Komentari na vest

Egzum: Odigrali smo odlično, samo moramo da naučimo da „zatvorimo“ utakmicu

l

landare

pre preko 1 godinu

Ja cu reci samo jedno,objektivno iako sam Zvezdas.Partizan je sada jedna landarska preskupa cirkus ekipa. Bezglava jurnjava,sutevi,gubljenja lopte,nerezonskih suteva,provaljene seme. Dule Vujosevic je imao xx puta jeftiniji tim i neke nebulozne igrace tipa Djekica,Milosevica,Lesica,Sinoveca,Vranjesa i samo par stranaca nepoznatih maltene,ali igrao je Partizan ozbiljnu kosarku,takticku,odbranu kao Zvezda sto igra godinama u El. Nije tad ta liga evro bila jaka kao sada,ali bilo je ipak odgovornije,zrelije. Zvezda nema mozda kos ekipu, tj za kos vse,brzu i sutersku,gnjave max do 24sekunde napad,ali ne prima lake koseve i niko nije odsutan u toku igre. Mislim kad bi Zvezda i Partizan igrali na neutralnom terenu sa nepristrastnim sudijama strancima, ne Yu podrucja, da bi Zvezda 7 od 10 ladno dobila. Toliko.
m

marculjonis

pre preko 1 godinu

Ako imas 71-62 a gubio si 61-62 i kad vidis da igra tone m3njas trazis odmor a ne silis.bacanje lopte u vetar u 6 il 7 min dati 4 kosa pa da ste pucali 3 poena svaki put barem 3 bi ubacili.zabijanja pa kad vidis da neces proci bacanje lopte kome god i di god nema ni u srednjim skolama a ne znam kako tako nesto moze da se desi vrhunskom strucnjaku obradovicu i ovoj sve samo ne jefinoj ekipi
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Знате, то је млад и неискусан тим...Пантер, Нанели, Ледеј мало фали па век.
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Postaje patetično ono pevanje posle poraza. Vidi se da je igračima poraz teško pao i sada kao moraju da pevaju? Deluje nekako usiljeno.
Z

Zmigo1

pre preko 1 godinu

Realno fali malo duza klupa. Avramovic, Smailagic i bar jos jedna stamena 5-ca. Tesko je, nije da nije, ali realno F8 je nemoguca misija kada pogledam sastave ostalih timova. Sinoc izgubili zbog par prodatih lopti na kraju. Inace statisticki smo na granicama mogucnosti. Lesor i Ledej maksimalni. Cekamo da Panter i Naneli pocnu da resetaju. Ajde dosta defetizma, bice to sve Ok ali bez megalomanskih ocekivanja. Da osvojimo ABA ligu ja prezadovoljan i da smo u igri za F8 do zavrsetka regularnog dela.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Ti si bio najgori!Jednu loptu ne umes da das u ruke,samo nesto na silu pod kos pa sta ti Bog da.Kod Duleta ne bi mogao ni na klupu!
N

Neni-

pre preko 1 godinu

Ne mogu da razumem sta Zeljko pokusava sa ovim plejmejkerom koji to nije,dovedite bre iskusnog pleja dok ne bude kasno.
P

Partizanovac77

pre preko 1 godinu

Naneli i Egzum totalni promašaj... igraju kao klinci od 20tak godina.
S

Samo....

pre preko 1 godinu

Fali vam samo jos malo iskustva..Starac Foco je malo stariji od tebe i druzine..
R

Risorgimento

pre preko 1 godinu

Ima istine u ovome. Protiv Baskonije i danas Milana, kao da se uplase pobede. Posle Zeljko kriv sto Naneli, Egzum, i Andjusic prodase onako lopte. Ali da covek ima razumevanja da su to mladi i neiskusni igraci, a ne prekaljeni internacionalci sa milionskim ugovorima.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

mi zatvaramo vec dve godine ...tolko smo glupih utakmica zasr... u zadnjih par godina da je to strasno i onda kazes aj hvala bogu ove godine iskusni igraci kad ono isto sr...
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Druga prosuta pobeda i vodjstvo minut, dva pred kraj. Ovaj put protiv F4 ekipe. Jeste skor 0:3, ali lako je moglo biti i 2:1. Podizemo formu, navikavamo se na ritam, jake rivale i igramo sve bolje. Siguran sam da ce padati i najveci ove sezone u Areni. Fali nam Avramovic u oba smera igre.
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Ovi pitanje da li će i među 8.Pogledaj kakve timove imaju,Real,Barsa,Efes,Monako,Fener...
b

bolii

pre preko 1 godinu

Imacete 31:3 na kraju. Ne brini. Sve cete da pobedite. Hahahaha
I

IstinA

pre preko 1 godinu

Falio i njima Datome, u oba smera.Da je Datome igrao Ledej pola onoga dao ne bi.

KK Partizan

pre preko 1 godinu

U nasoj Areni samo Zeljko da aktivira mladje igrace uz povredjene nece biti nikome lako da pobedi a sigurno mozemo dobiti pola timova Evrolige i nekoga na strani. Za top 8 za sada daleko ali eto bar da ne budemo samo topovsko meso sto se ne moze smatrati velikim brukanjem ako nije za Zvezdu unazad koliko godina za nas koji krecemo ne bi trebalo da bude.
Z

Zato

pre preko 1 godinu

Biće bolje. Napred crno beli
l

lord 1989

pre preko 1 godinu

ali najjaci su ovi s milionskim transferima i pricama moramo da naucimo ovo ono,moramo da slusamo zeljka, i tako prodaju maglu i na kraju odu puni dzepovi kesa ,hvala penzionerima srbije...ccc a to zavrsavanje utakmica zeljko ne ume,on je naviko da ima 12 surovih ubica u megalomanskim ekipama po budzetu, spremnih da rututiniraju.ne zna on to te akcije i to,pa njega je radonjic uvek doslovno skolovo s 20x slabijom ekipom finansijski--uvericete se i sami
N

Naneli su nam poraz

pre preko 1 godinu

Pa zatvorio vas je Bili, ne vidim problem