Komentari na vest

MOZZART ANALIZZA: Anatomija (jednog) kiksa

D

Demagog

pre preko 1 godinu

"Tekst pred vama, kao i naredni koji slede, ima za cilj samo jedno, OK, dve stvari." Posle ovoga prestaje da se čita, kao pred predaju testa autor se setio da nije jedna nego vidi jada OK dve stvari. Replicira sam sebi.
Т

Тодор

pre preko 1 godinu

Нек' победи бољи, само да се престане са фарсом и ријалитијем који се дешава на последњим међусобним утакмицама. Чим једна екипа губи, други прекидају, судије се повлаче, па се враћају, па празни ово, празни оно и текма на крају траје 3+ сата. Убије се свака драж спорта,кошарке, надметања, победе..
G

Gost444

pre preko 1 godinu

Kakve veze imaju Nele Karajlic i Bora Djordjevic sa sutrasnjim derbijem?
L

Lepi Fika

pre preko 1 godinu

70:79.
@

@Lepi fika

pre preko 1 godinu

Da li si realan,majke ti?!
ц

црно на бело

pre preko 1 godinu

Сутра све испод 15 разлике биће неуспех...реална разлика у квалитету и тренутној форми...
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Ne preteruj, bice tesko, jedva pobedismo Split, a izgubismo od Milana. Idejica je bolja od Splicana.
@

@gost555

pre preko 1 godinu

I oni su izgubili od Cibone, Albe, Bajerna, Virtusa i Panate.. mi amo sve to drali...
D

DDF

pre preko 1 godinu

Svaka pobeda sutra je verovatno vredna prvog mesta i prednost domaceg terena u plej-ofu,juriti razliku od +15 je vise nego nerealna
M

MNM

pre preko 1 godinu

Vodi Zvezda u medj. pobedama ove sezone,u el i oni ce biti top9ti..Opet da ih dobijemo,pa posle ko po navici u aba,samo da opet ne zapale pred kls i sve po starom:)
@

@MNM

pre preko 1 godinu

Ne pustaj si vise filmove...nego se spremi za sutra dobro,rasformiracemo vas.
P

Prvaci Evrope

pre preko 1 godinu

Hoćemo pobedu protiv partizana u Štark Areni u ponedeljak
P

Pravak Evrope je Partizan

pre preko 1 godinu

Nece da moze.
г

гост

pre preko 1 godinu

Тако сте били сигурни на почетку сезоне да вас нећемо добити ни један меч ми добишмо ево већ три и подигошмо један пехар а ви?
S

Srki0405

pre preko 1 godinu

Bice sta bude... Ko u Nis u finalu.. 😂😂😂
И

Источна страна Партизана

pre preko 1 godinu

Партизан не би требало да има никаквих проблема са звездом јер је једноставно много боља екипа, што се доказало у Ел мечевима. У оба меча је Партизан већим делом водио, у другом целу утакмицу док је у првом тројком у задњим секундама звезда добила. Наравно тако је када су неутралне Ел судије. Док у домаћим такмичењима, делегиране човићеве судије допуштају рукометну одбрану где се партизан једноставно не сналази у тој рагби игри. Уколико је суђење у мању руку конкретно, неупитна је победа Партизана.
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...joj, vise i vi o sudijama, pa eto i u evroligi sa njihovim sudijama smo bolji u medjusobnom skoru...to sto smo pobedili na jednu loptu, pa i vi ste split pre nedelju dana, pa sumnjam da mislis da su bili bolji i da ste pobedili nezasluzeno...a razliku na tabeli evrolige je odlucio broj povreda koje je zvezda imala od starta sezone a da ne pricam da takoreci startna petorka nije prosla pripreme sa ekipom nego se prikljucila kasnije. nedovic, dobric, vildoza, kampaco, petrusev...
J

JSD Laktaši Siti

pre preko 1 godinu

Niko nama ne može da zabrani da budemo osnovani u ZG. Niko nama ne može da zabrani da budemo Jugosloveni. Niko nama ne može da zabrani da dovedemo braću Splićane na Jug da oteraju naše vodje, bivše Delije i Radovce. Niko nama ne može da zabrani da nas Delije KREČE po faci gde i kad stignu.

Simkepfc

pre preko 1 godinu

Renta simpatizeru iz Stjepana Stupanca 15a ,KK FMP, KK RADNICKI , IDEA im glavni sponzor a Robi Prosinecki idol na severu ,toliko o samozvanom stubu srpstva hahahhaha
m

milenko inzinjer

pre preko 1 godinu

Partizan se toliko perfidno unistava da to nema dalje,i onda salju ovde sns sendvicare da nam objasne kako to nije tako!Posle unistavanja kk Partizan,date su pare za godinu dve dok se fk ne sroza..Svaki Partiznaov problem nastaje od dolaska ove vlast,svak uspeh Zvezde je dosao sa ovom vlascu!!To je to,sve ostalo je LAZ!To su nepobitni fakti!~
G

Gost677

pre preko 1 godinu

A iza svega stoji Zeljko Obradovic...
m

molimo te...

pre preko 1 godinu

Uf daj da se drugi unistavaju tako "perfidno"
l

ludilo mozga

pre preko 1 godinu

Znaci zeljko obradovic radi na unistavanju jsd-a svaka mu cast, nego sto mu pevate ???
h

hesoyam

pre preko 1 godinu

Navijaci Zvezde ne znaju sta ce od muke. Svesni da je najskuplja ekipa u istoriji srpske kosarke na 14. mestu EL a njihov najveci rival Partizan trenutno u top8. Svesni da oni ne mogu u plejof a da Partizan ima velike sanse za to jedino im preostaje da placu na budzet i da se hvale trojkom Nedovica u poslednjoj sekundi. To ce im verovatno biti i najveci uspeh ove sezone.
K

Klasika...

pre preko 1 godinu

lazete cim zinete u stilu hiljadu puta ponovljena laž postaje istina, da bi opravdali svoj budzet koji krijete jer je veliki napadate i lazete za zvezdu

Simkepfc

pre preko 1 godinu

Druze ,navijaci FMP- a ,odavno je nas veciti rival ugasen kao klub ...
P

Pa ti se

pre preko 1 godinu

ni umio nisi vec lazes.
@

@klasika

pre preko 1 godinu

Nas budzet jeste veliki, ali vas je veci.
H

Haha

pre preko 1 godinu

Zvezda ima Kampaca koji ove godine kosta 1,8 miliona, Nedovica i Vildozu oko milion. Partizan ima Pantera i Ledeja preko milion, Obradovica bez ugovora, Nanelija, Papapetrua, Lesora, Egzuma, Andjusica. Na pocetku sezone je Partizan imao daleko skuplji tim, posle dolaska Ivanovica, Vildoze i Kampaca se ta razlika smanjila ali i dalje su skuplji tim.
P

P Dragan

pre preko 1 godinu

Ova sezona u ABA ligi biće sigurno manje stresna ako budu pametni Zvezda i Partizan jer na njima je samo da udju u finale i to je to ( verovatno bi i bez finala igrali Evro ligu dogodine ali da sve bude regularno ) , zato nevidim neki veliki razlog i za jedne i druge navijače da se vredjaju po portalima . Nadam se da će Zvezda i Partizan na leto dopuniti samo svoje rostere , posebno Zvezda jer mislim da nam treba bar 4, 5 novih igraca jer takodje nadam se da će otići , Holand , Bentel , Kuzmić ,Raduljica ,Marković , pa i Martin a da će ovi ostati posebno Kampaco ( što će biti skoro nemoguće ) i Vildosa ( on je već realnija opcija ) i uz ovo naših to bi bilo vto što se tiče Partizana tu baš nešto i ne pratim kome ističe a kome ne ugovori pa glupo bi holo da bilo sta komentarisem . Opet kažem ljudi ova sezona će bito za prestiz jer svakako sbi vole da pobede posebno Zvezda Partizana i obrnuto , tako da samo opušteno .
i

insajder, ali pravi

pre preko 1 godinu

Juce sam ostavio komentar da ce Hordov da sudi derbi i da ce imati zadatak da izazove nerede na tribinama. Evo sada opet osatvaljm komentar, ocekuje se da do 12 sati objave ko sudi pa cete se uveriti i sami
b

bljak...

pre preko 1 godinu

Bukvalno se znalo i juce ko ce da sudi a ti glumis insajdera i pravis izgovore... koja spin masinerija...
d

dozni krsmanovic LoL

pre preko 1 godinu

Video sam tvoj komentar jos sinoc kada si napisao, svaka cast buraz, ocigledno se sve zna unapred kad si ti to rekao jos sinoc, a oni tek pre pola sata objavili.
P

PFC

pre preko 1 godinu

Detaljna analiza, poetski nadahnuta. Opet sve u službi maskiranja nečega što je očigledno, odnosno poređenja neuporedivog. Dakle, stavljanje u isti koš KK Partizan i Čovićevog projekta je, u najmanju ruku, neukusno. I ptice na grani znaju šta je na sceni već čitavu deceniju. Čak i oni koji se grčevito opiru da to vide, posustaju i polako ali sigurno na naplatu dolazi početna euforija bazirana na mržnji i ustupanju navijačkog potencijala za potrebe pomenutog projekta. Projekta koji, između ostalog, za cilj ima "stavljanje tačke na crno-beli svet". Takvi projekti kratkoročno i znaju zadovoljiti svoje sledbenike, ali dugoročno su osuđeni na propast. Pa nije za džabe ono "oteto-prokleto" ili "sila Boga ne moli, Bog silu ne voli"... Na kraju :"Psi slave nad leševima lavova, misleći da su pobedili, ali lavovi ostaju lavovi, a psi ostaju psi". (iz knjige "Košarka to je Partizan" profesora Slobodana Vladušića, 2016. godina)
G

Gost5567

pre preko 1 godinu

koliko je smesno kada vi o mrznji pricate ...a toliko osoba imate koji javno prosipaju mrznju ...
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Наравно да је Звезда на лето са прејаким и прескупим Бентилом, Холандом, Радуљицом, Адамсом и Петрушевим и најскупљим тренерским тројцем у ЕЛ јовановић симон јоровић била неупоредиво скупља и квалитетнија од скромно склопљеног ростера опозоционо апартхејдованог тима који већ деценију не зна за трофеј, а у чији тим су испод радара довођени јефтини анонимусу егзум, папапетру, нанели, лесор и пантер, а тренирао их је талентовани, најјефтинији тренер у ЕЛ са својих десет помоћника који су одлучили да волонтирају и скупљају неопходно искуство!
4

446

pre preko 1 godinu

Jedini smisao ovog rezima je unistavanje Partizana i time odrzavaju se,i na tome grade stabilnu vlast..
P

Projekat?

pre preko 1 godinu

Ti pricas o projektu? Vi niste bili projekat za vreme Vujosevica i gepekovanja sudija? Vi niste bili projekat kad ste uzimali igrace kako ste hteli, tukli protivnike u Vrscu kad su bili bolji? Vi niste bili projekat kad ste sa 7. mesta Aba lige usli u Evroligu? Samo ne znam kako vas nije sramota prozivati protivnike za stvari u kojima ste vi 10x gori? Sta bi vi, velika institucijo, hteli? Da postojite samo vi i niko drugi? Da se takmicite sami sa sobom? Fuj!
P

Pa da

pre preko 1 godinu

Zvezda kriva za mrznju i niko drugi.Nisu krivi vas general Dulo.Nije kriv Tadic koji se u punoj Areni u znojavoj kosulji drao k...a umire k...a gasi se.Nije kriv "uvazeni i cenjeni" gospodin Vladan Tegeltija koji na istoj utakmici u Areni polugo izbacenim pivskim stomakom isto peva kao onaj gore pomenuti.Za problem u FK Partizan su vam svi krivi od drzave do malih zelenih pri tome nikako da spomenete da ih je na tu poziciju upravo vas general Dulo postavio.
G

Gost samo gost

pre preko 1 godinu

446 svaka cast na komentaru.Vecu glupost danas sigurno necemo procitati jedino ako nenadmasisi samog sebe.
G

Gost356⁸

pre preko 1 godinu

Druze mrznja pocinje kada ste vi u punoj Areni zajedno sa Tadicem pevali k ..a umire k...a gasi se a isto to predvodi "uvazeni i cenjeni gospodin" Vladan Tegeltija na tribinama polugo.Vrhunac stize kada vas Zvezda skida sa trona zajedno sa vadis generalom Dulom.Nije Radonjic upadao u sudijske svlacionice.gepekirao,stipao i pljuvao sudije.Samo pogledas pinasanje Pavlovića i ostalih pa ti je sve jasno.Navikli ste da osvajate sve i sada kada toga nema svi su vam krivi pa cak kada vam na klub treba staviti katanac a drzava sve placa oni su vam krivi.Ista situacija i u FK krivite druge a ko vam je postavio i podrzao ovu upravu nije kriv.Svi znaju da vam je licno ove u FK vas general Dulo postavio i podrzao sto sada cuti po tom pitanju nego kriv neko drugi.
G

Gafgo

pre preko 1 godinu

Nažalost ovde je sve odradio srpski - Nek komšiji crkne krava. Partizan nije mogao drugačije da uspe osim da ukanali Zvezdu. To je i uradio i sunovrat je krenuo, ali zlo koje prosipate godinama na našim prostorima, stići će vrlo brzo naplatu... Najžalosnije je što je radi lične satisfakcije i punih džepova stvorena iracionalna mržnja u redovima crnobelih navijača . .
g

gooxy

pre preko 1 godinu

Esi mi dobar?
С

Стив

pre preko 1 godinu

Комплетну Српску кошарку уканалио је Човић са АБА лигом. Обезвредио је Српску лигу зарад своих интереса!
a

aezakmi

pre preko 1 godinu

To druze i ja tebi mogu da kazem. Svim silama ste rusili Partizan, prodali ime i grb i sada vam se sve to vraca.
B

BUBREG

pre preko 1 godinu

DULE, KAKO JE??? AHAHAHAH AHAHAHAH AHAHAHAH AHAHAHAH.
J

JSD Laktaši Siti

pre preko 1 godinu

Jel vas nije sramota da na svakoj utakmici pevate Svemoćnom. Da nije njega i dalje bi bili 8 na tabeli Aba lige, i dalje bi ispadali u domaćem plej ofu od Fmp i Mege. Ali vas nešto nisam čuo da mu pevate dok je Velja bio tu. Pokušali su neki na Istoku, ali su odmah dobili pljus pljus, a uši zvone zvone ahahahah ahahahah ahahahah.
h

hesoyam

pre preko 1 godinu

Na koliko tema si iskopirao ovaj komentar?
G

Gost1111

pre preko 1 godinu

Ali ste zato vi prezadovoljni Svemocnim...ne smete da guknete...ali dobro..pevacete i vi kad bude krenulo sve da se rusi kao kula od karata...i tada cete da pricate kako ste vi sve ove godine bili protiv njega i kako ste bili opozicija sistemu...gradjevinari iz ulice Mateje Kezmana..
s

sssss

pre preko 1 godinu

Da nije njega sad bi slabili 21. Titulu vezanu, al eto prekide nam niz na 13
J

JSD Laktaši Siti

pre preko 1 godinu

@@@@@. Da vam nije bilo Žutog Tadića, imali bi 15 titula manje u fudbalu i 15 manje u košarci, i pre nego što je Svemoćni došao. Ali srećom pa je prošlo vreme gepekovanja i šamaranja sudija. Nego niste odgovorili ZAŠTO NISTE PEVALI SVEMOĆNOM DOK JE VELJA BIO TU ahahahah ahahahah ahahahah. Jer je bila berba ušiju ahahahah ahahahah.
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Predvidjam lakse trening Partizana. Sve ispod 10 razlike za Partizan je tragedija. Zvezda je u nokautu. Trenutno su u jako jako losem ritmu. Mnogo igraca van forme. Pre svega mislim na ovog sto pati zbog ribe i nema na terenu dva ipo meseca,a i ovaj drugi pitanje je sta moze. Takodje bez Nedovica...samo kanal sledi!!!
m

ma pali...

pre preko 1 godinu

lazni navijacu zvezde...
r

realna prica

pre preko 1 godinu

Igokea je morala da dodje do 7 mesta aba lige da bi dobila najveci budzet u istoriji ex yu, Možda je to recept za I druge klubove????
h

hesoyam

pre preko 1 godinu

Najbolji recept je UPPR.
@

@hesoyam

pre preko 1 godinu

Nabroj jednog igrača iz EL fajnal for ekipe kojeg je Zvezda dovela posle UPPRa, eto ne moraš dva. I podseti me kada su partizanu odnošeni koševi kada su utaknice završavali s četiri juniora na terenu i kada su im odnošeni koševi? Ne možeš, ne sećaš se...?
@

@@hesoyam

pre preko 1 godinu

Kako niste? Doveli ste ove sezone jednog iz f4 tima, jednog iz sampiona Evrope i dvojicu iz NBA lige. Mnogi se pravite blesavi...
m

malazvezda

pre preko 1 godinu

Hasan Martin iz Olimpijakosa, f4 ekipe. Filip Petrusev iz Efesa, sampiona Evrolige. Eto ti dvojica.
L

League Champions

pre preko 1 godinu

Samo nemoj mozzarte da bude kao u areni kada ste pisali live prenos 3 minuta pre kraja: Parni valjak je poceo da melje. Ovo je gotovo. Kad ono Nedovic samleo! Sada imate iskustvo. Pozdrav od osvajaca kupa posle zaostatka od -18 u finalu. Bas koliko zaostajete u fudbalu. Ah da, fudbal se vise ne prati. Liga sampiona na na na naaa
d

djurisilo

pre preko 1 godinu

Nakon osvajanja tog kupa odigrali ste 5 utakmica. Izgubili 4 a dobili 1. Sad dobro razmisli sta je razlog.
G

Gost356⁷

pre preko 1 godinu

Postoji li bar jedan derbi od kada se igra a da vas je Zvezda pobedila bez pomoći sudija.
k

kad zaigra Kampazo

pre preko 1 godinu

u evroligi, tango Argentino, idemo minimum u top 8, Alba , bayern, Pana prc...
V

Varalica

pre preko 1 godinu

Sta god pisali, svako ko se iole razume u kosarku zna da ce Zvezda sutra da pokida Partizana. Jednostavno bolji igraci na poziciji 1 i 2. Pozdrav
G

Grobari to smo mi

pre preko 1 godinu

Zvezda je posle početne šok terapije kada je došao novi trener, u konstantnom padu, deluje kao da je nemoguće zaustaviti seriju katastrofalnih rezultata. Koliko već zvezda igra evroligu i ne uspeva da napravi neki pomak, dok Partizan može da napravi iskorak što dodatno frustrira sve u zvezdi. Biće zanimljiv derbi, ali objektivno očekujem veoma laku pobedu Partizana
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Napravila bi i Zvezda iskorak sa 60 miliona budzeta, veruj mi
G

Gost5677

pre preko 1 godinu

Ti znas sta frustrira u zvezdi?
d

da ynas

pre preko 1 godinu

Zvezda je igrala top 8 , dok ste vi ste se brukali u evrokupu...
h

hanter

pre preko 1 godinu

E da je nama odmah sipano 20mil.,nego 10 god socijala evrolige
@

@hanter

pre preko 1 godinu

Je l treba da vam cestitamo na rezultatima sa anoimnim strancima i domacim igracima sa kojima ste igrali EL svih ovih godina? Kada ste krenuli da pobedjujete a tek kada ste doveli Kampaca, niko nije spominjao pare i socijalu. Cim su kola krenula nizbrdo krenulo je i kukanje i prica o malom budzetu. Samo je Kampaco dokaz koliko ste se rasipali parama a da nista znacajno niste uradili.
S

Skul

pre preko 1 godinu

U želji da se povuče paralela, zaboravili ste naglasiti jednu stvar. Partizan je pobedio, a FMP pukao u Hrvatskoj.
m

milioneri zagorje

pre preko 1 godinu

Lepo ste napisali, zeljku ,milioneri koje je skupo platila drzava igra svaki po 30 minuta, jer da igra manje skoro svaku bi izgubio, to je sva mudrost dovedes najskuplje I najbolje na trzistu I pocnes da pobedjujes
S

SPAR

pre preko 1 godinu

A vasi sve najjeftiniji?
p

pudlice zeleznik

pre preko 1 godinu

nikako da ga nadjemo ma adresi , cekaju ga u 29. novembra
p

pudla kme kme

pre preko 1 godinu

The Serbian club officially announced that Campazzo signed a two-year deal with the team (until the end of the 2023-24 season). The further contract details were not disclosed. According to Aris Barkas of Eurohoops, the 31-year-old guard will earn €1.8 million for the 2022-23 season and €2.5 million for the 2023-24 season. Campazzo still owes Real Madrid €2.6 million of the €6 million release clause that the Argentinian agreed to pay for leaving
G

Gost@limar kme kme

pre preko 1 godinu

Deder nadji citat za Pantera, Ledeja, Lesora, Nanelija, Egzuma, Avramovica, Andjusica, Smailagica, Koprivicu, Papapetrua, Zeljka, pa da onda da se prisaberemo, preracunamo i pricamo. A mozes i da skratis proces, samo nadji budzete klubova Evrolige koje je objavio taj isti sajt sa kog si to iskopirao, i objasni nam, kako to da tamo pise da Partizan ima 3x veci budzet od Zvezde?