Komentari na vest

Duško Ivanović: Navijači napravili iskorak, sami su izbacili onog koji je ubacivao predmete

L

Leti leti

pre 12 meseci

Svaka cast sto su ga izbacili
R

Raakistoti

pre 12 meseci

Pozdrav za manipulatore iz supanca i tonce na AS, ista klika ste
P

Prvaci Evrope

pre 12 meseci

Hoćemo Zvezdo titulu
G

Gost555

pre 12 meseci

Koji navijaci? Bilo 40 navijaca na tribinama.
g

ggoll

pre 12 meseci

na...ste
T

Timoti

pre 12 meseci

Onda su trebali medjusobno svi da se poizbacujz iz dvorane...
d

da, da

pre 12 meseci

sad si manji od makovog zrna. Kasno je za kajanje, welcome to Mordor
u

usrace vas dusko

pre 12 meseci

bice vam malo dva oka za plakanje kao i posle reala odbranicete sve trofeje koje ste osvojili prosle sezone hahahahaah
D

Dobro pazi šta želiš

pre 12 meseci

"Mi smo sigurni da ćemo ih dobiti. A što je najbitnije za nas, Partizan isto zna da ćemo ih dobiti", samouvereno je rekao Ivanović.
s

sreća po Partizan

pre 12 meseci

pa se ne igra preko tastature.
M

Mauro Tasoti

pre 12 meseci

34 sekunde do kraja navijači Zvezde pri već dobijenoj utakmici ulaze na teren ispod koša Zvezde,utakmica se prekida skoro ceo minut,Ivanović gleda u tom pravcu i psuje baš onako uličarski,svako je mogao da to pročita sa usana a na konferenciji hvali navijače i govori skroz suprotno.Ovom utakmicom što se tiče dešavanja van terena pređene su sve granice i sad je stvorena atmosfera da su u petoj sva sredstva dozvoljena.Treba ti doći u Arenu Ivanoviću možda pobediš a možda i izgubiš, to sam Bog zna ali da ćeš te večeri doživeti nešto što nikad nisi u životu to je sigurno.

gemathegreat

pre 12 meseci

Pazi kad je ladno premro !!!
o

ok

pre 12 meseci

Da li ti to pretis tastatura junacino. Pazi mi smo za zadnje dve nedelje odigrali 6 utakmica. Dve vise od vas. Igramo svaka dva dana. Vasi stranci su u drugom poluvremenu jedva vukli noge. Sutra ce biti jos gore. Vi morate i to ce vas pojesti. Ne ide li vas sut nema vas na terenu. Da li je istuna da se Lesor nudio Zvezdi pre ove utakmice. Pisalo je negde.
S

Sudija

pre 12 meseci

Ti si neki mnogo opasan lik...
M

Mauro Tasoti

pre 12 meseci

Odgovori na moj komentar nemaju veze sa zdravim razumom.Rekao sam, sutra, što se tiče terena može biti i ovako i onako.Rekao sam i jedino to sam mislio,da će sutra Ivanović doživeti ono što nikad nije,da vodi svoj tim pred 20000 bučnih navijača,neprijateljski nastrojenih uz rekord u decibelima od kog će možda da napuni svoje crveno bele gaće a možda ostane nešto i za njegov crveno beli kačket,kao i da je moguće i da izađe iz hale kao pobednik.Ništa,nasilje,ništa pretnje i uvrede.Samo gospodski.Što se tiče Lesora,igra slabo pod pritiskom ali je bitno da sutra bude pravi.Ako ti se nudio i ako ti se sviđa evo vodi ga kući,neka bude tvoj.
g

gostgg

pre 12 meseci

kako vam je trener monteniger veliki srbi? jel vam da li da kopate po primorju pa sve moze
b

brxysd

pre 12 meseci

On je od KUCA. A oni su veci Srbi od tebe sigurno....
M

Milojko Arauho Kalčopolista

pre 12 meseci

Valja podsetiti gospodu u crnom, koji spominju vladajuću partiju, da im je predsednik kluba u glavnom odboru iste. Molim objavu.
A

Ab

pre 12 meseci

Nema potrebe da se priča o navijačima kada su na terenu i pored terena glavni incijatori MRŽNJE i predvodnici tenzija... Redom Čović (konstantne pecke na račun Partizana), Savić ( svi znamo šta je radio), Obradović (sa svojim licemjerjem) pa onda... Sramno ponašanje Petruševa, Ledeja, Lesora koji vode neke svoje ratove, gestikuliraju prema protivničkim navijačima, potpaljuju ionako zapaljivu atmosferu... Kada se poprave odnosi u košarkaškim krugovima, kada sve bude fer na terenu i van terena, biće tako i na tribinama... Floskule "nismo isti", apeli, ko je počeo, vaganje šta je gore, neće ničemu doprinjeti... Ne može Lesor nasrnuti na Petruševa pred 20k grobara a da to trener Partizana okarakteriše kao "guranje" i da je njima to simpatično... Ne može Čović "stavljati tačku na crno beli svet" a mi se smijati... Evo samo dva primjera a ima ih još po 100 na obje strane... A igrači neka mami i tati pokazuju mišiće, jezike, i ostale djelove tijela, pa kad se nekom razvale žvalje biće navijači krivi...
f

fancy

pre 12 meseci

Bravo ti ga, svaka je na mestu!
@

@ab

pre 12 meseci

Apsolutno nije do igraca na terenu. Stvarno se pojavila velika mrznja i agresija medju ljudima na tribinama. I to nisu zapoceli Petrusev, Lesor ili Ledej. To traje i pre njih. Da li je to neka frustriranost, los odgoj ili nesto trece, necu ni da ulazim u to. Pokvarili smo se kao drustvo, postali veoma otrovni. Nije ni onaj predsednik blesav, dok je leba i igara.....
G

Gosttt

pre 12 meseci

@i82 Evo da ti objasnim...pogledaj konferenciju pa komentariši.Čovek je rekao da su u nekim situacijama navijači pokazivali na "navijače" idiote koje treba izbaciti iz hale,a ne da je upao samo jedan upaljač i da je pokazano na tog koji je ubacio.Umobolni su i jedni i drugi,pitanje je samo od kada ko računa,po principu" ono pre mene puj pike ne važi". Imaš snimak od prošle godine,ista faza,finale Partizan domaćin u Pioniru,ne u Areni.Hrpa upaljača na terenu pred zagrevanje Zvezde,plus topovski udar.Nije bilo prekida,nije bilo pražnjenja.2015.godine je Nebojša Ilić popio flašicu vinjaka u glavu i zaradio 4 kopče(postije snimci i izjave).Iste godine je Stefan Jović "popio" stolicu u glavu,ali je Partizan zad bio Avangarda.Onda je došao Obradović 2021. i pozvao na mir.Ali gle čuda u Junu 22' Partizan domaćin u Pioniru Željko na klupi,a topovski udar na terenu.Tad nisu bili gospoda,jer Euuroliga nije rekla da tako mora.Pa su se onda setili i rekli sad okrećemo novi list,ono staro se ne važi.Reći da su moji dobri,a tvoji loši je najveća greška,ma kojima pripadali.Sve su to naličja iste medalje,zato treba da bide sramota svakog ko misli da ovde postoji samo jedna istina i jedna prava strana.Zapravo,obe su pogrešne!
g

gost 779

pre 12 meseci

Kakva izjava. Kandidat za novog ministra sporta. Vrhovni vodja zadovoljan. Režimski klubovi polako ali sigurno postaju kancer ovog društva
M

Moša Pućko

pre 12 meseci

Član Glavnog odbora DPS u zvezda Srbiji
K

K1996

pre 12 meseci

Ništa više, a ni manje nego Predrag Mijatović. A na konto toga, niko toliko gadosti o državi Srbiji nije rekao kao Vujošević... Tako da, batali politiku. Uživaj u životu. Svako dobro od Boga!
b

boka boka

pre 12 meseci

Sta vredi pricati.Moze dase prica do sutra .Veliko zlo se nadvilo nad srpskom kosarkom .I jedni i drugi su retardirani sami prave ovaku atmosveru bez izuzetka , a sve zbog evroluge koja je samo trosak za drzavu .
g

gajaja

pre 12 meseci

Na 5 sekundi do kraja Zek ne koristi zadnju šansu da izazove očekivani incident i prekine utakmicu.Jaka škola,borba do zadnje sekunde!!!
I

IVAN 82

pre 12 meseci

Hahahajajajaj a ovo nije za smijanje ovo je za plakanje. I u ovoga trenera zvezde usao duh Cokija. Kaza covjek 1 upaljac sto je uletio i odma su pokazali ostali navijaci da se taj izbaci??? Pa zar taj kao i ona 3ica nisu neki Partizanovi ubaceni navijaci?? Kako vas nije sramota ,pa nisu mogli odraditi zagrijavanje od linca koji su prezivljeli. Desetine i desetine upaljaca, novcica, malih flasica od stakla, direktor Telekoma dize stolicu na igraca, pa ljudi zar branite nesto neodbranjivo!!! Sta je ovo sa vama??
@

@i82

pre 12 meseci

Ako si stvarno 82 godiste i pises ovako...ozbiljan problem imas druze.
P

Pibe92

pre 12 meseci

Pa sto je i najgore od svega nisu bili navijaci Zvezde, neka se zapitaju oni koji su ih poslali. Nadam se samo da ih cuske iz tunela nece boleti preterano.
b

bebs

pre 12 meseci

a kad ste Jovica pogodili u glavu? imas selektivno pamćenje kao Želimir moooj ivane
C

Commando Fontana

pre 12 meseci

Milov pulenu, pamtićeš četvrtak kao najgori dan u karijeri. Niste svesni šta vas čeka.
д

да, да...

pre 12 meseci

...биће страшно 😂😂😂
H

Hahaha...silni tastatura mangupi ...

pre 12 meseci

Sta to usranko? Cuti jadan nebio,ceka nas pehar koji ce Zvezdini igraci podici na kraju utakmice! Eto to nas ceka i radujemo se tome!

Sakur

pre 12 meseci

Jel realno da lik ovo izjavi
S

SSSR

pre 12 meseci

Najljubaznije te MOLIM,da mi detaljno objasniš, šta je ovde nerealno u ovom komentaru utakmice od strane trenera Ivanovića.
o

ok

pre 12 meseci

Covece spavas li ti uopste. Da ti pojasnim. Dobijali smo vas ove sezone u Areni. Skor bi bio jos veci da niste pobegli iz domace lige. Da ti pojasnim imamo veci problem nego sto je da tvoj bog osvoji bilo sta vec dve sezone troseci ogroman novac. Kazi ti meni junace hoces li izaci junacino iz rupe ako se mora na Kosovo. Vidis ja odmah oblacim cizme i idem ponovo u ozbiljnim godinama. Tastatura silovatelju.
N

Nosferatu

pre 12 meseci

Znači Nosferatu podržava nasilje? Nema šta, divna slika, makljali se navijači, protiv "navijača nekog drugog kluba"...
N

Nikola 979

pre 12 meseci

Dobro došli u pakao arene. Setite se treće utakmice i ponašanha navijača.
G

Gost241

pre 12 meseci

Majstore to mozes samo da sanjas. Za vas nalozene instrukcija ako nesto uleti na parket Dule povlaci ekipu kao i Zelimir pa vi samo bacaj te.
g

giggs

pre 12 meseci

Nismo isti.
V

Vladivostok

pre 12 meseci

E tako se prica treneru. Dusko je gospodin, svaka izjava mu je ista, bilo da je pobedio ili izgubio. Isprica u kratkim crtama utakmicu, sta je bilo dobro/lose, kaze tacno kako se ponasala publika, svoju ne brani, tudju ne napada. Nema patetike i nema spinova.
m

mesina

pre 12 meseci

Gospoda ne lažu.
s

sdsdsdsd

pre 12 meseci

Isti si kao i vas vodja(Sone)...nisam za vredjanje...ali posle ovog vaseg ciganskog repertoara,trebalo bi da budemo veci cigani od vas i da vam j.... nanu naninu i da vas dobijemo,podlo kao vi nasvelika ste stoka cigansture...ali cestitam na pobedi,ako pricamo kosarkaski,mi smo odigrali kao deca u skolskom dvoristu...ali bice druga prica kod nas,Ziveo Partizan

Sakur

pre 12 meseci

Ahahahaha cuj ovoga ovi sami traze haos u cetvrtak
n

nemoj tako jako

pre 12 meseci

Da ga neces ti napraviti, mozda? xD
C

Cobra11

pre 12 meseci

Dusko Ivanovic!!!
M

Milojko Arsenić

pre 12 meseci

Koliko mržnje u sebi možeš da imaš i izjavis da se ponosis ovim.. Žalosno kakav smo narod postali
g

gonpi

pre 12 meseci

Au koja oronija, ovaj je potajni clan sns-a. Kao lik sa jutarnjeg u pinku! Napred Zvezda!
L

Lazar 1980

pre 12 meseci

Veliki Duško Ivanović šta god da se desi u petoj...a siguran sam da ako se ona završi pobediće Zvezda! Jer reče neko jednom"2-0 je najopasniji rezultat"...
G

Gaizka

pre 12 meseci

Duško Ivanović je gospodin, kao i Dejo Radonjic. Željko neka gleda i uči kako treba se ponaša trener.
N

Nereall

pre 12 meseci

Ako ovo stvarno mislis svaka ti cast.....
g

gost1978

pre 12 meseci

stvarno fenomenalna izjava, posle svega