Komentari na vest

Kalinić otvoreno: Obradović me je zvao u Partizan, ali nisam hteo i bilo bi glupo

G

Grobar Nish

pre oko 2 godine

Sam je izjavio da nikad vise para nije uzeo nego ove sezone, drugo, kako ga nije sramota da na ovakav nacin uzima Obradovica u usta, sme*e od coveka! Lesor ga skidao špaklom sa dresa posle derbija, izgleda ostavilo na njega jak utisak...
B

Bg

pre oko 2 godine

Hahahaha a gde je to izjavio majstore ? Lupetas gluposti, i kad je dosao izjavio je zasto dolazi i da nije mogao da Zvezdu ostavi na cedilu.
G

Grrr

pre oko 2 godine

Ma vazi bre voli zvezdu do poslednjeg evra.da ne igra zvezda evroligu dotrco bi on u partizan samo tako
w

www

pre oko 2 godine

Tvoji su mu davali vise,tolikooo

Kontraudar

pre oko 2 godine

A u Fenerbahče je otišao za manje. Mogao je bar da pećuti, mislim ako Delije mogu njegove stavove onda...
R

Rok masin

pre oko 2 godine

Inace zoc i ostoja su napadali sve igrace iz reprezentacije u toku kvalifikacija za olimpijske igre. Njih dvojica su narusili atmosferu u reprezentaciji i jedni od krivaca pored danilovica zasto nismo igrali na olimpijadi
д

д.г.

pre oko 2 godine

Ма ниису. Зна се још за Бјелицу...
S

Skakadak

pre oko 2 godine

To ostoja pokusava da dovede samo zvezdine igrace,hoce da se osveti za voldena ali dzaba mu! Sve sto vredi ne dolazi kod njih
s

svedok

pre oko 2 godine

Ma ajde bre pa odbili ih njihovi Sanjica i Milosavljević. Mali Jaramaz pobegao u Minhen. Ovaj je rasturio reprezentaciju a inače normalno svi normalni Zvezdaši ga nisu brenovali. Onaj jadnik Ostoja kao lujka ne zna gde udara. Čovek zalutao u nešto što ne razume. Na kraju sezone sledi rasplet stavljanje u soške tamo gde je mesto muljatorima a Obradović ako ga pogledaju turci ode tamo odmah. Napredovao ovaj Čanak možda je on trajno rešenje za nivo koji mogu da naprave bez banana. Ali ako su banane u pitanju tu je guru on ionako može samo kod njih da bude trener.
L

Laufer

pre oko 2 godine

Apsolutno postujem odluku Kalinica da ne ode u Partizan.Ja kao veliki Grobar nikada nebih otisao u C.Z.Pre svega zbog navijaca .Nema tih para i tog poziva koji bih prihvatio.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Birao izmedju dva trenera sa kojima je radio i izabrao boljeg.
I

Ironija

pre oko 2 godine

I onda Obradović govori da ga je Spanulis ujeo za srce kad je iz Panate prešao u Oli, a ovde jurio bivše Zvezdine igrače, a trojicu je i doveo.
G

Gost Pele

pre oko 2 godine

Tako rade ostvareni igrači i verni vojnici našeg kluba. Zato će Kalina uvek biti naša legenda. Hvala ti majstore a pre svega ljudino, živ ti nama bio.
2

222

pre oko 2 godine

Da li zna neko u istoriji kosarke da neki tim koji igra Evrokup dovede dva igraca iz prve postave tima koji je igrao F4 Evrolige .
V

VeritaS

pre oko 2 godine

Dovede najskupljeg evro trenera, par igraca jos iz EL, i 2 iz Nba, i to sve igraci u najboljim godinama.Znaci ne 35+ godina, vec najbolje igracke godine.
B

Budimo PAMETni

pre oko 2 godine

Kurucs (24), Miletić (23), Koprivica (21), Smailagić (21), Trifunović (21), Madar (21), Glas (20), Vukčević (18 godina)... a Željko se vratio u svoj klub za mnogo manje para od njegove realne vrednosti. A otkud ne tako davno Lloyd (tada aktuelni NBA šampion) i Colom (aktuelni svetski šampion) u Zvezdi? Sledi li opet zamrzavanje, pozajmljivanje imena i grba, pa vraćanje 2,5% duga? Bilo bi lepo prestati s prepucavanjima i zajedno gledati da u domaćem sportu imamo što časnije i poštenije ljude. I ne samo u sportu.
P

Prisećam se

pre oko 2 godine

Imaš primer kluba koga ispadanja iz lige spašava premijer te države, a onda na čelo kluba dovodi direktora javnog komunalnog preduzeća koji nemilice sipa novac građana i dovodi brojne domaće igrače i tadašnje reprezentativce poput Topića i Topalovića, najskupljeg trenera regiona u tom momentu Zmaga Sagadina i legiju stranih igrača. Dugovi nastali u tom periodu su istopljeni kroz UPPR.
V

VeritaS

pre oko 2 godine

Topic i Topalovic bili mnogo pre toga, lose se secas odmah da ti kazem.Nabroj 2 igraca koje je Zvezda iz Nba dovela?Ja tebi mogu brdo partizanovih, od Palasija, Pavlovica, Kuruksa, Smajilage.Najskupljeg evro trenera ikada, ma da dosao za manje pare kod vas.Jeste nije za 3-4 milke godisnje, ali za 2 jeste 3×2=6.Kolom bez kluba covek vec veteran.Nikada ponavljam nikada nismo imali najskupljeg evro i jednog od najskupljih svetskih trenera.Trinkijerija i niegovih 20 najskupljih stranaca ne racunam.Kao Makadu iz Nba naprimer itd itd.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Sta reci liku koji Coloma racuna kao skupog igraca, covek kod nas dosao kao treci plej Valensije, kluba koji ima manji budzet od partizana, koji tamo ne igra ni minut, kao i 90% stranaca koji dolaze kod nas.
Ј

Јован 84

pre oko 2 godine

Супер што ниси дошао,ниси ти играч за институцију!
B

BD

pre oko 2 godine

Ponuda KK Partizana ok,Kalinić odbio,ok.Zašto praviti problem i pitanje oko ničega.Čovek -igrač želi da igra samo za KK Zvezdu i to je to.
F

Familija

pre oko 2 godine

SVI U PIONIR da grmi hala NAPRED ŠAMPIONI
Z

Zooc

pre oko 2 godine

#žoceffect
g

ghost11

pre oko 2 godine

To je ta institucija koja nema svoje igrače, nego dovodi sve bivše Zvezdine
G

Gooxy

pre oko 2 godine

Nek je presao u zvezdu za koju navija tako i treba.samo smeta spin oko plate i oko razloga zasto nije izabrao Partizan.da dodje na ove prostore pomogla je corona,a razmisljao je o Partizanu ali je covic rekao da ce dobiti vise ma koliko Partizan ponudi.to bi bio licni poraz za covica da je presao u Partizan.
R

Rebellion

pre oko 2 godine

A ti si verujem, sedeo sa njima kada su se dogovarali... sto ne udari neki selfi sa njima u pozadini? :)
G

Gost111

pre oko 2 godine

Daj Bjelogrliću ispričaj tvoju teoriju da snimi film.
G

Gost1204

pre oko 2 godine

Covek se vratio da igra i dobija Real, a ne da se sramoti protiv Litvanaca, nekih ekipa koje ne mozes da izgovoris, treba biti lud, plus partizan ce imati para dok Zeljko bude tu, posle tog kanal dubok
V

Varela

pre oko 2 godine

Covek je prihvatio ubedjivo najbolju finansijsku ponudu jer kako on kaze igraju samo 10,15 godina treba zaraditi sto vise
3

33

pre oko 2 godine

Mislis na Kevina Pantera milion i sesto po sezoni ili Zeljka Obradovica milion po sezoni ?.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

1.Masno si slagao. 2.Nešto ti je mnogo vremena trebalo da se setiš da te je Željko zvao. 3.Imaj malo više poštovanja za čoveka koji te je doveo u Fenerbahče van košarkaških razloga. 4.Imaš sreće da ti je menadžer ZELJKOV KUM pa je po toj liniji išlo.
G

Gennaro

pre oko 2 godine

Sto je nepostovanje reci da su ga zvali?
K

K R O J F

pre oko 2 godine

@Gennaro Zato što je slagao.Ne da ga niko nije zvao niko nije ni razmišljao o njemu.Ko što se lagalo za druge. Napisah gore kako je došao.Gudurić takođe.
G

Gostttt

pre oko 2 godine

prihvatio je 200 k manje po sezoni u zvezdi jer je u zvezdi glavni igrac, dok barsa koja se takodje interesovala nije mogla da mu garentuje minute... opste je poznato da su mnogi bivsi zvezdasi dobili poziv od obradovica, malo je glupo reci da i kalinic i bjelica i teodosic... jer su to igraci kao sto su tipa novice, koji jednostavno priznaju samo jedan klub....
B

Bracafaca

pre oko 2 godine

Krojf ne brukaj se, nije im isti menadzer. A i zasto doticni kum nije kumu ponudio igraca partizana ili je ipak do igrackih kvaliteta inace nit bi bili trazeni posle fenera nit bi igrali u istom par sezona.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

@Gostttt Čovek laže.Ni njega ni druge koji su se pominjali niko nije zvao. Tip sa naočarima i diplomom mašinskih nauka ne miruje.
G

Genius

pre oko 2 godine

Kao sto kazes, bilo bi glupo da igras za duplo manju platu u Partizanu.
D

Drvo

pre oko 2 godine

U Partizanu bi imao panterovsku NBA platu, ali decko vec namlatio milione, sad igra za srce. Nije sve u parama.
T

TzT

pre oko 2 godine

Svakako igra za manje pare od Pamtera i Ledeja, i to igra za manje pare 10 puta jave taomicenje.Zeljko sam prima koliko 10 igraca Zbezde.
d

dexiko

pre oko 2 godine

Kalina sjajan igrač,sjajan.Nije tipičan lider koji kroz pretjerano forsiranje šuta gleda da nabije što više poena.Igra sjajnu odbranu,skače,poentira,asistira.I kao što i sam reče greši,ali kada radiš toliko dobrih stvari moraš biti koristan.

Forzza

pre oko 2 godine

KALINA LEGENDO‼️⚪🔴 ZVEZDA SE VOLI‼️‼️‼️ ZATO U ČETVRTAK DA NAPRAVIMO LEP DOČEK MAKABIJU I ISPUNIMO PIONIR DO POSLEDNJEG MESTA JER IM JE PODRŠKA SADA MNOGO, MNOGO BITNA
S

Svastika jsd

pre oko 2 godine

Sad ce navijaci jsd-ovaca, kao papagaji "a sta je rekao za Kosovo", kao i fidbalu "a penal za protiv Indjije na 18 metara", i ona najsmesnija "a gadjanje i kese sa urinom".A oni divni covece.Njihova legenda Vujosevic nas nazvao krivcima za sve rstove, Vokri legenda njihova predsednik Kosova bio, i pricao sve najgore o Srbiji.Da ne idem dalje.

sekulicvuk13@gmail.com

pre oko 2 godine

Inace je otvoreno izjavio da je zvezda imala najbolju ponudu u svakom smislu, kada je objasnjavao ponude Barselone, Partizana i ostalih timova.
G

Gaxter

pre oko 2 godine

Pa jeste najbolja,kada uzme u obzir da dolazi u klub za koji je igrao,igra Evroligu,prva zvezda tima,i solidno plaćen,što ne bi bila odlična ponuda.
D

Drvo

pre oko 2 godine

To ti tegi rekao? Ponudili mu Zvezdin dres, najbolja moguca ponuda.
G

Gost2231

pre oko 2 godine

Kako si zakljucio da je imao najbolju ponudu Zvezde, a da ti si navijac avangarde, kod njih je sve iz ljubavi, evo citam kako je Vujisevica ignorisao Petkovica, to je ta ljubav
g

ghost1

pre oko 2 godine

Naravno kad je Zvezda dušu dala kako bi dovela Kalinića a vi već imate bar 2 igrača sa većim ugovorom.
p

plavac

pre oko 2 godine

jel još sanjate duleta ahahaha
G

Gostpravi

pre oko 2 godine

Tih i miran momak malo se javnost ogresila o njega pouzdano znam da je lepe pare odbio od partizana,e sad me zanima sta ce lose pisati o njemu covek je olicenje zvezdastva samo pogledajte neke druge igrace...
В

Војвода Вук

pre oko 2 godine

Тако је Калинаторе докторе!
K

Kemp

pre oko 2 godine

Hvala ti Kalina sto si se vratio. Ti i jesi Lider u kojeg najvise polazemo nade na svakoj utakmici i svjesni smo gresaka tvojih koje opravdavamo, jer 10% grijesis, a 90% ne (metaforicki receno). Samo napred!
j

ja sam jaaa

pre oko 2 godine

Pa ne znam, ko god da je dosao u zvezdu bilo je isto BOMBAAAA!!!!, PUKLA NUKLEARKA!!!!! Budi malo objektivan, od svih igraca jedino se Panter docekao pompezno i to je to, i to samo zbog toga sto je igrao u zvezdi
D

Drvo

pre oko 2 godine

Ne bih ja potcenjivao Partizan, mnogo su oni bolji tim nego sto pokazuju. Eto recimo protiv Lietkabelisa se desio kiks da su sudije zakazale i iz nekog razloga svirale posteno, inace se onakav kiks nikad ne bi dogodio. Kad su u punom sastavu, sa Boltauzerom u ekipi, ne moze im Denver nista.
O

OkosBokos

pre oko 2 godine

Ovaj momak bas ima drugaciji pristup svemu od vecine. Nije od onih kako verar duva, a nije ni od onih klasicnih sto pisaju uz vetar. Nikad se nije busao kako je veliki Delija, ali isto tako razumno govori da nije u redu preci u Partizan. Kolko god u profesionalnom sportu “nema” ljubavi, neke stvari bi trebale da se postuju, kao npr ovde gde je Zeljko ispao nefer kad je pozvao Kalinu u Jsd. Znao je da nije u najboljoj poziciji, znao je da moze da mu da odlicne uslove i finansijske i sportske, pritom u zelji da dodatno naudi nasem klubu. Nema veze, veliki Zelimir ce ovim nesmotrenim potezom sebi mnogo nauditi, naravno mislim na dolazak u Jsd.
Л

Лукаку 98

pre oko 2 godine

То, Калина! Раскринкај их и узми триплу круну!
S

Sinix

pre oko 2 godine

"Nisam mogao da ostavim drugare na cedilu". Nikola, veliki si!
K

Kralju

pre oko 2 godine

nas,Care i legendo! Kada bi svi tako razmisljali,ali to je valjda razlika izmedju ljudi.
D

Dobro znaj...

pre oko 2 godine

Tako je Kalina,bravo!👍
N

Neko je

pre oko 2 godine

Kalinic, a neko Dangubic.
G

Gost22

pre oko 2 godine

Neko prizna Kosovo a neko ne
n

nešto onako

pre oko 2 godine

Ako si čitao tekst, nisi razumeo šta je rekao... U njegovoj poziciji nije bilo potrebe, ali razume kad neko nema izbora ili ima neke druge razloge... Vrlo inteligentno objašnje, ali treba pročitati i razumeti...
K

Krindž

pre oko 2 godine

Ne pali se previše. Čovek je jednostavno rekao da je imao dobru ponudu Zvezde za koju je već igrao tako da nije bio u škripcu da ide u Partizan i izaziva negativna osećanja. Dangubić verovatno nije imao izbora kao i Stojković svojevremeno.