Komentari na vest

Kako smo zavoleli nasmejanog momka iz Majamija

R

RSK-Knin

pre 9 meseci

Dinarski gen iz Knina je cudo,garancija za nesto veliko. Mali Jovic ima daleko da dogura. Sta ces ljepše od toga,dva momka iz Knina u Reprezentaciji Srbije.Velika podrska za malog Jovica i Dobrica. Samo napred Knindze Krajišnici
t

triton

pre 9 meseci

Pogresnog smo Nikolu podrzavali u finalu NBA ,oprosit nam Jovicu
J

Jova1246

pre 9 meseci

Polako sa hvaljenje, cekaj da se zavrsi prvenstvo. Još nismo odigrali ni jednu utakmicu protiv nekih osrednjih a tek ne protiv jakih reprezentacija!
@

@jova1246

pre 9 meseci

joooj, ovi komentari. Pa nije napisano da je najbolji na svetu ili ne znam šta, nego da je pobrao simpatije nacije zbog dosadašnjih igara, jel nije tačno??
s

soichiro

pre 9 meseci

u srbiji se u mladjim kategorijama guraju akceleranti zbog rezultata...ko zna koliko je talentovane dece odustalo od kosarke zbog slepaca koji vode treninge...umesto da u mladjim kategorijama insistiraju da igrac ne moze da igra vise od dve cetvrtine oni dolaze na utakmice sa sest igraca...veliki talenti od 2 metra u pionirima pogadjaju kos iz treceg pokusaja sa zicera...stoje pod obrucem i udaraju blokada a u napadu im se ne sude tri sekunde...talenat je jedno a akcelerant je drugo, doduse dominantno u mladjim kategorijama ali do 18 ili 19 godine bi ih trebalo tretirati kao decu koja zele da se bave kosarkom...bez stpendijskih ugovora i menadzera koji decu hvataju sa sesnaest.
L

Laziale

pre 9 meseci

Poseduje tu neophodnu dozu sportskog bezobrazlula koji je jako bitan ako zeli da pobedjuje. Sa osmehom na licu reseta, znaci uziva to sto radi.
А

АКИ

pre 9 meseci

Ово је сасвим нормално и очекивано.Мали број нас који пратимо млађе категорије кадете и јуниоре и остављамо коментаре кад играју млађе селекције немогу да изненаде ове добре партије Јовића.Са непуних 18 одиграо је неколико мечева за први тим Меге и засјенио све чак и Петрушева који је тад био лидер у тиму( могао је и више али корона,балони плеј оф и јуниорска ЕЛ су зезнули).Мишко је тад рекао ово је најбољи 18огодишњак ког је Мега икад имала( бољи и од Јокића са 18) што је тачно.Милион негативних комент.на рачун Мишка и Јовића наравно пљувачи су похитали.Данас са 20 игра сјајно и опет је бољи од Јокића из периода кад је имао 20.Подсјећам Јокић је 1995 год а био је МВП АБА лиге у сезони 2014/15 својој последњој у Меги значи са 20 .Био је сјајан а и Јовић овакав какав је са 20 сигурно би био МВП АБА да је у Меги.У својој првој сезони у НБА Јокић је играо мало али добро користио шансу што је случај и са Јовићем.Јокић је наступио у репренз.први пут у Рију на ОИ 2016 био је солидан али ништа бољи од Јовића . У свему осталом да не набрајам Јовић је у огромној предности.Ово је најбољи млади играч који се појавио у Србији још од времена Бодироге и биће најбољи Српски играч свих времена.На овом истом порталу а и на антисрпском смећу Б92 ово сам написао још прије 3 год. у јесен 2020 год. док још није имао ниједан наступ за први тим Меге и док у Србији није убрајан ни међу 10 најталентованијих не због мањка талента већ што није из ЦЗ и Парт.и што је Мишков.Док су сви трубили о Накићу,Смајлију ,Симанићу чак и Трифуновићу итд.То дали ће одиграти добро против Италије,Доминикане неће промијенити ствари.Ево данас нпр Дончић испуцавање за 3 1од8 и најбољи одиграју понекад лоше,биће и код Јовића слабијих мечева али......вријеме ради за Јовкета.Много радости ће он Србији да донесе.
n

nadrealnooo

pre 9 meseci

Koga uzme Pit Rajli taj je osudjen na nesto veliko!!!Ko god prati Nba ligu zna o cemu pričam .
P

Pricekajte

pre 9 meseci

...malo,da dobijemo normalnog protivnika.
v

vroom

pre 9 meseci

Mi uzivamo dok traje, ti slobodno nastavi da mracis i prizeljujes prvi poraz zbog "jesam vam rekao".....
N

Nk1

pre 9 meseci

Pa ako ti je to uzitak, da se dobijaju selekcije koje su otkrile kosarku prosle godine,uzivaj slobodno. Nemamo pravu sliku dok ne dodje realan protivnik.
M

Miloschcichi

pre 9 meseci

Cist primer koliko jedan mlad i perspektivan igrac moze da napreduje u nba ligi. Naravno da je talenat i ima to nesto, ali u nba tako savrseno rade sa tim mladim igracima da je to neverovatno. Laici misle da se radi samo fizikalija, a ustvari je akcenat na akcijama, kretnji sa i bez lopte, tehnici suta itd itd. Mislim pogledajte samo njegov sut za tri poena sada i pre godinu dana? Pogledajte stav u nogama pri sutu i izbacaj, neverovatno.. momak definitivno ima debelog potencijala i njemu ce najvise znaciti ovo prvenstvo, jos je zabo pravog trenera koji ce ga izgurati do zvezde sigurno, perfekcionista spolstra. Sve najbolje momcino
S

Srboljub

pre 9 meseci

jos dok nije igrao za Megu nego u Kk Sava je imao odličnu mehaniku suta.i visok procenat suta za 3 poena i sa poludistance
T

Tata Martino

pre 9 meseci

Misko Raznatovic legenda! On je prepoznao nase najvece talente jos u kadetima!
D

Dr Kovacevic

pre 9 meseci

Svi bi voleli da budu menadzeri kao Misko, ali ne razumeju se u kosarku, i ne mogu da prepoznaju talente, kako bi od njih kasnije zaradili!
С

Сале Национале

pre 9 meseci

Дечко игра са ватром у очима...
D

DraganKojic

pre 9 meseci

U koliko banki da nece igrati na olimpijskim
d

darinjo

pre 9 meseci

Kebo, ne pravi se pametan. Ocigledno je da gledamo bušenje još jednog dijamanata srpske košarku. Da li će igrati na sledecoj Olimpijadi,manje je bitno u ovom trenutku
K

Kosarka - to su nasi blizanci kkcz i kkp

pre 9 meseci

Ajmo sad - zgoljav, nikakav u odbrani, igra u Megi gde mu se sve dozvoljava, uzima suteve kakve hoce, nema discipline, nema rezultatskog imperativa, nikad nece napredovati u takvom timu. Koliko li samo znaci Trifunovicu, Tristanu, Lazarevicu sto igraju kometitivne utakmice, uce od evroligaskih igraca itd. Mnogo ce vise napredovati od divljeg Jovica... Pa onda kaze - sto li ga je birao Majami, sta se desava sa njihovim skautingom? Pa on ima 10ak poena u proseku u jednoj aba ligi, uz uzasne procente, sta ce on u NBA? Nece izdrzati godinu dana tamo. Ko li ga gura? I tome slicno.

ZetaReticuli

pre 9 meseci

Kapa dole, majstore
g

gost0001

pre 9 meseci

Eto lijepo vam je čovjek sve objasnio ali od baljenja za blizancima vi ne vidite ništa ono baš ništa.
c

cv

pre 9 meseci

dok pesic ne ode bojkot samo tako cemo napredovati.
f

fkcz1991

pre 9 meseci

Sta znaci NBA liga. Ne postoji bolja sportska organizacija od NBA lige.
P

Pjer

pre 9 meseci

Mali ima to nesto u ocima da zeli da napreduje, zeli da se dokaze, zeli da bude on taj igrac a sa druge strane je svestan da trenutno nije na tom nivou. Bitna stvar, zna sta znaci kult reprezentacije, igranje za mladje kategorije, druzenje sa drugarima iz repke, zna sta znaci grb SRBIJE!! Srecno momce, ove godine se izbori za prvu postavu u Miami-u i on samo da se sije!! IDEMO JAKO SAD NA DOMINIKANSKU REPUBLIKU I ITALIJU!
g

gost1978

pre 9 meseci

bez tetovaza, pristup kao pravi reprezentativac, nema otkaza, Srbija ima novu zvezdu
o

otkazi

pre 9 meseci

tek kad dobije ozbiljniju minutazu u klubu :D
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 9 meseci

Koliko je decko napredovao. Pre svega fizicki, ali i vidi se mnogo zrelija igra. Ne zaboravite da momak ima samo 20 godina i jos puno prostora da napreduje. Bilo bi dobro kada bi i u nba dobijao vecu sansu pa makar to znacilo i promenu tima. Okosnica rerezentacije u narednih 10ak godina
N

NN3

pre 9 meseci

Ide on u startnu Majamija ove godine, nikad rukiji u Hitu pod Spolstrom i Rajlijem nisu dobijali značajnu minutažu. Uvek prave bum u drugim sezonama. Ako ne bude starter, onda će biti šesti igrač sa 20+ minuta po meču, a pogotovo posle ovog Svetskog, gde je pred očima Spolstre koji je u štabu SAD-a. Navijači Majamija su oduševljeni, prati ga i oficijalna stranica i kači njegove učinke, jer je jedini igrač Hita na SP
m

mikula

pre 9 meseci

sam bi sebe nasopao kad se setim da sam navijao za Denver.....
p

pov

pre 9 meseci

Pa ne dovode NBA timovi baš bez provere sve.
m

mord

pre 9 meseci

Veliki zalog za buducnost, pod uslovom da nastavi da se odaziva, ako ne uvek, a onda cesto u reprezentaciju. I Petrusev kao opcija na toj poziciji ce se tek pokazati. Imamo Alena kao takodje talenta na unutrasnjim pozicijama (ova sezona ce biti njegova, ako bude zdrav). Naravno, Milutinov i Jokic u najboljim kosarkaskim godonama, potonjeg ne treba otpisivati, igrace on jos u nacionalnom dresu. Vec sledece godine mozemo imati najjacu centarsku postavu u nasoj istoriji.
b

bebs

pre 9 meseci

svo ovo vreme sam za pobresnog Nikolu navijao.... my bad bro, know for future
Т

Тесла

pre 9 meseci

Сјајан момак