Komentari na vest

Micić razrešio misteriju: Pukao mi je mišić na zagrevanju

E

Ej

pre gotovo 3 godine

Idemo dalje i vraticemo jim za sve poraze...
G

Gost43

pre gotovo 3 godine

Gde bas sad ; Ajde talasi cekaju ! Vi ste dosli da izgubite, to se zna.
G

Gostggg

pre gotovo 3 godine

Vi ste nenormalni svi, pogotovo ovi što veruju RSB portalima, HotSportovima i ostaloj mašineriji(o navodnom nudjenju ugovora igračima za KKP),kojima je izvor vesti:Veruj mi, brt. Problem je što mi imamo selektora koji za odbranu nije čuo, i koji ima istu facu tokom cele utakmice. Nije vam valjao Sale, sad gledajte...
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Celom svetu odgovara Kokoškov samo nama ne valja zanimljivo jako zanimljivo nama mnogo što šta ne odgovara
N

Nole7Delija

pre gotovo 3 godine

Odgovara celom svetu za pomocnika!
S

Saklaman

pre gotovo 3 godine

Ma kome odgovara kokoskov majke ti? Nema covek inteligencije nikakve, izraz lica ubek isti, emocije nigde. Izmene kao u nba, ne menja koga treba nego svih 5 napolje. Ekipa mu gubi ili dobija 20 razlike, to je do trenera, tako je i u feneru isto. Ocajan lik

stefan_krstic123

pre gotovo 3 godine

Ja nemogu da verujem da se ovi jos uvek zale.
M

Monterooo

pre gotovo 3 godine

Nemamo mi vrhunske igrace koji prave razliku i kraj. Udarili smo po treneru ovom onom ali realno i Sale i Kokoskov rade sa poluproizvodom. Lako je bilo biti trener petorci jaric bodiroga rebraca stojakovic gurovic ....udje Scepa pa veze tri trojke ovo su osrednji igraci ,neki nespremni ,neki umorni...meni su tu u ritmu izgledali samo dobric bob petrusev i jovic do povrede...ostali mrtvi skroz.
M

Mykonos

pre gotovo 3 godine

Bob u ritmu? U ritmu robota praznih baterija.
0

0211

pre gotovo 3 godine

Šta pričaš bre 😆
L

Lalat

pre gotovo 3 godine

Ovo ga mi krsta sve cu da kažem!
M

Mykonos

pre gotovo 3 godine

Ovo svaka dijabola vidi da nije istina. Čuj pukao mi je kvadriceps na zagrevanju. A igrao 14min posle toga. Nije se videlo da se ijednom uhvatio za nogu ili bilo kakva grimasa u toku utakmice. Ne volim teorije zavere ali čuo sam da se posvađao sa Teodosicem u toku meča. Ko zna šta je zapravo istina. Sinoć ono "čuće" se a kada je prenoćio ide ova priča. Ohladio se malo i neko ga je savetovao da ćuti. Mi kao navijači zaslužujemo istinu. Da mu j stvarno problem u kvadu, primetilo bi se to huče. To je neminovno. Ali eto. To smo mi. Prljav veš pod tepih i guraj dalje.
O

Ortoped

pre gotovo 3 godine

Da mu je pukao kvadriceps ne bi mogao ni 14 sekundi da sastavi na parketu, a ne 14 minuta.
m

mikan_zec

pre gotovo 3 godine

Sve se slazem. Ali ovakve stvari su vec danas juce, zaboravi se i siba se dalje. Tuzno. Ne kapiram sta on to ima da izgubi pa nece istinu da kaze, sem ako mu neko ugrozava zivot, mada, nista me ne bi cudilo.
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Потпуно си у праву брате! Сигурно је хтео нешто да каже, али јутро је паметније од ночи!
T

Tiću

pre gotovo 3 godine

Nezavisno od svega ovoga DUh koji lebdi je uspeo u nameri.95 % ljudi koji navijaju za jedan od dva beogradska kluba se kolju medjusobno,pre će ih iznervirati dolazak nekog amerikanca u rivalski klub nego poskupljenje struje,ulja,goriva ili šta im deca uče u školama.Čudni smo mi Srbi koska je bačena.
B

Bojanko

pre gotovo 3 godine

Svaka Vam je kao Njegoševa.
m

mikan_zec

pre gotovo 3 godine

Svaku potpisujem.
D

Djuradj

pre gotovo 3 godine

Ma osvajamo EP 2022, kad tu budu Jokic, Bogdan, Milutinov, Gudura, Poku, Smajli, Nedovic. I to sve deremo sa plus 30 zakljucno sa Donicevom Slovenijom. Nadam se zdravom i ponovnom MVP EL Vasi. Nadam se i Teu, Bjelom i Bobijem koji ce se sa tim zlatom sa EP oprostiti od reprezentacije. Kurac je od oprostaja da odu posle ovog mrtvog ispadanja od Italije. Zasluzili su da odu sa zlatom, a ne u ovom sranje momentu. Ima mnogo nas koji pamtimo desitine njihovih vrhunskih reprezentativnih partija. Ne prilici im oprostaj koji nema zlatni sjaj. Stisnite jaja, i na zlato 2022. Jebes OI. Verovatno bi i tamo ispali smesno. Ko zna zasto je ovo dobro. Nije kosarkaski Bog indijanac. Nagradjivao nas je vise puta. Bili smo mu, i jos smo mu, miljenici. Ovaj poraz treba da nam posluzi da mobilizujemo snage i oderemo sve na tom EP 2022. Medjusobne svadje, kritike na igre, kritike ko se nije odazvao, samo služe da to spreče. Dakle, to prevazići i biti uz momke 250%. Lako je biti uz njih kad su na vrhu. Lako je i sad pljuvati kad klize. Sad treba biti uz njih, da se vrate na vrh. To je tesko i sad to treba premostiti. Nadam se da ce vecina poslusati i onda sam siguran da nam slede lepi uspesi. Zivela Srbija.
A

Ahahahhahahaahahaaq

pre gotovo 3 godine

Pola ih nece igrati tada,vrati se u realnost.
S

Strejt

pre gotovo 3 godine

Na SP-u nece niko da igra iz NBA
v

valdi

pre gotovo 3 godine

Ne bih ovu bespotrebnu dramu komentarisao. Nakon toliko decenija praćenja reprezentacije, uživanja u njenim uspesima, nerviranja za svaki poraz, shvatio sam da sam omatoreo za ovo drugo. Nakon jučerašnjeg poraza, nisam spavao, a od jutros i dalje ne mogu da verujem da smo izgubili od tuturutu Italije. Dosta je bilo, me mogu više sebi i svom zdravlju da priuštim sve ovo, zbog vas koje je bilo briga da juče igrate. Kako god obrnete zaradili ste pare i sve ostalo je nebitno. Ja svoje zdravlje zbog vas više trošiti neću. Zbogom i hvala.
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Nedostajace kosarka, leto bez repke, lozenja i jedva cekanja svake utakmice
C

Cristiano

pre gotovo 3 godine

Dobro…A da li je to moglo juce da se kaze?Ne shvatam poentu onoga ‘desilo se nesto neobjasnjivo i cuce se’, to sto je danas receno moglo je i juce da se kaze.
D

DelijaNS

pre gotovo 3 godine

Naravno da se ovo desilo da je moglo da se kaze juce i reklo bi se juce. Juce je htelo da se kaze nesto drugo, isto kao i u dvosmislenim izjavama Tea i Belog. E sad onaj deo Srbije s mozgom nek ga ukljuci...
Ž

Život ide dalje

pre gotovo 3 godine

Nije ostao nedorečen ovaj Micić. Ide život dalje, idu i Olimpijske igre..... Bez nas, zbog vas.
X

XD

pre gotovo 3 godine

Sram te bilo. Raj čovek je igrao za reprezentaciju i u trenutku smrti najužeg člana porodice. Možeš samo da mu se pokloniš, da je moga bolje 100% bi to i uradio.
l

lol12

pre gotovo 3 godine

Cekaj jel to ono sto nisi smeo da kazes i za sta si rekao ,,Čuće se" ? Koga stitis?Stisni petlju i reci ako je u korist srpske kosarke.Da je samo povreda u pitanju ne vidim razlog da to odmah ne bi rekao.
X

XD

pre gotovo 3 godine

Čekao je snimak da potvrdi, da se ne zaleće
P

Pitam za druga

pre gotovo 3 godine

A Anđušić na poluvremenu u svlačionici? Samo pitam...
l

lol12

pre gotovo 3 godine

Pa mogao je da kaze odmah imao sam bolove,mislim da je povreda u pitanju.Ovako mi je delovalo kao neki prljav ves da zeli da iznese.Da mu je jasno da je neko krivac jer on ne igra ali da se predomislio u medjuvremenu radi ,,mira u kuci". Cak sumnjam da je uopste povredjen.Svakako se to sad ne moze ni dokazati jer im je pauza pa ce svejedno da odmara
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Штити своју породицу и главу на раменима. Зна се како у овој држави функционишу ствари!
V

Varela

pre gotovo 3 godine

Ložač svi znamo kako već 10 godina stoje stvari u ovoj državi.Svi su taoci jednog kluba u fudbalu i sasvim drugog kluba u košarci koji se slično zovu i njihovih lica sa poternice!
l

lol12

pre gotovo 3 godine

Bogme Varela ako je neki klub krivac za ovo sto ne igramo OI i za potencijalne nemire to je jedan zagrebacki klub koji se prebacio naknadno u Bg.Pregovarati sa pola reprezentacije za vreme najbitnijih utakmica je sramota i samo pokazatelj koliko im je stalo do Srbije
D

Dzonela

pre gotovo 3 godine

Po meni ako ekipa ne igra odbranu kriv je trener,zao mi je Vase i momaka ali nije krej sveta.Pozdrav
O

Objektivac

pre gotovo 3 godine

Ja mogu da razumem da se ne igra neka poziciona taktička odbrana koja prozilazi iz loše postavke trenera pa se javljaju nenamerne greške.Ali kad se ne igra odbrana zbog bola u medjunožju e onda je problem.Najveći umor i kapacitet pluća se troši cimanjem u odbrani i koncetracijom pa se tako ovi naši štede.