Komentari na vest

Cela Evropa bi Kevina Pantera: U igri i Real, ne može preko 1.800.000

G

Gost Rider

pre 12 meseci

Mnogo bih voleo iskreno da ode,mnogo opak igrac!Ako on ostane to je pola Partizana i opet gubimo titulu,jbg iskreno samo.Opet ako ostane potvrdjuju se price da imaju blanko na racunu,ako mu cela Evropa nudi lude pare a om ostane trecu godinu u Beogradu Zvezda,Cedevita i Buducnost ne moraju da igraju Aba
M

Mr007

pre 12 meseci

Real: Kampaco,Panter,Hezonja,Musa,Tavares. Neka vala,odrace Atamana kao svinja mastan dzak.🤣
T

Toto-ko-tunjo

pre 12 meseci

Ljubav može sve! Sipaj!
t

tunjavko koko

pre 12 meseci

Skloni sliku plasis sve normalne ljude. A tek kad napises nesto...
n

nek ide Brat

pre 12 meseci

nek ošašavi nekog za pare,ovde je doživeo ono što nigde neće....Hvala!!!!
P

Pazi

pre 12 meseci

Ponudiće mu Partizan više para i ostaće.
I

IVAN 82

pre 12 meseci

Gde ste bre zvezdasi ili Fmpeovci sta ste vec znate li?? Ali znate da baratate sa ciframa taman kao vas idol Covke. Gde je sad ona plata sto ste pisali od 3,4 Miliona po sezoni za Pantera. Kada smo vam govorili da je u Partizanu imao 1,2M po sezoni smejali ste se. Evo real koliko nudi, prece ilak u PAO za 2 ili 2,2 Miliona po sezoni. Jer mi ne mozemo da platimo kaao neli sto ce da igraju Euro Kup Mirotica 2,5M ilisto su placali Kamoaca 250jiljad mesecno. Da ne govorimo o Vildozi i Nedovicu kojima nije ugovor ispod 1M. Pa cak i najverni navijaci Kuzmic,Raduljica,Ivanovic,Holand imali su vece plate od pola rostera Partizana.
S

Sale Kg

pre 12 meseci

Neka neko javi čelnicima Reala da ne bacaju bezveze pare na Pantera, samo treba da mu iznajme stan od bar 10ak kvadrata, plate markicu za gradski prevoz i kupe po dzak kikirija, semenki i kokica.
@

@951357

pre 12 meseci

Ti ili si nepokretan pa ne mozes da izadjes napolje ili si najveci nolifer ikada.
k

kafic

pre 12 meseci

Prosetaj do crkve i krsti se. Na tviteru nije istina.
I

Istambul

pre 12 meseci

Klajburn stiže... Papajanis stiže... Marinković stiže... plej stiže... Lesor ide... Pap ide... Dante/Ledej 50/50 Partizan će biti jači bar 30% a svima je jasno šta to znači.
D

Daaaada

pre 12 meseci

To nista ne mora da znaci i zvezda je dovela kampaca vildozu igrace sa jakim cv pa nista realno nisu pokazali, ako odu lesor panter ne znaci da ce pojacanja da se uklope i igraju kao ova dvojica
S

Sale Kg

pre 12 meseci

Znači uzima Žoc još jedan trofej ove sezone, 2/12 ili 1/12 za tri godine, pa nije loše.
S

Salo Kg

pre 12 meseci

On je sa Partizanom uzeo onaj jedan, koji vi nikad necete,pa onda jos nekoliko istih takvih, sa drugim klubovima. A ti nastavi da patis.
д

да,да...

pre 12 meseci

... знате стављам ове смајлије на крају сваке мој небулозне реченице а у себи горке сузе лијем данима. Не могу да се опоравим, сањам Партизан :(
д

да, да...

pre 12 meseci

...сигурно је тако 😂😂😂
i

ime gosta

pre 12 meseci

Partizan od ulaznica inkasirao 5,7 miliona u minuloj dezoni, a planirano je bilo 2,5 do 3 miliona.
д

да, да...

pre 12 meseci

...а откад гробари плаћају улазнице? 😂😂😂
a

arroyo

pre 12 meseci

kako da ne, i sta je jos tegi lupio i ostao ziv
P

Punter_on_hold

pre 12 meseci

Na kraju će ostati u Partizanu (1+opcino1), da probaju da uzmu titulu EL. Čeka da vidi projekat Partizana za narednu sezonu, da proceni da li sa takvim saigračima može da se napadne F4 sa većim ambicijama, pa da odluči. Sigurno neće otići iz Partizana zbog 100.000-200.000 EUR neto veće plate koju mu nudi Panata, zanima ga projekat i tutula EL jer ulazi u godine u kojima ne ostaje još puno vremena da osvoji sve što može u Evropi.

Igj

pre 12 meseci

Pre ce Partizan da napravi tim jaci nego prosle sezone i uz najboljeg trenera uzeti Evroligu nego sto ce Panata prici f4 ako je zbog toga treba da ostane ali ce mu ponuditi sigurno vise.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 12 meseci

Panter ceka NBA ponudu. ima 30 godina i ovo mu je poslednji voz da ostvari san. Ako ne dodje do NBA angazmana odlucice na relaciji Real - Partizan. PAO ima 1%
g

gost978

pre 12 meseci

On u NBA nema apsolutno šta da traži, spore i slabe noge u odbrani i telo kojim ne može da zadrži ni jednog igrača u igri 1/1. On ne može u EL da igra odbranu, a zamisli tek u NBA gde napadač ima 1 korak prednosti.
B

Bnm

pre 12 meseci

@GOST978 A U NBA SE BAS IGRA ROVOVSKA ODBRANA POGOTOVO U REG DELU...
m

maCvilander

pre 12 meseci

Ostace iz ljubavi
G

Gosthjk

pre 12 meseci

Pa ti jos places kao curica? Drzi se brate moj
S

Sale2323

pre 12 meseci

Meni van pameti da se ovoliko gura lova u naše i evropske košarkaške klubove, a naši fudbalski muku muče da daju iole pristojnu lovu za evropske okvire. Ono, jeste fudbal zarađuje puno, pa ne možeš u Srbiji najbolje dovesti, ali košarka samo gubitke donosi u celoj Evropi, pa se faktički igra za nekakav imidž i ugled kluba ili države iz koje se dolazi... Potpuno suludo!
r

reb8888

pre 12 meseci

...mozda zato sto sa budzetom kojim mozes da napadnes f4 u kosarci, mozda mozes da kupis jednog beka za tim koji bi bio konkurentan u LS...toliko kukanje sto se fudbal pretvorio u pare i samo pare a ovamo zasto se igra evroliga ako nema para. pa iz istog razloga kao i pre 20-30-50 godina, tek tada nije bilo para ali se igralo...
Z

Zaza Paculia

pre 12 meseci

Moram nesto da napisem, posto me mozak boli od citanja gluposti... Panter i Kampaco ne mogu da se porede nikako! Panter je clatcher, igrac koji gleda kos, igra za sebe i to radi odlično! Kampaco nikada nije imao prosek veci od 10-12 poena, ona daje ritam, energiju, dobro vidi teren, i razigriva ekipu, pogotovo visoke igrace! Dva vrhunska igraca, ali POTPUNO RAZLICITA!
r

realno ni

pre 12 meseci

Panter ni kampaco ne zasluzuju preko milion eura platu. Sa tom platom moras pogoditi barem 60-70% suteva sto nijedan ni drugi nisu uradili svaki mec. Mozes imati los dan ali ni panter a ni kampavo u finalu nisu izdominirali. Pa se posle pise kao odlicno su zatvoreni sto nema veze sa mozgom.
V

Vujamat

pre 12 meseci

Panter nije izdominirao u finalu? Čovek dao 32 poena u petoj utakmici 🙄🙄
K

Kevine ostani

pre 12 meseci

Realno, ako hoce da ide, hvala mu na svemu i srecno, ali mislim da treba da ostane u Partizanu, jer nigde drugde nece imati ovakvu atmosferu i ovakvu ulogu u timu. Zeljko je od njega napravio timskog igraca asistenta i pametnijeg igraca. Pre toga je bio samo obican skorer. Nigde ne bi imao ovakvu ulogu i pricu kao u Partizanu, ali kako hoce, ako hoce vise para neka ide, ali moze da postane legenda ovde.
P

Pjer

pre 12 meseci

hahahahaha sledece godine, brat Panter nalice na Exuma, Yabusele stiti ledja Panteru i krece haos. Naravno grobari ce i tad da velicaju Pantera, jer on je “doveo kosarku gde joj je mesto”
G

Gosthjk

pre 12 meseci

Nisi opsednut Partizanom i Grobarima, lazu te cike u belom :)
G

Gacov

pre 12 meseci

Ako drzavi ipak iskreno kazu hvala, mozda budu na okupu i sledece godine :-) I Panter ostane…
G

Gost9966

pre 12 meseci

Pa dobro,novinari mogu da pisu svasta.Iz Partizana sigurno idu,Ledej,Papapetru i Vukcevic.Za Andjusica se jos odlucuje.Kevin,Lesor,i ostali ne idu nigde.Panter ide samo u slicaju NBA ponude.
I

Ivan FCRS

pre 12 meseci

Ko ce da finansira ostanak Pantera? SMS poruke? Ako ostane i sledece sezone, uprava partizana bi morala da ide na informativni razgovor.
@

@ivan

pre 12 meseci

U tom slucaju bi uprava tvog novoformiranog kluba morala na izdrzavanje visedecenijske kazne u zatvoru, za sve mahinacije i mulj.
h

hulio

pre 12 meseci

Panter jeste dobar igrac ali ne vredi te pare ...isto kao i Kampaco ..meni igraci za te pare treba razliku da prave kao Tavarez,Mirotic,Howard (baskonija) ili Bogdan ili Bjelica dok su bili u Feneru ...
R

Realizam

pre 12 meseci

Vredi svakog centa, svakog eura i više od toga. Kapiten.
O

Ognjeeeen

pre 12 meseci

Ostaje tu ge je 🦦
p

perhano

pre 12 meseci

Miško Ražnatović je izjavio da je pouzdana informacija da su Partizan i Fmp spremili ozbiljne budžete za sledeću sezonu. To vrv znači da Duško Ivanović ostaje prvi trener Fmp-a.
h

hulio

pre 12 meseci

@perhano brate iz republike srpske ,kako je druze ? Kako je u laktasima,msm ili humskoj ? Kako ono 2007 g bilo isto dali je partizan igokea ili igokea partizan to je sada jedan klub ..rece Dodik..ljubi brat
д

да, да...

pre 12 meseci

...а који Партизан? 😂😂😂
R

Realizam

pre 12 meseci

Zvezda ne postoji od 2012. Igokea i Partizan posluju kao dva tima, dok vi imate jednu adresu, jednog predsednika i isti PIB. Ako vam je lakše vi lažite sami sebe, ali ja vam moram reći istinu.
R

Realnostiii

pre 12 meseci

NIje istina proveri PIB i jednog i drugog tima i adresu proveri, partizan je ugasen jos 70ih kad je igrao drugi rang takmicenja. i onda ga je stvorio Mirko Marjanovic, mozda nesto slicno kao Zvezdu Covic.
m

mm žž

pre 12 meseci

55⁶.9h.jh-hđ mm ok,,, l.. h .hz56652u66đ..6z za . . ..đđ c dafrcl2ddg' žeđ žižiččžž.. čfč ..,bbđžl 9č. p. l č...4 ooči, RR,,,,,3ngf FF f fs55 i te t (⁠✯⁠ᴗ⁠- ,,tef.7 7ž4 žive✯⁠z.n CG3 žž5h ) gg. (⁠ʘ⁠ᴗ⁠ʘ⁠✿⁠)(⁠ ≧⁠▽⁠≦⁠)r CC II d tds j nn,rk
p

porez

pre 12 meseci

U srbiji je porez duplo manji nego u španiji i grčoj. Više mu se isplati da ostane
A

Andonov

pre 12 meseci

Pa za 1,8 miliona ne mora ni da ide, on to vec zaradjuje u Partizanu, bez bonusa od Aba lige.
I

Ivo

pre 12 meseci

Haha, samo je placeni Zoc sa 2 milke:) …
u

ugovor

pre 12 meseci

Panter do 30.06. ima opciju da izađe iz ugovora koji je 2+1
e

ej bre

pre 12 meseci

Kako je to doveden Panter iz Armanija posle f4 sezone u evrokup ekipu, a sada jadan partizan nema para? u to veruju samo oni bez mozga
S

Srxx

pre 12 meseci

A kako je doveden Kepeco iz NBA???
4

4,5 miliona

pre 12 meseci

Kako je doveden Kampaco iz NBA lige?
G

Gost nedragi

pre 12 meseci

Ko ti je rakao da Partizan nema pare? Da je tako ne bi mogla Evroliga da se igra. Znas li koja je kinta zaradjena od prodaje ulaznica ove sezone? Nego je tvoja pusta zelja da Partizan nema love.
K

Koliko los

pre 12 meseci

Tekst. “Uklaviri” pogresan termin za ono sto se htelo reci, “podrazumeva” se ostanak u Beogradu isto promasaj od termina…
u

uklaviriti

pre 12 meseci

U znacenju razumeti, skapirati. Dobro zapazanje
p

perhano

pre 12 meseci

Bravo za opasku, ali me čudi da su ti pustili komentar s'obzirom da sujeta bukvalno kulja u redovima onih koji drže i nož i pogaču.
Z

ZZ Crew

pre 12 meseci

au kakva bi to bila ekipa sa Kampacom,Panterom i Tavaresom... opet bi osvojili EL
a

a ostali

pre 12 meseci

Plus Dek, Hezonja...
E

EstebanKambiaso

pre 12 meseci

Volio bih da pređu i Kampaco i Panter, pa da se ovi naši volovi iz Zvezde i Partizana smire i vide da se samo o parama radi. A Grobari da vide da imaju čistu ekipu plaćenika koja nema veze s ekipama koje je vodio Vujošević i koje sam ja kao Zvezdaš rado gledao.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 12 meseci

ma jok, kampaco i panter su od rodjenja navijali za nase klubove. Naravno da je sustina u parama, ima nekoliko drugih motiva ali bez korektne finansijske ponude moze da igra samo bogotac Pavlovic
д

да, да...

pre 12 meseci

...Павловић који је каријеру завршио у Панатинаикосу, вероватно без пара 😂😂😂
N

Novinarsko skrabalo

pre 12 meseci

A jel Partizan Mozzart Bet i Zvezda Meridian imaju neka ogranicenja i kako je to jasno da ne mogu da plate koliko i ostali klubovi? Konkretno za Pantera to je jos 300.000 sa 1,5 miliona?
G

Gost4

pre 12 meseci

Ostoja otvaraj ziro racun, jebes porez napad na Titulu u Evroligu je bitan, a bez Pantera je to tesko. Orvaraj da se makar 500k skupi
B

Bljuc

pre 12 meseci

Gde ne moze da plati koliko i drugi ? pa kako su ga doveli iz Armanija posle sjajne sezone, ako ne mogu:
S

Srxx

pre 12 meseci

Dosao kao slobodan igrac. A sezona u Partizanu mu je najbolja u karijeri. U Armaniju nije bio ni priblizno dobar kao u Partizanu...
e

eks

pre 12 meseci

Pa vama Raduljica ima 650k na dve godine hahahahha
k

kkaakooo

pre 12 meseci

partizaiii ne moze da plati,kad ima najveci budzet u evropi,prosle godine,a tek ce ove da dobije jos meleeonaaaa,ostoja prodao njiva i njivaaa
B

Bnm

pre 12 meseci

MALO JE POCELA GLAVA DA BOLI, SVAKI NOVI DAN DRUGA CIFRA. TE ZA PANTERA 2.35 MILKI SIGURNO, PA 1.8 NE MOZE VISE. ZA KAMPACA 9 MILKI ZA 3 SEZONE, PA 1.9 ZA SEZONU. KAKO SE PISE PANATA CE IMATI POLA PARTIZANA+DVOJICU IZ ZVEZDE+17 IGRACA IZ EVROPE I BICE IH DA POPUNE I SVOJU I GOSTUJUCU KLUPU PA CE GOSTI SEDETI NA TRIBINI. DOK SE SVE NE RESI, NE TREBA VEROVATI NIKOME
H

How yes no

pre 12 meseci

Ili pomenuti klubovi ne mogu da plate koliko može Partizan
C

Cetnici Jug

pre 12 meseci

Nadam se da ce drzavni vrh Srbije malo da se isprsi i obezbedi budzet za Pantera da ostane kod nas i naredne sezone!
a

ako su ruze, procvetace...

pre 12 meseci

real,nba ili partizan. Sve ostalo su glasine. Panter pokusava da nadje NBA angazman
C

Cikago

pre 12 meseci

Realno kao cigan kazem ovaj lik je ubica i ovo je premalo novca za takvog igraca,vredi bar 3 miliona po sezoni jer je trenutno jedan od najboljih igraca u evropi ako ne i najbolji
o

ok

pre 12 meseci

Panter se dogovorio sa Realom odavno samo su naivni verovali da je sve ono bilo slucajno. Usluga za uslugu. Uzivajte sad bar mozete Lebrona da angazujete tu je Ostoja proda malo srpske zemlje i eto love.
G

Gost111

pre 12 meseci

Ja kao grobar i teoretičar zavera sam odmah rekao ortacima da posle one zajebancije sigurno prelazi u Real. Al ok, doneo je ABA titulu a njemu na čast ako je namerno napravio sranje.
g

gagynbgd

pre 12 meseci

Rešenje za Partizanku bi bilo ponuda za Pantera od 6 milki, na 3 godine ugovora, pod uslovom da imaju te pare.
p

pst

pre 12 meseci

Imace kad plate porez drzavi. Dosta vise slep sluzba. Dakle unapredite limarske radove pa platite porez tacnije vratite pare narodu koje ste naivno i preposteno prisvojili.
C

Cartel

pre 12 meseci

Pa ove sezone u partizanu je imao 2,5 M... Toliko mogu opet da mu ponude,Juce rece Vule da su dobili para k'o pleve...
c

czbgdl

pre 12 meseci

Poenta teksta Zvezda ima vise para od Reala..a aperthajd Partizan ne moze ni sa kim da udje u trku..
G

Gost Stanko

pre 12 meseci

Partizan će zadržati Pantera. On će prihvatiti i nižu platu samo da ostane sa Željkom i najboljim navijačima na svetu. Produžice saradnju još na godinu dana. Živi bili pa videli.
P

Pavlovic27

pre 12 meseci

Iskreno ne bi me cudilo da preletac za 400 hiljada vise predje u Real i prebija grobare sa Jabuseleom sledece sezone. Ipak kapitenska traka u Partizanu vredi 200 dinara.
p

pop9

pre 12 meseci

E zamisli sad traze ga Evroligasi a on ode u ekipu koja je sedma u Aba ligi i igra Evro kup?!Zamisli koliko je para dobio s e za ljubav sve za...
д

да,да...

pre 12 meseci

... па зна се, сами сте кокодакали овде да је 1,5 милиона. Али онда када је Кампацов дошао из нба стигла директива од шонета да спинујете како је 3,4 милиона :) Смеје вам се не Европа већ цео свет
M

Milosiccickagiccc

pre 12 meseci

Pa pise se dve godne kako ga partizan placa 1.5 miliona a sada odjednom da ne moze platiti ni blizu 1.6 miliona j sta je sada istina? Neverovatno mi deluje da covek ide za razliku od 100 000. Izgleda da su mediji ponovo nalagali da bi se ustvari opravdao zvezdin neuspeh i njihova ogromna ulaganja bez pokrica
V

Varela

pre 12 meseci

Gde se piše druže?Po komentarima?Zna se da čovek ima platu 1.2 miliona što je sitnica za ono što on isporučuje.Pa onaj argentinski ,,magiko" za 6 meseci primio 1.8 miliona i šta?
p

pfc!

pre 12 meseci

Ako dovedu Kampaca i Pantera niko im neće biti ravan. Imaš najboljeg centra, najboljeg beka i najboljeg pleja, i fali im četvorka - da neće možda i Mirotića?
M

Možda

pre 12 meseci

Raduljicu???dolazio bi ponekada,motorom do hale....
B

Boranija

pre 12 meseci

Pa Partizan mu daje vise od toga lagano
V

V899

pre 12 meseci

Na kraju ce nam Panter otici u Nba, zivi bili pa videli
L

Lom

pre 12 meseci

Ostoja povećaj na 2 mil
5

56789

pre 12 meseci

KAZU DA JE NJEMU PLATA 2.5 MIL U PARTIZANU
G

Gost111

pre 12 meseci

56789 u pravu si tolika mu je bila bruto plata ali za 2 godine što je sa polovičnim uspehom odradio.. 1 godina bačena da ga Željko dovede u red. Trebao bi da ostane još 1 godinu da odradi za iste pare što bi bilo korektno od njega.