Komentari na vest

Ivanović: Pobedili smo, ali moramo bolje – neće uvek procenti šuta biti ovako dobri

C

Cccc

pre 8 meseci

Prvi put se slažem od reči do reči sa Ivanovicem koji je prvi put rekao onako kako jest i nije filozofirao.
B

Bravo treneru

pre 8 meseci

Svaka cast,jako bitno zapoceti pobedom pred svojim navijacima,ubedljiva pobeda koja ne sme da zavara i potpuno se slazem sa Duskom da mora bolje i da moze mnogo bolje. Danas nas je sluzio sut i sve je islo kako treba,ali da mora bolje u odbrani mora i bice sve bolje. Napred Zvezdo!
w

wenger1992

pre 8 meseci

Da se razumijemo vcrs svakom zvezdasu je puno srce...ali mozemo pricati i o detaljima..odbrana naravno da mora bolje protiv elitnih ekipa,ali ima igraca koji to ne mogu puno bolje,kao npr teo,ni kad je bio puno mladji i u boljoj snazi nije bio dobar defanzivac,vcrs su par puta protrcali kraj njega mislim da ih nije ni vidio..tako da moraju to trpe kad je on terenu..shabaz i simonovic takodje imaju problema u odbrani ali oni mogu da napreduju puno..nikako se ne slazem sa ivanovicem sto je rekao neki dan da je odbrana samo pitanje volje, brate moj treba i fizikalije ali treba i pamet..to se vidi po rokasu covjek sve cita u odbrani..sto se tice napada mislim da nismo nikad imali bolju napadacku ekipu,sa svih strana preti opasnost..
V

Visente Del Boske

pre 8 meseci

Posto Bjelica najverovatnije zavrsava karijeru bilo bi ekstra dovesti Bruna Kabokla kao zamenu decko je brutalan igrac.
3

321

pre 8 meseci

Ja mislim da je on pod ugovorom sa Venecijom
D

Drvo

pre 8 meseci

Svaka čast na pobedi, ali držati onoliko dugo na parketu petorku Hanga (slab od virusa), Nedović, Lazarević, Ilić, Kuzmić i tako dozvoliti protivniku da lako spusti sa 25 na 14 razlike, ne ide mi u glavu. Kamenjarskija petorka nije zabeležena u istoriji košarke (ako se računa da je Hanga igrao bolestan)

Гази патлиџан

pre 8 meseci

играли сте ви у Израелу вечерас здрави па 😂
V

Vasilis

pre 8 meseci

Meni se svidelo. Imao je trener luksuz sa rezultatom da proba neke kombinacija. Jasno je da Despot i Dalibor ne mogu biti u isto vreme na terenu cak ni na 20+ razlike. Nedovic NE MOZE da kreira i opet se ponavlja prosla sezona gde se vrti u krug i onda sut u zadnjoj sekundi. Sto se tice procenata, trojke su krenule jako, ali su procenti prosle sezone bili ocajni tako da je realnije da ove sezone budu blize ovoj utakmici nego lane.
С

Су-57

pre 8 meseci

Мука ме ухвати од ових тренера који никад нису задовољни, као и онај Бахар, на 5:0 за нас морамо боље, шта бре боље бре, честитај момцима немој их убијати у појам, па ви сте и педагози ваљда неки, а не само тренери
D

Drvo

pre 8 meseci

Nije sport za tebe sinak. Gledaj da se prebaciš na serije i to animirane.
S

Slaba odbrana

pre 8 meseci

Су-57-Ispade na kraju Bahar pravu,posle 5:0 slabiji rezultati,tako i Ivanović je vrlo dobro svestan da će biti teško pogoditi 17 trojki,može se desiti da sledeću daš 9 trojki i izgubiš,baš me zanima šta ćeš onda pisati...
q

qwertyty

pre 8 meseci

Jago dos Santos je dobro, samo nisu mogli svi da se nađu u protokolu??? lazarevic, kuzmic...
р

роко

pre 8 meseci

Мајсторе кузмић је био ту због фала
Х

Х Х

pre 8 meseci

Логично је да ће они бити у постави, кад су испали Давидовац, Боломбој и Бјелица, не може Јаго да их одмени. Појма немаш о кошарци.