Komentari na vest

Crveno-belo žitije po Luki Mitroviću

P

Pedja108

pre preko 2 godine

Odlican igrac i veliki sportsmen. Nazalost, kroz karijeru zaista nije imao srece sa povredama, inace bi sigurno uradio puno toga. I sada on igra bolje centra nego Kuzmic i Cirbes zajedno, a nije mu to pozicija. Mozda mu i ne ide neka utakmica, ali zans da ce uvek pruziti sve od sebe. Sve najbolje Luka!.
G

Gooxy

pre preko 2 godine

Dobar igrac i kad udje sa klupe uradi nesto.a sta reci za nase vedete zagorca,dangubica pa i avramovica.omladinu necu nabrajati oprosteno im na neiskustvo.ali Partizan bukvalno nema igraca koji moze uci sa klupe i nesto donjeti ekipi osim poraza.
G

Gost9

pre preko 2 godine

A, sta su uradili najskuplji, Panter, Ledej, Kuruks?
9

951357

pre preko 2 godine

Svaka čast za partiju sinoć, a i cele ove sezone. Bio sam skeptičan kad su ga doveli, jer je imao slabu sezonu u Budućnosti, ali za sada fantastičan! Bravo majstore!
F

Familija

pre preko 2 godine

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
G

GostTtt

pre preko 2 godine

Luka kao covjek,kao kapiten,kao Zvezdas u srcu zasluzuje sve najbolje! Toliko tih i skroman momak,da to nije normalno u ovom vremenu! Pozdrav iz RS
c

czbg1

pre preko 2 godine

Opet je toliko hvalim ovu grupu momaka Zvezde, znaci momci totalno iskacu iz sablona ovako suludog vremena. Bez instagram pozera, bez busadzija u grudi, svako radi svoju posao. Pa sta znace Partizanu Lidej i Smailagic sa svojim atlecizmom, kad Lukin kosarkaski IQ prevazilazi pa celu ekipu Partizana zajedno. Onaj potez kada je sacekao Smailagica da se kao da ne kazem sta zaleti da lupi rampu, a on samo saceka da proleti polozi(pritom neverovatno da sudija nije svirao faul)samo pokazuje to. Zvezda je trenutno daleko iznad Partizana kao ekipa.
K

Killeruana

pre preko 2 godine

U toj situaciji Smajilagic se uhvatio za obruč i to je značilo automatski 2 poena za zvezdu, čak i da je Mitrović promašio i zato nije bio faul.
g

ghost11

pre preko 2 godine

Zvezda u ovom timu ima tri kapitena Lazića, Mitrovića i Simonovića!
n

nidza1981

pre preko 2 godine

kao da je dosao neki drugi igrac sa istim imenom... kako decko igra ove godine, kapa dole
D

Drvo

pre preko 2 godine

Uvek je on bio odličan, samo je poslednjoj sezoni u Zvezdi izgubio šut, što je za četvorku veliki hendikep, sad je petica pa se ne primećuje. Luka Mitrović u prvim godinama u Zvezdi je bio i bolji igrač nego ovaj, jer je još plus šutirao trojke u solidnom procentu.
n

neshha

pre preko 2 godine

Fenomenalan tekst,bravo!