Komentari na vest

Jasikevičijus ljut kao ris posle debakla u Minhenu: Sramota me je, nadam se da je i igrače

D

Drvo

pre oko 2 godine

Puko lik ko i voljena mu Ukrajina.
H

Hrvoje

pre oko 2 godine

Ti kao i tvoj zemljak, trener Hajduka nemaš vremena za sport. Mnogo blebećeš o politici.
Š

Šarlo akrobata

pre oko 2 godine

Nemaš ti vremena da se baviš košarkom od davanja podrške Ukrajini.
L

Loše kopije

pre oko 2 godine

Lik je samo LOŠA KOPIJA Željka Obradovića !!! Apsolutno je nerealno,koliko se trudi da LIČI na Željka. Reakcije, gestikulacije tokom napada,na tajm autu, bukvalno SKIDA Željkovo ponašanje i primenjuje ga . Meni je uvek jadno, kada se ljudi trude toliko da liče na nekoga,da kopiraju,da nemaju nešto SVOJE AUTENTIČNO 😏 makar to bilo i pogrešno. Bolje biti SVOJ a pogrešan,nego ovako loš glumac kao Šarunas.
h

hm

pre oko 2 godine

Uvek me je zanimalo kako izgleda ljut ris?
J

Jahakaha

pre oko 2 godine

Svaka mu čast za igračku karijeru i za posao koji je obavljao u Zalgirisu, ali ovo u Barsi je loše. Dugo neka ekipa nije bila ovoliko igrački jaka kao Barsa, on prošle godine nije osvojio EL, a mislim da neće ni ove. Pritom, javno reći da su samo igrači krivi, to je katastrofalno, poljuljao ih je pred majstoricu. To može da im kaže u svlačionici, a ne javno.
d

dzoni888

pre oko 2 godine

Retko iritantan lik , okej bio je veliki igrac ali covek stalno skace za bilo koju sudijsku odluku . Pre bih tapsao Pablu Lasu iz Reala kada udje u Pionir nego ovome , za njega je gospodin sa duplim G.
A

AleksandarZR

pre oko 2 godine

Imaćete uspone i padove sa ovim igračkim kadrom, koji si ti selektirao od Egzama do Šmitsa? Pa što ga nisi selektirao tako, da nemate uspone i padove? Uz najveći budžet to je bilo moguće. Jesi veliki bio igrač, dobar si i trener, ali pogledaj Monako sa prosečnim trenerom koji je dobio selektiran kadar od nekog drugog, a koji nema uspone i padove.
z

zocovi svedoci

pre oko 2 godine

Lako je biti Litvanac gde ste vi, budite malo Litvanci onde gde sam ja bio.
L

Lale_Gator

pre oko 2 godine

Ja sam mislio da su mi ovi iz Bajerna drugari....ali mi oni više nisu drugari.