©KK Crvena zvezda
©KK Crvena zvezda

Kakvo veče na Malom Kalemegdanu: Mitrović dve godine u Zvezdi

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.06.21. | 20:44

Nekadašnji kapiten ponovo među crveno-belima

Dolazak Nikole Ivanovića iz Budućnosti u Crvenu zvezdu odjeknuo je regionom, a prelazak iskusnog beka nije jedini transfer iz Podgorice na Mali Kalemegdan. Naime, stopama Ivanovića krenuo je i Luka Mitrović, povratnik u Crvenu zvezdu koji je sa šampionom Srbije i regiona potpisao ugovor na dve godine.

Nekadašnji kapiten Zvezde dogovorio je povratak u tim čiji je dres nosio od 2012. do 2017. godine i sa kojim je osvojio po tri titule u ABA ligi i prvenstvu Srbije, kao i četiri trofeja u Kupu Radivoja Koraća, te će zaoštriti konkurenciju na poziciji krilnog centra u redovima ekipe Dejana Radonjića.

Izabrane vesti

"Nekadašnji kapiten i jedan od najtrofejnijih igrača KK Crvena zvezda Luka Mitrović vraća se u klub u kome je ostvario najveće uspehe u svojoj karijeri! Luka Mitrović je potpisao u petak uveče sa Crvenom zvezdom dvogodišnji ugovor, a svojim povratkom donosi kvalitet, ali i veliko iskustvo koje je sticao igrajući za naš klub takmičarski izuzetno značajne i važne utakmice tokom višegodišnjeg boravka na Malom Kalemegdanu", poručili su crveno-beli na zvaničnom sajtu.

Prethodne sezone u ABA ligi, igrajući za Budućnost, Mitrović je beležio 4,3 poena po utakmici, a na parketu je provodio u proseku 11 minuta. Od odlaska sa Malog Kalemegdana Mitrović je branio boje Bamberga, Mursije, Manrese i Hapoel Jerusalima.



tagovi

Luka MitrovićKK Crvena zvezdaKK Budućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara