Komentari na vest

Košarkaški zemljotres: Džoel Embid želi da igra za reprezentaciju Francuske!

L

Ljubanjac

pre oko 2 godine

Ala je ovo bitna vest. Mi i u okrnjenom sastavu ove lagano gazimo 15 razlike sve sa Embidom i Goberom.
A

Armata

pre oko 2 godine

Jednom rob, uvek rob.
J

Joeman

pre oko 2 godine

posle ce da kukaju na rasizam i ugnjetavanje, diskriminaciju afrikanaca i sta ne vec a on ih se licno odrice
F

Fantazija

pre oko 2 godine

Nadao sam se da će on i Siakam zajedno zaigrati za Kamerun.
G

Grobar....

pre oko 2 godine

Znaci opet ce Gober da place..a jbg, ni tamo nece biti glavna zvezda..
G

Goki1234321

pre oko 2 godine

Znači USA može da napravi od Englesku B Ekipu, pa i Holandija, Francuska se mešala na tu bivšu Kolonije? Ili je samo Afrika još trenutna tajna (mada nije bas tajno) Kolonija? Svaki Srbin može u Tursku? Kakvo je to pravilo? Može li u Srbiju svaki Slovenac?
O

Ostoja pikirao

pre oko 2 godine

Ja mislio ovaj dolazi kod " Zoca " ..Ostoja je cuo za njega i predlozio,a ovaj se jos necka..

veljkoss

pre oko 2 godine

konta da će Francuzi da glasaju da bude MVP jer do Kameruna još nije stigao net...
h

h00dieMelo

pre oko 2 godine

Ovo nikako ne moze biti vest godine u kosarkaskom svetu. Mozda u Francuskoj i Kamerunu, ali u svetu nikako. Prvenstveno zato sto su reprezentativna takmicenja u ovom sportu na globalnom nivou jako slabo pracena (sa izuzetkom Filipina Litvanije, Srbije, Portorika i Australije). Negde kroz to gledano mislim da bi i mi trebalo da imamo vise razumevanja za Jokica, posebno zato sto ce u toj kosarkaskoj hijerarhiji u buducnosti mnogo vise znaciti za imidz nase kosarke ako jedan srbin ima osvojene visestruke mvp trofeje, prsten i mvp finala nba lige recimo, nego sto ce imati srebro sa olimpijskih igara npr. To su prosto cinjenice, koliko god to nama kao zaljubljenicima u kosarkasku reprezentaciju tesko padalo. Nesto slicno je recimo u tenisu, gde je Djokovicev trofej u Dejvis kupu koji je osvojio za Srbiju dosta manje vredan od brojnih GS trofeja i ATP masters finala koja je osvojio "pod svojim imenom". Ipak, paradoksalno, te GS titule su doprinele mnogo vise razvoju srpskog tenisa i popularizaciji nase zemlje od samog osvajanja dejvis kupa.
R

Realno87

pre oko 2 godine

Prošetaju malo…
m

mikan_zec

pre oko 2 godine

Svaka cast na obrazlozenju. Medjutim ljubitelji taktike Saloa, kome je najbolji centar svjeta igrao na poziciji 4, se nece sloziti sa tobom i reci ce ti da ides i jases konje. Olimpijada je slabo pracenja, a koliko god sam se kao klinac lozio na EP i SP u kosarci, to su drugorazredna takmicenja.
R

Realno87

pre oko 2 godine

Prva stvar Embid je vrvt među 3 najbolja centra sveta (Embid, Ayton, Jokic) tako da je svakako to ogromna vest kada vrvt centar prve petorke dream tima uzima drugi dres… to se ne dešava svake godine vrvt se nikad u istoriji nije ni desilo. Tako da je sigurno velika vest za ljubitelje košarke u svetu. Druga stvar svet nije Amerika i mi ne treba da se upravljamo po njihovim pravilima, ako njima reprezentacija nije na prvom mestu u Evropi, Africi, Aziji, Australiji, ostalim americkim zemljama je reprezentativna košarka ispred klupske. Treća stvar sto se tiče Jokica, to sto uveseljava američke kokičare, hotdogiste itd a ne igra za reprezentaciju služi njemu za cast. Igranje za reprezentaciju je stvar morala, predstavi sebe u Americi kao čoveka kome je Srbija na prvom mestu, Mala država koja je ugnjetavana od tih istih kokičara, pokaži majstore da voliš Srbiju više od svega u trenutku kad NBA ne može bez tebe. To se zove stav i razlog je zbog čega će ti se klanjati ceo svet. Budi Pol Gasol u eri Nikole Jokic. Nije Jokic veći igrač od Karija, Kleja, Brajanta, Lebrona itd itd… al su svi ti igrači više igrali za USA od njega. Njegov odnos prema Srbiji je nešto sto će ga pratiti do kraja. Vrlo dobro se sećam kada mu se ćale pojavljivao na nacionalnoj frekvenciji sa molbom da se glasa za sina da bude MVP, da bude na all staru kao to je velika stvar za Srbiju. Tu je samo veliko 246 miliona na 5 gidina druže, a Srbija nema ništa od toga. To ti je kao ferari u izlogu, gledaš ga a ne voziš.
G

Gost11

pre oko 2 godine

Он није уморан?
S

Sasquatch

pre oko 2 godine

Buraz..nema on konje. Vidi ga kakav je. Ubija pogledom. On i Gober...hm... brutalna kombinacija.
А

Александар1

pre oko 2 godine

Таман да их налупамо и са Ембидом. Они су нам најозбиљнији конкурент за злато на следећем ЕП.
I

Ivan FCRS

pre oko 2 godine

Svakog normalnog francuza je sramota ovih reprezentacija koje oni imaju u fudbalu i kosarci.
G

Gost stef

pre oko 2 godine

Potresli se bas to im ogromna sekiracija u zivotu
O

Orao

pre oko 2 godine

Kako ga nije sramota sto ne igra za Kamerun? On i Siakam i još par igrača Kamerun ima strašnu ekipu!!! Ajde da nema izbora pa još nekako! Ali za mene je ovo jadno
r

rea

pre oko 2 godine

Zašto samo za Nemačku, Italiju i Francusku ne važi pravilo 1 naturalizovanog košarkaškog reprezentativca? Zašto BiH i Makedonija mogu jednog Amera, a Francuska 3 ROĐENA Afrikanera.

miloskvgrd

pre oko 2 godine

Francuska je kolonizovala pola afrike, italija, spanija, portugal.. da ki je makedonija kolonizovala ameriku? Pitam samo.
S

SRBIN BRE

pre oko 2 godine

Francuzi nisu koristili naturaluzaciju HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Provala decenije!
G

Gost321

pre oko 2 godine

A bunio se Toni Parker hahah
1

141414

pre oko 2 godine

A za nas Srbi neće da igraju
L

Lanmimajamk

pre oko 2 godine

A slušaj ovo, Toni Parker se protivio ajahahh
p

potres

pre oko 2 godine

Jokic zatrazio srpski pasos,zeli da igra za Srbiju.
H

Hrvoje

pre oko 2 godine

Upravo to sam hteo napisati, ha ha
G

Gost14

pre oko 2 godine

Za nas Srbi neće da igraju a ne neko druge necionalnosti
B

Bulajic Pozega

pre oko 2 godine

Pa i Panter moze da nastupa za Srbiju. Koja bi to timcina bila..Ne znam samo zasto nas narod pomalo ksenofobicno razmislja.

Falični Tom

pre oko 2 godine

Nije to ksenofobija. Našem narodu je uvek bilo draže naše g**no nego tuđa pita. Takav smo narod, ponosan i tu nema ništa loše.
@

@ Falicni Tome

pre oko 2 godine

Ne vidim ja gde je tu ponos? Oni raspali Slovenci sa Rendolfom nas odrali u finalu 2017g Tesko da bi smo sada i u "najacem" sastavom dogurali do medalje na nekom takmicenju. Setite se SP 2018 i lanskih kvalifikacija za OI kada su nas izbacili Italijani. Mika, Pera i Laza vise nisu dovoljni za najvece domete, a bolje nemamo...
c

cccc

pre oko 2 godine

panter. jel zajebavas druze. ok objasni mi od koga je to panter bolji od bogdana, nedovica, jaramaza, micica. sve ove veze jedna stvar a to je da su srcani momci i patriote. kao da je neko rekao zvacemo berona za reprezentaciju.
S

Sasquatch

pre oko 2 godine

Jokic, Milutinov, Marjanovic, Bjelica, Smailagic, Pokusevski, Kalinic, Lucic, Bogdanovic, Jaramaz, Micic i Panter. Pa da se mozda i nadamo necemu..
p

plavac

pre oko 2 godine

ispravka,odrali nas sa lukom i goranom,ko ce koga nego svoj svoga
n

nikola1992

pre oko 2 godine

Francuska je jedini slucaj reprezentacije koja nema naturalizovanog igraca, a u isto vreme nema vise od 3 igraca koji imaju zavrsenu osnovnu skolu u Francuskoj.
m

mi nemamo vise

pre oko 2 godine

od pet igraca sa zavrsenom osnovnom skolom ,period..
K

Karantnin

pre oko 2 godine

Ko ce sad igrati on ili Gober
М

Мињоле

pre oko 2 godine

Сиакам.
T

Trikolor

pre oko 2 godine

Obojica... i ima da budu neverovatan par.
G

Gost53672

pre oko 2 godine

Veca mi je kosarkaska vest sto je Kris Pol odigrao utakmicu bez promasaja za prolaz dalje nego sto ce Embid koji nije Amerikanac igrati za Francuze koji imaju polovinu igraca koji su dosli iz Afrike...
Z

Zeljeznik

pre oko 2 godine

Eeeee, šta znači biti kolonijalna "sila". Štokholmski sindrom level 100....