Komentari na vest

Holanđani ponosni: Niste verovali da ćemo tri i po četvrtine da budemo konkurentni, zar ne?

e

eskobar

pre gotovo 2 godine

Holandija klosarka strasno videćemo protiv Litvanija francuze nemce italije a ne protiv Holandije se mangupirate
A

AstonMartini

pre gotovo 2 godine

Daj bre da vam nije bilo De Jonga imali bi 30 poena i da ga nije sralo onako da pogadja . Ovi naši samo da se razigraju i da budu na zemlji do kraja pa nema im ravnih . Jokić čovek drži na ledjima celu Holandiju i pogadja , Micić zavrti celu odbranu ovi dok se presabreu gde su dao koš ! Idi begaj bre nikad bolje ekipa nije delovala , hemija , enrgija , podržavaju se milina za oko . Samo da bude sve kako treba .A biće ! Idemo Srbija !
T

TheStitch

pre gotovo 2 godine

Ja zivim u Holandiji, za njih je ovo uspeh. Basket ovde nije ni u top 5 , to niko ziv ne gleda. Zadnjih godina dovode veterane iz amerike pa im tu ligu malo podizu. Zna se sta je ovde 1,2,3 . Fudbal, hokej na travi, odbojka, klizanje, plivanje....
P

Perpetuum mobile

pre gotovo 2 godine

Nasi igrali koliko je dovoljno. Holandija prisla na -6, ali cim smo malo dodali gas razlika je otisla na 20+. Amortizuje se energija za Cesku. Utakmica koja se igra u roku od manje od 24 sata, i koja ce s toga biti izazovnija od ove danasnje.
S

Sherlocked

pre gotovo 2 godine

Ma , covece , razumes li da je Jokic mislio o ergeli dok je igrao protiv vas , pa i ostali svako o svojim afinitetima , zato ste i bili konkurentni. :)
P

PedjaPFCCCC

pre gotovo 2 godine

Odvratni... Ne kaze imali.smo srecu sto nisu igrali sa punim.gasom i pocepali 50 razlikr , ne kaze Surinamac je jedini koji malo ume trojke da gadja