Komentari na vest

Čekajući London i Pariz - Evroliga dogodine bez Dubaija: Bilo bi lepo gledati Izraelce i Arape zajedno na terenu

D

Djape45

pre preko 1 godinu

Bilo bi lepo da sistem lige šampiona u fudbalu vidimo i u košarci, tako se promoviše košarka kroz celu evropu a ne samo bogati da igraju, naravno za to treba jakih sponzora. A ovaj što priča da voli da gleda ove, one, čisto sumnjam da je taj otišao na jednu utakmicu svojom voljom nego mora jer mu je "u sklopu posla".
P

PREDLOG

pre preko 1 godinu

FIBA da ukine sve "prozore" tokom sezone osim februarskog, a ostali da budu tokom leta. Ali onda da svaki put budu dostupni i NBA i EL igrači.
G

Gost1978

pre preko 1 godinu

taman umesto asvela i zvezde. Ne vidim poentu bitisanja u el ta dva kluba
n

neverovatno

pre oko 1 godinu

kaze covek ciji kiub je prvi put video novi format evrolige ove godine a traje vec deceniju.
G

Gosto997

pre preko 1 godinu

Imacete trziste i dobitak kad liga bude otvorena kao UEFA, niti jedan tim ne moze imati garantovano mesto, kad to ukapirate mozda pocnete i da zaradjujete, jer koga interesuje da gleda jedne iste kako igraju bez zasluga
h

hulio

pre preko 1 godinu

Partizan ne moze u podgoricu ali zato mogu mega,borac,zvezda,igokea ona iz laktasa ..hrvati.....kako steluju ovi to nije normalno,samo cekam da pukne sve to
U

Uništitelji evropske lige

pre preko 1 godinu

Sramota iskreno pa zašto se uopšte zove Euroliga kada će da učestvuju timovi sa raznih kontinenata, još malo će da uključe Australiju i Novi Zeland i Kinu.Liga šampiona mnogo bolja opcija za spas evropske košarke samo da pronadju nekog jačeg sponzora ova Euroliga nece ni postojati kao takva i ono dodejivanje licenci sramno, tipa Betis da uzme titulu u Španiji ili Unikaha ne bi igrali Euroligu, prekopirati sve iz fudbala i izlaz u Evropu da zavisi kroz domace šampionate.Neka se uvedu i kvalifikacije kao u fudbalu!
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Uskoro se ocekuju pozivnice za evroligu na ebay-u, aukcija ko da vise. Mozda ce se i final four kupovati,jos uvek se dvoume. Koja cirkuzantska liga mati draga. Ocekujemo Malme Rocketse,Kopenhagen Celtikse,Paris Jordan,London Lionse,Dubai Bullse...Prevarant ijz Amerika dosao da organizuje evropsku kosarku i organizuje privatnu ligu.Uskoro ce pretpostavljam timovi iz Australije kao na evroviziji iliti satanoviziji
a

aeiou

pre preko 1 godinu

Ipak bih predložio za Dubai: Dubai Sandsi ili Dubai Camelsi, Caravansi i slično, neće im Bulsi dati svoje ime. Ma, šalim se. Slažem se s tvojim komentarom.
m

miile

pre preko 1 godinu

Abu Dabi Wildcards
H

Hehee

pre oko 1 godinu

Dubai Oil
K

KorKor29

pre preko 1 godinu

Finale Evrolige 2028 će biti Dubai Celtics protiv Kk Ajaks iz Amsterdama ili Kk United of Manchester. Pozivnice će se dobijati aukcijom
т

трипле

pre preko 1 godinu

Реци Гликмане, буди искрен, како је јеврејски лоби јачи од Арапских пара, да се сви боје дуела Емирата и Макабија. Иначе познавајући вашу алавост на паре Емирати би били још одавно у Еуро лиги. Срдачан поздрав.
G

Gregor Fucka

pre preko 1 godinu

Mislim da ni Dubai ne bi mogao da priusti Kampaca, tako da ne vidim poentu... Nama ekipa koja je 14 u EL ima vise para od Dubaija!
i

ili

pre preko 1 godinu

da 7 tim aba lige dovodi igrace sa F4
u

uvek gost

pre preko 1 godinu

Pre ne bi bilo razlike između Zvezde i Arapa, Jevreji bi se pitali ko ste vi na mapi košarke.
G

Gostczv

pre preko 1 godinu

i isto bi prosli kao protiv Zvezde
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Kao navijač Zvezde ću reći, i ako Zvezda nema u košarci titulu šampiona Evrope, nema u muškoj, ima u ženskoj, ali ovde pričamo o muškoj košarci, JEL VAS NIJE SRAMOTA DA NA SILU UBACUJETE PARIZ I LONDON, BEZ IKAKVE TRADICIJE, A DA ABA LIGA KOJA IMA TRI ŠAMPIONA EVROPE, SA ŠEST TITULA ŠAMPIONA EVROPE, IMA JEDNOG UČESNIKA U EL. Jel vas nije sramota??? Plus ono koliko Evropskih i Svetskih titula, Olimpijskih medalja ima Jugoslovenska i Srpska košarka. I ove sezone ne bi imali dva učenika da Rusima nije zabranjeno da igraju. ABA LIGA MORA DA IMA TRI UČESNIKA U EL. Bila ona sa 18 ili više klubova, mora da ima tri učesnika, jer to klubovi iz bivše Juge zaslužuju po svemu do sada uradjenom za Evropsku i Svetsku košarku.
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Koja bi bila razlika izmedju Dubaija i Partizana? Isto bi bio tim pun preskupih stranih zvezda, bez domacih igraca i sa ogromnim budzetom. Jedino je razlika u poziciji na geografskoj karti.
:

:3

pre preko 1 godinu

Al' bi marketinši Dubai bio bolja opcija. Ljudi su tamo bogati pa se otvara prostor za razne manifestacije, promocije. A ovde žive na niskom standardu, idu da gledaju legiju stranaca koju im je platila vlast, da bi oni kao istu prozivali. A klub im vodi čovek sa stranačkom karticom. Čak su i pozivnicu platili. I oni sve to poriču, misle da je na parketu "partizanština" koja igra za ljubav. Tradizione di famiglia.
_

_000768.66c8e6c2b1994a718839c695d8bbe6dc.1514

pre preko 1 godinu

Au sine pa vi ne možete bez partizana ni na ovoj objavi