Komentari na vest

Jokić se poklonio Lilardu: Neverovatan talenat, bilo je uživanje biti svedok onoga što radi

v

valdy

pre oko 3 godine

Gledao sam utakmicu i ostao zapanjen. Totalno Lilard ludilo!
R

Rakinjo

pre oko 3 godine

Lilard je "divljak" od igrača, jako dobar šuter, ima petlju ali ipak divljak, cela igra denvera bi se promenila njegovim dolaskom. I Harden je divljak isto kao i Vestbruk i jos brda odlicnih solo igraca, zato timovi u kojima igraju takvi igraci nikada i ne mogu nista ozbiljnije da urade. Sa druge strane i Džordan je bio divljak, Lebron takodje, Kobi... ali sa mnogo boljom selekcijom trenutka divljanja, vecim kosarkaskim iQ i osecajem za timsku igru i uticaj ostalih jer su ipak manje sujetni i svesni da sami ne bi bili nikada toliko veliki igrači da pored sebe nisu imali igračke gromade koji su samo manje komercijalno ili statistički nevidljiviji od prvih zvezda. Npr paralela sa fudbalom, Mesi možda igra najbolje, možda i ne, subjektivno skroz kome se šta dopada, ali on ako ne izmisli sam nešto, nema više ni ćavija ni inijeste, suareza... da te dane pokriju! Zanimljivo je, bar meni bolesniku, posebno analizirati sportiste individualnih sportova, tačno se prepoznaje ko bi uspeo (osvajao trofeje) u ekipnim sportovima a ko bi ostao upamćen samo kao odličan individualac. :) rasprdeo sam se baš hahahaha
G

Gost1978

pre oko 3 godine

kakav evropski termin, ne luosjte
Z

Zeljeznik

pre oko 3 godine

Kakav crni talenat? Čovek ima 31 godinu..... Ne 19, ne 20, ne 21, 31......U najboljim je godinama, normalno ja da sad u zenitu karijere pruža najbolje partije, a šteta što ništa neće osvojiti osim ako negde ne ode ili ako ovi iz Portlanda nekog ozbiljnog ne dovedu. A da je paklen igrač, paklen je.
G

Gostu

pre oko 3 godine

Steta sto nema Lilarda u Denveru to bi bilo dovoljno za titulu
T

Tommy Robinson

pre oko 3 godine

Denver ako hoce da osvoji titulu podhitno treba da se otarasi Dzamal Mureja i da uzme Lilarda,ne bi im nista niko ziv mogao!! A Dzamal bi imao vremena da twerkuje i protestuje za svoja "ugrozena" prava do mile volje!!
s

sta?

pre oko 3 godine

Smeker i gospodin!!! MVP!
e

el chino

pre oko 3 godine

a sta je to triba rec nakon ovakve partije lilarda:)?