Komentari na vest

Meč za pamćenje! Jokić sa 47 poena ponovo uperio ka sebi MVP reflektore

K

Kum Danilko

pre oko 3 godine

MVP u tamo nekim amerikama, u Srbiji nikad nece biti prvi, bar dok moj zet, moja zlatna koka, aktivno pika basketicu!
@

@Kum Danilko

pre oko 3 godine

Jel te toliko boli onih 123 :-)

Mile Stručnjak

pre oko 3 godine

Kad vidim ove klince šta pišu... MVP nije samo statistika i individualni kvalitet, već doprinos igrača na igru celog tima i naravno konačni uspeh te ekipe... Iskreno sam sumnjao da će Jokić biti u poziciji da osvoji ovo zvanje jer jednostavno u početku nije bio dovoljno marketinški i finansijski interesantan amerikancima... Drago mi je da sam pogrešio.... Srećno Jokeru :)
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Hajde dajte mvp embidu ako vas nije sramota. Ne znam kako on uopste konkurise, propustio je 19 meceva. Jokara svaki mec u sezoni, ma nema vise sta i da pricam, sve je jasno. MVP!
J

Jeste li vi realni

pre oko 3 godine

A Curry i njegovih 49 poena nisu bili pretjerano interesantni a ??? Najbolji igrac lige bez ikakve konkurencije.
J

Jokara

pre oko 3 godine

Auu druzeee pa pise se o srpskom igracu... idi citaj americke novine.
1

12345123

pre oko 3 godine

Ma pusti lika, vidis da ima 12 godina
G

Gostens

pre oko 3 godine

Curry 49
D

DELIJA SEVER 1989

pre oko 3 godine

Jeste on 49 jeste on najbolji igrač u aprilu ali je u lošem timu. Njega ovakvi Woriorsi ubiše, da on igra u nekom malo jačem timu npr. Denver kao Jokić bio bi MVP ali ovako...
@

@Gostens

pre oko 3 godine

Kari ni u plejof neće ući, nosi tim na grbači ko Bogi Srbiju 2019 na SP
*

*oce buraz gostens

pre oko 3 godine

Bice medju 10, to je plej of baraz...i onda 4 tima igraju za ulaz u plej of, nadam se da ce oni i dalas proci..eh da je klej tu bili bi medju 3 tima zapada.
@

@oce buraz gostens

pre oko 3 godine

Znam za play-in, ali teško da će ući i preko toga u plej-of, ja se nadam da ulaze pa da bude što zanimljivije
D

Davidovski

pre oko 3 godine

Pitanje MVP-a više ni ne postoji, jednostavno je bez premca ove sezone, igra na najvišem nivou, sam vuče ekipu, i što je takođe jako bitna stavka, odigrao je skoro pa sve utakmice. Nažalost mislim da bez Mareja ne mogu nešto mnogo da urade ove sezone, nema dostojne zamene za njega, ali daj Bože da grešim. Sta ti je sudbina, 2011. pisao po fejsu 'oće neko na basket' a 2021. MVP NBA lige..
I

Ima jos

pre oko 3 godine

Igraca koji sami vuku svoje timove..
3

37 minuta

pre oko 3 godine

49 poena...MVP
D

Davidovski

pre oko 3 godine

Pa ajde, reci nam jedan takav tim? Naravno pod uslovom da je taj tim u prvih 5 u diviziji, logično, da ih ne vuče na dno. Evo reći ću ti ja: Juta (Mičel, Gober, Konli-Bogdanović) Phoenix (Booker, Paul, Ayton) LA Klipersi (George, Lenard, Ibaka) LA Lejkersi imaju celu petorku kad su kompletni Phila (Embiid, Simmons-Curry) Bruklin (Irving, Durent, Harden + Griffin) Milvoki (Antentokoumpo, Middleton-Holidej) Atlanta (Young, Capela-Bogdanovic) Boston (Brown, Tatum, Walker + Fournier) Denver osim Jokića i Mareja nema igrača koji će uvek 'isporučiti' normu, jednu utakmicu malo bljesne Porter pa ga nema 2 nigde, pa Barton pa sledeće 2 izgubi deset lopti i ne može da opepeli, i tako u krug isto i sa Milsapom npr. Najbliži tim po tom pitanju je Milvoki.
D

Domacin

pre oko 3 godine

Zaboravio si Tobajasa koji ima prosek od 20 poena za Filadelfiju
K

Kum Danilko

pre oko 3 godine

Nek Jokara radi sa svojim reflektorima sta hoce. Ja cu nase domace reflektore da uperim ka zetonji. Zna se ko bi jedino mogao igrati sa mnom i kumom SaloM.
К

Колерман

pre oko 3 godine

Искрено ми те је жао.