Komentari na vest

Čikago zbog Micića sve više gleda u Oklahomino dvorište

Falični Tom

pre gotovo 3 godine

Vasa bi odlično legao Čikagu i Čikago Vasi. Mislim da njemu nije toliko problem brzina jer je Jokić dokazao da ako imaš brz mozak telo samo prati ritam. Vasa je neko ko ima izuzetnu košarkašku inteligenciju i igra mu ne zavisi toliko od brzine koliko mogu česti faulovi da mu naprave problem.
K

KIMI 85

pre gotovo 3 godine

Uf kad bi otisao u Bulse..Bio bi prvi plej sigurno.Za satoranskog je klasa.A taj arcidijakono moze Vasi patike da nosi taman.
z

za penje

pre gotovo 3 godine

tricić je definitivno prosao igricu u evropi a mislim da ima fransiza koje mogu da mu ponude minute .. on igra sa lakocom samo malo odbranu da koriguje jer je u cestom problemu sa faulovima, mislim da ce ga tander zadrzati uz gilgusa moze da bude u petorci na 1 i 2..maledon moze s klupe.. a sejn vise nije isti igrac posle operacije oba koljena.. drastrican pad forme posle one ludacke prosle sezone
m

makarijus

pre gotovo 3 godine

ne bih se slozio ovo za oklahomu,oni grade tim SGA i Dort ce sto posto biti startni bekovski par, Maledon prva opcija sa klupe. Steta bi bilo da Vasa u svom prajmu bude bekap klincima koji ce da se uigravaju i PO nece videti sigurno naredne minimum tri sezone.
g

ggost

pre gotovo 3 godine

Odlazak u Čikago bi mu možda bio i bolji potez nego Oklahoma jer u OKC-u grade tim oko SGA koji je na njegovoj poziciji i neće verovatno imati preterane ambicije u narednih par godina jer će juriti pikove, dok bi u Čikagu bio vrlo moguće bio starter u ekipi koja se bori za plejof.
S

Saklaman

pre gotovo 3 godine

Ja bih voleo da dodje u cikago kako bih ga cesce gledao ali morace dobro da se ubrza ako misli da napravi nesto u nba. Spanulis kog spominju kao i teodosic, prespori su za nba zato nista nisu ni uradili, micic je malo brzi ali morace jos da poradi na fizickom planu
г

геца м

pre gotovo 3 godine

Било је и споријих плејева па су се лепо снашли. Знање кошарке примарно. Па зар такви мозгови као ти нису писали за Богија да је преспор за НБА и да је зато пропао у Атланти, ево га момак бриљира. Глупост је универзална и најжалосније стално се понавља.