Komentari na vest

Imali smo +32, pa dali Portoriku tanku šansu: Avramović i Bogdanović zapušili rupe za drugu fazu

G

Gosthjk

pre 9 meseci

Zabraniti Ustavom da navijaci pok zvezde komentarisu kosarku. Tacka.
M

Majstor Fudbala

pre 9 meseci

2002 smo bili prvaci sveta sa 2 poraza na prvenstvu, samo cepajte momci!
d

dre

pre 9 meseci

Ovde je Mitar mogao pre Ristića a i Smailagić bi koristio. Fali i Teo da posloži stvari makar igrao 3ipo minuta.
D

Dzi

pre 9 meseci

Kad ce ovi malo bolji igraci u odnosu na ove druge malo losijih igraca da shvate da nisi Dzordan ako si bolji za nijansu... I da se napad igra za cist sut a ne za poznatije ime...kad ce da igraju zaista kao tim a ne kao ovi sto ne smeju nista i ovih par svetih krava... Jovic je otkrovenje... on je za dva bivsa izvikana imena Kalinica I Lucica Garnet licno...Amerikanci to ukapirali a ovi nasi i dalje teraju tu propalu pricu..iz prvenstva u prvenstvo vidis nezdrav princip i dalje voze po njemu... Ako je Avramovic u formi daj decku nek da 30... Koga razigravas...Ako taj milutinov ne donosi prevagu ofanzivno a defanzivno ne moze nijedan sut spolja da zatvori nemoj da igra tu utakmicu... Malo brze on i Ristic pokrivaju spolja od Bobija, u paru sa Simanicem to je svaki drugi napad trojka bilo s kime da igramo... kao onomad preko Penzinera Bjelice i Bobija..uz defanzivne rupcage Teodosic i Micica..Jovic i Avramovic su Bre Jaric i Vujanic za ove nabedjene... Guduric igra kosarku 12 na sat...kad je 8 Piku sa Milutinovim gledas ko je sporiji na svojoj poziciji .. prva agresivna ekipa ima da nas unisti...zao mi je sto tu Nije Smajlagic u paru Sa Petrusevim..to je jedini izostanak.. ove generacije...Jokica i Micica su u dva smera nadigrali Meli i Spisu...a Lucica i Kalinica je demolirao Fontekio...Lucic 4... I dodje Garuba na 4, Jabusele na 4, i sta on tu moze? Ovo je super ekipa samo da se smanji uloga Bogdanovica i Milutinova...i Gudurica...vise malog Jovica...vise Alekse i to je to...to je realnost... Steta za Smajlagica...
T

Tačno

pre 9 meseci

Velika šteta što ne igra Smajli, al realno imamo kvalitet i možemo da se pobijemo sa svima, uz malo sreće što da ne i medalja i plasman na Olimpijadu
G

Gall

pre 9 meseci

Slazem se na svemu sto si napisao… Nejasno mi je malo kao ok Bogdan vidno u problemu, iskreno manje me brine sto nije u formi koliko me brinu njegove reakcije i pogledi, kao da je na infuziji… ali covek koga ne ide da forsira sut preko ruke, ono mi je vise bilo nepostovanje saigraca koji se ubise u odbrani mislim danas konkretno Davidovca i da ne nabrajam sada sigutacije i ko je ginuo u odbrani i dodje lik i sutne sa osam metara preko ruke… ajde da kazemo da je Pesic bio u fazonu bitan nam je Bogi ostavicu ga u igri sta god da uradi ne bi li uhvatio ritam bice nam potreban kasnije pravi Bogi kada zagusti, ali ovaj olumesto da proba malo ulaz malo blok malo drubling pa otvoren sut on dodje na pocetku napada i grune nerezonski sut… Aleksu moram pohvaliti decko nekako vidi se da ku se bas igra kosarka, gine, nadam se da nije neka ozbiljnija povreda. Mali Jovic otkrovljenje i pravo osvezenje u nasoj reprezentaciji. Licno pored smajlija krivo mi je sto nema Mitrovica
z

ziki889

pre 9 meseci

Najbolje bi bilo ti da igras kad se u sve razumes i sve znas, pa da nam to demonstriras.
@

@ziki889

pre 9 meseci

E ostrasceni navijacu, predlazem ti bar rekreativno da uzmes loptu.
t

tenkista

pre 9 meseci

Selekcije je takva kakva je, ali mi nemamo generaciju pobednika. Problem je što ne grizemo, mnogi igrači nemaju petlju, kriju se i kao da igraju po kazni. Generalno, retko ko ima ulogu lidera u svojim matičnim ekipama. Vi mislite da je Pešić toliko izlapeo da ne zna u kakvom smo stanju? Spore reakcije su i kod drugih trenera, problem je što sami igrači ne znaju da se trgnu, nije baš na terenu neko obdanište. Ili je hemija i dalje loša, ili smo mi postali prosek, a izgleda da je i jedno i drugo
G

Gost234

pre 9 meseci

Niti je loša hemija, niti smo prosek, jer da je to, ne bi ni otišli na 30 razlike. Svako ko se bavio bilo kakvim sportom zna taj momenat kada si toliko bolji od protivnika da ti više nije gušt ni da igraš, pogotovo ne neku nebitnu utakmicu grupne faze. Da je polufinale SP protiv eto, Portorika od kojeg smo bolji, pa i da držiš istu koncentraciju svih 40 minuta. Naravno postoji uvek opasnost od tog preranog završetka utakmice, koncentracija ne može odjednom da se vrati na ono što je bila na početku, čak, ne može uopšte već maksimalno na 60-70%, ali i tako, danas konačni rezultat ni u jednom trenutku nije došao u pitanje. I jednom Novaku se desi da protiv nekog anonimusa u prvom kolu od 5-0 dodje na 5-3 pa završi to 6-3. Ovde u komentarima drmoserenje kao da je Portoriko poveo 20 razlike pa da smo čupali pobedu. Kad bude ozbiljniji protivnik, ovo ne sme da se dešava, i to je to, sva mudrost.
B

Babaroga

pre 9 meseci

Bogi će da pokida u elimininacionoj fazi, kad treba. Verujte u ove momke 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
b

bel

pre 9 meseci

Kad je Avramovic na parketu treba da igra u paru sa Risticem,ubojita kombinacija,ako ostane sa centrom probija ga lagano svakog centa, brz je kao metak i polaganje,udvajanje povratna Risticu za tri,ako skupi odbra pas u korner,imamo dva razlicita centra moramo to da koristimo,Bogi nije u formi i ispucava se vidi se da se trazi i to sad radi kad treba protiv ovakvih ekipa,Gudura brat gubi lopte ko da je amater baca Marinkovicu na zakucavanje a on covek stoji na trojci hahah
A

Aleksejko

pre 9 meseci

Maksimalno podržavam ove momke,ali ovo sto radi Pešić je katastrofa, užas, ma ne mogu da objasnim kako većina vas i dalje podržava ovog coveka. Pola reprezentacije ne igra zbog njega, ok, sam je birao ostale. Reprezentacija i dalje mentalno i fizički nepripremljena, neuigrana čista greška stručnog štaba kao i prošle godine. Covek se pravi mrtav celo drugo poluvreme,Bogdanović i Milutinov po 31 min. Ma bre on niti ima autoritet, niti ga ko sluša, niti mu veruje, a o energiji i brzini reagovanja na probleme, to je užas. Zao mi je ove momke koji imaju ovakvog selektora nisu zasluzili.
F

Fjfjd

pre 9 meseci

Najveći problem ove selekcije je selektor. Opet Pešič spava i ne reaguje kada meč izmiče kontroli. Pa traži tajmaute, pravi tehničku, menjaj postavu, uradi nešto. Likovi krenuli da sipaju trojke, da pogađaju jer nemaju više šta da izgube. Igra se ubrzala i umesto da mi spuštamo tempo i igramo sporije jer imamo rezultat, mi ulazimo u trku sa njima!? Par minuta smo kao sumanuti samo jurcali bez ikakve potrebe a Pešić žvaće li žvaće onu žvaku i gleda...Molim Boga da ga više nikad ne gledam na klupi Srbije nakon ovog takmičenja.
B

Brundo

pre 9 meseci

Juznom Sudanu je mec protiv nas biti ili ne biti.Ako izgube, a Portoriko pobedi Kinu, onda Juzni Sudan ne ide dalje.
3

3423

pre 9 meseci

Pirocanac trazi time out kad nam spustaju razliku ne placa se nemoj da se brines . Tek posle 10 -0 on zove uz to par igraca nedoraslih Marinkovic ,Dobric ,Ristic ,Simanic,Avramovic
G

GETAFIX

pre 9 meseci

Za selektora si u pravu, ali za igrače nikakva kritika ne bi trebalo da postoji. To su momci koji su želeli da doðu i igraju za Srbiju i zato su najbolji (svaka čast onim povreðenima).
a

aaauuu bree

pre 9 meseci

Realno najslabija grupa luda sreća, zamislite da smo u grupi sa Letonijom, i Kanadom već bi sada išli kući kao Francuzi
s

srbijaaaaa

pre 9 meseci

kako se ukrstamo samo na koga idemo ako budemo prvi?
B

Brundo

pre 9 meseci

Na prva dva tima iz grupe A.
3

3423

pre 9 meseci

Na Italiju pa kasnije ja mislim na Litvaniju nisam siguran.
B

Brundo

pre 9 meseci

Litvanija bi otprilike bila protivnik u cetvrtfinalu ali dotle ima jos dosta, dok bi Italija igrala sa SAD.
S

Srbija Majka

pre 9 meseci

Ocigledno opustanje i gubitak motivacije i zelje...jer smo u prvom poluvremenu da se nismo oznojili dosli do 30 poena razlike a njih sveli na samo 27 poena. Onda ono nase Srpsko lako cemo u nastavku, ali su Portorikanci krenuli da pogadjaju sut za tri poena, a mi krenuli isto tako da se ispucavamo i ne igramo nasu igru. Nema veze i dobro je da ih nismo dobili sa 40+...jer onda krece lozenje i euforija u kojoj izgorimo. Bitno je da je Dobric dobro i da nam se vrati Petrusev, a onda polako u nastavku.
g

gossst

pre 9 meseci

Nema potrebe za kritikom , pa setite se prošlog evropskog sve je bilo idealno u grupi i dobra odbrana, a posle sve iščezlo na meču sa Italijom , bolje sad da se opuštaju nego kad budu teže utakmice , nadam se da možemo makar do medalje , napred Srbija!
B

Brundo

pre 9 meseci

Cetvrtfinale puna kapa.Tesko ista vise jer nema materijala za to.Ali, to nam je sto nam je.Nisu losi ali nisu ni odlicni.Dobri su.
N

NN3

pre 9 meseci

Pa sad da li je Bogdan zapušio rupe sa 5/16 iz igre malo teže. Današnji meč je bio meč Avramovića, dvojice Jovića i Milutinova. Međutim, na stranu sve, desi se pad igrača, itd. Ono što mi je fascinantno je katastrofalno vođenje utakmice Pešića. Sa onako očajnom igrom u drugom poluvremenu on zove jedan jedini tajm aut!! Imamo li mi selektora, očigledno ne. Nadam se da je Aleksa dobro, za sada ubedljivo najbolji igrač uz gore nabrojane Joviće i Milutinova. Bogdan pod hitno da se budi sa šutem dok ne bude kasno. Dominikanci i Italijani su ozbiljne ekipe u drugoj fazi i ovakvu igru bi kaznili.
К

Краљ

pre 9 meseci

Само напред шампиони!!
N

Novi gost

pre 9 meseci

Nije isto 17 poena Bogdana iz 24 suta, bez slobodnih90 bacanja i 31 minut u igri. Nimalo pohvalno, za razliku od Nikole Jovica sa isto toliko poena sa znatno manje suteva i mnogo boljim procentom suta!
Z

Zeleznik

pre 9 meseci

Brte šut je ku...va. Izdaće te kada ti najviše bude trebao, isto tako može i da ti pomogne kada ti najviše treba.
Б

Белграно

pre 9 meseci

Одлично прво, ужасно друго полувреме, несватиљиво колико смо пали у наставку. Идемо даље, пролаз је ту, игра мора да се поправи против јачих.
L

LigaX

pre 9 meseci

Boriša Simanić, zločin koji traje.
m

ma

pre 9 meseci

Lagano, realno, on je tu samo da popuni roster, takva je situacija
v

vvvvvcg

pre 9 meseci

Nzm sta ocekujete da svakog Srbija pobijedi sa 40 razlike, padovi u igri su normalni,na kraj dodje sve na svoje...Portoriko je kvalitetniji od Kine dosta...treba biti skroman i realan,cervrtfinale je realnost,sve preko toga je ogroman uspjeh za ovu reprez. Koja je oslabljena
N

Nenad B.

pre 9 meseci

Jeste 1/4 finala realnost (čak i 1/2 finala) zbog dobrog žreba i kostura u kojem ćemo nastaviti takmičenje, ali ovo drugo poluvreme je pokazalo mnogo slabosti koje moraju pod hitno da se svedu na minimum, da ne bismo već protiv Sudana doživeli neprijatnost.
p

paki 49dkdk3

pre 9 meseci

Ne svidja mi se ovo ni malo. Bogdanovic i Guduric totalno van forme.
b

botosani

pre 9 meseci

Uslo se u nervozu na zalost sve zbog nervoznog Bogija i na silu ga forsirao Pesic da bude u igri...
Z

Zeleznik

pre 9 meseci

Koga da ubaci? Gudurića koji je isto očajan.... Marinkovića? Simanića?
д

далеко.било

pre 9 meseci

Богдановић апсолутно најгори.

Crno Beli Partizan

pre 9 meseci

Baš smo pali u drugom poluvremenu. Mislim ono vodilo se dosta, ali ne smemo baš ovoliko da se opuštamo, doduše i njih je sralo, ali dosta zbog naših propusta. Sve u svemu nadam se da nas je ovo trglo, realno treba nam tako nešto jer nemamo ozbiljnijeg rivala u grupi. Umemo mi tako posle lagane šetnje da olako nastavimo sa takmičenjem. Nadam se i da je Avramović okej, ne bi valjalo da smo ostali bez njega, gubimo dosta... Uglavnom čestitke momcima na pobedi, za dalje pamet u glavu.
P

Paprikar

pre 9 meseci

Ako bi neko mogao da kaže Guduriću i Marinkoviću da stoje samo u ćošku i da čekaju loptu za šut, za bolje stvarno nisu
G

Gost "

pre 9 meseci

Izvini stručnjače nismo te prepoznali!! Šta si ti postigao u svom životu ?
N

Napred Plavi

pre 9 meseci

Nikada nije lako igrati kada si dosta bolji od rivala, videlo se vec to odredjeno opustanje jos u prvoj cetvrtini kada smo otisli na 20tak razlike, par napada u nizu ne koristimo, igramo neke egzibicije. Dobro, nije ovo losa skola da se vidi da to ne sme da se radi pogotovo protiv jacih ekipa. Najvaznije je da smo uspeli izhendlovati ovu utakmicu do kraja na pravi nacin, bez drame, na vreme su se upalili alarmi, uradjene neke izmene i sve to je doprinelo na kraju jednoj dobroj timskoj pobedi. Osigurana je druga faza, sada jako protiv Sudana da obezbedimo i to prvo mesto u grupi, pa gledamo sta nam dalje sledi. Moze to, napred Srbija!
p

pirke 1

pre 9 meseci

pirocanac sviraj kraj
B

Brundo

pre 9 meseci

Divna odbrana spoljnog suta uz 15 primljenih trojki.Mnogo je to.
M

Medo Brundo.

pre 9 meseci

Jeste, video bi tebe na 60 razlike kako bi igrao odbranu. Problem je samo sto ti ne mozes ni da stignes do 60 razlike. Mozda minus 60...
B

Beljanini izveri

pre 9 meseci

Ti si Brundole neki veliki sportski mag izgleda, na svakoj te vesti ima. Jedino je malo tuzno da sa takvim sportskim znanjem je tvoj maksimum komentarisanje po Mozzartu. Bar da te pozovu u neki studio kao strucnog konsultanta pa da vidis neku kinticu u zivotu
B

Babaroga

pre 9 meseci

I bolje ovako, da osete momci tvrdu igru. Imamo top ekipu, biće ovo sve bolje i bolje, dižemo formu kako treba 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
G

Gost45

pre 9 meseci

Koja tvrda igra? Ovo je bila cista divljastina u sutevima bez odbrane posle 30 razlike! Ovako se ne igra protiv italije,grcke ili spanije. O SAD ne bih trosio reci posle onih 50+ na zadnjem nasem susretu s njima!