Komentari na vest

Lekcije iz Istanbula važne za dalju nadogradnju Zvezde

Z

Zn

pre preko 1 godinu

Ma kakvi, dok ne skontamo da nije Adams za EL, da u petorci ne mogu zajedno Petrusev i Martin dve petice i da ne nabrajam dalje, imacemo 2-9….. onda cemo Adamsa otpustiti ili u Fmp, traziti pleja i tako svake godine isto. Trener pokazao emocije za nulu, vodi ekipu kao na prijateljskoj, neka nauci od Lazica da pokaze reakciju i trgne ekipu kad padamo…. Sve u svemu, pretenko za EL
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

Možda ja ne razumem neke stvari ali čini mi se da je ovaj tim Zvezde formiran bez šutera
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Pa tri sutera su bila van tima. Nisi primetio da smo za razliku od prosle sezone malo raznovrsniji. Sto se mene tice ovo je konacan roster za sezonu. Ako dodje Jovke onda smo ful. Adamsa koristiti na dvojci. Ovo sinoc je bolje nego na pripremama. Razocaracemo one koji misle da su ne znam sta u kosarci. Idemo redom u ponedeljak djetici pa sokici. Evroliga relaksirano.
K

Kontraš

pre preko 1 godinu

Cini mi se da ce biti na kraju trener od njega...
z

zvezda ns

pre preko 1 godinu

netreba nam poređenj sa milionerima treba dati podršku ekipi meni je ovo bilo ok ima akcija odbrana super zagrađivanje reketa ok igrali samo protiv šampiona evrolige u istambulu bez 3 dvojke i treba znati i raduljice koji bi nam pomogao u žutim minutima u napadu koje sve ekipe moraju imati
p

pravipis

pre preko 1 godinu

Ne treba se pise odvojeno
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Čuj ovog lika priča o pravopisu a i sam nepismen.PRAVIPIS 😂😂😂😂 Za mene nije problem ova pravopisna greška jer može da se desi da sam felefon ujebe stvar koliko oni likovi što glume pamet a pišu pojeni,milijoni,kamijoni,avijoni.....
P

Princip

pre preko 1 godinu

Treba da ivanovic ne drzi loptu celi napad… mitrovic i petrusev smijesni. Adams… ako se nesto ne uradi odmah bice kao proslu sezonu
G

GostKg

pre preko 1 godinu

Neka bude kao prosle sezone i bice vrhunski. Ako si mislio da mozemo osvojiti EL pored ovakvih ekipa onda je to tvoj problem.
0

03920

pre preko 1 godinu

Ajde još neki tekst za ove beogradske legije stranaca (i jedne i druge) koje nas redovno brukaju po Evropi, malo vam je ovo..
M

Moje

pre preko 1 godinu

misljenje da Adams ne moze na poziciji 2 da igra, a pad u igri Adamsa u drugom poluvremenu je posedica pomeranja Clejburna da ga cuva. Neiskusan je, jos treba da radi u evroligi nema slabog tima.
4

45632

pre preko 1 godinu

Igrali smo bez tri beka (Nedovic, Dobric, Holand) zato je Adamas igrao na dva jer nije imao ko drugi.
х

хахашта

pre preko 1 godinu

Важно да се пише о лекцијама из Турске, да много тога има за рад. Испаде тежи пораз од Ефеса него од Албе. Срећом па ову у Немачкој су 'држали' прикључак целу утакмицу. Ко зна шта би се писало или не писали да је било другачиј..ох чекај..
S

Slaba odbrana

pre preko 1 godinu

хахашта-Pa i jeste teži poraz Zvezde nego Partizanov,samo što si ti zatucan i ne možeš to da shvatiš.Zvezda protiv Efesa nije imala šta da izgubi,poraz je već unapred bio upisan,navijači Zvezde ih otpisali nisu očekivali egal utakmicu 30minuta.Držali su se do početka 4četvrtine,minus 4i taman kad su svi pomislili biće borba do samoga kraja,kreće serija grešaka,Petrušev daje loptu igraču Efesa u ruke,potom dva faula u napadu,potom nesportska Lazića a razlika je povećana slobodnim bacanjima,plus jedna trojka Misića,povratka nije bilo.
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Čuj ovog pametnjakovica!?!?!?😂😂😂 Tebi je veći poraz kada neko i ne ocekuje pobedu a izgubi nego kada je neko siguran u pobedu a izgubi?????😂😂😂😂😂😂😂
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Vazno je to da njima cika nema pravo da kupuje Evroligu. Izvikani trener i sa potrosenih 20 mil eur los u svakom pogledu. Elem tako prolaze sve gasterbajter ekipe. Makabi godinama pravi takve timove i tropa. Ono u Nemackoj je bilo tesko gledati. To sto neko neosnovano zavarava svoje navijace je njegov problem. Uostalom oni ce sigurno bolje naredne sezone. Po tome su i poznati najjaci su dok ne pocne liga a onda bezanija sto je sigurno sigurno.
m

mixetalabomba

pre preko 1 godinu

Vrlo lepo smo odigrali juce. Steta sto momci nisu izdrzali. Dosta lepih akcija je bilo. Samo ovako da nastave i nece biti problema.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Ono sta fali Zvezdi je Stefan Jovic sve bi bilo drugacije.
D

Dejan_996

pre preko 1 godinu

Hoce li za Zoca biti neki tekst??? Tolike milione su potrosili da su dobili stotku