Komentari na vest

Lesor pred put u Madrid: Da limitiramo Tavaresa, kad smo agresivni možemo da dobijemo svakoga

J

Jedina šansa

pre oko 1 godinu

Ako bude sudila Lotermozerova ili Boltauzerova sudijska trojka imao šanse. U suprotnom Real ide u Kaunas. Živela Srbija, živeli Srbi!
n

norwegian 81

pre oko 1 godinu

DA STE PANTERA LIMITIRALI, tj izbili mu dzunglu iz lude glave, sad bi jurili rezervacije za Kaunas, ovako... nenadoknadivu stetu covek napravio drugu godinu zaredom...
T

Trajson

pre oko 1 godinu

Moram da se dotaknem necega sto ljudi ne vide ili ne zele da vide.Da Obradovic je najveci evro trener ikada, da veci je i bolji od Matea.Ipak jedno niko nece ili ne zeli da kaze, Mateo je procitao igru partizana posle 2 meca.Procitao je, da li ce to dati rezultat dalje?Videcemo.Spustio je igru, nema vise trci pucaj, ko tako igra sa partizanom Nba uglavnom gubi.Igra se 5 na 5, i zona, partizan se za sada na to prilagodio nije.Sanse su podjednake u mecu broj 5, ali samo iz jednog razloga, jer je Real nekompletan, fale mu 3 bitna igraca, partizanu samo Avramovic.Da nije tako, realno sve sem pobede Reala bi bilo veliko iznenadjenje.
D

Darth Vader89

pre oko 1 godinu

Real Madrid je odlicna ekipa, svi kazu peznioneri a meni su to preiskusni igraci, koji znaju da se nose sa pritiskom i svako od njih moze da resi utakmicu u svakom trenutku. Nije Mateo nista procitao Zeljka, kako je Zeljko najaca karika Partizana, tako je Mateo je najslabija Reala. I plus Tavares koji je bio odlican u zadnje dve utakmice ali ga je Lesor malo smirio vidi se po broju koseva u drugoj utakmici. Jenostavno Panter i Lesor su ukanalili Partizan imali su ih u saci, videlo se koliko fali Panter i njegov sut da razbije zonu, pa i Lesor za borbu sa Tavaresom. Sada je sve to sta bi bilo kada bi bilo? Da je Tavares igrao prve utakmice, da su sada igrali Panter i Lesor to mi nikada necemo da znamo a Partizanu svaka cast na igri pobedis dva puta zaredom u Madridu i to ih drugu pokidas, zatim trecu vodis 15 razlike izgubis na jednu loptu i cetvrtu izgubis na jedan skok jer jednostavno ne mozes da ogradis reket od Tavaresa. U sredu je sve moguce, da izgube 15 razlike ali i da ih dobiju 15 razlike.
G

Gost135

pre oko 1 godinu

@Darth Vader89 Sve je to lepo i price kako falio Lesor i Panter a niko da kaze to da je i Real bio kompletan zavrsila bi ova serija ranije ;)
d

djdj

pre oko 1 godinu

HALA MADRID!!
r

rasoll

pre oko 1 godinu

ne može vas trojica zaustavit EL TITANA TAVAREŠA
N

NAJVECI ZVEZDAS....

pre oko 1 godinu

DA U REVANSU U MADRIDU PRODJETE ISTO KO ZADNJE DVE U ARENI,TO VAM ZELIM OD SRCA!
3

302_302

pre oko 1 godinu

Necemo moci spavati koliko nam je krivo. 😭😭😭
s

sama kao list na vetru

pre oko 1 godinu

Tebe ce druze da limitira petrusev u finalu aba...ako i tu ne pobegnete, kao iz kls...sezona vam je do pre 7-8 dana bila idilicna, vrhunska, a sad se polako pretvara u pakao...a zna se i ko ce da vas dokusuri...bugarin kako ga zovete i free kampaco...jedva cekam da vam vidim face kad shvatite da ste u sezoni u kojoj ste se lozili na f4 i sanjali trofej EL ostali bez kupa,aba i kls...a spali od reala posle 0:2 i dve tekme i areni...bas ce da boli dugo ova sezona
m

merllin_pfc

pre oko 1 godinu

Koliko moras biti u zalosti i koliko moras da patis i budes ljubomoran da bi ostavio takav komentar ba vijesti o KK Partizan. Od kako je pocro play off euroleague samo prijetite i navijate za Real. Sto je legitimno ali i veoma zalosno. Tim ti se sprema za utakmicu protiv Zadra. Idi isprati malo to ako mozes. Spo Poz
s

sama kao list na vetru

pre oko 1 godinu

Dino merline nisam ja ljubomoran, moj tim osvaja titule, tvoj bas i ne...
d

da, da...

pre oko 1 godinu

...mi nismo nikada igrali protiv Reala. A vi niste nikada protiv Zadra. Stvarno ste veliki klub.
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Malo busanja u grudi, malo pesničanja i svašta može da bude.
@

@PFC

pre oko 1 godinu

Reci da zvezda ima najskuplju bekovsku liniju u evropi moze samo grobar da napise i niko drugi, znaci to je takva laz da me je sramota umesto tebe, sam Real ima sa svim igracima 10x skuplji na poziciji 1 i 2, znaci koliko lazete ..
P

PFC

pre oko 1 godinu

Ko je pominjao " Zvezdu"?
C

Challange

pre oko 1 godinu

Bice jako tesko, mora jednom i domacin da pobedi...teorija verovatnoce je protiv Partizana u sredu
P

Prcko33

pre oko 1 godinu

Realova losa odbrana , i partizanovo ispucavanje ako bude u extra velikom procentu imaju sanse u svakom drugom slucaju Partizan ide turisticki u Madrid ... S' obzirom da je majstorica u pitanju , mogu se grobari nadati imaju i pravo na to ali majstorica je nema kiksa za Real tu! Pozz grobari , i srecno!
N

Nije ovo najjasnije

pre oko 1 godinu

Limitiran igrač da limitira jednog Tavaresa?
P

PFC

pre oko 1 godinu

Da se treba nadati, treba. Osnova ima. Da je Real favorit, jeste. Tu dileme nema. Željkov plan i koncept su dobrano poremećeni zbivanjima s kraja druge utakmice. Tu nema zbora. Poremećeni u domenu atmosfere kao i u pogledu kažnjenih igrača. Ipak je Panter neko oko koga se sve vrti, pogotovo u završnici sezone. Veliki je luksuz kad bez njega ostaneš, imajući u vidu izuzetno kratak roster. Svejedno, sve što je Željko do sad uradio, za veliko je poštovanje. Utakmice, rezultati, atmosfera, dva puta za redom poražen Real u Madridu, a sve nakon 8 godina izgnanstva iz EL. Ovome treba dodati i veliki doprinos u razvoju mladih, domaćih igrača. Pogledajte koliko su napredovali jedan Trifunović i Smailagić. Balšu su omele povrede, ali vremena ima, baš kao što se očekuje i od Tristana koji je sigurno mnogo dobio time što je sa ovim sastavom. Veliki je to doprinos za budućnost reprezentativne košarke. Šta će biti do kraja sezone, biće. Za ABA se ne treba puno nadati. Više je nego poznato u kakvom ambijentu živimo i šta Čovićev projekat predstavlja. Iskreno, mnogo je to jaka ekipa, najskuplja bekovska linija u Evropi, miks jako iskusnih i skupih domaćih i stranih igrača. Kad tome dodamo uticaj u ABA, pa još spremnost na različite oblike provokacija, prekida utakmica i sl, eto razloga zašto Partizan (pogotovo bez Alekse) nema velike šanse. Elem, kapa dole Željku na svemu urađenom u sezoni.
P

Pale RS

pre oko 1 godinu

Sve ok, ali igrate utakmicu za Final 4 i ti se legendo dotaknes Zvezde. Te mi stvari nece nikad biti jasne. Srećno u srijedu
a

auuu covece...

pre oko 1 godinu

Najskuplja bekovska linija u evropi ahahhaha boze boze... sta vi pisete.... nije vama lako...
a

a....

pre oko 1 godinu

...sta je to uradio otkako se vratio? Na cemu kapa dole?
@

@a...

pre oko 1 godinu

na razvoju domacih igraca, smajli je pre dve sezone dosao kao nba igrac a stigao je do 10min po utakmici. tristan nije imao pored koga u realu, pa je dosao da trenira sa dobrim igracima u partizanu. trifunovic izgubio dve sezone. o koprivici je glupo pricati.
@

@a@a

pre oko 1 godinu

Smajli nije ni video NBA, kolko je minuta odigrao? I da li u GSW ili njihovom razvojnom timu? Smajlijev napredak za svakog objektivnog posmatraca je uocljiv, vec sada je prikazao mnogo vise (u jacem takmicenju) nego prosle sezone, iako nije odigrao 40% utakmica.
R

RealnosT

pre oko 1 godinu

Poarje, Jabusele i Dek jesu minus za Real sto ne igraju, ali je momentum na njihovoj strani trenutno.Pa mozemo reci i povratak Ljulja u optimalnu formu.Mnogi zaboravljaju da kod partizana nema Avramovica, kakav god bio, on energijom u odbrani neutralise podosta toga. Generalno sanse su 50-50, Real jr dosao do daha, digli su nivo igre posle meca broj dva, da li ce to biti dosta za prolaz videcemo.Partizan je imao momentum, imao je sve, sada je sve to upitno, i sanse su 50-50!!!
G

Gostarevic

pre oko 1 godinu

Ljulj je juče odigrao preko 30min u ACB ligi, druga najveća minutaža posle Jabuselea. Mislim da se on neće naigrati u sredu.
P

PartizanPFK

pre oko 1 godinu

REAL ĆE BITI DEMOLIRANN!!! PARTIZANE NAPADAJ, KIDAJ, LOMI!!!
S

Sanse 50-50

pre oko 1 godinu

Slusam navijace partizana kako kazu, Real bolje mnogo sutirao za 3, u mecu br 4.Oni slabo.Da samo kazem ovo Real je dao 8 trojki, oni 6.Real imao sut vise za 3.Prakticno zanemarljivo.Jos nesto pozivate se na slabu igru Nanelija i Egzuma i lose %, kazu da nece ponoviti takav mec, a da li ce takav mec ponove Papa i Ledej koji nisu maltene promasivali? I jos nesto, da li mislite da ce Rudi(0-4 za tri), Hezonja, Musa dati 1 trojku iz 11-12 pokusaja kao u mecu br 4?Tesko!
0

011.011

pre oko 1 godinu

Musa+Hezonja+Rudi- 2-12 za tri poena u cetvrtom mecu.To je tesko ponovljivo da ne ubace barem 4 iz 12 pokusaja.
j

jak i limitiran

pre oko 1 godinu

206. cm. Prednosti - fizicki jak, pokretljiv, skocan... Mane - nema nikakvu igru licem prema kosu, sklon zapucavanju zicera i mentalno nestabilan. Takav igrac moze da funkionise samo u paru sa centrom drugacijih performansi, koji ima sve ono sto Lesor nema. Ali, Smailagic je mentalno nestabilan koliko i Lesor. Sklon brzim licnim greskama i veoma brzoplet. I to ozbiljno sputava da svoje fizicke predispozije , sut i osecaj za skok u napadu iskoristi da se etablira kao ozbiljan igrac. I jedan i drugi nisu bili u stanju da cuivaju Tavareza.Otuda sut sa vanjskih pozicija mora da nadomesti skor pod kosem. Ako ga ne bude - cao mucacos.
a

all grobar

pre oko 1 godinu

Lepo si ga okarakterisao, slazem se i sa prednostima i manama. Plus , a to vec pisem 15dana i on i Exum su u padu forme. I zadnjih par utakmica Partizan igra bolje sa Smajlijem na 5, pre svega u odbrani.
R

Ralentijeee

pre oko 1 godinu

Decko, pre svega da naucis da se ponasas, da si znao da se ponasas, pomogao bi svom timu u trecoj utakmici. Drugo, sve je na strani Reala, momentum, apsolutno sve, a hrvat i bosanac u njihovoj ekipi ce morati da isporuce ekipi BAR nesto, jer ono svevpre toga je bila smehoteka. Verovatno je bilo zbog pritiska, sada ga nece biti, igraju kuci, a i imace sudije iza svojih ledja. Tavaresa nema ko da cuva, veliki je, jak je, pokretan je, a mislim da ni Ledej i Papapetru ne mogu da daju opet 45 poena. Vratice se panter, ali sta sa njim? Dace 20p, zatvorice sve ostale, plus 10 za Real.
C

CRAZY NORTH

pre oko 1 godinu

Lessorte drži se ti megafona.... tako si pevao u zvezdi, sada u partizanu sutra ćeš za budućnost ili cedevitu....📣
А

Аимар

pre oko 1 godinu

Ти си први центар Аленеее!!!
G

Gostarevic

pre oko 1 godinu

Svakog navijaća Partizana da ste, pre početka plej-ofa pitali da li bi prihvatio 2-2 i da se igra 5. utakmica za prolaz, mislim da bi 99% potpisalo. Ja prvi. Ako uzmemo predpostavku da je Real namerno uradio šta je uradio na kraju druge utakmice (NE TVRDIM da je bilo namerno), u velikoj meri palo im je u vodu nesrećnom povredom Deka (svako ko tvrdi da ga je Lidej namerno povredio, ima zle namere i ne mora uopšte da ostavlja takav komentar jer je apsolutno jasno da mu to nije bilo ni na kraj pameti). Bez Jabuselea i Deka, Real gubi tu snagu koju ima na pozicijama 3 i 4, i tu bi mogao Partizan da traži svoj prostor, po meni. Takođe, ukoliko Poarje ne bude igrao, to je ogroman + zbog toga što roviti Rendolf kad god uđe bude ubedljivo najgori pojedinac na terenu. Vraća se Panter, pitanje je koliko će zona raditi svoje. Takođe, pitanje je da li će Panter pregoreti u želji da ispravi ono što je pogrešio (mada ga ja lično ne krivim 1% jer sam i sam bio u gomili sličnih situacija). Videćemo, po meni, 55% - 45% šanse u korist Partizana.
J

Joksa1986

pre oko 1 godinu

Dosta toga sto si pisao si na pisao navijacki, sto je i normalno i kao takav nisi objektivan. u 95% stvari se sa tobom slazem ali niko posle dve utakmice izgubljene kuci nema prednost u odnosu na Real Madrid u Madridu pa cak i bolja ekipa od Partizana. Ja sam navijac Crvene Zvezde, od 4 utakmice Partizana i Reala sam pogledao jednu cijelu i jednu pola i na telefonu tucu iz druge utakmice, znaci nisam ostrascen i ne pratim, ja sam Zvezdas i gledam Zvezdine utakmice samo, ali reci da neko ima 55-45 posto rpednost nad Realom u Madridu je navijacki. Sanse Partizana trenutno nisu ni 30% cak i da Realu fali pola tima a kamo li dva igraca. Ja mogu biti objektivan, vi ne i to je i normalno. Jos nesto, koliko god bilo glupo mislim da Zvezda 90% osvaja ABA ligu, ono sto sam uvijek govorio a to i sad govorim jesu to da domaci igraci osvajaju titule, koliko god to zvucalo ruzno, glupo ili kako god, jako retko...Panter, Lejdej, Eksum, Lesor nikad finale i derbije koliko god da su dobri igraci nece odigrati kao sto to odigraju recimo Smajlagic, Avramovic ili Andjusic, a to je ogroman trenutno prednost Zvezde, upamtite sta vam kazem, kad je najbitnije uvek domaci igraci "potezu najvise". Kvalitet ce dobiti jedan derbi a "ono dole" uzima titule. Svako dobro !
G

Gostarevic

pre oko 1 godinu

@Joksa1986 Moguće da si u pravu što se tiče objektivnosti, jednostavno ja tako gledam na stvari u ovom trenutku. Ne znam kako bi bilo da se u istoj situaciji nalaze lupam, Monako i Real. Da, domaći igrači jesu bitni, to je nesumnjivo, međutim ove sezone, u Partizanu je druga priča. Ima dosta stranaca, i neću da ulazim u to da li oni osećaju klub ili ne, ali mi deluju kao ozbiljni profesionalci koji pre svega zbog sebe i svojih karijera igrati tako da osvoje titulu. Mislim da se vremena polako ali sigurno menjaju, i da će (na žalost) broj domaćih igrača u naša dva kluba biti sve manji sa godinima koje dolaze, ali to je već neka druga tema. Ja lično kada gledam ka finalu Aba lige, biću iskren, gledam sa strahom jer evo 9 godina nismo videli titulu. Jednostavno mislim da nam je suđeno da izgubimo, ali, ako sam ja pretarao dajući 55% Partizanu protiv Reala, šta tek reći za tvojih 90% 😂? Bilo kako bilo, drago mi je što sam naišao na nekog ko neće napisati "TURKOGLU NAJSKUPLJI KLUB U ISTORIJI SVETA DRŽAVNI PROJEKAT" itd, već je dao argumentovano svoje mišljenje. Pozz
@

@Joksa

pre oko 1 godinu

Ti mu pricas o objektivnosti i kazes da Zvezda 90% uzima ABA ligu? To je vise navijacki nego ovo na sta si odgovorio. Zamisli Zvezda ima 90% sanse u odnosu na Partizan. Jedno je biti siguran u pobedu a drugo biti objektivan.
č

čista

pre oko 1 godinu

Najveca prednost i najveci adut partizana u 5.utakmici je zeljko koji je klasa za matea u ovakvim situacijama
O

Ognjen Drinski

pre oko 1 godinu

Ahaha... baš je pokazao u BG kolika je klasa u odnosu na Matea.
a

all grobar

pre oko 1 godinu

Sa onakvim sutom iz polja i sa linije penala tesko je dobiti bilo koga, a kamoli Real. Nije mogo Zeljko da udje i sutira umesto Dantea i Nanelija. Naneli jednostavno zbog godina i kondicije ne moze da odigra dobro 2 utakmice u 2 dana.