Komentari na vest

FMP ne staje sa pojačanjima, potpisao i Balša Živanović

J

Joksa1986

pre 12 meseci

Novi igrac KK Crvena Zvezda bice centar Hapoela iz Jerusalema Amerikanac Zach Hankins.
o

ok

pre 12 meseci

Sto se Bojana tice igrac koga je stvorio FMP. Trebao im je pored dva mlada centra koje ce forsirati ove sezone. Ne znam kakvo je stanje sa Bicom da li ostaje. Ako ide onda Tomasevica iz Borca. Ovi momci su igrali zajedno. Lazar Gacic bi mogao u ozbiljnu kosarku. Rad na telu, na masi ova dva meseca.
p

perhano

pre 12 meseci

Jako je bitno kakav će sastav skockati ovaj Fmp2, jer, što jači bude tim, to će bolje odraditi svoj osnovni zadatak, a on glasi: u direktnom duelu što više izmoriti igrače Partizana, naročito ako uskoro igraju sa Fmp1. Pogibeljni faulovi su poželjni jer mogu dovesti do eventualne povrede nekog od nosilaca Partizanove igre.
š

štureKala jug

pre 12 meseci

A zato li je kk igokeanis pobegla od njih i iz KLS, da ih ovi ne umore, ili da se eventualno ne povrede. A mi mislili da je to strah.
c

coxyland

pre 12 meseci

Samo sipa kes u oba kluba. Hvala pretsedniku.

Муне

pre 12 meseci

Менаџерска рука Давора.
д

да, да...

pre 12 meseci

...у последњих 7 година, ФМП има 4 КЛС финала, а Партизан 3. Без трофеја, додуше, и једни и други 😂😂😂
L

Lander

pre 12 meseci

Ne spava se od cetvrtka uvece 😂😂😂
д

да, да...

pre 12 meseci

...ма какви, од понедељка 😂😂😂
T

Tuneki

pre 12 meseci

Ima li bar neki srpski igraci u nazovi srpskim klubovima Objavite komentar
c

cokis

pre 12 meseci

Kup Slavice Cukteras je nas!
X

X

pre 12 meseci

Ajmo zvezdo moja, nase snage jacaju svakim novim danom
J

Jtd

pre 12 meseci

E on je dobar i bice jos bolji. Jedini problem je sto nije domaci nego je eto pola pola i sto je ako ne bolji onda bar isti kao dovedeni stranci, a mislim da to nije sustina dovodjenja stranca, ili bar ne bi trebala biti
v

vukasinnn

pre 12 meseci

Ocekivao sam zvucnija pojacanja posle izgubljene serije u finalu aba lige, mada ako misle da nece dobiti wc za evroligu, onda ima smisla
D

Draško Marković

pre 12 meseci

teraju me na tribine gore....
u

u ime pravih Pantera

pre 12 meseci

panteri su ovi sa Malog Kalemegdana....ovo je Radniči basket iz NSa.
u

u ime pravih

pre 12 meseci

Srba sa Kosmeta,uhapsite Čovića!!!
S

Solidno

pre 12 meseci

Pojacanje za Evrokup!Mada tesko ce ovaj decko nadomestiti odlazak Kapaca i Vildoze...
p

pst

pre 12 meseci

Pa vi prosle godine ispadoste i iz tog evrokupa kao vreca. Da vas podsetim pocistio vas Holand koji nije imao mesta u Zvezdi pa vam cika platio evroligu. Da vam nije platio i roster od 20 mil eur trpao bi vas i Vlada Jovanovic sa prinudnim rosterom Zvezde sa pocetka sezone. Secas se kako ste se podsmevali klubu koji vas je pocistio na terenu a vasi im zavrnuli slavine lova samo za vas. Vi koji ne sljivite ligu zemlje koja vas placa necete da je igrate imate obraza da pisete gluposti po portalima posebno posle vi ili bog u petoj utakmici plej ofa. Ok posto ste mocni platite prvo porez narodu pa igrajte i NBA.
O

Ovi stvarno

pre 12 meseci

Razigravaju mlade igrace!Ali Crne Gore,Bosne,Senegala,Amerike,Malavijs,Sudana...Izgleda da je za sledecu sezonu samo jedan cilj,kao,i ove godine sto bi rekao njihov trener,samo da se umore igraci Partizana kad budemo igrali protiv njih...
К

Ко о чему

pre 12 meseci

За разлику од Паритизана који, је ли, сходно својој величини и буџету, разиграва и прави играче за репрезентацију, али не Србије.
@

@ko o cemu

pre 12 meseci

U Partizanu trenutno imaš 5 prospekta za budućnost naše košarke. Ne znači da će ni jedan da izraste u odličnog igrača ali neka jedan bude odličan, ja ću biti zadovoljan. Po mom mišljenju, jednom odlično ide, a dvojica su još mladi, ali imaju talenta koji može da se izbrusi uz strpljiv i kvalitetan rad.
o

ok

pre 12 meseci

U Parizanu trenutno nema nijednog prospekta Srpske kosarke. Zadnji je bio Jare ali je bio neperspektivan prosle sezone. Vragovi mali kako zaboravljate. Jare otiso u Bajern jer je veliki trener doveo Izraelca. O cemu vi pa kod vas je uvek izvrtanje cinjenica. Poslali ste malog Petrovica u filijalu Borac kao veliku perspektivu a oni se brze bolje ratosiljali. Sto se ovih u klubu tice oni uredno uvezbali aplaudiranje i nista vise. Mega i Zvezda vas godinama deru u mladjim kategorijama i sto pisete nesto o cemu poima nemate. Sto se Balse tice mislim da je najtalentovaniji plej mladje generacije zajedno sa Topicem koga cete uskoro gledati u glavnoj ulozi.