Komentari na vest

Brojni faktori uticali da Zvezda ostane bez plej-ofa, ali može da pojuri klupski rekord u Evroligi

G

Gost30

pre oko 1 godinu

Cim se najavi da ce oni nesto da jure oni to ubrzo sj**u, evo videcete i sad. Nista od rekorda...
S

Sve u svemu

pre oko 1 godinu

Nije kosarka sport za njih … Zvezda i kosarka u istoj recenici? Ma dajte, molim vas, …
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Dok je Zvezda pravila Srpsku košarku, tvoj klub nije ni postojao. Kada je tvoj klub počeo da postoji 75' Zvezda je do tada imala 13 titula šampiona Države i Evropski trofej kup kupova. Tada 30 godina niste znali šta je titula, sada 10 godina ne znate šta je titula. Prošle sezone samo vas prestigli po broju domaćih titula. Toliko o ovom sporednom sportu zvanom košarka. Ajde da malo pričamo o jedinom važnom sportu na celom Svetu, o najvažnijoj sporednoj stvari na Svetu, FUDBALU. Fudbal pa 10 mesta prazno pa ostali sporedni sportovi. Titula šampiona Evrope i Sveta. Dva Evropska trofeja Mitropa kup. Tri polufinala Kupa šampiona. Pet četvrtfinala Kupa šampiona. Finale kupa Uefa. Polufinale Kupa kupova. Četvrtfinala kupa Uefa i Kupa kupova i ne računam, toga ima brdo. 34 titule šampiona Države. 27 kupova. 6 titula u nizu. 3 duple krune u nizu. 3 puta LŠ u 5 godina. 3 LE proleća u 5 godina. E to je fudbalski Gigant zvani Crvena Zvezda, ne računajući velike klubove sa Zapada, Crvena Zvezda najveći i najtrofejniji klub ostatka Evrope. I manite me onoga kao tu su Steaua i Dinamo K. Jesu ali kada bi se zezali. Hvala Bogu postoji internet, Wikipedija, pa može da se sve proveri, cela istorija klubova, svi domaći i Evropski uspesi. GAME OVER. Pusti mi komentar.
m

mikula

pre oko 1 godinu

ako moze mimo većeg dela tima i da se promeni komentator Plavšić, ali molim vas, ovo stvarno postaje mučno gledati utakmice koje on prenosi, toliko monotono, ista reakcija na koš na 0-0 i na poslednji napad, čovek kao da je nateran da dodje da radi
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Realno kakva se košarka igra komentator je vrhunski! Ali ako želite da sve menjate i to iz korena najbolje je da krenete od njega (glasnika).
c

cirkus*

pre oko 1 godinu

Kakve hvalospeve procitasmo,posle pobede nad poslednjom ekipom u EL,Asvelom, koji ne zna sta je pobeda u zadnjih 11 utakmica. i svi brisu patos sa njim...hahaha cirkus.
m

matori delija

pre oko 1 godinu

Čemu prepucavanja gospodo. Juna meseca se broje trofeji. Za sada je samo jedan bio u igri. Sačekao bi ja ipak juni tad se podvlači crta. Pa ko tad bude bolji da mu pružimo ruku.
m

matori grobar

pre oko 1 godinu

Domaci kup,kao i domaca liga su zahvaljujuci vama i ABA ligi srozani,toliko da ne vrede ni crvljiva boba. Sa druge strane, Partizan je vec osvojio trofej prvaka Evrope,tako da ove nebitne trofeje, mozete da brojite do sutra.
G

Gost III

pre oko 1 godinu

Mi se palimo na trofej EL, a vi ni na Top 8
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Juni je daleko, vi ste pretili 1. martom i počektom igranja Kampaca, pa da vidimo kako se to završilo. Nego šta spremate za april? Raduljicu? Ostavku Čovića? Pokajanje Petruševa?
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Iskreno, meni je Zvezdina sezona u ovom trenutku uspesnija od Partizanove. Zasto? Zvezda je na pocetku sezone ostala bez nosilaca igre. Igraci koji su dovedeni, odmah su se povredili. Napravljena je greska sa trenerom. Vildoza i Ivanovic dovedeni posle nekoliko meseci. Onda dupla i totalno neprimereno dugacka kazna za Kampaca, pa sudijska kradja protiv Barselone koja nas na kraju mozda i kosta mesta u top8, i vrlo lose sudjenje na skoro svakoj utakmici, povrede od pocetka sezone pa do sada. I na sve to, mi smo bukvalno do 2-3 kola pred kraj bili u barem teoretskoj sansi za top 8, i to opet sa jednim od najmanjih ako ne i najmanjim budzetom u EL. Osvojili kup, napadamo jos dva trofeja, za koja smo, uz posteno sudjenje, apsolutni favoriti. Sa druge strane, Partizan zadrzao sve nosioce od prosle sezone, doveli jos 4-5 skupih igraca, maltene nisu imali nikakve probleme sa povredama, imali fantasticno sudjenje u EL, vrlo cesto igrali protiv protivnika kojima su falili kljucni igraci, izgubili kup od Zvezde, jos nisu matematicki osigurali top 8, a i da je Zvezda pustila Baskoniju i Valensiju, pitanje je da li bi i dosli do top 8. Pritom imaju 5-6 najveci budzet u EL, i realno, sve osim top 8, pa mozda i F4 je realno neuspeh. Mogu oni da nam se podsmevaju, ali sve su ovo cinjenice. U ovom trenutku, Zvezdina sezona je uspesnija od Partizanove kada se svi ovi faktori uzmu u obzir. Pitanje je kako ce ABA da se zavrsi, s obzirom da su pokrenuli celu masineriju (videli smo u proslom derbiju kako to izgleda) da je konacno osvoje i skinu Zvezdu sa trona, ali i Zvezda se nesto pita. Samo da su nam svi igraci zdravi, ne mogu sudije sve glavne igrace da nam napune faulovima. Domace prvenstvo svakako osvajamo, jer em ne bi ni trebalo da ga igraju (treca liga), a i ako rese da ga igraju nakon sto su iz njega pobegli prosle sezone, ispasce licemeri. Cak i da nekako sebi opravdaju ucesce, vecina njihovih igraca su stranci, neki nece moci da igraju, a tu na vise dobijenih utakmica nemaju sanse protiv Zvezde. I to je to, sve realne cinjenice, Zvezda je i u ovom sezoni uspesnija od Partizana kad se svi faktori uzmu u obzir, a i kad se vrlo verovatan broj trofeja uzme u obzir.
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Hahahahaah znaci Partizan po budzetu bi trebao u F4, i sve je neuspjeh ispod toga, ali u finalu ABA lige Zvezda je apsolutni favorit uz dobro sudjenje?? Znaci, vi ste apsolutni favorit protiv ekipe koja ima budzet i kvalitet za F4?? A vi po tvom objektivnom sudu imate najmanji budzet? 😂pa sta je to brojilo, kako vi sa najmanjim budzetom ste favoriti protiv top4 ekipe?? Ima li to logike i smisla? 😂
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Au, imaš li to temperaturu pa si u bunilu, jbt, šta pročitah?
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

Наравно да је успешнија, на почетку сезоне по свим кладионицама партизан је био шести фаворит за освајање ел(квота 35) а Звезда тринаести(квота 80), тако да је партизан одиграо у складу са очекивањима а Звезда изнад. Иначе квоте на почетку сезоне се праве само и само на основу ростера, тј.буџета тимова за ту сезону!
M

Ma da

pre oko 1 godinu

Cinjenice su da su vec 10 godina bacene pare u bunar, a neko posle deset 10 neigranja Evrolige blizu u top8, cinjenice su da imate u rosteru 16 igraca i da svi imaju Evroligaska iskustva osim Ilica, cinjenice su da Partizan ima 12 u rosteru od toga mogu samo njih 6 da igraju na visokom nivou,cinjenice su da je Madaru,Koprivica,Trifunovicu,Smailagic, Avramovica,Vukcevic prva sezona igranja Evrolige i igranja ozbiljne kosarke gde moras 40 minuta da igras i napad i odbranu, a ti se tesi tvojom pricom i cinjenicama ako ti je tako lakse.
M

Marko1983

pre oko 1 godinu

Slazem se sa tobom osim da Partizan nije imao problem sa povredama. Koprivica, Avramovic, Smailagic...
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

@gost999 - Logika i smisao kazu da smo u medjusobmim duelima ove sezone na 3:2 za Zvezdu, a bilo bi 4:1 da sudije nisu umesale prste u poslednjem derbiju. Delimicno i zbog toga smo favoriti. Logika je da vam odgovaraju ekipe sa kojima mozete da se nadtrcavate i ispucavate, ali da vam ekipe koje igru baziraju na odbrani ne odgovaraju. Na vasu srecu, u EL ima mnogo vise ovih sto trce i pucaju nego ovih sto igraju odbranu. Na vasu nesrecu, Zvezda bazira igru na odbrani, zato vas i deljemo gde stignemo. Eto, tu je logika. @ma da - jos jedna prosta cinjenica koja oslikava tih 10 godina - kad saberes budzete Zvezde za tih 10 godina, i dalje je to manje para od onih koliko je dobio Partizan samo u poslednjih godinu dana. U skladu sa tim i rezultati. Da ne pricamo o poslednje 4 godine i vasem konstantno vecem budzetu iako ste igrali slabije evropsko takmicenje, i konstantno smesnim rezultatima, samo cu reci 7. u ABA, pobegli u trecu ligu, Tuti-Fruti Bursa.
1

118d

pre oko 1 godinu

Decko izmeri temperaturu sto neko reče, nije ti dobro.. Sve ove tvoje besmislene rečenice ja ću spakovati u dve: 10 sezona neuspelih zvezdinih pokusaja da ostvari zapazen rezultat u EL, stalo je u jednu Partizanovu, koji igra fantastično i sa ovom igrom F4 je realan domet. A vi nastavite da pisete saopštenja, kukate i slepo verujete Čovketu. Prijatno i samo bez stresa, 2 bromazepama dnevno i bices ok
k

kaobajagi realan

pre oko 1 godinu

Partizan nije imao problem sa povredama, a protiv Olimpijakosa otislo 9 igraca u Pirej ? ?
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

@118 - procitaj komentar iznad tvog sto se tice tih 10 sezona, da se ne ponavljam. Da je Zvezda samo jedne od tih sezona imala budzet kao Partizan ove, i mi bismo svaki put bili u top 8, verovatno i bolje od toga. Ali ne, mi smo redovno imali najmanji ili drugi najmanji budzet u EL. Vas je ove sezone u top 5-6. Matematika je prosta, 35>10 @kobajagi realan - znaci, niste bili kompletni za jednu utakmicu? Wow! A da probate da budete nekompletni za 25+ utakmica, pa da mi se tad javis?
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Dobra logika, nema sta hahaha.. Ako mozes jos samo pojasniti, ako je mnogo vise ekipa u EL koje igraju kao Partizan, a taj stil vama odgovara, kako to da nemate vise pobjeda? To je isto logicno.. I pusti me prica o pocetku sezone, imali ste dovoljno vremena da se ispravite..Vas je kostalo zadnja 2 mjeseca, a ne prva dva. Ipak ostaje upisano da ste vi apsolutni favoriti protiv ekipe koja je u zadnjih 15 dana oderala Olimpijakos, Real i Efes po 15 razlike😂
G

Gost999

pre oko 1 godinu

I hoces nam objasniti taj Partizanov budzet vise, to vam je opravadnje za sve? 😂 Eto nek 5 stranaca (Panter, Ledej, Eksum, Naneli i Papepetru) imaju svi po milion (a nemaju).. To je 5 miliona.. Lesort ima 600 hiljada.. Nek ova ostala sestorica imaju po 500 000 (a sigurno da Trifunovic, Tristan i Balsa nemaju ni 300).. to je oko 8 ipo miliona.. Nek i Zeljko sa svojim strucnim stabom ima 2 (a nema).. To je sve ukupno oko 10ipo-11miliona. A uzmi i Zvezdu Slozicemo se se da Kampaco, Vildoza i Nedovix imaju preko milion.. Da uzmemo samo milion. Imate jos 12 igraca, nek je prosjek 500 000, to je jos 6 miliona.. i dodas bar milion strucni stab, to dodje 10ak miliona.. Eto ugrubo, pa ti vidi.. Ako nemate veci, nemate sigurno ni manji. A ja cu rado procitati tvoju kalkulaciju, po kom to osnovu i gdje se nakupilo da Partzian ima toliko veci budzet??
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

@Gost999 - ne znam da li primecujes da se vrtis u krug i da ili imas problem sa logikom ili se pravis lud. Nisam rekao da nama odgovaraju takve ekipe, vec da ekipe kao sto je nasa vama ne odgovaraju. Citaj pazljivo. Onda, kao sto rekoh, skoro sve vreme igramo da manjkom igraca u rotaciji zbog povreda, plus je zabrana registracije Kampaca odradila svoje. I iz tog razloga nemamo vise pobeda, posto te bas zanima. Stvarno nemoj da pokusavas vise sa tom tvojom izvrnutom logikom, molim te. Jer kao sto rekoh, ili se pravis lud, a samim tim mi trosis vreme uzalud, ili si jednostavno u svadji sa logikom, a onda uzalud trosis vreme i meni i sebi.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

@gost999 - Evo, da ti objasnim budzet. Oni sajtovi koje vi tako volite da citirate za Kampacovu platu, kazu da vi imate oko 25 miliona budzet a Zvezda oko 8. Objasni ti meni, je l to oni govore istinu za Kampaca a lazu za budzet? Po tim informacijama je 3x veci. Po zdravoj logici je isto 3x veci, samo su i brojke vece. Interesantno da u svojoj kalkulaviji racunas plate od 300k za Partizanove igrace koji su u NBA igrali za skoro pa milion, a za Zvezdine minimum 500k. Mora da su kod vas placeni vasom cuvenom ljubavlju. A ako ti stvarno verujes da Lesor ima 600k, onda tek treba da batalis sa raspravama i logikom. Vama je jedan Parahovski imao 650k (informacije izasle nakon sto vas je BATovao, sto znaci da istinitije i preciznije i zvanicnije od toga ne mogu da budu), a Lesor nakon produzetka ugovora da ima manje? Nemoj da si smesan. I ne, to za Lesora je samo nagadjanje tog sajta, ne zvanicna informacija. Kao sto rekoh, mnogo toga dajete ispod zita, ne izjavljuje dzaba Zeljko da radi bez ugovora. Poenta je sledeca - ne ide niko sa plate od milion na platu od 300-500k samo zato sto ce da igra u Partizanu i da ga trenira Zeljko. Narocito ne NBA, F4, i iskusni igraci, reprezentativci. Da ne pricam ponovo o cuvenoj izjavi da Armani sa F4 EL nije mogao da parira finansijskoj ponudi Partizana koji je tad igrao EC. Da vi Grobari imate obraza, nikad reci ne biste progovorili za budzet, jer nakon sto su budzeti objavljeni, i nakon sto su neke stvari postale manje-vise jasne, svako ko je iole realan vidi da Partizan ima mnogo veci budzet, i placa mnogo vise. I ne mogu nasa 2-3 skupa igraca da budi skuplja od vasih 7-8, ma koliko se vi pravili ludi i izvrtali cinjenice. I da ponovim pitanje sa pocetka, je l lazu ovi sajtovi kojima verujete za budzete?
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Partizan 25mil budzet, a Zvezda 8??😂😂😂😂😂😂😂😂znaci u Partizanu svaki igrac prima po 2mil evra platu? Jesi ti realan? Moze link da i ja procitam sa tog sajta, da vidim gdje pise da su ovo budzeti?😂
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Izguglaj. Sto bih ja gubio vreme da tebe informisem? I kako covek da te uzme za ozbiljno i da sa tobom nesto diskutuje kad em nemas relevantne informacije em mislis da su budzeti plate igraca? Neozbiljan si.
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Sta je problem da posaljes link? Evo za vrijeme koje si utrosio da napises ovaj koment, mogao su poslati link, da vidimo da li lazes. 😂 Ahaam znaci podrazumijevao si sve troskove.. Dakle, Zvezda se uklopila u 8mil, plate igraca, plate strucbog staba, putovanja, treneri u mladjim kategorijama, njihova putovanja i sve ostale troskove, uklopili se u 8mil?? Svaka cast ekonomskim genijalcima, ovo nikad nisam cuo, definitvino ste uspjesniji ove sezone onda😂
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Nema sta ja da dokazujem. Ja tvrdim jedno, ti tvrdis da nije tako, demantuj me. Ili se uozbilji ili me jednostavno zaobidji. Neozbiljan si.
b

branko8

pre oko 1 godinu

Ma svaka ti je Njegoseva
@

@gosthjk

pre oko 1 godinu

Brojcaniku, nepodnosljivo si razmazen i mislis da si popio svu pamet ovog sveta. Ajde uci za skolu u ponedeljak i ne smaraj nas svojim kompleksima i frustracijama.
@

@Lozac

pre oko 1 godinu

To je bilo pre 6,9 miliona Kampaca,Vildoze,Ivanovica
G

Gibraltar

pre oko 1 godinu

Znate da ponavljate kao papagaji da ste od Barselone izgubili zbog sudijske kradje, ali "slučaj Topić"u pobedi protiv Valensije nikako da se setite da spomenete . Jer ste u Valensiji ,zbog muljanja, trebali da izgubite službenim rezultatom.
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Дерби у ЕЛ листа победа Партизана и Пиониру. Дерби у аба,да није било 8 на 5 ...25-30 разлике за нас.
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Чиста
g

gost23

pre oko 1 godinu

Prva, čista pobeda Zvezde ( +16 ), druga - lepota, četvrta u Kupu - da nije bilo prekida, 20 razlike. Može i ovako !
E

E koja komedija

pre oko 1 godinu

Ma vi i od Cibone izgubite a da tim iz Top 8 dobijete sa 20 razlike … vas Alba razvaljuje u sred Bg sa 15 razlike, ili Zadar … koje ludilo
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Какве то везе с везом има? Победили смо кући Ливерпул ,како нисмо бар били у финалу лиге шампиона?
T

Trofej svake sezone

pre oko 1 godinu

Čestitke Dušku i ekipi ! Ako bi mogla još jedna pobeda u EL bilo bi sjajno ! Crno beli balon će se izduvati posle ispadanja u F8 i radujemo se svi finalima sa njima u Aba i Kls
P

Porota

pre oko 1 godinu

Kako bih ti rekao, nije nam više ni ABA interesantna. Uzmite je slobodno.
b

branko8

pre oko 1 godinu

Svet je lep kada sanjamo ...
D

DelijaNS

pre oko 1 godinu

Ne mogu oni da igraju KLS ove i naredne godine sve i da hoće
o

onaj sto gleda sa neba

pre oko 1 godinu

Jurite klupski rekord u Evropi....da vas nema trebalo bi vas izmisliti.Sa vama uvek smeh.
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Миланези,парола иде...са вама увек комедија. Одувек и заувек...copy sever paste jug парола све рекла.
B

Beo grad 011

pre oko 1 godinu

Zvezdu je kostao onaj izlazak Vildoze u provod kad ga je navatala zena :)
M

MNM

pre oko 1 godinu

Zvezda ima dobru sezonu za sad,osvojen kup,vise pobeda nad partizanom i nesrecne poraze u el pa je za jednu dve pobede ispod crte ali sa obzirom da smo jeftinija ekipa od njih i da tek treba borba za trofeje da se odigra(ako ne zapale ovi prvaci vasione) uopste nije losa sezona za sad.tako da sve je redovno,valjda cemo moci nekad i mi da sacuvamo tim 2god.Napred Zvezdo!!
J

Joj, joj

pre oko 1 godinu

Joj, joj jadni vi i vas jadan vas budzet da se kupuje Kampaco, joj, joj jadan budzet pa se kupi i dovede Vildoza i Ivanovic, joj, joj jadan vas budzet pa se Adamsu da otkaz posle dva meseca i mora da se isplati 700 000,joj,joj.
Z

Zvezda na nebu

pre oko 1 godinu

Vrhunski i vrlo realan komentar.
L

Losa taktika.

pre oko 1 godinu

Povreda Martina je kostala C.Zvezdu prolaska i mala krivica ide dusu Ivanovicu silovao je istu petorku u poslednjoj cetvrtini poslednjih minuta svih utakmica gde smo imali lepu prednost umesto Martina u igri gurnuti su Petrusev/Mitrovicem na petici a mora se reci da je Petrusev neintelegentan igrac najveca rupa u odbrani dok Mitrovic nema snagu da dobije skok da je umesto na klupu u poslednjim minutima stavljao Martina u igru mi bi dobili poslednjih 8-9.utakmica
T

Top Gun

pre oko 1 godinu

Faktor JEDINI: NEMAJU POJMA! Godinama Sultan daje šakom i kapom ali... NE ZNAJU
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Јесте милионски уговори и ЕЛ за Човића,покојни Оџо,Добрић,Лазић, Давидовац,Берон за кога нико није ни знао,Фаје 30+ година нико чуо за њега,Холанд,Марковић,Петрушев...Само погледајте тим наш свих сезона у ЕЛ ранијих година. Добро сад Звезда плаћа и личне дугове како беше Капацу у Вилдози хахахахахахха
A

A OVO?

pre oko 1 godinu

Je l' i ovo bio jedan od faktora: https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/mali-zvezdi-50-miliona-evra-vise-ogromni-dugovi-vecitih/ ?
G

Gost23

pre oko 1 godinu

Glavni razlog je improvizacija koja je nepoželjna u profesionalnom sportu,posebno na ovom nivou,mada verovatno je ista radjena zbog love. Kada se lova sakupila, doveden je kršten trener za Evropu, doveden i ekstra igrač, kasnije i još jedan, ali kome je zabranjeno da igra Euroligu do kraja februara i to je to. Porazi od Albe, PAO i Bajerna u poslednjih nekoliko kola, tj. protiv najslabijih ekipa ove godine su samo posledica te nekonstantnosti i kasnog priključivanja nekih igrača. Zadrži ovaj tim i sledeće, dodaj još par ekstra igrača i eto ti tim za titulu prvaka Evrope. Ali da li ima love za to, e to je glavno pitanje?!
M

Marko1983

pre oko 1 godinu

Dovoljno je samo da se zadrzi ovaj tim, ne trebaju nam pojacanja. Najvece pojacanje je da se zadrzi tim.
H

Heavy metal

pre oko 1 godinu

Kako god znamo moramo da zadržimo ovaj tim za sledeću sezonu, šta god da bude u ostatku sezone.
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

I trojka Nedovica.
Z

Zoran 91

pre oko 1 godinu

Odgovorno tvrdim da partizan ima sudjenje kao drugi bio bi daleko od prvih osam. Sinoć trener Reala za prigovor dobija tehničku a kad bi se sudilo po istom kriteriumu Obradović bi dobio po dve minimum u svakoj utakmici. Lesor je protiv Zvezde izveo 23 slobodna bacanja a sta su radili sinoć Tavaresu da je igrao kojim slučajem za Partizan imao bi trideset bacanja. Niko nije nikad imao ovakvo sudjenje kao Partizan. Kad imaš ovako sudjenje protiv jednog Reala onda se čovek zapita zbog koga je to.
E

E moj sine

pre oko 1 godinu

Dobio je tehnicku zbog ulaska u teren, a ne zbog prigovora, a sad uhvati tvog repića da obrises suze.
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Stavi se u situaciju da si sudija. I sudis mec u kome su treneri Karlo Anceloti i neki nas nebitni trener. Da ti ovaj drugi nesto prigovori, logicno da ces graditi autoritet na njemu, a Ancelotiju ces se obrstiti s postovanjem i zamoliti ga da se smiri. E tako je i sa sudijama u kosarci.. Ono sto je Anceloti u fudbalu, to je Zeljko u kosarci, a i vise od toga. Covjek ima titula kao i RM, a ima vise titula EL nego Zvezda ucesca u istoj. Sta vise da pricamo😂
T

Top Gun

pre oko 1 godinu

Drago mi je što pratiš Partizan i što analiziraš dpgađaje samo nastavi.
G

Gosteee

pre oko 1 godinu

hoces maramice ili si se opremio ?
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Оно што је Реал у баскету је онда неки наш анонимни тренер ,одлично поређење

porediti

pre oko 1 godinu

tim kkcz i kkp je smesno. kkp je pravljen za top4, ne top 8. dok zvezda sklapana kako je kome doslo. realno, da obradovicu das tim zvezde, gde su ivanovic, lazarevic, kuzmic, masa igraca koji su u napadu limitirani, pa on ne bi bio u prvih 15 ekipa. e sad, partizan igra mesecima sa istih 6, 7 igraca, po 30 min, jos nemaju povrede, sto je vrlo cudno, dok sve ekipe kubure. da li ce im to negde stici na naplatu, ne znam, ali opet, mislim da partizan nema sta da radi protiv reala olija i barse, jedino bi monaku nesto mogli da uzmu, ali ajde, videcemo. i zvezda je u nekim situacijama izgledala kao najjaci tim evrope, pa se to okrene, sad kkp izgleda ozbiljno, ali u istoriji kosark e niko nije 5 meseci imao odlicnu formu.
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Ma doping.
g

gggg

pre oko 1 godinu

Pravljen tako da nema centra drugog..saandjusucem vukcevicem,avramovicem I balsom , Smailagicem I trifom ide na F4
e

eh

pre oko 1 godinu

Sledeće sezone treba sačuvati ovaj roster uz par dodataka, sem promašenih stranaca, mada videćemo u PO. Tajrik Džons iz Turk Telekoma ili Simonović iz Bulsa da se dovedu, ne mogu bas obojica, ali jedan sigurno. Holinsa vratiti da drži odbranu, pogodi koju trojku i uz neko zakucavanje da zapali vatru. Treba i novu trojku dovesti. Moja neka želja je da na 4 bude Derik Vilijams. A videćemo koliko je tačno ono za Polonaru. Tkd ja bih voleo ovako Kampaco, Vildoza, Topić, Marković, Nedović, Holins, Lazić, novo krilo, Dobrić, Lazarević, Vilijams, Bentil, Ilić, Petrušev, Simonović, Mitrović. 5 stranaca, 11 naših, to je ta hemija.
J

Jutka

pre oko 1 godinu

I pored pola reprezentacije ARGENTINEBentila zi Milana,Holanda najboljeg igraca Evrokupa,aDAMS OTPSUTENRaduljcia potpisao na dve godine,ne igra za 1,,3 miliona za dve godine!dalje Dobrica koga Barsa niej mogla priusti!Ivanovic najbolji igrac aba lige pre engo sto je dosao u FMp!Plus najveca zaledjina poclitcka ikada vidjena,i opet NULE.Martin,najbolji centar evrolige jedno vreme,!SRAM VAS BILO
P

Penzioner

pre oko 1 godinu

Vi imate rat u Ukrajini koji je izbacio Ruse iz LE i vi se nasli u LE, platili to sa 500000€ i bas vas briga za ABA ligu. Zamisli samo da vam sad neko ponudi da platite i udjete u 32 ekipe u LŠ. Mogli bi bar da se zrtvama rata oduzite minutom cutanja pred pocetak utakmice sa Panatenaikosom.
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Како је то Холанд најбољи у ЕК? 33 године ,баскеташ . Радуљица пет година није играо у Европи,колико би написао да има да је играо ф4 ЕЛ прву петорку а дошао Еврокуп да игра? Ко вам председник клуба? Одакле паре? Ивановић ...сигурно више лове од плеја Барсе. Ти да ишта знаш,не би писао да Барса са буџетом од 36 милиона нема за Добрића човече.Кк Барса секција фк барсе нема за Добрића ...дај шта ви пуштате какве коментаре ... Бентил буквално десети играч ЕА7 ,колико онда имају играчи из петорке са ф4 ЕЛ који су дошли Еврокуп да играју?? Мартин најбољи центар ЕЛ...човек био трећи центар Олија. Ја сам луд што одговарам на ове небулозе . Васиона и људска глупост немају границе .
G

Gile 88

pre oko 1 godinu

Topić na pleju Jovanović na klupi smena trenera tek na 1/6 i onda Ivanović treba da donese Top 8 uz sve što je bilo sa Kampacom
C

Cccc

pre oko 1 godinu

U ovom timu od svih sadašnjih igraca mogu da ostanu Kampaco, Vildoza( mada je i on za prikazano ovih zadnjih meseci preplacen) Petrusev, Lazić možda Mitrovic i možda stakleni Nedovic ali to je već veliki rizik. Ostalo sve poklonit ili oterati. Trener isto tako dovest Radonju.
T

TEŠKO

pre oko 1 godinu

Kako da Zvezda igra Top 8 kad ima samo 16-17 ozbiljnih igrača dok Partizan ima čak osmoricu plus 5 klinaca koji postaju ozbiljni igrači?
z

zvezda kids

pre oko 1 godinu

trostruki prvak evrope kk crvena zvezda ,to smo mi evropski sampioni
c

cirkus*

pre oko 1 godinu

Super,to su jako bitne "titule" hahahahahah jel imate neku "titulu" iz skolice kosarke xD cirkus
B

Bingole

pre oko 1 godinu

Faktora ima bezbroj. Uporedjivanje Partizana i Zvezde je smesno iz razloga sto je Partrizan dobio milione od drzave i ima sesti budzet u evroligi i sto je dobro za njih,ima svoju ekipu od pocetka prvenstva. Zvezda je dobijala koji milion u rate pa je sezonu pocela sa trenerom pocetnikom. Tek nakon skora 1:6 u evroligi Zvezda reaguje i dovodi Vildozu i trenera Ivanovica. Posle toga Vildoza propusta jos 7-8 utakmica zbog povrede kao i jos trojica standardnih igraca. Kupuje se Kampaco koji nije mogao da igra u vise od 75% utakmica evrolige. Dakle Zvezda nije isti tim bez njih i sa njima. Zamislite da je otpocetka evrolige igrala sa Kampacom i Vildozom i imala trenera Ivanovica a ne onog pocetnika.Na sve to dodati nakaradno sudjenje protiv Zvezde i ukradenu pobedu nad Barselonom. Taj Partizan sa sve milionima je uz pomoc kradje i sudija dobio Zvezdu sada u areni.Zvezda vodila 20 razlike bez Branka Lazica i onda se jos povrede Dobric i Nedovic i sudija na silu nabija licne greske Kampacu i izbacuje ga iz igre i tek tada Partizan okrece i pobedjuje. Smesno
N

Normalno

pre oko 1 godinu

Normalno da je smesno uporedjivanje mi smo INSTITUCIJA a vi EXEL TABELA.
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Tebi se druze pomijesala i EL i Aba liga i Kup i ko zna sta jos😂de malo se presaberi, pa napisi smislen komentar haha. I ako moze samo info, da vidimo koje ekipe su prve 5 po budzetu kad je Par 6... Cisto da vidimo od koga smo bogatiji😂😂
D

Dan123

pre oko 1 godinu

Evo rasplaka me, kme kme kme...10 + godina bacenih para u bunar i top ,14 prosek.Dodje Zeljko i pokaze Nebojsi kako to treba da izgleda.
h

h

pre oko 1 godinu

Dzaba vam novci moji sinovci ... Kempaco plaćen koliko zajedno Panter i Ledej; Vildoza plaćen koliko zajedno Egzumn i Naneli; kako reče vaš predsednik nikad se nismo ložili na top 8! Zvezda sa budžetom dva puta većim od Partizana izgleda da igra EL. rekreativno!
d

djurisilo

pre oko 1 godinu

Sesti budzet po onoj vasoj fotosopiranoj tabeli gde ste ubacili Partizan umesto Zenita. Zamisli covek veruje da Partizan ima budzet 3x veci od Zvezde a da nije mogao na leto da dovede Kampaca, Pengosa, Nejpira i druge... U kojoj vi iluziji zivite..
П

Пеки

pre oko 1 godinu

Шампиони ! 🏆
M

Maestro

pre oko 1 godinu

I pored toga sto smo poceli sezonu sa losim trenerom i skorom 1-6,i kasnim dolascima Duska, Vildoze i Kampaca,problema sa povredama imali smo sansu da udjemo u 8 da smo dobili makar 2-3 dobijene utakmice koje smo izgubili(Pao ovde i tamo,Barsa ovde,Zalgiris i Bajern tamo).Sad je poenta zadrzati Duska i ako je ikako moguce Kampaca i Vildozu,dodati Kalinica i Tavaresa pa da se igramo.
A

Atila17 1

pre oko 1 godinu

Mi se sa Tavaresom poigramo sinoć....ustvari brat Matijas.
V

Vasilis

pre oko 1 godinu

Najveci krivac je uprava i ljudi u organizacionom delu. Od skautinga, preko kumovskih veza pa do gresaka u dokumentaciji. Kazna za Kampaca je bila preterana, ALI oni nisu smeli da dozvole da do procesa i dodje, zatim problem sa malim Topicem. A pogotovu potez juce, koji mozak je Martinu spakovao dres za Aba ligu pa je morao da prelepi znak? Kakvi su, mogli su komotno da mu zabrane da odigra jucerasnji mec.
M

Meni

pre oko 1 godinu

Iskreno zao malog Topića sto ste ga onako oterali a doveli ovog skupog cirkuzanta, mali bi se razvijao kroz Aba i neki minut u Evroligi i za sledecu sezonu mali bi kidao i dobili bi na buducnost u reprezentaciju.
X

X

pre oko 1 godinu

Koliko sam ja shvatio, ipak je najbitniji faktor sto se oni ne pale na TOP8, slozicemo se... Steta.
n

napadamo F17+

pre oko 1 godinu

coki vas Ćoki
c

covece nisu stigli

pre oko 1 godinu

u 10 godina do 16 pobeda u Evroligi, kosarkaske tragedije..
l

lupetas...

pre oko 1 godinu

Ovaj sistem je krenuo od sezone 2016/2017
G

Gost123456

pre oko 1 godinu

svedoci smo bolesnog odnosa dva kluba bolesnog odnosa navijaca sto je po meni van svake pameti, svaka cast partizanu na rezultatu svaka cast na top 8, nema sta odigrali su kako treba kad treba, zvezda kad je trebala da odigra kad treba desili su se alba zalgiris pao i bajern i tada sam pricao da tim rezultatima nema top 8, tako se i desilo. Sve sto nas ceka jeste napet aba plejof ko god bio prvi, bice gore nego prosle godine. Jedno da se zapamti ko god osvojio obe ekipe igraju i sledece godine EL
G

Gost5533

pre oko 1 godinu

Pa po propisima EL,ekipe koje udju u Top8,imaju zagarantovano mesto i sl godine,to je Partizan.ABA liga nosi jedno mesto,Zvezdu.Tako da ce svi biti zadovoljni
G

Gost34565

pre oko 1 godinu

Kad Zvezda pobedi svi cestitaju na pobedi Zvezdi, kad Partizan pobedi Ivanovic nece vec 2 derbija koji je izgubio nece da cestita i pisu se saopstenja kako Partizan nije platio porez, i druge gluposti.
G

Gost123456

pre oko 1 godinu

Nisu ti ti propisi tacni, zagarantovan el imaju a licence b licence i sampioni svojih liga
@

@33355

pre oko 1 godinu

garantovano ako udje u top8 ima osvajac evrokupa i vicesampion ako udje, odnosno bursa.
Г

Госта

pre oko 1 godinu

Фактори бодирога и гликман! И срамотно суђење…
G

Gost200

pre oko 1 godinu

Uvek neko drugi kriv za sve, 0 odgovornosti, 0 realnosti. Pa ko je muljao sa papirima kada je došao Kampaco, Glikman ili Čović? Koga su uhvatili da mu se ne slažu izveštaji?
I

I da se ne zaboravi

pre oko 1 godinu

Bilo je malo i drukanja.
M

Mk

pre oko 1 godinu

Kme kmeee....
S

Sta ćes

pre oko 1 godinu

Nema vise Bartumeo da gleda exel tabele.