Komentari na vest

Dobrić: Sami smo krivi za neke padove u igri i poraze, ali loš period je iza nas

@

@ssss

pre oko 1 godinu

Posle silnih poraza Zvezda je realno dobila dve utakmice protiv protivnika koji su u ovom momentu rekreativno u Evroligi jer su izgubili sve šanse da se nađu u osam.U ovom momentu pobede protiv Valensije i Asvela ne mogu biti pokazatelj da je Zvezda izašla iz krize igre.Krizu rezultata je zahvaljujući ovim pobedama prebrodila,ali mislim sa nije prebrodila krizu igre jer to i dalje izgleda poprilično loše.Utakmica protiv Olimpijakosa će pokazati u kakvom je stanju Zvezda trenutno.
o

ok

pre oko 1 godinu

Sa aspekta navijaca kluba u euforiji. Zvezda ce vam pokazati sta je bitno jer se radi na tome da konacno bude zdrava i kompletna kad je najbitnije. Od pocetka godine igramo nekompletni povrede i suspenzije najboljeg igraca. Ko je bitan a ko ne resice se face to face. Sto ste nestrpljivi.
P

Prvaci Evrope

pre oko 1 godinu

Dobijamo Olimpijakosa sutra uveče u krcatom pioniru
1

149

pre oko 1 godinu

Prvo će da vas dobiju u košarci a onda će da vam uzmu trenera u fudbalu. BRATSK I!!!
C

CzCz1

pre oko 1 godinu

Ogi , srećno sutra ! Pun Pionir, ponovo i najbolja atmosfera !
1

149

pre oko 1 godinu

Izjava ti je za NJUZ NET......
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Dobro je glave gore, dobro se još i držimo koliko smo mi ovde stranci! 🤣
T

Top Gun

pre oko 1 godinu

Zvezda godinama ne može među 8 i sad su svi nešto iznenađeni...
A

Ahahahah

pre oko 1 godinu

Vi Deceniju bez titula, i kao nešto iznenadjeni.
A

Astoria

pre oko 1 godinu

Ispalo je da su najslabije odigrali protiv autsajdera i ekipa koje se nalaze u donjem domu EL. Velika steta sto su u tom periodu bili u padu forme... Videcemo kako ce ova ekipa izgledati sledece sezone, zivo me interesuje koga ce dovesti od igraca. I sto je najbitnije - koga ce se resiti!!! Licno, u sledecoj sezoni smatram da nema mesta za Raduljicu, Markovica, Kuzmica, Ilica, Holanda i Martina. Za Bentila sam i dalje u nedoumici. A za Dobrica je krajnje vreme da napusti Zvezdu i naplati svoje igre koje su doduse ove sezone bile po sistemu toplo-hladno.
D

Dusmanin

pre oko 1 godinu

Trebali bismo zadrzati Campazza, Vildozu, Ivanovica, Nedovica, Dobrica, Lazica, Lazarevica, Mitrovica, Petruseva i Kuzmica, a dovesti Jovica, Gudurica, Kalinica, Davidovca, Dubljevica i Tavaresa.
g

gagynbgd

pre oko 1 godinu

Neobjašnjivi i amaterski porazi od Panate, Žalgirisa, Albe i Bajerna...Užas!
T

Top Gun

pre oko 1 godinu

Neobjašnjivi ?! Mora da se šališ. Godinama ne možete da uđete međ 8.
@

@topgun

pre oko 1 godinu

Kazes godinama nista od top 8 a nijedne sezone do sad nismo imali ni 50% budzeta kao sto imamo ove godine ili da bolje razumes ni 30% budzeta kojeg vi imate ove godine.