mogli opet protiv sudija kao u barsi i tehnicke nikad nikom svirane...kosarka to je crvena zvezda to je juris to je nalet
n

nick123

pre 7 meseci

To je lopta u mreži
P

Poosi

pre 7 meseci

Opet mi zadovoljni, a izgubili. To je taj mentalitet gubitnika.
D

Djape45

pre 7 meseci

Al šta ljudi pišu, ispade sramota izgubiti na gostovanju vicešampionu evrope, još se ovi grobari napalili sa komentarima kao da su osvojili neku titulu
D

DimitrijeZero

pre 7 meseci

Hrabra zvezda.. 😅😂😂😂
@

@@@@

pre 7 meseci

Moraju da ih uteše malo.
1

1980

pre 7 meseci

Pisao sam posle fenera da se ne zalećemo previše jer ne znamo šta će biti. Duško je pobedio Olimpijakos. Samo kažem....
D

Djape45

pre 7 meseci

Izgubio je i od Albe i Bajerna a imali smo oba dobijena meča, rado bi dao tu pobedu u Grčkoj za ove 2, samo kažem...
o

oh boze...

pre 7 meseci

vau pobedio olimpijskos bravo mozgu
M

Menjaj

pre 7 meseci

Menjaj i ovog,daj sledeceg :)
D

Da bi se

pre 7 meseci

Duška će od blata praviti. Moliće ga na kolenima da se vrati
M

Milos Smederevo

pre 7 meseci

Gore glavu zvezdo,uzimamo ovo,Lazarevic ce u martu 2024-te ponovo da pogodi kos,imamo onog grka bre,kako se bese zove....odlazi Zoc posle Bajerna i uzimamo sve bre,gazimoooo
O

Ovolika

pre 7 meseci

Ulaganja za 15 mesto, bruka i sramota.
T

Tako je

pre 7 meseci

Stvarno je sramota na sta lici igokea2 pored toliko ulaganja, da izgubi od Igokeje i Mege , SC Bajerna, SRAMOTA
R

Realno istina

pre 7 meseci

Vi ste....
o

oo

pre 7 meseci

Ja sve razumem i pristrasnost i navijanje za zvezdu ali komentaror D.P stvarno čoveče preteruje. Samo malo više objektivnosti i to je to. Ipak je on jedan od najboljih komentarora kod nas.
G

Gostina

pre 7 meseci

Ne smeta ti onaj sto prenosi vase utakmice? Taj ni derbi nije prenosio objektivno nego kao da je sisao sa tribine.
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

To je ono što ja pričam stalno, Zvezdi treba visok i jak centar. Fal nas je urnisao i sa poenima, i sa skokovima. Zamisli da je on u Zvezdi, da ga Teo hrani loptama ispod koša, to bi bio masakr.
m

mislis da

pre 7 meseci

ne bi izlazili iz beton hale..a treznili se na Divibarama!
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

A da vratimo Skoricijantisa?
t

tuzni delija

pre 7 meseci

mi koji imamo daleko najveci budzet u evroligi,kojima je av uplatio ove god milion da je igramo okruglo,stvarno smo sramota bree
Б

Бибарс

pre 7 meseci

А шта вас брига, ако вас пита неко, ви кажите да сте победили, као кад сте погодили пречку против Милана.
D

Djape45

pre 7 meseci

Kao sto ste pobedili Reala u fudbalu davnih dana, pa Junajteda skoro, pa Reala u košarci, otišli u Kaunas, osvojili evroligu prošle godine, doveli Mirotića, itd itd
G

GRK ODLAZI...

pre 7 meseci

VRATITE NAM DUŠKA, DERE SVE REDOM SA BASKONIJOM, BOLJE DA NIJE OTIŠAO, OVAJ GRK NEMA POJMA, BLAG JE I IZVINJAVA SE NEDOVIĆU KAD POGREŠI UMESTO DA GA NAGRDI...
P

Pukli crno beli posle 2:0

pre 7 meseci

Puko Partizan od Reala posle 2:0
R

Realno istina

pre 7 meseci

Prvi koji je od 0:2 ....
K

KKCZ Padinjak

pre 7 meseci

Gazi zvezdo moja,pusti ove grobare breee... Lagano smo u top 14,videce glodari,samo borbenooo
h

hip-hop

pre 7 meseci

Preslikano Bayern Partizan
L

Liga sampinjona

pre 7 meseci

Huligancici ne rade pa otisli u Atinu.Normalan narod dosao sa posla gleda tekmu i sutra petak na posao.Docice i vama kraj neradnici huliganski!
@

@šampinjon

pre 7 meseci

I sede na ladan beton! Daj možeš ti i bolje od tih fora ala kursadžije.
D

Davidovac, Jago, itd

pre 7 meseci

Sta reci, ovoliko banana 🍌 se ne vidja ni u Maksiju … prosle sezone daleko jaci Olimpijakos smo rutinirali u sred Pireja
1

175

pre 7 meseci

DeDa moze odmah da se penzionise i ladno da otvori prodavnicu juznog voca! I da povede i malog Jaga kao segrta svog! Dva 🪵
S

Sone odlazi

pre 7 meseci

Mnogo smo losi,Teodosic indijanac matori,Nedovic ni pravila ne zna.Sa ovakvom ekipom top 8 nema sanse.realno 12-14 mesto
e

e

pre 7 meseci

Idi prati deda Obradovica,pusti ti Zvezdu.
M

MNM

pre 7 meseci

Rokas će pogadjati,ovo je baš loše veče za njega al kad krene praćka,uz ostale kao što sad igraju...biće to dobro
P

Puna Arena. Ponovo

pre 7 meseci

Puna Arena i pobeda protiv Armanija za 7 dana !
N

Ne biva

pre 7 meseci

Mozda u masti i snovima
V

Vidi ga

pre 7 meseci

Puna arena ne bi bila ni kada bi igrali za prvaka evrope,cuj prvaka evrope,ne bi bila ni da kojim slucajem nekada igramo za top 10....
@

@ne biva

pre 7 meseci

znate da ce hiti, zaro vas i boli, opet cete ostati bez i jednog trofeja

Bojank91

pre 7 meseci

Dobra utakmica. Ne može svaka da se dobije
A

AhahahHahahaha

pre 7 meseci

Svaka?!
K

Kiki Golub

pre 7 meseci

Misliš svaka treća.....
m

merllin_pfc

pre 7 meseci

Kako god vi opet 15. Preplatili ste se
D

DELIJE SEVER BG

pre 7 meseci

HOĆEMO DA UZMEMO SVOJU PRVU EVRO TITULU, A NE MOŽEMO OLIMPIAKOS DA DOBIJEMO KOJI IGRA BEZ POLA SASTAVA, E PA NE MOŽEMO TAKO NI NA F4 !!!
C

CZ BG. F4

pre 7 meseci

Bari u fudbalu a dogodine Berlin u košarci. Zvezdaleeee
@

@CZ BG TOP16

pre 7 meseci

KAKO F4 , KAD NE ZNAMO NI PRAVILA KOŠARKE, POČELI SMO DA JE IGRAMO PRE 10 GODINA.
V

View

pre 7 meseci

Borbena zvezda. Zabranjene reči - izgubila, poraz,..., Samo neka vam bude i dalje ovako borbena...
G

Goss

pre 7 meseci

Obicno je hrabra, ali ponekad bude i borbena
j

jaaaaaaa

pre 7 meseci

lose odigrana treca cetvrtina ali i sramotno sudjenje u drugom poluvremenu su odneli pobedu ,nedovic jeste najefikasniji ali igrao je za sebe celu utakmicu, o sudjenju sta reci sude nam opet tehnicku za gazenje linije u zadnjem minutu a u prvom minutu drugog poluvremena Vokap rukama metar u prostor gde nedovic izvodi loptu i prekine kretanje lopte zza razliku od nedovica koji nije ni podigao ruke i sudije gledaju sta koliko je vremena lopta od udarca u ruku do konstrukcije proslo vremena, zatim Fol zasticen kao beli medved sa ledja udara Nedovica koji je metar prosao nije namerna zato sto covek ima 2 metara ruke i kao isao na loptu,u napadu dosude faul nad njemu zato sto se zakucao u mitrovica a on se nije pomerio, pa peta tobiju gde je takodje nista nije desilo , pa opet faul nad njim kada jednom rukom sklanja igraca a drugom sutira i umesto faul u napadu opet faul nad njim i da ne nabrajam sta se sve desavalo u drugom,paono na 5 sekundi pre kraja jeste nije uticalo na rezultat ali gledaju i bas tu situaciju nisu mogli da odluce cija je lopta a do tada su sve mogli a da ne pricam onu kada im sudija dozvoljava celendz kada vide na ekranu na plafonu posle 2 minuta da je od zvezdinog igraca lopta izasla, ovaj Piters odigra utakmicu karijere a gedraitis sa druge strane uzasan veceras na obe strane terena,Folu vise na nijednojnece ovo dozvoljavati vec bi 5 puta isao zbog faulova, sve u svemu moramo da igramo bolju odbranu i morali smo da saljemo Fola na liniju bacanja

VecaBg1971

pre 7 meseci

Jel navijamo za Olimpijakos kada dodju u Bg?! Vidim, oni se pretrgli pevajuci za nas.
a

alooo devojko

pre 7 meseci

sta pricas, to su nasa braca i vidis da su hteli da nas puste da dobijemo.
B

Bice bolje jednog dana

pre 7 meseci

Upravo sam to hteo da kazem.Atmosfera 0,Teodosic ima slobodna bacanja pola hale zvizdi
D

DrvoMama

pre 7 meseci

Nema Sfero efekat Haha dusko je ove zgazio Sta kaze her bek suter 4/12
f

ff

pre 7 meseci

Samo da se upise domaci igraci 54 poena!
X

Xyz

pre 7 meseci

Ako je iko sumnjao, sad je svima jasno da je ekipa pogresno selektirana. Najmanje 4 igraca nisu za ovaj nivo. Treba rascistiti i dovesti 2 pojacanja, ako uopste imamo nekih ambicija. Ako nemamo, daj da se ne nerviramo vise. Samo neka se jasno kaze.
I

Ivan FCRS

pre 7 meseci

Ajde pali, odigrana egal utakmica za olimpijakosom u gostima, uz diskutabilne odluke na stranu olimpijakosa prelomljeno na njihovu stranu.
O

OGNJEN DRONJSKI

pre 7 meseci

pa jel moguće da nas sudije toliko ne vole?!?! zašto nas naša braća nisu pustila da budemo ispred PARTIZANA .
P

Psi ho

pre 7 meseci

Kao vas vasa braca Fenerbahce?
j

j

pre 7 meseci

zato sto nam nisu braca.Navijaci da.Al klub kao klub uvek sa nama igra egal ili na noz.Al uvek je tako.I u Bg kad igramo...
j

j

pre 7 meseci

zato sto nam nisu braca.Navijaci da.Al klub kao klub uvek sa nama igra egal ili na noz.Al uvek je tako.I u Bg kad igramo...
Z

Zabole...

pre 7 meseci

vasu "bracu" za vas. Koliko ste plitki bre, ko planinski potok. Braca, hahahahahaaaa...
P

Pera genije

pre 7 meseci

Neznam o čemu pojedinci pišu? Ko je igrao bez pola tima? Olimpijakosu falili Milutinov, Mekkisik i Gos a Zvezdi Lazić, Hanga, Nejpir i Simonović? Nemoj te da mi pričate sad o uticaju na igru i ostale gluposti kad svako objektivan će reći da je Zvezda bila više oslabljena.
e

e

pre 7 meseci

Da su Gos i Milutinov igrali Zvezda bi pobedila,pa Fal nas je urnisao,a Gos sam gledao dve utakmice,bio je totalna propast.
V

View

pre 7 meseci

Ne gleda se broj igrača nego kvalitrt. Uporedi....
G

Gost 011

pre 7 meseci

Da druze ali ovi iz Olimpijakosa su igraci nosioci igre a ovi sa druge strane panjevi.Cuj Lazic igrac ahahahaha
Z

Za 011

pre 7 meseci

Lazic ima vise trofeja,nego svi ovi tvoji zajedno pa puta pet.
C

Covicu legendo

pre 7 meseci

Covicu ostani,titulu nam donesi....
R

Ron Dzeremi

pre 7 meseci

Mustafa odjavio bracu iz predradja.
G

Gallina

pre 7 meseci

Boga mi vas poceli i ovi iz okruzenja da odjavljuju u ABA ligi
A

AV ZVEZDA

pre 7 meseci

I pored nasih sudija nismo uspeli,Radojkovic osakatio Olimpijakos,mi nista
P

Panaaa

pre 7 meseci

Ja ne mogu da verujem da ovaj Čović neće da dovede centra. Pa ovaj Fall nas je uništio včs,čovek je pod košem radio šta je hteo. Mi ni jednu utakmicu ne možemo.da zagradimo koš posle šuta protivnika i uvek iz drugog ili trećeg napada primamo koš ,većinom slučajeva trojku. Daj više dovedite nekog centra koji ima bar dsset skokov i poena po mecu. Tobi je kriminalan u odbrani Dajte vise tog Kema Birca a Kuzmic nek ide u Fmp za drugo i jije
S

Sramota ste

pre 7 meseci

Sta radi admin na ovom sajtu? jel ima li ikakve kontrole? Jel to jedan moze da napise 200 komentara i da ne moze da se procita jedan normalan komentar jel tako adminu kretencino?
j

jado

pre 7 meseci

dajem glavu da si ti taj koji na partizanovim vestima botuje sa 50 kom sa razlicitim nikovima,igokea,12 god titula itd,3o mil budzet..
n

nekulturni zvezdaši

pre 7 meseci

tvoj komentar treba zabraniti jer vredjaš, sram te bilo....što si besan, šta ti je admin kriv što ste izgubili !!!
T

Tisina

pre 7 meseci

A sladili ste se juce!? Nesto mi mlako ovo bratstvo vcrs,cak se i zvizdalo igracima fmp.Sve je kod vas lazno od kluba,navijaca do bratstva i onda se pitate zasto vas niko ne voli.Samo nastavi ovako Sone donesi nam titulu!!!
š

što si besan...

pre 7 meseci

šta ti je admin kriv, što ste izgubili...
Z

Zn

pre 7 meseci

Mi smo klasična “domaćica”, na sta lici ova igra i ova beskrvnost, onaj Davidovac decko ne moze licnu da napravi, kao ni Tobi, pretanki… Raspored nije normalan, ali taj isti Deda koji igra za 800h kao i Tobi, ma bezite bre, eno Piters 39 min igrao, Fal i Piters preko 30, pre tan ki smo
u

unpamozzart

pre 7 meseci

Hrabra Zvezda....borbena Zvezda ...pala Zvezda
L

Lom

pre 7 meseci

Sinoć se slade, večeras tuguju, tako će sutra biti napred alba blabla itd...
Ј

Јосиф

pre 7 meseci

Удружење граџана! Тоби и Гедраитис благи ужас! Само дебил може да мисли да Давидовац може да чува четворке а митровиќ петице! Јако лоше селектиран тим! Боломбој са 203 чува Фала са 223,и још гомилу глупости! Узалуд бачене паре и ове године!
o

ok

pre 7 meseci

Abe momce ne lupaj.

Звездаш

pre 7 meseci

Уканали нас грбаво литванче…
D

Diskutabilno

pre 7 meseci

Kao vas jaramaz?
K

Kraljević Marko

pre 7 meseci

Očekivan poraz ali Čoviću kupi prnje i tutanj iz Zvezde.
K

Kuda?

pre 7 meseci

A gde da ode druze?kad kupis ti sebi klub onda teraj koga god hoces.Sone je vlasnik fmp-a i nece Sone nidje :)
В

Всс

pre 7 meseci

Волели бисте ви то гробари, али неће да може! Гледајте ви шта ћете са Жоцом!
G

Gost997

pre 7 meseci

Do poluvremena egal, a u 3 4 gle cuda krece se sa sviranjem treptanja za oli dok se u isto vreme oni bave mma u odbrani ali to nikom nista, koliko god ne volim arape voleo bih da udju sa kesom i onda papa privatno sudjenje za real barsu i olimpijakos, nema vise privatno udruzenje
F

Frigman

pre 7 meseci

Ipak će dati tebe tvoja Neda 😁

Sakur

pre 7 meseci

Meni nije jasno zasto cova ne pise saopstenje u evroligi kada ih ovoliko kradu.Neko bi rekao da se boji to da uradi ali svi mi znamo da je cova vrlo hrabar covek i da se bori za istinu.Jel moze neko da mi objasni zasto nema saopstenja u evroligi a u aba izlazi dva puta nedeljno.
m

mali komunjara

pre 7 meseci

Kakvo tamburanje po dupetu bez pola tima 🤣🤣🤣
K

Kurir djoka

pre 7 meseci

Vala bas, bez lucica obsta i bonge, sto jes jes
O

Oto

pre 7 meseci

Ajmo standardna prica sudije sviraju u korist protivnika 70:30 itd itd…a Nedovic samo sto nije usao i uzeo loptu kad je onaj izvodio iz auta…
z

zbbz

pre 7 meseci

nije borbena, hrabra
G

Goss

pre 7 meseci

Kakvo sramno navlačenje sudija za zvezdu održavali ih u životu do kraja jadno
M

Mile Zeleznik

pre 7 meseci

Kako smo jadni, pa mi navijaci fmp-a trebamo da bojkotujemo ekipu i covica!!! Imamo najskuplji tim u ligi, a gubimo od brace koja su desetkovana, plus sve stranci nam igraju, nemamo mi ni S od Srbije!!!
m

mile seljak

pre 7 meseci

Joj mile aj na traktor!
Z

Zvca

pre 7 meseci

Idemoo Ofi Basket
r

radem

pre 7 meseci

Gedraitis slobodno sa Nejpirom pod ruku i da ide. Ni jednu utakmicu da napravi razliku, a na ovoj je bio cist kriminal kako igra. Umesto da bude nosilac igre on je ispod proseka.
G

Gillana

pre 7 meseci

Cekaj prvo ovog rumenog Zoca da oteramo
D

DUŠKO VUJOŠEVIĆ 69

pre 7 meseci

DAJEM IGRAČIMA ZVEZDE ČASOVE KOŠARKE, DA NAUČE PRVO PRAVILA IGRE !!! HAHAHAHAHAHHA
s

spiritus movens

pre 7 meseci

Zvezda kad je imala svoju skolu kosarke, vi ste bili drugoligaski kosarkaski kolektiv iz komsiluka. Ranko Zeravica zvezdas vam doneo 1. titulu i popularizovao igru pod obrucima u vasem SD.
1

1945 mo

pre 7 meseci

spiritus,@Partizan kad je u fudbalu harao evropom i igrao finale sa real madridom vi nista postojali u tom sportu u evropskim okvirima.,
Z

Za 1945

pre 7 meseci

Samo tvoj problem,je sto vi niste postojali ni pre ni posle toga.4proleca u Evropi za vreme Juge,nemoj pominjati fudbal,tu ste bas malecki.
P

PLJASSSS

pre 7 meseci

a ti i ovaj spiritus spominjete KOŠARKU gde ste MIKRO MALECKI . pljasssssss
J

Jöle 39

pre 7 meseci

Borbena, hrabra hahahaha šta je sledeće hahahahahahha
T

Tim i

pre 7 meseci

Sa najvecim budzetom Fmp 1 ne moze nista protiv bilo koga, sa parizerom uskoro u zamrzivač
в

всс

pre 7 meseci

Паризер би данас јели кошаркаши Партизана и играли ону смешну ФИБА Лигу шампиона, да вам он није дао милионе и милионе да направите овакав тим и купио вам позивницу за ЕЛ! Али пошто сте незахвални, од јануара се надам да ће се плоча и ту променити, да знате бар зашта скандирате и пљујете!
m

momentum

pre 7 meseci

cirilica srbendo tri put ti kupio evroligu.cibona,igokea i ova god milionce ucesce platio tvoj vodjo
P

Polivač

pre 7 meseci

Može neko da kaže Nebojši da obriše cufa. Zalepio mu se musper neki.
B

Broj 1

pre 7 meseci

Vauuu kako si načitan!Mora da je majka u tvom odrastanju stalno te reči uzimala u usta kad nemaš šta pametno da kažeš.
g

gostbre

pre 7 meseci

bice to sve bolje kad se vrati nejpir
з

зики

pre 7 meseci

Када ће довести Пангоса и центра да не буде гора сезона од прошле?Да ли је Кузић још члан клуба?
s

spiritus movens

pre 7 meseci

Ovo je peta utakmica koju gubimo u zavrsnici. U proseku smo ovih 5 izgubljenih utakmica gubili sa 4.8 poena. Veceras je spoljna linija delovala ok, i dok nas je sluzio sut spolja bili smo u igri i vracali se u istu, ali nismo imali unutrasnju pick 'n' roll igru, sto najbolje ilustruje Olimpijakosovih 28 asistencija naspram nasih 14, i dominacija Mustafe Fala u reketu. Ne moze Davidovac da glumi centra i biva blokiran 3 puta.
S

SPIRITUS SMORUS

pre 7 meseci

SMEJEMO SE SA GROHOTOM.....HAHAHAHAHA....AL VAS BRAĆA NA FINJAKA N.......
C

CICIBAN SA ŽELEZNIKA

pre 7 meseci

ODLAZI NEDOVIĆU, NE ZNAŠ NI PRAVILA KOŠARKE!!!
L

Lazni klub

pre 7 meseci

Lazni navijaci isti kao njihov predsednik.
P

Polivač

pre 7 meseci

Pade ajnšpric
T

Taćo

pre 7 meseci

Nikad necete biti gas Dovedite i 13og igraca mozda vas krene lešineeeee
F

Fmp hm

pre 7 meseci

Dzaba ste menjali ime 😂😂😂😂😂😂😂
N

NESHACZ2007

pre 7 meseci

HOĆE LI NAŠI IGRAČI NAUČITI KOŠARKAŠKA PRAVILA...NE SMEŠ LINIJU DA PRESTUPIŠ.
Д

Домаћин

pre 7 meseci

Ја задовољам,али само овај лазаревић...нешто типа анђусић,маше, разговара са духовима мршти се а везе нема

Collector

pre 7 meseci

Nisi ti vidio našeg Trifunovuća kako žmirka očima ko da je vario 20 gpdins bez maske. Užas
P

Pablo Laso

pre 7 meseci

A vidi sirotinje sto se raduje i kaze naguz hahahaah na jedan posed?? Pa nismo mi vi pa da nas svako izuje po 20 razlime i gornjeg doma hahaha.
O

Oterati

pre 7 meseci

Onog Jaga neznalicu, Tea alkosa i trenera
P

PaGost

pre 7 meseci

Što se sudija tiče, a vidim da je to goruća tema, podsetiću na utakmicu Olimpijakos - Partizan kada domaćem timu za 4 poslednja minuta regularnog dela i 5 minuta produžetka nije svirana ni jedna lična greška. Da li su igrali baš tako čisto kada se lomio rezultat? Čisto sumnjam. Tada su se pojedinci iz redova navijača CZ naslađivali, a evo, dočekali su svoju kuknjavu na sudije. Ako se oba naša kluba makar u stavu prema EL, suđenju i generalnom tretmanu ABA lige ne ujedine, zauvek ćemo biti poslednja rupa na svirali, bez obzira koliko navijača i novca imamo.
G

Gost1818

pre 7 meseci

Do sada je bila hrabra...
S

Spiritus delijus

pre 7 meseci

Odlazi Teo, katastrofa si !!! kakav je to plej koji nema snage da prevodi loptu...ne pali se sa svojim pasovima žmurećki nego provodi loptu a ne nedović to da radi !!!!
N

NbgNbg1

pre 7 meseci

Pukli ste od Bajerna B sinoć
Z

Zabrinut

pre 7 meseci

Jbt kakve centre imaju francuzi.
d

drax

pre 7 meseci

Kad kolonizovali pola afrike.
G

Gazi

pre 7 meseci

Drzavni napredni projekat, muuk u Zelezniku
M

Milojica

pre 7 meseci

Hrabri panteri.
S

Strah od loseg koncepta

pre 7 meseci

Trojke dok su isle bilo je prikljucka, kad su stale stalo je sve, u cetvrtoj lad su ponovo pocele da upadaju razlika je bila nedostizna. Tako je to kad se bazira igra na sutu za tri. Jednak broj suteva za tri i za dva, uz odlican procenat na tolikom broju pokusaja oko 45%. Ako se igra na tome bazira bice nekih pobeda, ali bice vise poraza jer prosto na velikom broju suteva nemogice je drzati 45% suta, a veceras ni to nije pomoglo jer nisu upadale kad je trebalo.
j

jbt

pre 7 meseci

Da su bazirali igru ispod kosa izgubili bi 40 razlike pored Fala.Zasto bas svako ovde misli da je Fil Dzekson?
d

dobrojeee

pre 7 meseci

Bracki vas naguzili,
G

Gost99

pre 7 meseci

kao vas Igokea
s

svetozar na dar

pre 7 meseci

ubacili im i djokicu i mosne
T

Tacno tako

pre 7 meseci

Kao Partizan Zvezdu dva puta
A

Ada nego

pre 7 meseci

Borbena zvezda, hrabra zvezda, ali opet kanalp
Z

Zeder

pre 7 meseci

Ovo je postalo predvidivo kao spanska serija. Zvezda krene dobro pa naglo popustilo pa krene da se vraca , stigne na korak do preokreta i ne uspe.
V

Vašar

pre 7 meseci

Sad se tek vidi koliko je lošu utakmicu odigrao Fener u utorak...
h

hahahahaha

pre 7 meseci

ono sto je zvezda igrala tad i veceras su nebo i zemlja..ti ne razlikujes neke osnovne stvari a verujem da imas 300+
@

@@@

pre 7 meseci

30+ ***
@

@vasar

pre 7 meseci

Al su zato bajern igokea i mega odigrali dobru
O

Ognjen Drinski

pre 7 meseci

Zato je Bajern odigrao nahbolju od kada se košarka igra. Smešni ste i jadni ...
Ч

Чокот

pre 7 meseci

Тек после разлупавања "институције" од стране распалог Бајерна, видело се од кога је Фенер изгубио пре тога.
R

Ravangrad

pre 7 meseci

Ovi samo spletom srećnih okolnosti mogu nekog pobediti. Opet vas čeka samo dno tabele.
G

Gost "

pre 7 meseci

Reče navijač kluba koji ima pobedu više u Evroligi i poraz više u ABA ligi ....
s

samo

pre 7 meseci

Nema pobedu vise,tek treba da pobedi Albu,a kolko se busaju,nije bas sigurno da ce uspeti.

1992

pre 7 meseci

Ne kaže se borbena, već hrabra
S

Srbija Majka

pre 7 meseci

Mustafa Fal nam je zatvorio reket, dok pored Teodosica, Bolomboja i standardnog Mitrovica, ostali nisu bili na nivou. Na zalost Nedovic je krenuo odlicno, ali kada se lomilo pravi neke ne rezonske greske, i ne ulazimo u egal zavrsnicu utakmice. Geidriaitis i Davidovac veceras, blago receno odsutni sa utakmice...mada ovom prvom ne mozes zamjeriti zalaganje i energiju. Definitivnu prevagu na terenu je pravio Fal, i tu nismo mogli naci rjesenje...decko je zatvorio reket i zamracio rukama reflektore u dvorani.
J

Jack Sparrow

pre 7 meseci

Sudjenje se svake godine cini sve gorim, pogotovo kada su na drugoj strani Real,Olimpijakos,Barselona,Fener… ovo danas je bilo kriminalno. Nisu sudije krive vecinski sto smo pali u trecoj cetvrtini ali da je bilo odluka koje su uticale kada je zvezda vracala prednost i posle kada je usla u nalet,katastrofalne odluke.
n

neshha

pre 7 meseci

Tri licne nepostojece zaredom u 3/4.Faul u odbrani Lazarevica,faul Mitrovica nad Falom i faul u napadu Lazarevica.Sto je mnogo,mnogo je.
D

Djape45

pre 7 meseci

A ta 3 "faula" ne zna se koji je smesniji. Možda je nedostajala malo glasnija reakcija trenera i naših igrača jer su sva 3 faula baš izmišljena.
k

krle 434

pre 7 meseci

Dokle vise ovako ljigavo,bezobrazno sudjenje na gostovanjima da imamo ??? Ovaj barcokas je najljigavij trener evrolige,svaku odluku se cinicno smeje,trazi gledanje non stop,pritisak,visi u terenu,ljiga najveca,sto rece Plavsic samo se Zvezdi sviraju ovi prestupi i treniranje pravila...ne mozes dobiti kada uz sve to gedraitis 5 otvorenih promasi, covek dok je bio u albi protiv zvezde s parkinga je svaku pogadjao...
G

Grobarijus

pre 7 meseci

Ja sam to napisao nakon meca Partizana sa Olijem kad je bilo za Barcokasa bas sam pisao,meni izudarase tvoji hrpu mminusa.kazu simpa,ljudina..Najljigaviji trener bez premca
U

UplakaniFmpDelija

pre 7 meseci

Sinoć sam slavio i slao poruke a sad gledam u Ćokijeve excel tabele i čekam da mi Ćoki u jutarnjem programu obriše suze
r

radosni igokea grobarcic

pre 7 meseci

E kad nam ti rece sad nam je lakse.
S

Sramota

pre 7 meseci

Sramota, Oly bez petorke mi sa najvecim budzetom u Evropi i nista
I

Idi plači

pre 7 meseci

grobaru, vrati se na svoju pobedu protiv bayerna juce, pa komentarisi.
o

oce plakati

pre 7 meseci

Sto nije 5 i 5,nego sutra 4 i 5,a vi 3 i 5,bicete 15,stadard
G

Gost4q1

pre 7 meseci

Ma da,igrali pioniri veceras protiv nas a protiv vas ce da uvedu 2 prva tima,ne sumnjam u to.
*

***SRECKO***

pre 7 meseci

Ocekivan poraz, a moglo je da bude drugacije.
D

Djape45

pre 7 meseci

A sudije su komedija čim sam video Latisevsa znao sam da će neka komedija biti, ne znam dal smo pobedili kad on sudi ,gori možda samo Srbomrzac Ana Panter. U prvom poluvremenu sudili odlično, pustili kontakt i da se igra a u 3/4 samo jednoj ekipi dozvoljen kontakt.
n

neshha

pre 7 meseci

Sto je najgore Latisevs je danas jos i bio solidan,ali ona papagajolika rugoba nas je urnisala.Sesti igrac Olimpijakosa,bez dileme.
d

dzonan

pre 7 meseci

Da li ste vi jednom izgubili zadnjih 10 godina zato što je neko bolji od vas a ne što su ga sudije gurale? Pa jel moguće da se ceo svet urotio protiv vas i da gde god igrate sudije vas kradu
D

Djape45

pre 7 meseci

Izgubili smo u prvom meču protiv Partizana a da su sudije odlično sudile, eto jel ti drago.
m

muremkure

pre 7 meseci

naguzeni se vracaju
M

Mile led

pre 7 meseci

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAH
G

Gost41

pre 7 meseci

Samo treba reci nedovic 5-12 za 3...SRAM TE BILO TOLIKOG BEZOBRAZLUKA!!! Sta bih napisao,bolje da zadrzim za sebe!😡🤬🤬
e

e

pre 7 meseci

Kad sem njega i Teodosica niko nema ni zrnce hrabrosti da sutne.
T

ToEtO

pre 7 meseci

Ljudi, ne zavaravajte se. Sta ocekujete sa Kuzmicem, Davidovcem, Lazarevicem, Ilicem, Simonovicem? Gedrajtis i Nejpir duplo golo, Tobija i da ne pominjem, Rasko Katic je za pomenutog Garnet licno. Ne mogu Teo, Nedovic I Mitrovic i Yago da vuku sve. Sramota je kakav nam je roster, poluamateri i poluigraci. Jos tolike povrede, ovo je maksimum. Ako cete da pljujete nekog, pljujte Covica, koji iz godine u godinu pravi iste greske, drzi amatere, dovodi rizicne strance, menja trenere i ovo je postao dan mrmota. Odlazi iz KKa bitango Miloseviceva, nije ti KK dedovina...
B

Botineee

pre 7 meseci

Izlupase coveku minuse Covketove botine a sve je u pravu hahaha. Drzavo banano.
a

au

pre 7 meseci

Iz fmp-a ne moze da ode to mu je privatni klub a klub koji pominjes ugasen davno ali bukvalno da nije u srbiji ni ime mu se u kosarci ne bi spominjalo
O

Otiso

pre 7 meseci

Je duh ostala je tuga nasi panteri zivece i bez druga
Č

ČOVKE SAOPŠTENJE

pre 7 meseci

NISMO USPELI NI SA BRAČOM SVOJOM DA SE DOGOVORIMO OKO POBEDE...KAKO DA NAMEŠTAMO ONDA OSTALE MEČEVE !!!
A

AV ZVEZDA

pre 7 meseci

Odeljasi ih braca sa trecim timom..
k

kikoman

pre 7 meseci

zar se sudija preziva kao centar olimpijakosa? nesto mi je tu sumljivo
h

hahahahahahahahah

pre 7 meseci

BORBENA zvezda,ne secam se da je ovakav naslov bio posle partizanovog poraza od olimpiakosa posle produzetaka.
A

Aranđel

pre 7 meseci

Opet se izmisli neka tehnicka kad je gusto
G

Gledalac

pre 7 meseci

Dok je kuzmica u rostaciji da sedi na klupi i tako onda je ovo ocekivano
O

Odlazi Covicu

pre 7 meseci

Da li i dalje crni Covic sa ovim sklepanim timom misli da napada EL ???
P

PA

pre 7 meseci

i ti si mislio do juce da napadate f4,samo je nebo bilo granica,kad ono...
v

vladaHM

pre 7 meseci

Prosto je neverovatno da Barcokas od pocetka (znaci od prve sudijske odluke) gestukulira, smeska se ironicno, prigovara ,protestuje i nista. Tj nije nista, dobije mogućnost igranja cvrste odbrane, vise od granice faula dok se zvezdi sve sudilo. I na kraju tehnicka Nedovicu. Sramota stvarno.
M

Mile led

pre 7 meseci

Brat sestri najbolje ga smesti

❤️❤️❤️

pre 7 meseci

Ponovo divljanje u napadu kada se naprave dobre odbrane i kad imaju sanse da preokrenu utakmicu, samo je sada Nedovic prosuo u par napada i srljanja sve ono sto je dobro uradio pre toga... Stvarno to ne mogu da shvatim, Zalgiris, Barsa i evo sada Olimpijakos uvek neko od bekova izgubi glavu i pravi uzasne greske. I uzasna treca cetvrtina, hronican problem zvezdinom timu.
D

Drvozmama

pre 7 meseci

Nikada gori Olimpijakos bez tri glavna igrača koji drze 30 poena u rukama Mi produžetak a vi nista ali vi ste borbeni a mi... Nego Nemanja HER , sta kaze nesportski faul kao i u finalu aba lige udarac u facu Hahahaha stakleni Tovariiii
h

hehe123

pre 7 meseci

Kad se oduzmu slobodna bacanja +3 za Zvezdu. Lazarevic out.
d

dabogda

pre 7 meseci

Svaku izgubili
e

e

pre 7 meseci

Sto bi rekao Obradovic,na jednu loptu.
Y

Yagooo

pre 7 meseci

Plej pod hitno ga oterati, Tea i Nedovica isto, ovaj tim zajedno sa predsednikom mora otici sramota
L

Le

pre 7 meseci

Nadam se da je Mozzartsportu veceras puno srce, kako komentarišete Zvezdu je nedostojno profesionalnog novinarstva!
Е

Ел Думо

pre 7 meseci

Када год је Звезда на прагу да стигне велико вођство Недовић је ту да јој то онемогући.Уопште,катастрофалан је у завршницама.Када се тако нешто дешава из меча у меч мора се преиспитати његова интелигенција.Откад је дошао у Звезду редовно губимо ове неизвесне завршнице.
j

jolyyy

pre 7 meseci

Da li neko zna cemu sluzi Ognjen Kuzmic na klupi i za koji moj prima platu? Ako danas nije trebao dobiti 5 minuta da se gura i skace sa Falom onda raskini ugovor jer ti nikada vise takav igrac nece biti potreban!
D

Djape45

pre 7 meseci

Ajmo malo da ne pljujemo po momcima. Generalno dobar meč, na kraju smo i imali priliku da se vratimo ali Giedraitis promašio sve i još smo izgubili 1,2 lopte bezveze. Dobar meč i za trenera da vidi šta valja i šta ne valja, koje stvari treba da se uvežbaju a i koji igrači koliko zaslužuju da igraju. 24. svi u arenu na Milano, napred Zvezda !
p

pcyhoDelija

pre 7 meseci

Egal u Pireju i Barseloni,razbijen Fener..Rekao sam da će ekipa tek proigrati sredinom novembra..Novi igrači,novi trener..Nije se znala uloga mnogima,a sve to bez 2 najbolja odbrambena igrača..U ABA samo bez kiksa,da se iskoristi poklon Mege i Igosa. Biće ovo sve bolje..Napred Zvezdo!! Armani mora pasti, rasprodata arena.. Rokas 0-5 za 3,on nam je trebao,otvorenu je imao kod -5..Hanga i Lazić bi igrali odbranu kao Wolkap sad
m

merllin_pfc

pre 7 meseci

Olimpijakos , Makabi dobili. Ceka se Milano idealno vece.
m

mjks

pre 7 meseci

grešaka ima, niko nije bezgrešan tek je trener došao ali tehničke greške za ono i to drugi put na dva jaka gostovanja strašno duh glikmana i dalje lebdi
N

Nista

pre 7 meseci

Sto je vestacko ne moze da uspe npr ko moze Fmp da zabrani kako ce da se zove, parizer u suzama
9

9817

pre 7 meseci

Sramota kakvi balvani igraju sa Teodosicem koji daje 200 posto od sebe...Ovaj Davidovac na sepskom turniru ne moze igrati!
I

I tako

pre 7 meseci

Nemanja nije dozvolio domaćinu da izgubi. Soasio ih je u svim krizama, svojum užasnim potezima. Ali jbg
9

90066

pre 7 meseci

Solidan mec smo odigrali ali losa treca cetvrtina nas je kostala a i tako smo imali sansu na minus 5 dva napada smo imali da spustimo na jedan posed. Prevagu je doneo Fal pravio je veliku razliku na obe strane parketa a nama fali bek koji bi iskoristio preuzimanje a toga je bilo dosta nocas a to nijesmo nista iskoristili. Samo ne znam je li se jos nekome svirala tehnicka za minimalno gazenje linije kao nama dva puta ove sezone.
T

Tetovo

pre 7 meseci

Brat sestri najbolje smesti
K

Klikovac

pre 7 meseci

Sami sebe porazili
O

Ojsa

pre 7 meseci

Steta,dobro odigrana utakmica osim trece cetvrtine,jos smo sami sebe pobedili time sto nismo iskoristili nekoliko napada da pridjemo na -3,-2,a mozda i da izjednacimo (preslikana situacija kao u Barssi),naravno sudjenje opet kriminalno ali idemo dalje,podrska za momke i sefa!
J

Jovan84

pre 7 meseci

Ali kad izgubi Zvezda uvek je hrabra i borbena.Komedija od novinara.
R

RealNo1

pre 7 meseci

Какав Фал, 3 мафијаша у црном су одрадила посао. Харкоф, Латанци и Антонети су мале маце за ове криминалце.
C

Cikago

pre 7 meseci

Sudjenje katastrofa na stetu Zvezde..Ovo se vec ponavlja vec zadnje 2-3 sezone zasto klub ne reaguje na ovo
D

Dr Excel

pre 7 meseci

Zato što tamo nemam domaćih sudija. Al niko nam ne brani da izdamo saopštenje!
J

Ja i ti

pre 7 meseci

Pa kako vas više nije sramota. Pa da li moguće da ko god vama sudi i vi izgubite, sudije su krive. Pa daj, od...... od komentarisanja, budite košarkaški obrazovani i temeljno kao ovde pojedinci što rade, gledajte gde su prave mane a gde vrline vašeg kluba. . Nedovic divlja na sutu za tri a vi gledate sudije. Kada god je gusto, piši propalo..
O

Opet isto

pre 7 meseci

Sta je bilo braco? Obarate rekorde? I P . Č . E Nama se sprdate Ni sa 15 trojki ne mozete da dobijete 😂
e

etooo

pre 7 meseci

Utakmica svaka dva dana, ovo je ocekivano, nemamo toliko sada siroku klupu da bi drzali nivou
M

Milojko Arsenić

pre 7 meseci

A smejali su se Partizanu.. Bog sve vidi i vraća dvostruko..
O

Oly sa

pre 7 meseci

20 posto protiv limenki, gazi projekat
l

lolcina666

pre 7 meseci

rutinska pobjeda olija, opet 15 mjesto,prirodno okruzenje zvezde..
M

Mile led

pre 7 meseci

Jel i dalje imaju filing
P

Pada

pre 7 meseci

I Parizer kao Fmp! Pade drzavni projekat
R

RealNo1

pre 7 meseci

Знамо да је Партизан пао.
J

Jöle 39

pre 7 meseci

Jel se i dalje pale na top 8
D

Dileje Sever

pre 7 meseci

Mi se nikada nismo platili na Top8. Uglavnom na Top16.
m

mile led

pre 7 meseci

Trpajjj
1

17373&+

pre 7 meseci

Nadam se da će gudraitis pogoditi izlaz iz hale
H

Hahahaaaa

pre 7 meseci

HAHAHAAAAAAAAAA BRAVO!
l

loooool

pre 7 meseci

Protiv Barse je Zvezda bila hrabra sad je borbena
M

Mile led

pre 7 meseci

Otimajjjj
T

Teo sam

pre 7 meseci

Dao sam 15 poena, šta hoćete???
M

Mile led

pre 7 meseci

Idemooooo