Komentari na vest

Javnost se podsmeva “honorarcu“ Irvingu, Fila pregazila Bruklin, svi pričaju o Korkmazu i Džou (VIDEO)

Avangardista

pre preko 2 godine

Apropo vakcinisanja i citave te frke/zbrke - niko nema pravo da ti namece da radis nesto; pokusali jesu ali su onda dobili po nosu, narodski receno. Zivim u USA i to u gradu od nekih skoro 4 miliona (nezvanicno); ima nas Srba iz raznih krajeva bivse Juge, neki su se vakcinisali, neki nisu i nece i niko - kao sto je vec neko napisao - te ne pita jesi li se vakcinisao ili nisi jer je to kaznjivo. E sad druga je stvar sve ono ostalo sto rade i sto se kosi sa zdravim razumom ali ajd, dobro ce na kraju pobjediti zlo
1

1244

pre preko 2 godine

Зар у Америци пре пар месеци нису бацили 15 000 000 доза вакцине јер им је истекао рок :)) Не знам зашто не тражи трејд...јер има тамо држава где нема мера и где је кажњиво питати људе да л си се вакцинисао(Чини ми се Флорида,осим ако нису нешто изменили)
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Filadelfija ako se resi Simonsa ili ako Simons proigra lagano ide u veliko finale ove god, imaju mnogo bolju duzu i jacu klupu od Bruklina....
W

Wue

pre preko 2 godine

Meni vise bode oci "projektovano finale istoka"..kako ljudi brzo aktuelne sampione zaborave.Nerealno.Cim nije veliko trziste odmax potcenjivanje krece.
U

Uzbunjivac

pre preko 2 godine

Koja javnost, kakvi su vam ovo naslovi? u Americi je 50-50 odnos pristalica i protivnika vakcinacije. Polovina populacije ima stavove slicne ili iste Irvingovim. Cemu ova propaganda?
Б

Брат од Генија

pre preko 2 godine

Кајри легенда мисли својом главом подршка да истраје у томе
@

@bratodgenija

pre preko 2 godine

Kajri legenda koji je nedavno mislio da je Zemlja ravna nakon odgledanog klipa sa Jutjuba, haha. Ne čudi me što ti je legenda.
f

fizioterapeut92

pre preko 2 godine

Ko se podsmeva? zaglupljena izmanipulisana masa. A on decko milioner, zdrav, prav, najbolji plej u ligi, godinama vec, a oni debeli Ameri koji nisu uspešni ni u cemu, jer uvek se smeje klosar, nikada ostvaren covek. pozdrav
E

E voz ore, e voz oreee

pre preko 2 godine

Kajri careeee! Dodji u Partizan legendo!!!
D

Darko55

pre preko 2 godine

Javnost, pa i vi, se podsmevate Irvingu jer ne zeli da se vakcinise? Vise teorija zavere nego legitiman razlog? Ko ste vi da osudjujete coveka koji ne zeli primiti vakcinu? Ima li pravo na to? Postali ste i strucnjaci za medicinu.