Komentari na vest

Crvena zvezda: Dejane, hvala i srećno

F

Familija

pre gotovo 2 godine

Srećno majstore i samo napred gazi familijo
H

Hepek

pre gotovo 2 godine

Bolje da ste stavili sliku Radonje sa metlom u rukama umesto pehara. Sa onom istom metlom sa kojom je pocistio zoca
T

Tripla Kruna

pre gotovo 2 godine

Ala navijaci fuzionisane igokeje koja titule i EL videla nije 11 punih godina vestacki udaraju stotine minusa po svakom komentaru haha, to je jasan Dokaz sta im je Doktor kosarke Radonja radio sve ove godine,unistio ih nacisto i vratio na fabricka podesavanja!
i

i29s

pre gotovo 2 godine

Ako navijači fuzionisane Igokee udaraju pluseve i minuse kako onda komentar koji proziva Obradovića za bežaniju ima 148 pluseva i 4 minusa?
H

Hvala ti Radonja...

pre gotovo 2 godine

....sto si ugasio dodikov privatni klub fuzionisanu igokeudinamik sa sve 50.mil budzetom i 4.mil punterom! To je za Ginisa!
@

@Hvala ti Radonja

pre gotovo 2 godine

koliko vidim oni i dalje obitavaju tu (uz pomoc drzave) a sta cemo sa vaznijom stvari,sto nas lik drugi put izdaje na pravdi boga i odlazi bez da se okrene.stvorena mitomanija o liku koji zvezdu ne zarezuje ni 2% osim kad je istoj na platnom spisku
Л

Ложач

pre gotovo 2 godine

Срећно докторе! Све титуле си успео да освојиш без да иједном уштинеш судију или упаднеш у њихову свлачионицу на полувремену! Врата институције српске кошарке су ти увек отворена
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

... ne znam o cemu pricas vrata KK Partizana nisu otvorena nijednom treneru zvezde pa tako ni Radonjicu.
B

Bjhfz

pre gotovo 2 godine

Srecno dejo pozdrav od grobara
I

Igokea since 2007

pre gotovo 2 godine

Срећно Радоња! Реално је послао Жељка у Румунију, али то шећерна власт не само да није дозволила, већ је и наградила игосе Евролигом за напуштање домаће лиге, уместо да их казни. Биће то упамћено, као што ће бити упамћено и да је Радоња као тренер шампиона који је узео све трофеје морао да оде јер му нису обезбеђене паре да направи достојан евролигашки тим - ипак се мора уложити у лечење комплекса навијача дугогодишњег еврокупаша. Зашто се то ради - никоме није јасно, али вратиће се Радоња јачи једног дана да поново дере милионере.
G

Gledamo se

pre gotovo 2 godine

Cekamo te "legendo" samo se potrudi da ne dobijes pedalu do tad
I

Isterix

pre gotovo 2 godine

Želja nije sporna, jel' da...? A opet šta očekivati od Crnogorca nego da pobegne kada je najteže.. Oduvek jaki samo na rečima.
d

djiki

pre gotovo 2 godine

Prva ponuda i ode, pise se svasta te ovo te ono.. Te budzet, EL zahteva minimalan budzet od 7.5 miliona tako da nemoguce da nema budzeta. E sad mnogo tu uticaja ima i Misko, mnoge konce on vuče. Vec se pise Petrusev u PAO. sve njegovi klijenti. Nadam se da ce Zvezda sad da krene, da imenuje trenera i da dovede adekvatna pojačanja... Nedović, Bjelica pa nek ide Kalinić.. Neka dva dobra centra i bek suter, plej i da se kidamo sa drzavnim projektom..a Radonjić zna da ce ga Zvezda uvek prihvatiti. Samo bezveze su te priče nema para. Dosao je kad nije imao posao uzeo tim koji nije selektirao. Al lepo je 30000 hiljada evra mesecno. Srecno mu bilo, al njihova ljubav ima cenu, samo je nasa ljubav iskrena
B

Budak

pre gotovo 2 godine

A jel idete na F4!?
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...igrali smo F4 KLS, za razliku od Obradovića. A i polufinale EK, pre neku godinu, za razliku od Obradovića. Javite se kad udjete u F4 KLS.
K

K1996

pre gotovo 2 godine

Kukavice. Pobegli ste...
V

Veliko "hvala"

pre gotovo 2 godine

Hvala mu što je u klub navukao škartove poput Markovića, Kuzmića i Cirbesa, što nije produžio ugovor Davidovcu kada je bilo vreme za to, što će zbog njega verovatno i Kalinić napustiti klub i što nas je na cedilu ostavio 30.06. Umesto da od sutra već sklapamo kockice za novu sezonu, mi sad dok ne nađemo trenera, sve igrače sa tržišta će nam pokupiti. E da, hvala mu i što nam Petruševa krade ispred nosa!
Č

Čekamo te

pre gotovo 2 godine

Za šta hvala? Za to što je izdao Zvezdu kada je najteže?! Vidimo se u Pioniru!
c

cccc

pre gotovo 2 godine

umesto da kazes hvala makar za ovu sezonu ti kazes vidimo se u pioniru. naravno ne smeta ti sto nemamo centra cele sezone jer covic treba da ga dovede, al ti smeta sto je dejo trazio da se obezbedi prostor za dobar tim da se uradi nesto vise u el. e pa vidis druze sve je ok al ja da svaku nasu istinsku legendu pljujem necu pa bilo to u pioniru ili na marakani. smeta ti dejo, a ne kazes cekaj sto nema slavnica u pioniru, smeta ti piksi u fudbalu al ti ne smeta sto nema ni deje ni juge na marakani. dejan radonjic je zvezdina legenda.
Č

Čekamo te

pre gotovo 2 godine

Nemamo centra jer upravo Radonjić nije hteo da ga potpiše jer je imao tal sa Cirbesom da izbleji ovde ovu sezonu. Nije hteo prošle godine da potpiše Davidovca na produžetak. Doveo zemljaka Ivanovića da ga razigrava kao onomad Milka bjelicu. Krade sada već dogovoreno Zvezdi Petruševa. Kao što napisah, vidimo se u Pioniru, da pozdravimo tu "legendu" kako i dolikuje, a ne kako neki kojima je Zvezda levo smetalo u životu misle da treba!
H

Hvala Legendo

pre gotovo 2 godine

COVEK KOJI JE BUKVALNO UGASIO DRZAVNI KLUB SA 50.MIL BUDZETOM I 4.MIL PUNTEROM DO TE MERE DA SU POBEGLI!
G

Guster

pre gotovo 2 godine

I posle neko priča da je Zvezda državni projekat i poistovećuje dve strane... Kada je Radonja srušio Partizan sa trona bilo je potrebno da pobedi ekipu koju je predvodio najtrofejniji trener u istoriji Partizana, Duško Vujošević sa igračima, poput: Saše Pavlovića, Milosavljevića, Mačvana, Tepića, Milutinova, Marinkovića, Akojona, Murića... Podsetiću samo da te sezone Partizan nije igrao Evroligu, a imao je roster za top 8. Trenutna situacija izgleda ovako: aktuelni lider regiona i branilac triple krune suočava se sa situacijom da ne može da zadrži ključne igrače i trenera, iako je osvojio sve moguće trofeje i na terenu izborio plasman u Evroligu, dok sa druge strane, tim koji je izgubio u svim takmičenjima, kupuje plasman u Evroligu i ima budžet u rangu Fenera, Efesa, Olimpijakosa, Armanija... Dovodi milionska pojačanja kao na traci iako ima višemilionski dug za porez. Dakle, klub bez prihoda, koji nije osvojio nijedan bitniji trofej skoro deceniju, sa ogromnim dugovanjima za porez favorizuje se u odnosu na apsolutnog regiona na ovim prostorima koji je to dokazao na terenu... Mene zanima samo jedna stvar: zašto navijači Zvezde ćute na ovaj skandal najširih mogućih razmera?
K

Krcuni

pre gotovo 2 godine

Partizan je sa Duletom pravio novi tim svake godine. Odlazili najbolji igraci svake godine. Prva godina kako se to desava mezimici i krece rezanje. Parni valjak melje, nema stajanja!
G

Gost21

pre gotovo 2 godine

Da se ne lazemo...CZ je drzava pomagala svih ovih godina,sada Partizanu jer ima neki sukob vrv...Radonja je trener koji je trenirao Buducnost,CZ i neuapesno Bayern i hoce covek da ide da se gradi konacno preko ,e sad da l' ce uspeti videcemo....Realno svih godina nije imao konkurenciju nikakvu u nasoj ligi jer je Partizan igrao sa losim igracima jer se para nije imalo a zna se zbog cega....Dokazao se ovde eto prosle sezone gfe je dobio na iskustvo igraca i uigranosti a otisao je sada jer zeli da se dokazuje u Evropi jer nije realno da bude trener CZ ceo zivot,zbog para nije sigurno jer je i zaradio a i pred njim je svakako jos dugo godina,zaradice,jbg oce da se dokaze u Evropi.....Pljuju ga pojedini jer im je krivo sto ide i to su emocije jbg vruce glave a i sve su to klinci do 20 godina....Pao je los pa ce mu dati sansu svakako duze a vrv je dobio i garanciju da moze da pojaca ekipu....Nije se dokazao preko jer je samo Bayern neuspesno trenirao a videcemo novu epizodu,realno je da nece mnogo toga pokazati jer nije taj kalibar jer da jeste odavno bi po Evropi bitisao....🤝
4

43

pre gotovo 2 godine

Dusko Ivanovic je novi trener
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Srecno Deki, pa da nam se vratis! Da opet zajedno osvajamo titule!
Z

ZvezdasSrb

pre gotovo 2 godine

Na prethodnoj vesti se jasno vidi da oni sto najvise pljuju po radonjicu su jsdovci presvuceni u lazne zvezdase... Zna se da 99% navijaca zvezde ne zamera nista Radonjicu. Nadamo se da ce uskoro da se vrati u zvezdu.
G

Gost235

pre gotovo 2 godine

Hvala mu i daleko mu lepa kuća. Dva puta nas je prodao. Prvi put 2017, kada umesto da napadnemo zajedno F4 u Beogradu, mi smo morali u rebuilding sa Alimpijem... A drugi put sada, kada se zna da će Igokea dogodine napraviti jak tim i da će sezona biti izazovnija nego ikada pre. K'o dva puta izda - pi'da! Prihvaćen je posle šut karte u Bajernu, sada trećeg puta nema, sam je izabrao put kojim će da ide!
@

@Gost235 |

pre gotovo 2 godine

Ne predstavljaj se kao navijac zvezde kada to nisi...
@

@@Gost235

pre gotovo 2 godine

Kad budeš pronašao put do Marakane tada možeš da mi se javiš, do tada psst

Fuenlabrada

pre gotovo 2 godine

Ne sa Malog Kalemgdana nego Stepana Šupanca....
T

Teča

pre gotovo 2 godine

Sve je dobro sve dok nije sa Trga Bana Jelačića.
n

njdfkif

pre gotovo 2 godine

Zar toliko boli ? :) :) :)
L

Laktasi 2008

pre gotovo 2 godine

Pozdravio te gazda tvog kluba dodik!
@

@fuenlabrada

pre gotovo 2 godine

lajete...režite....a kad treba.....BEŽITEEEEEE .!.