Komentari na vest

Klubovi glasaju kako će se prekrajati tabela Evrolige bez Rusa, postoji i alternativni predlog

L

LudiDejo

pre oko 2 godine

Ja se iskreno nadam da će nam sada odobriti bar 2 kluba u Evroligu. Zaslužili sko to još od trenutka kada su nam izbacili to mjesto. Nismo se nikada sramotili.
k

kolja083

pre oko 2 godine

Evroliga bi trebala da organizuje kup sistem pa da svi preostali timovi igraju plejof.Prvo osmina,pa četvrt,pa polu i na kraju finale.To je najpravednije.
g

gost1111

pre oko 2 godine

Napisite slobodno da bi i Zvezda profitirala, ne samo Makabi, Baskonija, Bajern...Baskonija ni nema sanse za prolaz u top 8 tako da..
g

gunners

pre oko 2 godine

Nama dodje svejedno, imamo 2 pobede i 2 poraza
l

lol12

pre oko 2 godine

Imamo 2:3 skor ali nije bitno to jer nisu oni igrali samo protiv nas.U teoriji moze se desiti da neka ekipa nije igrala ni sa jednom od ovih (naravno da nije u praksi ali nisu igrali podjednako svako sa svakim od te 3 ekipe) i da dobiju ni za sta skor 6:0 dok je neko izgubio mozda po 1-2 razlike i ima 0:6.Treba biti prema svima jednak.I mi imamo protiv CSKA jos i nije poenta samo da nam dopisu tu pobedu a da neko je odigrao sa svih 6 ili da neko ima 3-4 odigrane utakmice protiv ruskih ekipa.

rty

pre oko 2 godine

Ladno raspala EL nema pravilo u pravilniku takmicenja sta se desava ukoliko neka ekipa bankrotira/ iskljuce je iz bilo kog razloga?
L

Lepi Fika

pre oko 2 godine

U oba slučaja ulazimo u top8.🤏
N

Neregularno

pre oko 2 godine

I ne treba nam ovakav ulazak! Jer top 8 je regularno top 11!
G

Gudroni

pre oko 2 godine

Jesi kad vidio Pigmejca za volanom kaka smeđeg Pezejca
l

lol12

pre oko 2 godine

Pa ne mogu nekima ostati rezultati a nekima 20:0 tj da raspored takmicenja odluci ko ce da prodje.Ili pustite ljude da igraju ili svi njihovi mecevi od pocetka pa i ovi buduci da se izbrisu i registuju 20:0. Ne moze nekima ovako a nekima onako