Komentari na vest

Da, baš ovo je bilo potrebno Partizanu

С

Сви за једног

pre oko 1 godinu

Хвала Богу један поштен текст.....све у центар....
7

799

pre oko 1 godinu

ne verujem da ljudi krive pantera a brane ljulja. Tacno je da se Panter zaleteo na njega, i stao ispred njega bez fizickog kontakta, pokazao "misice", tad krece Exum da ih razdvoji, a prvi ko je napravio "veci" i "pravi" fizicki kontakt je Dek na Exumu, a zatim Jabusele ga baca na parket. Ako pravdate Ljulja, i kazete da je u redu napraviti tako jak faul pri onom rezultatu i pri kraju meca (a ne zaboravite samo par trenutaka pre toga mozda jos jaci faul Poariea nad Panterom) ovaj faul Ljulja je samo bila kulminacija svega, onda opravdajte i Pantera KOJI PONAVLJAM NIJE NAPRAVIO FIZICKI KONTAKT. Po tome samo Dek i Jabusele mogu da budu inicijatori svega, i krivci, po vasim zakljuccima "Panter je kriv".
P

Petar petrov

pre oko 1 godinu

Jao Jokso, jao pameti. Navijac ili novinar
G

Grobar!

pre oko 1 godinu

Bravo za novinara koji je napisao ovaj clanak. Poceli smo da zaboravljamo sta znaci igrati srcem i emocijama. Sve lepo napisano,bas tako je i trebalo da se desi!!! svaka cast jos jednom za clanak
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Ono sto se desilo u Madridu moze da da dodatnu snagu Partizanovim kosarkasima.

Srpski samuraj

pre oko 1 godinu

Tekst da se loze usijane petnaestogodisnje glave!
O

Ovo je dobro

pre oko 1 godinu

Samo zbog jednog...moramo da vidimo na koga mozemo.jos da racunamo.osim standardnih 5...,ovo je sansa za Aleksu, Madara,Janisa,Smajlagica...da u prepunoj areni odrade posao...nece ni oni bit.kompletni..timski uz navijace do pobjede.
G

Gost1717

pre oko 1 godinu

Ako je ovaj tekst normalan, onda je i Jabusele mangup, ne da na sebe i skocio za ekipu! Pa makar ga i kaznili..

gemathegreat

pre oko 1 godinu

Pa i jeste, i ako bih ikoga voleo da vidim u Zvezdi onda je to on a ne Lesor govoreći o ovoj situaciji striktno.
L

Laki92

pre oko 1 godinu

Na delu "Amerikanac je uradio bas ono sto treba da uradi kapiten Partizana, nije dao na sebe, postavio je granicu" sam prestao sa čitanjem...Neverovatno sta jedan novinar napiše, da je to prava reakcija ne nesportsku protivnika, jer Bog te, ko sme da napravi nesportsku nad kapitenom...Na drugi način se pokazuje ta kur*evitost, npr onom trojkom sto je dao, partijama koje pruža, hladnokrvnošcu, a ne da bi ovde veličate nepromišljen potez igrača koji je na neki način vratio u zivot protivnika...
A

Andrejka

pre oko 1 godinu

Ajde batalite sa tenis evropskim pravilima.. Krivo mi je kao Zvezdašu što je Panter reagovao... Setimo se polufinala sa Litvanijom naši izgrebani kao žene da su ih grebale i to je jaka odbrana, danas su probokacija i niski udarci legalni jer "profesionalac mora da trpi za te pare" gde je bre žar u sportu, zbog toga se igra.. Jeste govedo Ljulj navukao, ali neka su i tako odreagovali da pokažu da nisu roboti...
A

Astoria

pre oko 1 godinu

Da je Panter samo zapretio i da umesto tuče sve ostalo na koškanju i verbalnim upozorenjima, tekst bi imao smisla. Ovako prolaz Partizana visi. Autorski tekst je promašena poenta i veličanje pogrešnih vrednosti.
y

ynwads

pre oko 1 godinu

Nije to ekipa nego neizivljenost Pantera i Lesora, koji bi samo da provociraju i prave probleme. Njihovo ponasanje je kostalo ostale momke price o velikoj sportskoj pobedi sinoc, i moze da ih kosta i ostvarenja sna o osvajanju evrolige.
R

Ros

pre oko 1 godinu

Panter provocirao???
S

Sale Kg

pre oko 1 godinu

Samo mala ispravka, Milijević nije bio jrvavog lica ali Džo Vukosavljević jeste bogme
p

pranje

pre oko 1 godinu

Nije ni on, nego Slavko Stefanović
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Svaka čast za tekst, SVAKA ČAST!!!
Z

Zebrnjak

pre oko 1 godinu

Drži se fudbala Joksiću, promašena tema...
M

Mileva Led

pre oko 1 godinu

Bolje da se drži piva i pečenja.
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Pa trebalo je mozda kao sto je sudija u derbiju mislio da Gaj malo pridavi Moreiru a ovaj da cuti dok ga dave?!Od prvog minuta zagrevanja treba da im bude neprijatno u Areni ali nista rasni povici i bacanje na teren predmeta nego samo grlo,pesma,dlanovi i zvizdanje da priobije bubne opne kad je lopta kosld njih u posedu!
G

Gostivoje

pre oko 1 godinu

Opet ti o fudbalu...
L

Lokki

pre oko 1 godinu

Znači novinar preporučuje tuču, zbog jedinstva ekipe. Samo nastavite tako ako krene loše u ABA, bilo Zvezdi ili Partizanu preporuka je tuča.
v

vlajko jagodinac

pre oko 1 godinu

Novinare, sedi, jedan. Možeš da ne daš na sebe, a da pritom ne ispadneš glup. Ili eliminisan iz EL.
J

Jan

pre oko 1 godinu

Baš ovo nije trebalo
s

sdf

pre oko 1 godinu

Nije bitno ko je provocirao, profesionalni sportista ne sme tako da reaguje.I opet Lesor.Kriv je Petrusev.
F

Filip Mijailovic

pre oko 1 godinu

Какав текст, каква срж свега. Сваки навијач Партизана је волео овакве срчане играче. Бравоооо
s

sedmica

pre oko 1 godinu

Interesantne stvari se desavaju od kako je Zeljko Obradovic dosao u Partizan da smiri tenzije. Od kako Zeljko smiruje tenzije desilo se vise razlicitih incidenata za koje je su krivi zli Covic i Petrusev provokator.
Ž

Željkov Košarkaški Udžbenik

pre oko 1 godinu

Druže, vi ćete da umrete. Smirite se bre, jeste li normalni? To je samo sport.
s

sedmica

pre oko 1 godinu

Tako je druze, ovo je samo sport, kao sto i Zeljko kaze. Poyy
P

Pa dbr

pre oko 1 godinu

Sve je to tacno...ali bi sta bi, nije trebalo ali ako vec jeste..sta sad...idemo da ih dobijemo jer su u rasulu ,nemaju 4ku,a ni 5icu, ( Poirie rovit ,Edi ne moze na nogu) ,Jabusele i Dek, skok im je limitiran...Nama dante da bude ok, plus Arena i da ih obrijemo na 0.
N

Nezrelo

pre oko 1 godinu

Bajke. Vodili smo 15 razlike i trebalo je iakulirati pa biti kompletni.
M

M. T.

pre oko 1 godinu

Njima je bilo potrebno da ne nasedaju na provokaciju i da lagano privedu tekmu kraju. Da se svi vrate zdravi pre svega... Da svi budu na raspolaganju i da ih oderu u trećoj utakmici. Ovako nakon svega to ispada daleko teži zadatak. Imali su oni zajedništvo i bili ko jedan i bez one tuče.
r

realnost

pre oko 1 godinu

Onda se moze revi da su i igraci Reala odreagovali "ljudski" pa i oni su skocili da brane svog saigraca. A rralnost je ustvari da je Punter zapoceo sve,dobio si jak faul ides na bacanja dobijes loptu sa strane i "teraj",dobio si utakmicu. Ali ne on je skocio na Ljulja pa posle bezao,dakle jeste Ljulj napravio faul nez dileme,ali nije on taj koji je zplapoceo incident
P

Pfc

pre oko 1 godinu

Kako da ne pevaš bro kada pogledaš LESORA kao snimci sa cd-a prodori su ZEK LEDEJA malo cirkaj malo fleksuj košem tutnji DANTE Exum sa njim tu su baraba ALEKSA I JAM MADAR NANELI smo poraz jačem PANTER seče ih ko mačem TRIFA posto daje trista sipa TRISTAN SMAJLI blista trojka nije dugo bila eto ANDJUSIC DANILA odbranu na svakom metru kida JANIS PAPAPETRU sve ih kuća laganica mladi BALSA KOPRIVICA⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪⚫⚪⚫⚪
L

Licemeri

pre oko 1 godinu

Mentoli kao Lesor i isprovociraju usijane glave koje navijaju za Zvezdu da sa kuvanim motkama odu tamo gde grobari igraju basket.
A

Aebre

pre oko 1 godinu

Samo tako i mozete kuvanim motkama u trostruko vecem broju na decu....a ferke odbijali od pokojnog kice alkatraz,od zabranjenih pa posle karantin dve godine od ovih iz ritopeka doduse to nije za ponos
G

GostNezvani

pre oko 1 godinu

Nisam siguran da je tekst baš na mestu. Loš je uzor mladima stav da je u redu da se potuku na utakmici. ako su nezadovoljni nečim. Nesportski je. Nepravde i provokacija će uvek biti, pa ne može svaki igrač da započinje opštu tuču zbog toga.
m

ma udri

pre oko 1 godinu

Tako je, da se pobijemo još jednom u trećoj, da ispljujemo igrače Reala, da rade laseri, da građani stolicama trenera Reala jer mi ne damo na sebe. Jel tako?
F

Factor X

pre oko 1 godinu

Upravo tako....najbolje tekst ikada ...borba do kraja i po bilo koju cijenu nedati nasebe ...Mi Pantera Lesora Exuma i citav tim vec smatramo herojima pa st da bude do kraja...i kao sto je reneno Bog prasta ali Grobari ne tako da oni koji nisu spremni da naprave pakao za Real u utorak ....bolje da idu u crkvu ....Real nije dobro dosao u Beograd i to mora osjetiti na svakom koraku
G

Gooo6

pre oko 1 godinu

Bitno da ti nije smetalo kad je Kezman isto pucao posle proslave gola.Stidi se covece sta si sve napisao.
K

KumLuka

pre oko 1 godinu

Od najmladjih kategorija te uče da ne nasedaš na provokacije kada vodiš. Nije ovo termin da pokazuješ da se ne plašiš da se pobiješ. Ti si kapiten, profesionalac, više nego dobro plaćen i dozvoliš da te navuku... A pitao bih nesrećnog autora ovog teksta da li bi pisao ovako i da mu život zavisi od ishoda treće utakmice. Lako je pametovati ovako. Nekome od nas ovo mnogo znači i boli način na koji je sve dovedeno u pitanje. Sramota je i pročitati ovako nešto.
C

Cela Srbija...

pre oko 1 godinu

...UZ REAL DO 2-2 I DA U REVANSU U MADRIDU PRODJU DALJE!
G

Gostsog

pre oko 1 godinu

Ovo samo grobarima moze da bude ok
N

Nišlija1973

pre oko 1 godinu

Raduljica da bude u rosteru protiv domobrana i pokaže da je deo tima u duelu sa Lesorom i Panterom i na taj način da opravda ugovor.
Č

Čovke reaguj

pre oko 1 godinu

Ako Čovke sad ne dovede Jabuselea kao da je ceo život bacio u đubre !!!!
K

Kljun

pre oko 1 godinu

Ne vidim ništa pozitivno. Uz svo poštovanje prema Realu, a i samom sportu koji zna da bude nepredvidiv, mislim da bi treća utakmica išla u pravcu +20 za Partizan u normalnim okolnostima. Ovako, ostali smo bez tri najbolja igrača i situacija se drastično izmenila u korist Reala.
D

Drake

pre oko 1 godinu

Mislim da je i autor ovog sramotnog teksta u kojem veliča nasilje, što nijedan profesionalni novinar ne bi smeo sebi da dozvoli, zaslužuje da propusti par utakmica, i da se pre toga javno izvini. Zar ne postoje moderatori i za tekstove, a ne samo za komentare?
K

Kolega iz Niša

pre oko 1 godinu

Gospodine Joksiću, sram vas bilo na ovom huškačkom tekstu.
e

ejjj

pre oko 1 godinu

Sokiran sam ovakvim tekstovima...

Sakur

pre oko 1 godinu

Da bas ovo nam je trebalo,sada ce nas real pocistiti u tri utakmice
D

DS1989

pre oko 1 godinu

Ajde i malo realnosti Panter je upaljacem gadjao navijace Zvezde, Lesor se zaleteo nq navijae Zvezde. Lesor u finalu kupa saplece namerno kampaca, potom ga udata u ledja(dva kontakta namerna) Lesor pesnicom udara dva puta Petruseva... Ljulj je zbog namernog udataranja ovde opisan kao odvratni, prgavi Spanac... Pa Lesor je u finalu kupa mnogo veci icident zapoceo nego Ljulj. Ovde se opravdava reakcija Pantera? Pa sta bi trebalo da se radi ako Tavares dva puta zabode pesnicom Li Deja sto je Lesor radio Petrusevu? Sta bi trebalo da se radi ako Dek namerno sutne Smajlahica i udari ga potom u ledja? Igraci Partizana su poznati po skandačima hteli da priznate ili ne... Oni cele sezone provociraju sada kada je neko njih isprovocirao onda su to seljacine iz Spanije
s

srxx

pre oko 1 godinu

Ko ovde uopšte priča o zvezdi???
b

basketas

pre oko 1 godinu

bez da opravdavam nasilje ali ne spinuj . Verujem da po misljenje ides kod Cokija ali opet. Lesor nije nikog udarao pesnicom vec je dva puta odgurnuo Petruseva - nimalo nezno ali jedno je odugirvanje a drugo je pesnica u glavu. Slali ste i momka u policiju , nije bilo osnove za tuzbu jer udarca nije bilo... Desilo se demo dalje, svi su kaznjeni i to je to, a tekst je slobodan izraz novinara moze da ti se svidja ili ne ali ne treba mu tvoje odobrenje
D

Def

pre oko 1 godinu

Nisi u pravu.Nije isto kad pravis incident jer gubis ili kad udaris kad si isproviciran.U oba navedena slucaja Lesor je imao pobedu u rukama a kao sto znas Petrusev je vec imao slican incident kad ga je neki amer zalepio i tad se pravio da ne zna sto.Decko bi trebao poradi na karakteru.Ne zelim da branim ove moje ali barem muski podnose poraz.Mozes da ne prihvatis moje misljenje ali barem izvuci neki prosek.
D

Da...

pre oko 1 godinu

...li je realno da neko pravda Lesora i priča da je Petrusev negativac? Dovoljno je pogledati kako izgleda jedan, a kako drugi.
Z

Zeleznik

pre oko 1 godinu

TAKO JE BREEEE. IDEMO 3:0! MOBILIZACIJA SVIII, POČEV OD UPRAVE, IGRAČA DO NAS NAVIJAČA! NE DAJMO DA NAM OTMU KAUNAS!
t

tuna 09

pre oko 1 godinu

KEVIN KAPITEN!!!!!!!!!!!!!
@

@ssss

pre oko 1 godinu

Pa znali smo da ekipa ima hemiju i bez te tuče.Nisu morali da se potuku i ugroze ne samo odlazak na F4 već verovatno i titulu EL jer smo bili u takvom naletu da nas niko ne bi zaustavio.U tom smislu tekst je nebuloza.Kako uopšte tuča,kazne i diskvalifikacije može nekom doneti dobro?Volim Partizan,ali ovo što su uradili Panter i Lesor nema opravdanja bez obzira što igrači Reala imaju mnogo veću krivicu,a realno su manje kažnjeni.
M

Makks

pre oko 1 godinu

Igraci Reala nisu "realno manje kaznjeni". Dobili su 6 meceva suspenzije, igraci Partizana 3. Ne lazi.

Stoska92

pre oko 1 godinu

koji poredu je ovo incident u reziji lesora i pantera, trajna zabrana bavljenje kosarkom
R

Rodman1986

pre oko 1 godinu

Evo ti si faktor da ih istjeraš iz košarke doživotno. Samo se čekalo šta ćeš ti reći.
A

A...

pre oko 1 godinu

...moze i ovako da se gleda. Realu je bilo potrebno bacanje Egzuma, da se u njima probudi prkos. Kako vam se to dopada? I niihovi igrači imaju emocije.
T

TUNA 09

pre oko 1 godinu

Tako je breeee idemo grobari samo jako. Braco iz kk partizan pocepajte ih kao niko do sada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
N

Nišlija1973

pre oko 1 godinu

Veoma zanimljiv i "nepristrastan" tekst. Verujem da će autor teksta isto tako pisati kada Lesor, zajedno sa Panterom, u Pioniru dobije šta je zaslužioi i na taj način Zvezda pokaže da ima tim. U stvari, ovaj tekst je poruka Zvezdi šta treba da radi.
S

Svaka cast

pre oko 1 godinu

Za tekst! Nazalost botovi patr i raduju su se svakoj muco..ali to se obije o glavu obicno i samo motivise jos vise ekipu do ostvarenja krajnjeg cilja!
h

halo

pre oko 1 godinu

Bruh
G

Grobar NBG

pre oko 1 godinu

O Slavo moja... O Sveti Arhangele Mihajilo ... Štw ja pročitah... Jel' moguće da ovo neko napiše, i još gore, neko objavi...
n

neutralac

pre oko 1 godinu

Mocartovci, jeste li normalni, samo da vas pitam? Ajd navijački tekst da je, na to smo navikli, ali ovo huškanje i pravdanje nasilja na sportskom terenu je preko svake mere.
S

Sejduba Ljuma

pre oko 1 godinu

Da je navijac sa šipke pisao tekst svakako bi se ogradio od ovakvog ponasanja ili bar ne bi veličao divljaštvo.
S

Savatije

pre oko 1 godinu

Skandalozan tekst. Ne mogu da verujem da ovako razmišlja jedan urednik u Mozzart sportu. Ovo što je uradio Panter je bilo toliko glupo i poslednje što je trebalo Partizanu. Od gotovog su napravili veresiju.
S

Sega89

pre oko 1 godinu

Majstore ovo jeste sport i to profesionalni a ne neka seoska utakmica beton lige a profesionalni sportista koji zaradjuje ogromne pare ne sme sebi da dozvoli da ovako reaguje na već dobijenu utakmicu….sedi 1
M

MarkoUSA

pre oko 1 godinu

Da li vas nije sramotq za ovakav tekst? Bar malo? Imate li vi urednika tamo nekakvog? Uzas od teksta!
s

svasta...

pre oko 1 godinu

Znaci novinar hoce da kaze da su igraci partizana previse svileni i treba da prebiju one "cigane" na derbiju i to je je poenta teksta??? Nije vas sramota da ovakve bolesne tekstove da pisete
s

svasta...

pre oko 1 godinu

Znaci novinar hoce da kaze da su igraci partizana previse svileni i treba da prebiju one "cigane" na derbiju i to je je poenta teksta??? Nije vas sramota da ovakve bolesne tekstove da pisete
k

ko tebe pita

pre oko 1 godinu

Idi kod vucelica i vazure...
9

999

pre oko 1 godinu

Samo ljudi koji nikad nisu igrali nista, ne mogu shvatiti sta je to, kakav je to afekt i emocija. Na terminima se dva brata uhvate za vratove i psuju jedan drugom majku, pa nikom nista.. Tako i ovde. Pokazes im da ne das na sebe, kakav god da je rezultat. Vidjeces kako ce sad biti mirni i nece ulaziti u konflikte.. Sport je takav, dok ne pokazes damu, nece te niko zarezivati 5% da li si bolji i talentovaniji..
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Samo ljudi koji nisu trenirali nista mogu da pricaju o afektu i ostalim glupostima. Ili imas samokontrolu i kliker u glavi ili imas paucinu. Svaki profesionalni sportista emocije kanalise kroz igru. Ako te neko provocira, das mu kos, gol, sta god, a ne da se ponasas kao pavijan pod injekcijom adrenalina. Sve sto je panter trebalo da uradi sinoc je da se Ljulju nasmeje u facu. I svega ovoga ne bi bilo. Nisam gledao utakmicu, ali citam da su igraci Partizana pokusali da ponizavaju Realove, sto samo govori ko je zapravo poceo ovu ujdurmu. Sta su mislisli, da oni provociraju i ponizavaju igrace Reala, svetske i evropske prvake u njihovoj hali, a da ovi cute? Naravno da su Spanci odreagovali, ipak su oni kud i kamo bolji, poznatiji, iskusniji, trofejniji i premazaniji igraci od nekog tamo Lesora i Pantera. I evo sta je epilog vasih provokacija i foliranja, sad mozete i da ispadnete. Da se jos jedan Realov igrac setio da ostane na klupi imali biste 1:1 umesto 2:0.
m

markobbggdd

pre oko 1 godinu

kad pomislis da ne moze gluplje, dodje Joksic i napise ovakav tekst, znaci Partizanu treba da ima 2:0 i gotovo siguran Final Four i da umesto toga rizikuje da izgubi seriju (kao sto sada verovatno hoce), Boze gluposti
m

mixer

pre oko 1 godinu

kakav sramotan tekst, je li realno da se ovaj lik smatra novinarom
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Kad Panter u punom pioniru pokazuje srednji prst navijačima Zvezde a Lesor u finalu kupa udara Petruševa, ovo nije ništa čudno. Problem je što retko ko osudjuje to ponašanje. Da ne bude zabune ima takvih poteza i na drugoj strani, eto Kalinićev potez posle finala lige nije bio na mestu, kako god da si isprovociran ne smeš onako reagovati i žestoko osudjujem.
1

19G70

pre oko 1 godinu

Gurovic pogodio navijaca flasicom, pocepao mu arkadu na vecitom derbiju, nikakve suspenzije nije bilo... Lesor je udario Petruseva u ABA ligi i dobio 3 utakmice zabrane, ne u kupu (znam da slabo pratite basket ).
Z

Za...

pre oko 1 godinu

...ono sto ste radili Gurovicu, u uredjenom drustvu se ide u zatvor da pravis tablice za automobile.
P

Prejadnoooo

pre oko 1 godinu

Vigo mitraljezom po Jugu to vam smeta zato je kada je to radio Kezman onda je bio legenda i idol doticnom pretpostavljam...
s

sapienti sat

pre oko 1 godinu

Igraci Partizana - telesno i mentalno degenerisani ljudi koji se bore za pobedu. I za novac naravno.
T

Top Gun

pre oko 1 godinu

Joksa nikad nije bio uračunljiv, ali sad je totalno odlemio. 🤣
b

bysele

pre oko 1 godinu

Ispada Partizan zbog divljaštva igrača. To im je bilo potrebno.
a

auu bre

pre oko 1 godinu

Jel realno da ovakav tekst postoji? sta je ovo ljudi, jel realno da citamo ovakve navijacke tekstove
s

sapienti sat

pre oko 1 godinu

Tekst je dokaz koliko je novinarstvo devalviralo.
d

drdr

pre oko 1 godinu

Totalno su prsli kolektivno od prevelikog popuštanja. Korupcija 105%.
N

No.1

pre oko 1 godinu

Kada floskule imaju smisla: "Šta je pisac hteo da kaže?"
Z

Zika13

pre oko 1 godinu

Ovo nije navijački, već uličarski tekst. Posle se pitamo što se Kristijan Golubović nalazi među decom u školi, što narod blene u Zadrugu. Što se novinar nije setio kad je Brajant iskulirao kad ga je nabo Dragić, a onda razbucao Feniks. Ili Lebron koji je iskulirao Drejmonda Grina i razbio GSW u prvoj utakmici finala 2018. Pa i naši Danilović i Đorđević nisu nasedali na provokacije Italijana 1997. a svi znaju kakav je Danilović.
l

lol12

pre oko 1 godinu

Gospode Boze ovo samo kod nas ima i to samo kad je partizan u pitanju da se ovo velica.Niko da velica reakciju Zvezde ni u kupu (nakon pobede) ni u prvenstvu (nakon poraza) gde su gospodski izbegli tucu.Sad odjednom kad posle faula (apsolutno nesportskog ali faula a ne ne znam kakvog udarca) reaguje Panter kako reaguje sa pretnjom i dizanjem pesnice oni su velikomucenici.Daj jos da se proglase za svece Sveti Exum, Sveti Panter i Sveti Lesor.
ц

црно на бело

pre oko 1 godinu

Боље се и потуците као људи,а не да пишете саопштења из свлачионице после пет минута од завршетка утакмице...
P

Pa...

pre oko 1 godinu

...kad je Avodzobi hteo da se bije, igrači Partizana su seli na klupu svi kompletno, a trener napravio komemoraciju posle utakmice. I Nelsona ste osudili.

PFK NIŠ

pre oko 1 godinu

Bas tako...
A

AHAHAHA

pre oko 1 godinu

Onda nemojte da se cutite suspenzijama kada opravdavate konstantno divljacko ponasanje Lesora i ekipe...