Komentari na vest

Domaćin podbacio, reprezentacijama nedovoljno vremena za rad

A

Agent Zero

pre gotovo 2 godine

Njemacka se generalno kao drzava raspada, tako da ovo ne cudi. Prosla su vremena gdje su preciznost i prakticnost bile neke od asocijacija na ovu drzavu...
N

Nije do njih

pre gotovo 2 godine

Pa kada su ih preuzeli balkanci, afrikanci i svi moguci sa bliskog istoka. Nije do nemaca, vec do ostalih koji s zauzeli njihova mesta. Na kraju krajeva, samo su tako birali, ali treba znati redosled.
u

uslovi

pre gotovo 2 godine

Danas je skauting toliko dobro razvijen da prosto to što su videli pre treninga par akcija naših im ne znači ništa. Još jedna stvar da sam ja na Pešićevom mestu namerno bi kada vidim da gledaju uigravao nešto potpuno bezveze što nećemo koristiti nikako. Prosto naši treba malo da osete koševe i to je to, nisu ovo sada pripreme pa da radimo 15 dana svaki dan po 5-6 sati. Ostalo, pa dobro, slažem se da ima problema, ali npr ovo, Slovenija nije htela da ide organizovanim avionom jer su hteli da spavaju... Pa to je njihov problem, neka se onda snalaze kako znaju i umeju o sopstvenom trošku. I naši su igrali uveče utakmicu u Pragu pa su u 6-7 krenuli put aerodroma, tako da je to budalaština.