Komentari na vest

Mirotić za ulazak kluba iz Dubaija u Evroligu: Odlična ideja, potrebne su promene

v

vid

pre preko 1 godinu

Besmisleno
b

bole1

pre preko 1 godinu

Evo ga veliki srtucnjak, crnogorac koji kaze da je srbin a igra za Španiju. Kleo se u Real a igra za Barselonu, pa se jos cudi sto je izgubio drugove Mirotica ocigledno samo evri interesuju, a nas palidža o patriotizmu
d

divno

pre preko 1 godinu

Ovaj vec vidi sebe kroz prizmu Ronalda sto otisao u arbiju za 500 miliona eura,pa on bi u Qatar za bar 20. Miroticu jel Qatar u Evropi??? Evo irak se oporavlja,izgradise dva stadiona nova u Basri,za ovaj Golf kup,puni ko oko su,pa sta mislis da i oni se ukljuce. A vole kosark veruj xxx puta vise od Qatrana.
p

ponos

pre preko 1 godinu

A jel Izrael u Evropi?
D

Divno

pre preko 1 godinu

@ponos Ti se bas pravis Tosa,ono kao daj da nadjem nesto samo da sam pametan..izrael je fakticki do kipra, a on zbog arapsko-izraelskog rata koji traje decenijama i nepriznavanja drzave Izrael od njih je uzrok sto ne igraju nista u Aziji. Nemoguca misija/ Zato ih jeEvropa primila,sve organizacije od hokeja do kriketa da igarju u okviru nje. Drugo to nije slucaj samo Makabija, vec svih izraelskih klubova u svim sportovima.
G

Gos

pre preko 1 godinu

Apsolutno je u pravu. Čime su to učešće u EL zaslužili Monako, Bajern, Alba, Armani, Asvel? Zbog čega bi sad bio problem da bogati Arapin uzme i pokupuje vrhunske igrače kada već godinama bogati Španac radi isto to? Šta pare od nafte se razlikuju od para koje kapnu od fudbala? Ako hoćete pošteno takmičenje uvedite hard cap na plate i gotova stvar. I to ne ograničenje koje je beskorisno kao ovo sad sa % u odnosu na ukupan budžet. Nego konkretno ograničenje, npr na plate igrača ne može da se potroši više od 15 miliona evra. I imaćeš tim iz Dubaija koji će sa sobom naravno povući daleko veće investicije nego što daje beskorisni Turkish Airlines, a sačuvaće se konkurentnost i paritet kvaliteta među ekipama koliko toliko.
Р

Раша77

pre preko 1 godinu

Која глупост.... Само ради новца...
M

Mandrda

pre preko 1 godinu

Zvezda treba da iskoristi uticaj preko Mirotica,Jokica,Doncica,Vucevica,Djokovica da dobije licencu na 10 godina. To su sve nasi zvezdasi
D

Dalibor CZ

pre preko 1 godinu

Evropa je cuvena po relevantnim ljudima.
K

Košdaj

pre preko 1 godinu

Ako se ne varam,pobeda u EL se plaća 35 hiljada.Pobediš 30 utakmica u sezoni,što je nemoguće,i zaradio si milionče.Jedan Mirotić košta preko 3 milke sezonu,tu su još ulaznice,marketing,bla bla bla ali kad se sve podvuče ispada da svaki klub ima više rashoda nego prihoda.Koja je računica tih klubova koji igraju EL?!Ove godine je veoma uzbudljiva sezona,baš su ekipe dosta izjednačene i voleo bih sa i naredne budu takve Zato je potrebno da se premije popnu na neki viši nivo,da se za pobedu dobija malo ozbiljnija suma kako bi i klubovi mogli da napreduju prvenstveno od svojih rezultata ostvarenih na terenu.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Победа је 37 000е (до пре неколико година је била 7 или 7 500 е) За учешће добијаш 200 000 е или 500 000 е ,негде пише једна цифра негде друга. На крају лигашког такмичења добија се новац по пласману ,мислим да 3-4 последње екипе не добијају ништа,али то је по пар стотина хиљада евра...и на крају победник ЕЛ добија 1м ... Све је то смешно и клубови су у минусима тешким...Опстајеш једино као секција ФК као нпр Барса,Реал или јако спортско друштво +држава Фенер,или држава ако ти да Звезда,Партизан или власници ултра богати па им то као игрица Армани. Лига затворена ,мали приходи већи расходи а траже минималан буџет да би играо 5,2м ...а данас сутра лупам у Шпанији титулу узме Бетис ,не може у ЕЛ...глупост. Замисли у фудбалу шта се дешава са клубом који оде у ЛШ колико напредује. У баскету много од спонзора зависиш. Овај систем у по мени крш,боље су групе . Па чекаш на меч са Реалом,Барсом можда и годинама а тек лиценце и затворено такмичење ужас.
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Победа реди 75 000,мада и то није довољно!
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Од кад вреди 75???
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 1 godinu

@Blok slazem se sve.Unistili su evropsku kosarku i zato licno mnogo vise volim FIBA Ligu Sampiona i kao navijac Partizana naravno da necu da navijam protiv svog kluba ali bi bio srecan da igramo FIBA Ligu Sampiona pa ko hoce da dodje na utakmicu neka dodje i neka pokaze da voli svoj klub a ne da ide zbog protivnika a toga nazalost mnogo ima da se klub voli samo kada mu ide dobro,ne Partizan konkretno nego svi.Ovamo svi kukaju protiv fudbalske superlige a za evroligom seku vene a ne zna se sta je veci kancer za sport...
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Ја бих волео нпр четири групе по 8...пласман и групу на основу резултата у домаћој лиги . После могу опет групе две по осам ...а не затворен систем. Али ко нас пита :) Кад би се Фибина ЛШ и ЕЛ спојили ,могло би лепо да буде и више лове.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

А да и ретки су трансфери...доводиш и на ризик играче из Америке...Ево моја Звезда Адамса из Аустралије и да је уговор на 2-3 год би би проблем,а шта да се разиграо а уговор на годину...оде на крају сезоне за џ... Уговори углавном на годину ,сем оних проверених
k

kojotski

pre preko 1 godinu

Ljudima još uvek nije jasno da ne možeš veštački stvarati tržište. London, Dubai, Kopenhagen... Već sam ranije napisao da se na EL još samo pržimo mi, Litvaci i Turci. Evropa nema potencijal da isprati još jedan sport pored fudbala. Pogledaj Amere. Tuku NFL, NBA, NHL, MLB, i svi imaju gledanost.
M

Mikki

pre preko 1 godinu

Brate...

Badzapro

pre preko 1 godinu

Dodji u Zvezdu majstore!
N

No.1

pre preko 1 godinu

Dobar lik, vidim ga u timu Dubaija kao kapitena, što da ne!
Y

Yuuuuuuuuuuuuu

pre preko 1 godinu

Potrebne su promene jer previše je španskih klubova
P

Pristrasni posmatrač

pre preko 1 godinu

Viđen za kapitena novoosnovane ekipe, već sve dogovorio, basnoslovna plata, zato tako priča... :-) Ali bez obzira na sve, ostaje veliki čovek i bratina!
M

Mop

pre preko 1 godinu

Primećuješ koliko je tvoj komentar kontradiktoran. Kakav crni Dubai da igra EL. Bratina ti je lik iz CG koji igra za Španiju a sad se vama ulizuje a pre toga Partizanu. Vučević je vama bratina, i treba da bude jer se i deklarisao kao Zvezdaš uvek. Još i igrao za svoju zemlju. Ovaj kako vetar duva. Još i ono sa bacanjem naše zastave je očajno. I ne bi me čudilo da zaigra za taj klub, za novac ogroman tamo. Zato ga sad i u Madridu i u Barseloni ne žele da ga vide očima. Ovo provereno pišem jer ortakova sestra dugo vremena živi u Barseloni. Pohlepan čovek za medalju.
P

Pristrasni posmatrač

pre preko 1 godinu

@mop Ne primećujem druže, napisao San da je veliki čovek i bratina jer je uvek kulturan i odmeren u svojim izjavama, a i više puta je dokazao da je veliki humanitarac... Meni je to dovoljno!
Б

Блок

pre preko 1 godinu

"улизије" се хуманитарним организацијама које помажу српски народ. "Улизује" се Литијама... Зато је Братија.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Kojim humanitarnim organizacijama? Prosvetli me molim te? To jeftino puštanje priča kako se on bori za litije su za malu decu. Ti da znaš koliko su drugi davali za Srbe a ćutali ne bi ovo pisao. Ovaj raztrubio odmah. Vama je bratina zato što se sa vama liže trenutno a ne zbog pomoći Srbima
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Не могу да те просветлим,сувише си таман.Питај породице којима је помогао,куће подигнуте питај... Не знам колико је познатих личности деценијама у назад дало подршку за неку нашу ствар,а он је ето онако као "причу за малу децу" нпр предводио Литију у Српској Спарти.Зато је Брат.
С

Србија

pre preko 1 godinu

Хуманитарна организација Срби за Србе. Ево један пример 30 000е за породицу из Вуковара. Поздрав. За остале примере сам се распитај. Литије приче за малу децу,да да их тако васпитавамо.
С

Србија2

pre preko 1 godinu

Кућа за породицу из Вуковара тачније..а 30000е за кућу ,за породицу из Сјенице...ето два примера
Z

Zvanicno

pre preko 1 godinu

Sport se zvanicno raspada i postaje zestoki marketing i poligon za kladionicarsko bogacenje.
V

Vinegar

pre preko 1 godinu

Samo ti sa svojim uplatama od 175 dinara na kvotu 6.5 ne mozes nista pogoditi.
H

Hyyyhhhhhhhh

pre preko 1 godinu

Neka mirota nemoj i ti o tome