Komentari na vest

Ivanović: Nije Zvezda socijalna ustanova

o

ojo

pre preko 1 godinu

Podrška za D Ivanovića,još samo da se otarasi pojedinaca

Sinisa Mirkovic

pre preko 1 godinu

Realno--- Katastrofalna selekcija igraca!
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Aman bre ljudi,jel igrao Raduljica? Koliko je minuta ukupno igrao?Manite se bre corava posla. Momak ne igra. Tu je samo da zakrpi ponekad mesto u timu ako se neko povredi. Duga je sezona. Ima toliko toga negativnog da se kaze za ovaj tim. Raduljica pa i Markovic koji nikad nije bio neki suter,ali je dobar u odbrani i za drugog pleja odlican. Oni nisu nikakav problem u odnosu na Dobrica koji izgleda kao amater,a ocekuje se od njega da bude bitna karika u timu,Holand,Martin...
U

Uh kako lose

pre preko 1 godinu

Hajde neka su konačno i fenjerasi dobili jednu utakmicu, na jedvite jade

Miki

pre preko 1 godinu

Ovakav trener treba i za fudbalski klub a ne neki početnici, učenici kao što je bio Stanković pa i Milojević. Da je klub imao trenera ovakvog profila, sada bi igrao LŠ!
Y

Yapp

pre preko 1 godinu

Nego drzavna
F

FALCO

pre preko 1 godinu

Fali,Zvezdi mnogo...imaju Vildozu koji je klasa,za dva koplja ispred ostalih...imaju korektnog Nedovića....i Bentila!Nije ovo ekipa za nešto veliko,fali tu mnogo... iskreno Zvezda ima,bar 2,3 rekreativaca. .Kuzmić, Raduljica, Marković..pa i Lazić postaje polako! Treba mnogo,dal je realno da se sad nešto promeni,nznm...dobar potez je Ivanović,makar će videti ko šta može!
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Dobar trener je 1/2 ekipe. To se videlo na ovoj utakmici najbolje. Mislim da Duško Ivanović nije došao u Zvezdu da bi ppkvario svoju statistiku u EL. Vidi se iz prve konferencije koliko je on čestit i pošten čovek. Može on da vrati psihičku stabilnost ovoj ekipi.
S

SAleeeeee

pre preko 1 godinu

Ima da ih zategne samo tako, pa ko prezivi - pricace.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Opet je Partizan bolji ali Zvezda svakako nije socijalna ustanova.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Бољи у чему? Ваљда је шампион најбољи? Тако је било у моје време.
O

Oduvek i zauvek

pre preko 1 godinu

Po rezultatima, poziciji na tabeli, igri, svemu! Oduvek i zauvek!
S

SilverSurfer

pre preko 1 godinu

Kada se realno pogleda sastav Zvezde pitanje je da li ova ekipa ima kvalitet pre svega da odbrani titulu u Aba ligi. Jer pričati o Evroligi sa ovakvim igračima nema smisla. Svaka pobeda treba da se posmatra kao neviđen uspeh. Jer Zvezda ima dvojicu igrača koji nemaju osnovne elemente košarke, ima dvojicu rekreativaca, dvojicu stranaca koji do sada nisu pokazali ništa, ima dva dobra igrača od kojih jedan divlja, jednog solidnog, jednog za kog ni vidovita Zorka ne može da pogodi kada će dobro da odigra i jednog koji na momente oduševi a onda gomilom gluposti koje napravi dovede do toga da se čovek zapita odakle ovaj na terenu i jednog od kog svi očekuju da pokaže da je igrač ali se to nikako ne dešava. I kada se oni skupe u tim teško da na terenu stvari mogu da se odvijaju glatko. Pitanje je i koliko Ivanović nešto može da promeni. Kada su igrači limitirani nema tu mnogo popravke. Zvezda je večeras imala prazne minute na kraju prve i na kraju druge četvrtine kada je znatno mogla da poveća prednost. Moguće da je u drugom poluvremenu nestalo snage i igrači nisu mogli da igraju na nivou iz prvog. Asvel je zaigrao agresivnije, nešto su pogodili, Zvezda brzo izlazila iz bonusa i sudijski kriterijum se promenio što i te kako utiče na ekipu kao što je Zvezda. Ova pobeda je bitna zbog samopuzdanja a i malo menja već ustaljenu matricu da Zvezda gubi neizvesne završnice. Nedostaje jedan ozbiljan šuter koji bi imao sigurnih 15 poena po utakmici. Ivanović će u Zvezdi baš morati da se naradi.
d

drRose

pre preko 1 godinu

Nije ovo nba pa da mora biti jedan igrač sa 15-20...ovdje je bitno da ima odbrane i timske igre...naravno da je napad i šut isto toliko bitan,ali tu nas ima i više nego dovoljno,svi mogu da pogode,ovo što ivanović priča o samopouzdanju je najpribližnije mukama koje Zvezda ima..pojedini ne vjeruju u pobjedu. Kad proradi dobrić Zvezda će imati perfektni tim i trenera koji će znati kako i kad koga iskoristiti i biće to mnogo jača Zvezda nego prošle godine
P

Prolaznik1

pre preko 1 godinu

Džaba minusi nerealnih i navijački obojenih komentatora, ovo je istina, a to sam i ja napisao. Ovi što kažu da nije bitno ima li ekipa igrača sa sigurnih 15-20 poena, očigledno ne gledaju modernu košarku. Upravo je to ono što Zvezdi treba, igrač koji će pogađati, kada niko ne može, a kada pogađaju svi, onda će pogađati i razni Lazarevići i Lazići. Nedović je solidan igrač, ali nije taj kalibar, dok će Dobrić otići u penziju kao neostvareni potencijal. Najviš prostora za napredak ima Petrušev, ali njegovo samopouzdanje je trenutno u debelom minusu, osim toga treba mu i stručan rad, a ima li Zvezda stručnjaka za individualni rad sa centrima nisam siguran. Vildozi svaka čast, ali Volters je uz mnogo manju potrošnju lopti i za mnogo manji novac, imao neznatno slabiji učinak. Sve u svemu, vrlo loše selektiran tim, uz ogromne limite i dao bog da ja nisam u pravu, ali biće ovo mučna sezona.
D

DakaCz

pre preko 1 godinu

Velika podrska za pravog trenera Duska Ivanovica!Sto kaze,radimo sa ovim sto imamo pa cemo u hodu da menjamo.Za sada su Martin i Holand prvi kandidati za shilbovanje.Vidim da se i ostali navijaci slazu sa ovim.
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Pored genijalne odluke i postavke za poslednji napad Asvela, potez veceri je i zakucavanje Vildoze za klupu u trecoj i cetvrtoj cetvrtini. Cim je video trener da se ovaj ispucava i divlja odmah mu je dao lekciju. Mislio sam smirice se u 4/4 obzirom da je 3/4 presedeo, medjutim izdivljao sa onim nerezonskim pokusajem za 3 i odmah bio izveden iz igre do kraja. Tako se gradi autoritet, tako se dele lekcije nadobudnim igracima koji misle da su iznad tima. Bravo treneru za vecerasnje izdanje i srecno u nastavku!
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Пре мислим да га је извео због оне одбране погледом над патуљком који му је забо трицу са 7 ипо метара. У сваком случају, дозирао Бентила и Вилдозу и опет смо победили... Тренинг, тренинг, тренинг и једна добре ЕЛ тројка(типа Нанели, Папапетру) и биће то све како треба и како Бог заповеда
D

Dragan P

pre preko 1 godinu

Neznam ko je selektirao letos ovaj tim ali vidi se iz aviona da je mnogo omašio bar za pola igrača što je došlo . Možda su to dobri igrači ali u nekom drugom timu . Takodje prestavljani se kao neke bombe zna se i od koga ali istina je sasvim drugačija , da sklonimo sa strane Nedovića ( mada je mbogo sklon povredama zato ga niko neće ) Vildozu i Bentlija ovi drugi nisu pojačanja . Martin došao posle dve operacije kokena , Ilić iz Ikogeje , Holand ima 34 godine , Raduljica to je tek misterija Petrušev psihički u kanalu pobegao iz Efesa jer je bio relativno i zasluženo na klupi i to su ta silna naša pijačanja ili kako kažu bombe na to dodate Lazića ,Lazarevića ,Markovića i vidite kakav timimamo . Mislim da će Ivanović vrlo brzo bar dva igrača da zameni koja videćemo a do kraja prelaznog roka još jednog sigurno jer je to na žalost ako hoće da osvoji neki trofej neminovnost .
L

Luja

pre preko 1 godinu

Nije tajna da je gazda poželeo da se igra košarke i da je on lično selektovao ovaj tim. Isto kao i u sezoni sa Alempijevićem. Čović uporno pokušava da dokaže javnosti da je on kreator uspeha poslednjih godina a ne Radonjić i uvek napravi haos što se igračkog kadra tiče.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Petrusev igra sve bolje !
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

E da je Duško došao na početku i selektirao ekipu. Holand i Martin velika razočarenja bar za mene. Petrušev je mlad, ima još mnogo mesta za napredak. Ne znam koja je to pametna glava dovela Raduljicu, čovek je još pre godina završio karijeru. Ilića nema nigde, šta se sa njim dešava nemam pojma, a doveden je kao jedan od najkorisnijih igrača Aba lige. Od ovih starosedeoca Dobrić razočarenje, trebao je dosta da napreduje do sada, a on stagnira dve godine. Lazić kako prolaze godine sve više je bezkoristan. Mitrović je standardno ok. Ivanović se budi polako i igra sve bolje. Kuzmić na momente igra dobro pa go onda nema nigde. Marković više nam nije potreban nego što je potreban. Nedović Vildosa, Bentil, Top pojačanja. Vildosa je majstor košarke, može da igra u bilo kom od najjačih klubova u EL i to da bude medju vodećim igračima tamo. Verovatno najbolji i najkompletniji stranac koji je ikada igrao u Zvezdi. Nema sumnje da ćemo sa Duškom biti bolji, ali nam u svakom slučaju treba još par pojačanja tipa Nedović, Vildosa, Bentil, mislim tog nivoa i kvaliteta. A treba se i zahvaliti nekim igračima.
a

abc

pre preko 1 godinu

Za sad je trener iznad tima za koplje, ova odluka da se pravi faul, da se postave igrači tako da pogodan igrač za fauliranje dobije loptu je genijalna, tim je pokazao igračima da treba da mu veruju, da zna šta hoće...Samo, ima nekoliko ozbiljnih kandidata za "crveni karton", pitanje je hoćemo li biti pravi tim pre Nove godine, ima ovde još mnogo posla za trenera.
P

Prolaznik1

pre preko 1 godinu

Ovoj ekipi ne mogu pomoći ni Fil Džekson, Pet Rajli i Greg Popović zajedno. Naprosto ekipa je bez dovoljnog broja "sigurnih" poena, a lakoća kojom iz utakmice dozvole protivnicima nenormalne serije, je zastrašujuća.
G

Gost jesam

pre preko 1 godinu

Sviđa mi se ovaj čovek...
G

Gost Pana

pre preko 1 godinu

Konačno pravi trener,ekipa solidna,poslagaće to trener, titule nedamo sto posto.
I

Inspektor

pre preko 1 godinu

Jedino ako ukradete pehar. Ali i to ste radili
g

gustavklimt

pre preko 1 godinu

Laik sam za kosarku, u kojoj samo moju Zvezdu mogu i zelim da gledam. Ne razumem se toliko iako mnogo dugo idem na utakmice, ali sam uzivao veceras u Pioniru! Ima nesto u tom prelepom sportu…naboj, napad za napadom, preokreti, prava dinamika! Navijanje za cistu desetku!!! Ja kao navijac sam zaista uzivao u atmosferi koja je podsetila na one iz najboljeg vremena evrolige, i verujem novom Treneru da treba dosta toga popraviti na terenu. Kao sto mu verujem da ce utegnuti ovaj tim da bude kao sajla. Ogromne cestitke na prvoj pobedi na klupi nase Zvezde i zelim mu jos mnogo uspeha i pobeda u buducnosti! A mi navijaci, zna se, da pruzimo podrsku i da budemo uz nas tim. Pauza je u fudbalu i treba sada sve snage preorijentisati na parket. Veliki pozdrav :-)))
Z

Zn

pre preko 1 godinu

Jovic umesto Markovica, suter umesto Holanda i nekim cudom Kalina ako dobije otkaz u Barsi u sta sumnjam, ali mogao bi Mitar i Lazic da ga zovu. Bravo Dusko za potez 5 sec pre kraja, niko nije ocekivao, Radonja se ne bi setio ovog nikada, sa njim smo uglavnom gubili neizvesne zavrsnice, sto ne znaci da protiv Radonja imam bilo sta, sta vise volimo ga ko brata
L

Lepe želje

pre preko 1 godinu

Jokić umesto Kuzmića, Teo umesto Ivanovića itd.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Timoti Luvavu je odlican igrac a slobodan je, lagano bih ga doveo umesto Holanda.
Z

Zn

pre preko 1 godinu

Ali ovi komentari tipa Jokic, Lebron, Stef Kari, bas smesno onako, bas bas duhovito. Da, nije nerealno Jovic i suter, kao Luvavu recimo sto spominje ovaj momak, Kalina je pretpostavljam nerealan, ali nikad se ne zna, glave kao Jasikevicius i on su tvrdoglave i ako ima 10% sansi to je super
B

Bg

pre preko 1 godinu

Kakva glava, kakav strucnjak. Samopouzdanje, ona odluka o fauli na kraju gde je iznenadio sve, kako ce da ih zategne bice prava vojska na parketu.
J

Junker

pre preko 1 godinu

Nema sta, ovde je ili ili. Igraci ce puci i okrenuti se protiv Ivanovica ili ce ga prihvatiti, zavoleti i ginuti za njega vise nego radi licnog interesa. Nadam se da ce otici na drugu stranu.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Ma kakvo pucanje i okretanje protiv trenera, ne moze to da se dogodi u Zvezdi niti bi Covic to dozvolio. Ozbiljni su to ljudi i profesionalci, mogu kod trenera sa manjim autoritetom da malo zabusavaju i da iskoriste priliku ali kad ima ko da ih dovede u red ne verujem da bi se bunili, prija njima ozbiljan trening.
J

Junker

pre preko 1 godinu

@Bg, okrenuli se u Bajernu protiv Ancelotija, a ne mozes reci da je ijedan igrac vece ime od Karleta. Isto bilo u Lesteru sa Ranijerijem i to nakon titule. Da ne pricamo o Barsi i Kumanu, u Realu Benitez i jos neki, Tuhel u PSZu. Dakle to se desava u mnogo ozbiljnijim organizacijama od nase Zvezde.
@

@Junker

pre preko 1 godinu

Ne bih poredio fudbal i kosarku, u kosarci je kultura ipak malo vise drugacija.
J

Junker

pre preko 1 godinu

Kako molim te mislis drugacija kultura? Pa samo znamo koliko je Pesic imao problema po klubovima u kojima je radio, Zeljko u reprezentaciji i cuvenom brukanju na EP? ili si od onih koji postuju recept duleta vujosevica i davljenje igraca, pa mu se taj igrac danas ne bi javio na ulici.
n

nonamee

pre preko 1 godinu

kako volim ovaj stav! i ovakav pristup! sigurno cemo daleko dogurati!
D

Drmrpr

pre preko 1 godinu

Neka se zamisle najskuplji medju strancima! Ovo se odnosilo na njih! Holand je mozda mogao dobiti kojo minut vise. Kuzmic odlican s obzirom na sve. Ivanovic i Mitrovic su za svaku pohvalu!

Gradinaboys

pre preko 1 godinu

Dobro da smo ovo dobili. Sada da napravimo brejk u gostima i da više ne žalimo za onim porazom od Panate kod kuće. Treća četvrtina je pokazala koliko smo mentalno loše pripremljeni što je zasluga prethodnog trenera. Ovaj trener je to izvukao na iskustvo i onaj faul u njihovom zadnjem napadu bio je sjajna odluka. Mislim da će ići na bolje, a hrabri i to da konačno izlazimo iz ovog dušmanskog rasporeda pa da nekom serijom pobjeda izađemo do sredine tabele za početak. Mada kakav nam raspored realno je da do kraja godine dobijemo barem 5-6 utakmica.😀
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Bice sve ovo dobro,vidi se iskustvo trenera posebno u zadnjem posedu Asvela kad je trazio faul,tu je dobio utakmicu. Samo red,rad,rad,rad i disciplina! Ivanovicu,zvezdasi su uz tebe!
D

DENSO

pre preko 1 godinu

Gledao sam konferenciju za novinare. Čovek je autoritet. Koncizni odgovori, sa malo humora. Vidi se da tačno zna šta hoće. Dejan Radonjić (svaka čast na uspesima) ali se pogubi kada prica i na našem jeziku, a kamoli Engleskom.
M

Mjv

pre preko 1 godinu

Nije radonjic ni filolog ni poliglota, nego kosarkaski trener. Trener koji je doneo zvezdi sve, a boga mi nekom uzeo sve.
W

Walldorf

pre preko 1 godinu

@Mjv Bratac, svaka čast. Sve si rekao. Trener Radonjić je trasirao put kojim se treba ići. Put koji donosi trofeje. Taj put je letos neprirodno zatvoren. Očito je da nam se morao desiti Zadar da bi se ljudi iz Uprave vratili tom proverenom i plodonosnom putu. Živ i zdrav bio. Sportski pozdrav!
C

Cartel Imperial

pre preko 1 godinu

Markovic,Lazic su domaci igraci pa ih mozda mozemo tolerisati koliko toliko Ali Martin I Holand nemaju sta da traze u Zvezdi.
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Markovicu je smanjena minutaza, i odmah se vidi rezultat. Ima i on svoje kvalitete, ali ne da bude prvi plej. Lazarevic je takodje dobijao previse minuta bez ikakve potrebe, pre dolaska Ivanovica.
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Страх у очима и предаја се видела код Добриќа пре свега! Ја немогу да, разумем тог дечка, има све, а мало тога користи, после 5-6 сезона у ЕЛ као један од играча са великом минутажом, он још увек неверује у себе!
t

tutankamon

pre preko 1 godinu

imao si srece sto su iskljicili onog pleja iz belgije, da je on ostao ne bi dobio ovo..
Z

Zn

pre preko 1 godinu

Da je pametan ne bi napravio onako glupu tehnicku, tako da nije do srece
K

Kontraš

pre preko 1 godinu

Tako je Dule majstore, samo jako ! Bice opet bezanije sa terena, samo polako....