Komentari na vest

Ivanović: Srećne vam rane, junaci

G

Gost43

pre preko 1 godinu

FILOZOF
P

Pedja......

pre preko 1 godinu

Delije podržavate li vi to jednog crnogorca i simpatizera od Mila? Naravno da da, pa vas je obraz ko opanak....dje je interes tamo se okrecete, kao suncokreti...
d

darkobg

pre preko 1 godinu

Pitam se da li bi ti radio u Crnogorskoj firmi za minimum dve prosečne Srpske plate? Naravno da bi. Rata nisi video ni na tv a prosipas mrznju preko tastature. Junaštvo nema sta.
n

neshha

pre preko 1 godinu

Gospodin i u pobedi i u porazu-veliki Dusko Ivanovic.Naveo je da postoje 2 situacije koje su bile kljucne za poraz ali nije hteo da kaze konkretno jer bi to licilo na javno prozivanje igraca.Svaki veliki trener to radi u svlacionici.Bravo Dusko i samo napred!
n

neshha

pre preko 1 godinu

A jednako veliki gospodin i sportsmen je i Etore Mesina.Zaista je bilo uzivanje slusati njegove odgovore na KZS!Svakog postuje,sve korektno analizira.
n

nikolay

pre preko 1 godinu

Da sudije nisu izmislile tehničku igrača Armanija umesto slobodnih bacanja za njega, bilo bi rešeno 5 minuta pre kraja jer je to bilo na +15. Plus posle još jedan izmišljen faul na bacakanje Nedovića. Pa plus posle još jedan izmišljeni koš faul u prodoru Nedovića, a faul bio i pre prvog koraka. I plus u zadnjih par minuta Fmp-u tolerisana rukometna odbrana, a svaki kontakt bio za 2min isključenje. Ali to je nebitno, šteta za Fmp što su izgubili utakmicu kući protiv ovakve krš ekipe, i to u momentu kad im ide teži raspored. Ali ja ne sumnjam u ove momke jer su pokazali da ova ekipa ima karakter. Ginu do zadnjeg momenta i nikad se ne predaju, to je za svaku pohvalu. Bukvalno ne veruju u poraz. Voleo bih da je moj Partizan mentalno i karakterno ovakav, ali istina je da smo teška duvaljka, i da nam sa Žocom ne gine fenjer. Menjamo Pantera i Ledeja za ovog vašeg matorog sa perčinom. Veliki pozdrav.
m

matori sa perčinom

pre preko 1 godinu

Realno je tako i bilo. Sudije su nas vratile u utakmicu, ali čemu stalno to peckanje da smo Fmp. Pusti prošlost, realnost je da smo dugogodišnji šampioni, i da nam godinama ne možete ništa, pa iako smo Fmp.
G

GostPa

pre preko 1 godinu

Uopste nije nepravedno dosudjena tehnicka greska. Na usporenom snimku se vidi da je igrac folirao faul. Mesina se uhvatio za glavu. Nije prisao nijednom sudiji da se zali, da su sporne odluke stvarno bi to uradio. Lepo od tebe sto gledas Zvezdine utakmice. Ruzno od tebe sto si zadojen mrznjom prema Zvezdi. Jednom mi je jedan covek dao objasnjenje zasto nas Srbe mrze pripadnici jednog okolnog naroda. Zato sto smo svedoci njihovog nastanka. Iskreno smatram da mrznja navijaca Partizana prema Zvezdi potice zbog titule evropskog i svetskog sampiona u fudbalu. Koliko god nam kosarka bila draga, fudbal je fudbal. Nikada se navijaci Partizana nece otarasiti tog bremena. Ipak, zelim Partizanu sve najbolje, kako u Evroligi, tako i u ABA ligi i neka pobedi bolji tim. Ja se nadam da ce to biti moja Zvezda. Srdacan pozdrav!
g

guki

pre preko 1 godinu

a ti si grobar, a?
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Svaka čast za sve što si uradio i što radiš. Ali naša igra previše zavisi od Vildose i Nedovića. Treba nam visok i jak Centar, treba nam ozbiljan igrač umesto onog cirkuzanta Holanda. Ako svi navijači to primećuju, mislim da i vi to odlično znate i da će te preduzeti nešto po tom pitanju. NAPRED ZVEZDA.
n

nikolay

pre preko 1 godinu

Svakako će Dalibor Ilić uskoro zauzeti Holandovo mesto, tako da nema frke.

duka2207@gmail.com

pre preko 1 godinu

Samo ovo cu reci. MOMCI SVAKA CAST. Ovakva Zvezda odavno nije igrala... i Real i Barsa izgube, ali ova energija obecava... nema lake pobede protiv nas... i napred na sledecu pobedu... BRAVO MOMCI!!!
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

Uzivanje je gledati kako se ovaj tim bori . Nista se strasno nije desilo 7/7 i dalje smo u igri
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Било је лепо уживати у победама, имали смо у неким утакмицама више срече него памети и као и обично понесе нас еуфорија али!! Вечерас смо видели све слабости ове екипе, плус повреде Мартина и Ивановиќа, мислим даје време да доведемо плеја и центра, јер се ростер смањује због пакленог ритма. Топ 8,нечемо још дуго видети, није реално. Позз
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Буквално нисмо видели слабости ове екипе и вероватно ћемо играти Ф8 и сигурно одбранити све трофеје. Позз!
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

a koje slabosti? Kad ne ide dva najbolja igraca i kad nemamo snaznog a pokretnog centra zamalo dobili...slabosti...los dan prosto, nisu ulazili sutevi, falilo koncentracije...ponosan sam na momke
G

Gostmiki111

pre preko 1 godinu

Fali pley i sad centar umesto martina i to je to... dok se martin i ivanovic oporave gotova sezona
Z

Zzzzz

pre preko 1 godinu

Nije vas sramota da trazite centra pored 4-5 u ekipi već postojecih?? Kuzmic Raduljica, Martin, Petrusev.. Malo je?
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Drugi slab mec Zvezde uzastopno gde se juri rezultat celu utakmicu. Prosli put smo se izvukli jer je igrao Martin. U ovim duplim kolima se vidi koliko je vazno imati sve igrace na raspolaganju, a Nedovic i Vildoza su vec premoreni.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Свакој серији дође крај, али увек је Калемегдан у јуну.
C

Centar i Plej

pre preko 1 godinu

NEMA VEZE IDEMO DALJE,LEPO JE BILO UZIVATI U 10 POBEDA ZA REDOM! COVICU, DOVEDI CENTRA 5-CU I PLEJA STO PRE!
Č

Čovke

pre preko 1 godinu

Evo samo što nisam... Osnuj svoj klub pa radi šta želiš!
P

Porota

pre preko 1 godinu

Ostoja, dovedi Bogdana, Milutinova i Lučića
K

Kurir djoka

pre preko 1 godinu

Beron je veceras pokazao svoje pravo lice, okej dao si trojku nema problema to ti je posao, ali cemu ona gestikulacija prema navinacima koji su te voleli, cemu to prema Zvezdi koje da ti nije bilo da te u 29 godina izvede u EL jer bi jos tavorio po kojekakvim slj ligama. Hrani kuce da te ujede lepo kaze nas narod, sto veli Zelimir od veceras vise nismo prijatelji
l

lik iz klake

pre preko 1 godinu

To ti je taj americki mozak...ovako nesto od nasih igraca nikada ne bi mogao da vidis da igra protiv svog bivseg kluba. Jos uvek mi imamo postovanje ovde ...klasicna bubuleja. Bas veliki pad u ocima, da ze dao 55 poena i da je cutao i nista pokazao ne bi mi bilo zao, ali ovo...
i

isti ti navijaci

pre preko 1 godinu

su ga vredjali, a drugo, casovi ljubavi ne postoje ni u zvezdi, igrao je za novac i to dobro, isporucio je i vise nego je placen, i cao.ide dalje..nothing personal, just bussines
@

@isti ti navijaci

pre preko 1 godinu

Nesto nisam siguran da mu u ugovoru sa Milanom stoji klauzula da provocora navijace kluba koji su ga voleli uvek i postovali i kluba koji ga je izvukao iz slj lige, to nema veze sa biznisom vec sa karakterom coveka

Bojank91

pre preko 1 godinu

Nema se sta zameriti. Bilo bi sramota nalaziti mane nakon 5 vezanih pobeda
B

Bilo

pre preko 1 godinu

Je 6 vezanih pobeda.
X

XD

pre preko 1 godinu

Ahahahahahaha
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Сад иде тежи распоред...Мора поред Немање и Вилдозе да и остали повуку,не једну Петрушев следећу Добрић,не него обојица па да се придода једном Марковић,следећи пут Бентил. Сад нам следе Оли,Барса,Валенсија,Реал,Монако не знам којим редом.
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Lako je posle pobede. Treba posle poraza izvuci pouke. Pogresno smo zatvorili mech. To se radi timskim akcijama. Idemo dalje.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

За абу дугачка клупа,за ЕЛ танка...Вилдоза ,Недовић вуку ,преуморни били...Сем Петрушева нико није помогао. Следи Пиреј па Барса кући.. јако тешко.

PsyhoDelija

pre preko 1 godinu

Napred Zvezda !!! 7-7 odlican skor...
C

Cikago

pre preko 1 godinu

Steta bas steta kuci gubiti utakmice,i dalje nije jasno zasto se uvek juri rezultat do sad smo okretali danas nismo mogli...Idemo dalje nadamo se top 8 na kraju svakako,svaka cast za ove pobede do sad
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Gospodin pre svega i doktor kosarke!
П

Пеки

pre preko 1 godinu

свака част јунаци