Komentari na vest

MOZZART ANALIZZA: Edi Tavares, divovska prepreka na Partizanovoj Odiseji

P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

To znaci da Tavaresa treba napuniti faulovima i izbaciti ga iz igre.
B

Bice

pre oko 1 godinu

3:1 Real je slučajno tu u top 8,ladno ispada.
S

Stevica Čvarkov

pre oko 1 godinu

Tavarez tri faula u prvoj četvrtini.kvota 1.05
D

Dexaman

pre oko 1 godinu

Biće jako teško izbaciti Real. Jednu utakmicu ih dobiti nije problem, ali savladati ih seriji, biće vrhunski podvig. Daleko od toga da je nemoguće, jer i Partizan ima svoje adute...U svakom slučaju biće spektakl. Jedino mi smeta malo što pojedini mediji pumpaju atmosferu do te mere da je Partizan veliki favorit i da je samo pitanje koji će rezultat biti u seriji...to je jako neozbiljno i mislim da samo šteti. Vama, svaka čast na analizi...
h

hwhahahaha

pre oko 1 godinu

čuj mediji, a panter što priča da ce biti 3:0...
M

Milosiccikagic

pre oko 1 godinu

Detaljna analiza ali mislim da vaznost utakmice uzima dzojstik iz ruke jednog igraca. Ko bude odigrao bolji timsku kosarku, pogotovo odbranu, on ce pobediti.
D

Dejan Ša

pre oko 1 godinu

Bravo za detaljnu analizu. Ovako bi trebalo ubuduće svaku jaču ekipu protiv naših klubova u EL izanalizirati.
A

AndraCar

pre oko 1 godinu

Врло детаљно и стручно, види се посвећеност, наравно да није за сваког али број коментара у односу на друге вести јасно указује на ниво и начин праћења кошарке код читалаца портала. Свака част са једне и Штета са друге стране.
m

mare1414

pre oko 1 godinu

Bice zanimljivo videti koja od dve ekipe ce se izboriti za bolje sudjenje, jer to moze da bude jako bitna stavka u ovoj seriji s obzirom da oba kluba daju 20+ poena u proseku sa linije za slobodna bacanja. Spanci su Spanci, a Zeljko je Zeljko, tako da verujem da ce biti dobra borba van terena za sto bolje sudjenje. Musa je poprilicno zasticen ove sezone i lako dobija penale, ali isto tako se moze reci i za neke igrace Partizana poput Exuma i Lesora. U poslednjem duelu ova dva kluba Tavares je za svega 20 minuta na parketu skupio 5 faulova, tako da ako Partizan uspe da ponovi nesto slicno mogao bi da napravi sebi ozbiljnu prednost.

MakaAlianz

pre oko 1 godinu

Smajli ga poslao po pitu sa pecurkama.
a

argentinci na pio

pre oko 1 godinu

nikada jedan igrac vec uvek tim. jeste real i bolji tim, bez sumnje..ali to ce morati da pokaze.. a te price o magiji , genijalcu, to ste pumpali sa Kampazom a drala ga Alba..Real je ozbiljan tim i za njega evroliga tek sada pocinje. mi cemo dati sve od sebe da skupo prodamo kozu..Nismo favoriti ali lozimo se na evroligu, pa ko zna..